EricssonyFan Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 21 minutes ago, NikosS25Ultra said: Όποιος ενδιαφέρεται...1ΤΒ Titanium Black ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. https://www.skroutz.gr/skoop/lnCG60JruH/samsung-galaxy-s25-ultra-5g-dual-sim-1tb-titanium-black?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Άμα το πουλήσεις θα πρέπει να αλλάξεις το ψευδονυμο σου. 😛 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Μία χαρά δούλεψε η μπαταρία σε μια απαιτητική ημέρα χρήσης .. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosS25Ultra Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου On 30/4/2025 at 5:03 ΜΜ, EricssonyFan said: Άμα το πουλήσεις θα πρέπει να αλλάξεις το ψευδονυμο σου. 😛 Έχω ακριβώς το ίδιο κινητό οπότε δεν χρειάζεται να το αλλάξω! 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ μου αρεσει το τηλεφωνο βλεπω διαφορες απο το S23 Ultra δεν μετανιωνω για την αγορα σκοπευω να το κρατησω 3 χρονια 3 3 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Σκέψεις για κάμερα - μπαταρία.. Καλησπέρα. Δύο μέρες ήμουν εκδρομή και είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω το κινητό σε κάμερα και μπαταρία... Στην κάμερα το κινητό την ημέρα βγάζει πραγματικά πάρα πολύ καλές φωτογραφίες.. ειδικά όταν ο ήλιος δεν είναι μπροστά του σε ευθεία ή πλάγια θέση είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές.. σε άλλη ώρα της ημέρας έβγαλα στο ηλιοβασίλεμα που είχεπολύ καλή απόδοση αλλά θα μπορούσε να πάει και καλύτερα. Επίσης έβγαλα αρκετές φωτογραφίες και βίντεο σε εκκλησία (γάμος και βάφτιση) και στο κέντρο δεξίωσης που είχα πολύ καλά αποτελέσματα.. αρκετές από αυτές ήταν zoom 3x ή 5x.. αφού όταν τις έστειλα σε αυτούς που είχα φωτογραφίσει μου είπαν ότι βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες και βίντεο (βέβαια ρώτησαν αν είναι iphone το κινητό χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί 😂😂). Τους είχαν στείλει και άλλοι αλλά δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Όσον αφορά το θέμα μπαταρία η χρήση που του έκανα ήταν μόνιμα 5g στη μία κάρτα 4g στην άλλη (μόνο δεδομένα), αρκετές φωτογραφίες, αρκετή χρήση gps και σε αρκετές περιπτώσεις κάτω από το φως του ήλιου οπότε η φωτεινότητα ήταν η μεγάλη στην οθόνη.. η μπαταρία μου έβγαλες σχετικά εύκολα μία ημέρα αυτό για μένα είναι πολύ θετικό.. βέβαια συνεχίζω να βλέπω την εφαρμογή αρχική one ui να είναι στην τρίτη με πέμπτη θέση σε κατανάλωση και αυτό το βλέπω μετά το τελευταίο update (διορθωτικό όπως έλεγαν κάποιοι). Θεωρώ πως παίζει ρόλο αρκετό αν το έχεις έχεις 5g και πόσες ώρες λειτουργείς με δεδομένα. Επίσης θεωρώ ότι αυξάνει αρκετά την κατανάλωση μπαταρίας αν έχεις δύο κάρτες αντί για μία.. Τέλος πάντων μία παρατήρηση και για την φωτεινότητα που με ντάλα ήλιο δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.. Εν κατακλείδι η κάμερα σε όλες τις συνθήκες είναι αρκετά καλή σε φωτογραφίες και βίντεο πλέον και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. η μπαταρία με σκληρη χρήση θα σου βγάλει την ημέρα με ένα 20% στο τέλος.. τώρα αν βγάλεις 500 φωτογραφίες και τρεις ώρες gps προφανώς και όχι.. με χαλαρή χρήση είμαι στη μιάμιση μέρα.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Είναι το μοναδικό τηλέφωνο της εταιρείας που έχει νόημα η φόρτιση από το 20 στο 80 αφού σου βγάζει 24 ώρες με αρκετή οθόνη ότι και να κάνεις. Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω πάλι. Η αναγνώριση προσώπου είναι το κάτι άλλο, ακόμα και τη νύχτα. Πολλές φορές δε χρειάζεται να πας στην αρχική οθόνη του κινητού, αφού στην οθόνη κλειδώματος μπορείς να βάλεις τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς καθημερινά και να τις ανοίγεις από εκεί. Και για όσους χρησιμοποιούν πολύ το βίντεο πατήστε πάνω στο εικονίδιο της κάμερας και βάλτε συντόμευση να αρχίσει το βίντεο χωρίς να ανοίξετε την κάμερα και να πάτε βίντεο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) γεια σας , εχω παραγγειλει το 25 Ultra και θελω να ρωτησω το εξης πριν ειχα s22 U , s23 U και παντα ειχα μεμβρανη ( της Spigen ) και οχι τζαμακι γιατι δεν μου δουλευε το αποτυπωμα και λογω της κυρτοτητας της οθονης μπορει να το πεταγε σε καμια γωνια . το S25 Ultra εχει απο μαμα μεμβρανη ? εχει βαλει κανεις full face τζαμακι και να παιζει σωστα το αποτυπωμα χωρις προβλημα ? για να ξερω να παραγγειλω αν ειναι τζαμακι αλλιως να μεινω με την μεμβρανη αν εχει εργοστασιακη . Ευχαριστω Edited 7 Μαΐου by JimmisKon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 17 minutes ago, JimmisKon said: γεια σας , εχω παραγγειλει το 25 Ultra και θελω να ρωτησω το εξης πριν ειχα s22 U , s23 U και παντα ειχα μεμβρανη ( της Spigen ) και οχι τζαμακι γιατι δεν μου δουλευε το αποτυπωμα και λογω της κυρτοτητας της οθονης μπορει να το πεταγε σε καμια γωνια . το S25 Ultra εχει απο μαμα μεμβρανη ? εχει βαλει κανεις full face τζαμακι και να παιζει σωστα το αποτυπωμα χωρις προβλημα ? για να ξερω να παραγγειλω αν ειναι τζαμακι αλλιως να μεινω με την μεμβρανη αν εχει εργοστασιακη . Ευχαριστω Καλησπέρα. Όχι δεν έρχεται με μεμβράνη. Έχει να βάλει μεμβράνη εργοστασιακή από το s23 από οτι έχουν πει. Για τζαμάκι τα τσακάλια εδώ μέσα μου πρότειναν αυτή: https://www.skroutz.gr/s/58416894/ESR-Tempered-Glass-2tmch-Galaxy-S25-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Σίγουρα χάνεις την αντανακλαστική ιδιότητα, το δακτυλικό δουλεύει κανονικά αλλά πολλές φορές θέλει και δεύτερη φορά και τοποθετείται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ( να φανταστείς εμένα δεν πιάνει το χέρι μου καθόλου).. Τέλος το έχω πάνω από μήνα και δεν έχει πάθει τίποτα.. Edited 7 Μαΐου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 2 ώρες πριν, JimmisKon said: γεια σας , εχω παραγγειλει το 25 Ultra και θελω να ρωτησω το εξης πριν ειχα s22 U , s23 U και παντα ειχα μεμβρανη ( της Spigen ) και οχι τζαμακι γιατι δεν μου δουλευε το αποτυπωμα και λογω της κυρτοτητας της οθονης μπορει να το πεταγε σε καμια γωνια . το S25 Ultra εχει απο μαμα μεμβρανη ? εχει βαλει κανεις full face τζαμακι και να παιζει σωστα το αποτυπωμα χωρις προβλημα ? για να ξερω να παραγγειλω αν ειναι τζαμακι αλλιως να μεινω με την μεμβρανη αν εχει εργοστασιακη . Ευχαριστω Δεν έχει εργοστασιακή μεμβράνη όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω.. Διαβάζω αρκετά σχόλια ότι δεν λειτουργεί το δακτυλικο, ότι χάνεις την ιδιότητα της αντανάκλασης ότι δεν παθαίνει τίποτα χωρίς προστασία κτλ. Πάνε σχεδόν 2 δεκαετίες που "ασχολούμαι" με τα κινητά. Αν είσαι ψυχαναγκαστικος και τα θέλεις ΌΛΑ άψογα ΆΘΙΚΤΑ, να ξέρεις ότι με μόλις λίγες ημέρες χρήσης χωρίς προστασία η οθόνη σου θα έχει κάνει αραχνια. Ή αραχνιες. Δεν πιστεύω κανέναν που λέει ότι το δουλεύω τόσο καιρό χωρίς προστασία και η οθόνη είναι άθικτη. Επομένως σου προτείνω ότι έχω και εγώ. Spigen tempered glass ή κάτι παρόμοιο. Με Φλατ οθόνη επιτέλους βρίσκεις πανεύκολα tempered glass χωρίς κόλλες λάμπες UV ή ζελατίνες που καμιά σχέση δεν έχουν με τα tempered είτε ποιοτικά είτε εμφανισιακά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δακτυλικο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αντανάκλασεις κτλ. Βλέπω τέλεια σε όλες τις συνθήκες. Και μια θήκη πλατης, προσωπικά έχω της benks. Αυτά 🙂. 4 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 5 ώρες πριν, LELELO said: Καλησπέρα. Όχι δεν έρχεται με μεμβράνη. Έχει να βάλει μεμβράνη εργοστασιακή από το s23 από οτι έχουν πει. Για τζαμάκι τα τσακάλια εδώ μέσα μου πρότειναν αυτή: https://www.skroutz.gr/s/58416894/ESR-Tempered-Glass-2tmch-Galaxy-S25-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Σίγουρα χάνεις την αντανακλαστική ιδιότητα, το δακτυλικό δουλεύει κανονικά αλλά πολλές φορές θέλει και δεύτερη φορά και τοποθετείται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ( να φανταστείς εμένα δεν πιάνει το χέρι μου καθόλου).. Τέλος το έχω πάνω από μήνα και δεν έχει πάθει τίποτα.. το τζαμακι αυτο οπως το βλεπω δεν πρεπει να ειναι full face , πιανει ολη την οθονη μεχρι και τα bezel η αφηνει κενα ? Παντως πιστευω αν το αγκαλιασει θηκη σιλικονης δεν θα το βρει πουθενα να το πεταξει ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 12 minutes ago, JimmisKon said: το τζαμακι αυτο οπως το βλεπω δεν πρεπει να ειναι full face , πιανει ολη την οθονη μεχρι και τα bezel η αφηνει κενα ? Παντως πιστευω αν το αγκαλιασει θηκη σιλικονης δεν θα το βρει πουθενα να το πεταξει ! ! Πιάνει όλη την οθόνη.. εφαρμόζει τέλεια.. Έχω 4 θήκες (https://myphone.gr/forum/topic/207121/?do=findComment&comment=7362848) και καμία δεν έχει πετάξει το τζαμάκι.. το κινητό επειδή έχει επίπεδη οθόνη δεν έχει καμία σχέση το τζαμάκι με τα προηγούμενα κινητά που ήταν κυρτά που για πλάκα μία θήκη το πέταγε. Αφού για να φανταστείς εγώ που είμαι ατζαμης και δεν πιάνουν με τα χέρια μου το έβαλα με σχετική ευκολία και έμεινα άφωνος με το αποτέλεσμα.. απλά όπως είπα χάνει λίγο την αντανακλαστική ιδιότητα και το δακτυλικό δεν πιάνει πάντα.. Αν κάποια στιγμή χαλάσει θα δοκιμάσω τη spigen που αρκετές φορές έχουν αναφέρει και είπε και το μέλος ένα μήνυμα πριν (αυτη που έχω θα την ξανά παιρνα).. Edited 7 Μαΐου by LELELO 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmisKon Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 3 ώρες πριν, kountoura said: Δεν έχει εργοστασιακή μεμβράνη όπως αναφέρθηκε και πιο πίσω.. Διαβάζω αρκετά σχόλια ότι δεν λειτουργεί το δακτυλικο, ότι χάνεις την ιδιότητα της αντανάκλασης ότι δεν παθαίνει τίποτα χωρίς προστασία κτλ. Πάνε σχεδόν 2 δεκαετίες που "ασχολούμαι" με τα κινητά. Αν είσαι ψυχαναγκαστικος και τα θέλεις ΌΛΑ άψογα ΆΘΙΚΤΑ, να ξέρεις ότι με μόλις λίγες ημέρες χρήσης χωρίς προστασία η οθόνη σου θα έχει κάνει αραχνια. Ή αραχνιες. Δεν πιστεύω κανέναν που λέει ότι το δουλεύω τόσο καιρό χωρίς προστασία και η οθόνη είναι άθικτη. Επομένως σου προτείνω ότι έχω και εγώ. Spigen tempered glass ή κάτι παρόμοιο. Με Φλατ οθόνη επιτέλους βρίσκεις πανεύκολα tempered glass χωρίς κόλλες λάμπες UV ή ζελατίνες που καμιά σχέση δεν έχουν με τα tempered είτε ποιοτικά είτε εμφανισιακά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το δακτυλικο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αντανάκλασεις κτλ. Βλέπω τέλεια σε όλες τις συνθήκες. Και μια θήκη πλατης, προσωπικά έχω της benks. Αυτά 🙂. ευχαριστω για τις πληροφοριες , τελικα λεω να παραγγειλω https://www.skroutz.gr/s/58416905/Spigen-tR-EZ-Fit-HD-Tempered-Glass-2tmch-Galaxy-S25-Ultra-AGL09082.html https://www.skroutz.gr/s/58415176/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-Plastiko-Silikonis-1-2mm-Anthektiko-Diafano-Galaxy-S25-Ultra-ACS08961.html πιστευω ειναι καλο σετ , αλλωστε την ultra hybrid της Spigen την ειχα και σε S22 U και S23 U , εμεινα ευχαριστημενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 3 minutes ago, JimmisKon said: ευχαριστω για τις πληροφοριες , τελικα λεω να παραγγειλω https://www.skroutz.gr/s/58416905/Spigen-tR-EZ-Fit-HD-Tempered-Glass-2tmch-Galaxy-S25-Ultra-AGL09082.html https://www.skroutz.gr/s/58415176/Spigen-Ultra-Hybrid-Back-Cover-Plastiko-Silikonis-1-2mm-Anthektiko-Diafano-Galaxy-S25-Ultra-ACS08961.html πιστευω ειναι καλο σετ , αλλωστε την ultra hybrid της Spigen την ειχα και σε S22 U και S23 U , εμεινα ευχαριστημενος Πολύ καλή επιλογή.. τη θήκη που έβαλες την φοράω εγώ τώρα.. το τζαμάκι που θα παρεις όπως σου είπα και πριν θα τσιμπήσω όταν αυτό που έχω χαλάσει.. πάντα θήκες έπαιρνα spigen και έχω μία αίσθηση πώς αυτή που πας να πάρεις ίσως είναι καλύτερη από αυτοί που έχω εγώ.. Τσέκαρε πώς μου κάθεται το τζαμάκι.. καλορίζικο και καλόδουλευτο.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Πήρα πρόσφατα αυτή Spigen Temu . Κανονικά σε κουτάκι spigen Edited 8 Μαΐου by baspats Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 23 ώρες πριν, baspats said: Πήρα πρόσφατα αυτή Spigen Temu . Κανονικά σε κουτάκι spigen Από το Siemens s25 μέχρι το s25 ultra φίλε, κοιτάω τη λίστα με τα κινητά που είχες, έχω εντυπωσιαστει! Siemens s25 παντως, σαν να έχει κλείσει ενας μεγαλος κύκλος από το πρώτο σου κινητο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 47 minutes ago, EricssonyFan said: Από το Siemens s25 μέχρι το s25 ultra φίλε, κοιτάω τη λίστα με τα κινητά που είχες, έχω εντυπωσιαστει! Siemens s25 παντως, σαν να έχει κλείσει ενας μεγαλος κύκλος από το πρώτο σου κινητο. κι εγώ το είχα το S25 της Siemens.Απο τα 4 χρωματα η οθόνη φτασαμε τα 4 Δισ χρώματα . 1 Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 3 ώρες πριν, EricssonyFan said: Από το Siemens s25 μέχρι το s25 ultra φίλε, κοιτάω τη λίστα με τα κινητά που είχες, έχω εντυπωσιαστει! Siemens s25 παντως, σαν να έχει κλείσει ενας μεγαλος κύκλος από το πρώτο σου κινητο. Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του το siemens...όπως και το sx1 πιο μετά! Όντως s25 σε s25.... 25 χρόνια... Πάω να παίξω Τζόκερ το 25.... 2 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tips2022 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου (edited) Μάντης Κάλχας! Όπως είχα πει, πριν από καιρό, ο νέος ήχος eclipsa (Samsung - Google) θα είναι εδώ μετά τις 26/5 στην νέα μου ηχομπάρα 990F της Samsung! Στήνω σιγά το οικοσύστημά μου.....από την Sams. Συνεπώς το S26 Ultra θα έχει σίγουρα τσουχτερή τιμή (κοντά στα 2.100) και σίγουρα θα φέρνει καινούργια δεδομένα τόσο σε ΑΙ όσο και σε ήχο!!!! Ίσως κάποιοι να βιάστηκαν για το σημερινό S25 Ultra!! Ίσως και όχι.... Edited 10 Μαΐου by Tips2022 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου (edited) Εχει κανείς εικονα για τις ακόλουθες θήκες? 1. Επισημη kindsuit 2.Επισημη Samsung Rugged 3. Ringle Alles. Παραείναι bulky? θα προστατέψει? Μικροτερη απο Spigen tough armor? 4.Benks armor pro carbon 5. UAG Plasma/Metropolis Οι Carbon γενικά ειναι μονο για το βαρος, η προστατεύουν κιολας? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Edited 10 Μαΐου by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) Καλησπέρα σας .. ποια θεωρείτε καλύτερα Bluetooth σύμφωνα με τα παρακάτω; Είμαι ανάμεσα στα freebuds pro 4 και Galaxy Buds3 Pro! Με ενδιαφέρει: 1. Στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτη τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει αλλά τώρα τελευταία βλέπω πωςόταν είμαι στο γραφείο και μιλάω, μου παραπονιούνται πως ακούν σε έντονο βαθμό και τις 2 κοπέλες στα διπλά γραφεία όταν μιλούν στο τηλέφωνο.. επίσης αυτό γίνεται και όταν είναι στο αυτοκίνητο και έχω χαμηλά το ραδιόφωνο..επίσης η μπαταρία που ήταν πάντα βράχος έχει πέσει αισθητά στο ένα από τα 2 ακουστικά. 2. Όταν φοράω και τα δύο ακουστικά να απομονώνουν πλήρως τον ήχο και να ακούω μόνο τη μουσική μου (πχ όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο να ακούς μόνο μουσική και όχι της μηχανές του αεροπλάνου) 3. Τέλος να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας.. θεωρώ ότι τα ακουστικά που έχω τώρα στα πρώτα τρία χρόνια της λειτουργίας τους (ακόμα και τώρα δηλαδή) είχαν πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας στη χρήση των ακουστικών αλλά είχαν και μεγάλη μπαταρία στο κουτί πού τα φόρτιζαν. Όποιος έχει κάποια άποψη θα χαιρόμουν να την ακούσω γιατί είμαι σε διαδικασία μετάβασης.. Edited 11 Μαΐου by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 23 minutes ago, LELELO said: Καλησπέρα σας .. ποια θεωρείτε καλύτερα Bluetooth σύμφωνα με τα παρακάτω; Είμαι ανάμεσα στα freebuds pro 4 και Galaxy Buds3 Pro! Με ενδιαφέρει: 1. Στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτη τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει αλλά τώρα τελευταία βλέπω πωςόταν είμαι στο γραφείο και μιλάω, μου παραπονιούνται πως ακούν σε έντονο βαθμό και τις 2 κοπέλες στα διπλά γραφεία όταν μιλούν στο τηλέφωνο.. επίσης αυτό γίνεται και όταν είναι στο αυτοκίνητο και έχω χαμηλά το ραδιόφωνο..επίσης η μπαταρία που ήταν πάντα βράχος έχει πέσει αισθητά στο ένα από τα 2 ακουστικά. 2. Όταν φοράω και τα δύο ακουστικά να απομονώνουν πλήρως τον ήχο και να ακούω μόνο τη μουσική μου (πχ όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο να ακούς μόνο μουσική και όχι της μηχανές του αεροπλάνου) 3. Τέλος να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας.. θεωρώ ότι τα ακουστικά που έχω τώρα στα πρώτα τρία χρόνια της λειτουργίας τους (ακόμα και τώρα δηλαδή) είχαν πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας στη χρήση των ακουστικών αλλά είχαν και μεγάλη μπαταρία στο κουτί πού τα φόρτιζαν. Όποιος έχει κάποια άποψη θα χαιρόμουν να την ακούσω γιατί είμαι σε διαδικασία μετάβασης.. Έχω τα galaxy buds 3 pro, κάνουν όλα όσα αναφέρεις και έχουν απίστευτο ήχο και noise cancelling για in ear ακουστικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 8 minutes ago, LELELO said: Καλησπέρα σας .. ποια θεωρείτε καλύτερα Bluetooth σύμφωνα με τα παρακάτω; Είμαι ανάμεσα στα freebuds pro 4 και Galaxy Buds3 Pro! Με ενδιαφέρει: 1. Στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτη τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει αλλά τώρα τελευταία βλέπω πωςόταν είμαι στο γραφείο και μιλάω, μου παραπονιούνται πως ακούν σε έντονο βαθμό και τις 2 κοπέλες στα διπλά γραφεία όταν μιλούν στο τηλέφωνο.. επίσης αυτό γίνεται και όταν είναι στο αυτοκίνητο και έχω χαμηλά το ραδιόφωνο..επίσης η μπαταρία που ήταν πάντα βράχος έχει πέσει αισθητά στο ένα από τα 2 ακουστικά. 2. Όταν φοράω και τα δύο ακουστικά να απομονώνουν πλήρως τον ήχο και να ακούω μόνο τη μουσική μου (πχ όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο να ακούς μόνο μουσική και όχι της μηχανές του αεροπλάνου) 3. Τέλος να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας.. θεωρώ ότι τα ακουστικά που έχω τώρα στα πρώτα τρία χρόνια της λειτουργίας τους (ακόμα και τώρα δηλαδή) είχαν πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας στη χρήση των ακουστικών αλλά είχαν και μεγάλη μπαταρία στο κουτί πού τα φόρτιζαν. Όποιος έχει κάποια άποψη θα χαιρόμουν να την ακούσω γιατί είμαι σε διαδικασία μετάβασης.. Buds 3 Pro. Επειδή άλλαξαν τον σχεδιασμό a la airpods, έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα των κλήσεων λόγω μικροφώνου γενικότερα. Περιορίζει αισθητά θορύβους και φωνές γενικότερα αλλά μην ελπίζεις σε θαύματα. Όσες φορές ωστόσο μιλάω από το αυτοκίνητο, δεν το καταλαβαίνουν, καμία σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Στο 2ο και το 3ο που αναφέρεις θα σε υπερκαλύψουν. Υπάρχει βέβαια αντίστοιχο thread με Bluetooth ακουστικά, μπορείς να ρωτήσεις καλύτερα εκεί. 🙂 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου χρησιμοποιει καποιος το call and text on other devices? σε εμενα μου δουλευει καμια ωρα και μετα κολαει. ξεκολαει μετα απο πολη προσπαθεια , κανοντας πολλα restart και enable disable στην υπηρεσια. σε εσας δουλευει κανονικα? Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 45 minutes ago, Nikos Spyr said: Έχω τα galaxy buds 3 pro, κάνουν όλα όσα αναφέρεις και έχουν απίστευτο ήχο και noise cancelling για in ear ακουστικά. 43 minutes ago, Sofos_5 said: Buds 3 Pro. Επειδή άλλαξαν τον σχεδιασμό a la airpods, έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα των κλήσεων λόγω μικροφώνου γενικότερα. Περιορίζει αισθητά θορύβους και φωνές γενικότερα αλλά μην ελπίζεις σε θαύματα. Όσες φορές ωστόσο μιλάω από το αυτοκίνητο, δεν το καταλαβαίνουν, καμία σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. Στο 2ο και το 3ο που αναφέρεις θα σε υπερκαλύψουν. Υπάρχει βέβαια αντίστοιχο thread με Bluetooth ακουστικά, μπορείς να ρωτήσεις καλύτερα εκεί. 🙂 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. το πιο σημαντικό για μένα είναι το ένα.. να μιλάω δηλαδή σε σχετικά θορυβώδες περιβάλλον και να ακούγομαι μόνο εγώ.. Να σου πω θα το γράψω τώρα στο thread αυτό αλλά είπα να το γράψω πρώτα στο δικό μας λόγω ό,τι μπορεί να απαντήσει κάποιος με το δικό μας κινητό και να του κουμπώνει το καλύτερα κάποιο bluetooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 13 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαΐου καλησπέρα, έχετε βρει στο παρελθόν για παλαιότερα μοντέλα η το s25 ultra η plus να πουλάνε την αμερικανική έκδοση στην Ελλάδα η στην Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts