Fotis7_75 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 (edited) On 30/1/2025 at 8:44 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said: Εξαιρετικές θήκες η UAG... Εκανες πολύ καλή επιλογή φίλε! Και εγώ έχω 2 θήκες για το s24u την Monarch Pro CARBON FIBER συμβατή με μαγνήτη σε μαύρο χρώμα και την Monarch Pro KEVLAR σε μπλε χρώμα επίσης συμβατή με μαγνήτη απόλυτα ικανοποιημένος ... Ειδικά η μπλε είναι τρομερή και ταιριάζει γάντι σε συσκευή μαύρου χρώματος... Πολύ καλή ποιότητα, καλή εφαρμογή στο χέρι και δείχνει να προστατεύει πολύ καλά το κινητό. Της προτείνω ανεπιφύλακτα και για το S25U... Πολύ καλές κ σίγουρα έχουν μεγάλη προστασία αλλά λόγο μεγέθους (είναι ρε παιδί μου μπουλντόζα τάνκερ) κάνουν την συσκευή ακόμα πιο τεράστια.. Προτιμώ τις πιο λεπτές θήκες πιο κομψές.. Βέβαια ανάλογα κ που το έχεις το κινητό κ την δουλειά που κάνεις για να έχεις κ την ανάλογη προστασία.. On 30/1/2025 at 10:25 ΜΜ, kountoura said: Αν είναι σίγουρο ότι θα σου φύγει, πρέπει να βάλεις οποσδηποτε και tempered. 🙂 Εγώ θεωρώ ότι η μεγαλύτερη σχέση προστασίας εμφάνισης είναι μια μεσαίου όγκου θήκη πλατης και ένα tempered glass. Σωστό.. Σε μένα μου έχει πέσει κάτω με την μεριά της οθόνης κ έσπασε το γυαλί κ την άλλη φορά ράγισε.. Έτσι γλίτωσα όσο γίνεται την οθόνη του κινητού.. Άσε που σαν αίσθηση το τζάμι για μένα είναι ότι καλύτερο.. Βέβαια δεν εχω δοκιμάσει ποτέ ζελατίνα πολύ καλής ποιότητας.. Κ το τζάμι θεωρώ ότι δεν χάνεις καθόλου σε αυτό που βλέπεις από την συσκευή δεν αλλοιώνει χρώματα κ.τ.λ. Edited June 1, 2025 by Fotis7_75 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 On 1/6/2025 at 12:50 ΠΜ, sokstratos said: θελω να παρω το s25 ultra κυριως για φωτο και βιντεο.ειναι καλυτερο απο iphone 16 pro? Εάν θες μόνο φωτό και βίντεο πήγαινε iphone Το s25U υπερτερεί σε άλλα πράγματα ... Ελευθερία Παραμετροποίηση Λογισμικό Πενάκι Όχι ότι είναι κακό στην κάμερα απλώς νομίζω το iphone έχει καλύτερες λήψεις γενικά.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Καλημερα στην παρεα. Ηρθε ενα ψιλομεγαλο update.Δεν το περιμενα ,τυχαια το τσεκαρα.Ξερει κανεις τι περιλαμβανει εκτος απο ενημερωσεις ασφαλειας? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 49 minutes ago, jtgiannis said: Καλημερα στην παρεα. Ηρθε ενα ψιλομεγαλο update.Δεν το περιμενα ,τυχαια το τσεκαρα.Ξερει κανεις τι περιλαμβανει εκτος απο ενημερωσεις ασφαλειας? Καλημέρα, μόλις το είδα και εγώ. Μεγάλο, σχεδόν 1,3GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Καλημέρα κ καλή εβδομάδα Νέο τεράστιο update για s25u!!! 1 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Το u3 υποδηλώνει καινούργια χαρακτηριστικά Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 (edited) Στα screenshots που ανεβάζετε, πιο πάνω από εκεί που λέει "Μία ενημέρωση λογισμικού μπορεί να περιέχει..." αναφέρει τι καινούργιο δίνουν, οπότε καλό θα ήταν να ανεβάζετε 2 screenshots. Edited June 2, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Στο x λένε για μεγάλη βελτίωση στην κάμερα Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 55 minutes ago, karagalexk said: Στο x λένε για μεγάλη βελτίωση στην κάμερα Εγώ δεν έχω δει κάποια διαφορά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Ελπίζω ετούτο το μεγάλο update να μη βάλει χέρι στη μπαταρία,η οποία με το τρέχον fw είναι καλύτερη από ποτέ… Γι αυτό το λόγο θα περιμένω λίγο να δω αν αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Δε ξερω για καμερα αλλα και το samsung health έχει πάρει καλό update 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 (edited) Εχει δικιο ο μαστορας...? Change These HIDDEN Camera Settings On Your S25 Ultra NOW!! https://www.youtube.com/watch?v=VhLWW6qimrg Edited June 3, 2025 by zoid70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 https://x.com/UniverseIce/status/1930271645903794377?s=19 Πολύ καλό νέο Notes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 26 minutes ago, redcom7 said: https://x.com/UniverseIce/status/1930271645903794377?s=19 Πολύ καλό νέο Notes Ψεύτικο φαίνεται. Το 7 που σχεδιασε, θα μπορούσε κάποιος να του φανεί σαν το νούμερο 1. Εγώ όταν σχεδιάζω το 7 βάζω και την παύλα στη μέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2025 10 ώρες πριν, EricssonyFan said: Ψεύτικο φαίνεται. Το 7 που σχεδιασε, θα μπορούσε κάποιος να του φανεί σαν το νούμερο 1. Εγώ όταν σχεδιάζω το 7 βάζω και την παύλα στη μέση. Δουλεύει μια χαρά πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 On 5/6/2025 at 10:36 ΜΜ, EricssonyFan said: Ψεύτικο φαίνεται. Το 7 που σχεδιασε, θα μπορούσε κάποιος να του φανεί σαν το νούμερο 1. Εγώ όταν σχεδιάζω το 7 βάζω και την παύλα στη μέση. Στο εξωτερικό και μάλιστα σε πάρα πολλές χώρες, το σύνηθες είναι να γράφεται το 7 όπως το βλέπεις. Είναι περισσότερο εγχώρια συνήθεια η γραμμή στη μέση. Επίσης όπως είδες και η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται εδώ χωρίς γραμμή το γράφει "7" (όπως επίσης και η συντριπτική πλειοψηφία γραμματοσειρών) 😉 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 On 5/6/2025 at 10:08 ΜΜ, redcom7 said: https://x.com/UniverseIce/status/1930271645903794377?s=19 Πολύ καλό νέο Notes Υπάρχει εδώ και λίγους μήνες στα tabs. Καλό οτι έρχεται και στα κινητά. 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 Δυστυχώς μετα απο 4 μήνες εμφανίστηκε χτες το πρόβλημα με την υπερυρυγωνια κάμερα να τρεμοπαιζει... Απο οτι διαβάζω δεν είναι θεμα software αλλα αστοχια υλικου... Μπλέξαμε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. June 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2025 58 minutes ago, Spirospe40 said: Δυστυχώς μετα απο 4 μήνες εμφανίστηκε χτες το πρόβλημα με την υπερυρυγωνια κάμερα να τρεμοπαιζει... Απο οτι διαβάζω δεν είναι θεμα software αλλα αστοχια υλικου... Μπλέξαμε..... Φίλε παιζει να φταίει η ενημέρωση. Για ενα διαστημα περυσι τρεμοπαιζε το ζουμ στο s23 ultra όταν τράβαγες διαγώνια. Ενώ κάποιοι το πήγαν στο σέρβις για να αλλάξουν τις κάμερες, πολλοί από εμάς μαζί και εγώ, διορθώθηκε με την επόμενη ενημέρωση. Οπότε οι ενημερώσεις μπορουν άνετα να κάνουν ζημιά στο hardware. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. June 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2025 (edited) On 22/2/2025 at 9:16 ΠΜ, Spirospe40 said: Κατά τη φόρτιση του smartphone σας, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα από το 20% έως το 50%, αλλά χρειάζεται συγκριτικά πολύ περισσότερο χρόνο όταν φορτίζει από το 70% έως το 100%. Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητα της φόρτισης μειώνεται και η φθορά της μπαταρίας μεγιστοποιείται όταν το κινητό τηλέφωνό σας πλησιάζει τη λεγόμενη «πλήρη φόρτιση», δηλαδή στο 100%. Με άλλα λόγια, συνιστάται η φόρτιση της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου σας μέχρι το 85% για να μειωθεί η φθορά της μπαταρίας. Eπισημαίνεται, μάλιστα, ότι η Samsung εισήγαγε τη λειτουργία «προστασία μπαταρίας» στα smartphones της, η οποία περιορίζει τη μέγιστη φόρτιση στο 85% για να ελαχιστοποιείται η φθορά της μπαταρίας. Βέβαια, καθώς η ικανότητα των περισσότερων μπαταριών ιόντων λιθίου να διατηρούν τη μέγιστη φόρτιση μειώνεται ύστερα από 500 κύκλους φόρτισης, επομένως η δυνατότητα αυτή μπορεί να μειώσει τη διαδικασία «γήρανσης» και να αυξήσει τη λειτουργική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου σας. Σωστό.. Κ γω έτσι φορτίζω.. 20-85 άντε 90% κάθε φορά κ μια φορά τον μήνα πλήρη μέγιστη φόρτιση 100% On 22/2/2025 at 6:05 ΜΜ, LAGGI said: Πρωην χρηστης S23Ultra,S21 Ultra,S10plus κλπ. Ειναι η πρωτη φορά που ΔΕΝ χρησιμοποιώ θηκη και τζάμι/ζελατινα και χαίρομαι πραγματικά τη συσκευή μου.Πήρα μάλιστα και καλώδιο 5Α για να "ψηνω" τη μπαταρία όσο γινεται πιο πολύ...με φορτιστη 45W!Σε 20-25 λεπτά έχω ενα 80% στην μπαταρία και αν περιμένω μεχρι τα 50 λεπτά είμαι στο 100% Δεν δινω δεκάρα για την μπαταρία αλλά τελικά μάλλον η γρηγορη φόρτιση μεχρι το 80% επειδή ακριβως ειναι γρήγορη σε βολεύει να την χρησιμοποιείς πιο συχνά χωρίς τελικά να χαλάς τη μπαταρία γρηγορα σε βάθος χρόνου ενω η εξαιρετική διαχείριση ενεργειας απο τον Snapdragon Elite εξασφαλίζει οτι δεν θα μείνεις απο μπαταρία ακομα κι αν εχεις 80% σε οποιαδήποτε ωρα της ημέρας ακομη και το πρωι.... Oπως έγραψα πιο πάνω πριν λίγες μέρες το S23Ultra που είχα μέχρι πρότινος,είναι σε κατασταση καινούριου 2 χρόνια μετά,επειδή έβαζα θηκες και μεμβρανες κλπ και έκανα τη ζωη μου πιο δύσκολη,χωρίς να μπορώ να χαρώ τη λεπτή όμορφη σχεδιαση της συσκευής.Αφήστε που η τιμή της ειναι εξευτελιστικά χαμηλή πια...οπότε ειτε είχε είτε δεν ειχε καποια σημάδια χρήσης δεν θα είχε αξιοσημείωτη διαφορά στην τιμή πώλησης.Η κόρη μου μαλιστα που το πήρε,δεν έδωσε καμμία σημασία στο αν ήταν σαν καινούριο ή όχι.... Αποφάσισα λοιπόν,να χρησιμοποιω το S25Ultra τελείως γυμνό και με φόρτιση όπως ναναι και μέχρι στιγμής το χαίρομαι πραγματικά,δεδομένου οτι δεν ειμαι βάρβαρος (σε θεματα πτώσης στο έδαφος ή χρήσης με κλειδιά σε τσέπες) με καμμία συσκευή όσο τη χειρίζομαι αλλά μου αρέσει να χαίρομαι αυτο που αγόρασα όπως ακριβως ειναι και όχι μέσα σε θήκες κουτιά άλλου χρωματος που το κάνουν να μοιαζει σαν συσκευη των 100 ευρω με θήκη... Για να πω την αλήθεια αγορασα και μια θήκη λεπτή διάφανη για δυσκολες καταστάσεις (καλοκαίρι στη θάλασσα,ταξίδια κλπ) αλλα επουδενι δεν τη χρησιμοποιώ σε καθημερινή βαση... Για μένα λοιπόν αν δεν ειστε τυποι που κρατανε το κινητό ένα μήνα και ξημεροβραδιαζονται στο site "αυπνίας" πουλώντας κινητα καθε τρεις και λίγο,χαρείτε αυτο που αγοράσατε χωρίς περιορισμούς και θα με θυμηθείτε... Ανάλογα την χρήση του καθενός.. Εγώ που κουβαλάω συνέχεια έχω την συσκευή κ για GPS βγάζω φωτό σε έργα που πάω σκόνες κ.τ.λ. κάνω κ εγκαταστάσεις η θήκη κ το τζάμι στην οθόνη είναι απαραίτητο!!! Αν ήμουν σε γραφείο θα ήταν αλλιώς.. Άσε που το ακουμπάω κ σε διάφορες επιφάνειες λόγο δουλειάς.. Σίγουρα θήκη όσο πιο κομψή γίνεται βέβαια.. Άσε που εγώ κρατάω τις συσκευές 4 με 5 χρόνια.. Edited June 8, 2025 by Fotis7_75 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 αναβαθμιση google play σε 1 Μαιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix911 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 Καλημέρα. Παρακαλω την βοήθεια σας αν γνωρίζετε. Είμαι κάτοχος του s25 plus με CSC Ταϊλανδη με εφαρμογές όλων των τραπεζών χωρίς κανένα πρόβλημα στα push notifications. Αγόρασα το s25 edge έκανα μεταφορά αρχείων κανονικά και πέρασα CSC την INS Ινδία γιατί δεν υπήρχε στις επιλογές Ταϊλανδή μάλλον γιατί δεν πωλείτε εκεί η συσκευή. Ολα τέλεια πλην τα push notifications μόνο της εθνικής τράπεζας. λάμβανα στην παλιά συσκευή αλλά όχι στην καινουρια με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σωστά ρυθμισμένες. Δοκιμασα διαγραφή της παλιάς συσκευής και διαγραφή εφαρμογής αλλά δεν έγινε τιποτα. Ξανά πέραςα την εφαρμογή στην παλιά συσκευή αλλά τώρα δεν έρχονται τα push ούτε στην παλιά. Όλες οι άλλες τράπεζες καθώς και το google wallet δουλεύουν τέλεια καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 4 ώρες πριν, mix911 said: Καλημέρα. Παρακαλω την βοήθεια σας αν γνωρίζετε. Είμαι κάτοχος του s25 plus με CSC Ταϊλανδη με εφαρμογές όλων των τραπεζών χωρίς κανένα πρόβλημα στα push notifications. Αγόρασα το s25 edge έκανα μεταφορά αρχείων κανονικά και πέρασα CSC την INS Ινδία γιατί δεν υπήρχε στις επιλογές Ταϊλανδή μάλλον γιατί δεν πωλείτε εκεί η συσκευή. Ολα τέλεια πλην τα push notifications μόνο της εθνικής τράπεζας. λάμβανα στην παλιά συσκευή αλλά όχι στην καινουρια με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής σωστά ρυθμισμένες. Δοκιμασα διαγραφή της παλιάς συσκευής και διαγραφή εφαρμογής αλλά δεν έγινε τιποτα. Ξανά πέραςα την εφαρμογή στην παλιά συσκευή αλλά τώρα δεν έρχονται τα push ούτε στην παλιά. Όλες οι άλλες τράπεζες καθώς και το google wallet δουλεύουν τέλεια καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει ??? Κάθε φορά που περνάς την εφαρμογή της εθνικής σε νέα συσκευή ή σβήνεις την εφαρμογή και την ξαναπερνάς στην ίδια συσκευή, πρέπει να ξαναρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή να σου στέλνει ειδοποιήσεις για τυχόν συναλλαγές. Τουλάχιστον σε μένα που έχω εθνική έτσι λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mix911 Δημ. June 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2025 45 minutes ago, Nikos Spyr said: Κάθε φορά που περνάς την εφαρμογή της εθνικής σε νέα συσκευή ή σβήνεις την εφαρμογή και την ξαναπερνάς στην ίδια συσκευή, πρέπει να ξαναρυθμίσεις μέσα από την εφαρμογή να σου στέλνει ειδοποιήσεις για τυχόν συναλλαγές. Τουλάχιστον σε μένα που έχω εθνική έτσι λειτουργεί. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και τις έχει αποδεχτεί με κωδικό που στέλνει η εθνική και την έχω σβήσει και ξανά περασει. Για αυτό δεν ξέρω τι συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 Πρωί πρωί ενημέρωση ασφαλείας Ιουνίου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts