Spirospe40 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν https://techmaniacs.gr/i-samsung-kykloforei-ti-proti-enimerosi-logismikoy-gia-ti-seira-galaxy-s25/?fbclid=IwY2xjawINcWhleHRuA2FlbQIxMQABHfIJEHH4JsiKmUCKQx0BrzMB7w6oY-CAm2iLsiaQolv1IVbmAJLJaIdRBg_aem_0x31fXksh9m6EvBmf0QoOQ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 44 minutes ago, ffc said: Το Πλαίσιο ξέρουμε αν παραδίδει με δικους της διανομείς ή με συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών; Στις μεγάλες πόλεις εχει δικά του φορτηγά. 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 44 minutes ago, johnnyman25 said: Στις μεγάλες πόλεις εχει δικά του φορτηγά. Ευχαριστώ. Στήνω παρακολούθηση από το μπαλκόνι. 😁 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 2 ώρες πριν, ffc said: Κοψοχρονια το έδωσες...😁😂 Εγώ είμαι κορόιδο που τις παλιές μου συσκευές (s22 ultra, s23 ultra, IPhone 13 pro max) τις χαρίζω στους γονείς μου... 😅 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirospe40 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Ξεκινήσαμεεεεε.... https://www.sammyfans.com/2025/02/03/some-galaxy-s25-ultra-buyers-report-mysterious-screen-glitch/?fbclid=IwY2xjawINkjpleHRuA2FlbQIxMQABHdfscRlihTPT8OqaMr3RT2Gbdyq6hHkbZceuvSNHfxoZlbLNsXzlHSgtWA_aem_cHH56Q7Q6k6dB7_4ylZO_A 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Μάλιστα. Για να δουμε σε περισσότερες παραλαβές. Είναι μεμονωμένα περιστατικά η γενικά. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μόλις μου ήρθε ο αριθμός αποστολής με easy mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Easy Mail και παράδοση με EΛTA Courier (για επαρχία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 5 minutes ago, akis_k said: Easy Mail και παράδοση με EΛTA Courier (για επαρχία) Κι εμένα με Esay Mail μου ήρθε ειδοποίηση αλλά είμαι επαρχία... Θεσσαλονίκη Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Από πλαίσιο έχει πάρει κανείς ειδοποίηση για παράδοση αύριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 15 minutes ago, redcon said: Από πλαίσιο έχει πάρει κανείς ειδοποίηση για παράδοση αύριο; Εμένα με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν αύριο...4/2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, redcom7 said: Εμένα με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν αύριο...4/2 Κάνε μια αναζήτηση στην εξέλιξη παραγγελίας. Εμένα μου δείχνει ότι ξεκίνησε με γενική και παράδοση ΕΩΣ 5/2. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 ώρες πριν, ChrisNikol said: Εγώ είμαι κορόιδο που τις παλιές μου συσκευές (s22 ultra, s23 ultra, IPhone 13 pro max) τις χαρίζω στους γονείς μου... 😅 Δεν είσαι κορόιδο. Large είσαι και μεγάλη καρδιά 😉 4 2 Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 4 ώρες πριν, ChrisNikol said: Εγώ είμαι κορόιδο που τις παλιές μου συσκευές (s22 ultra, s23 ultra, IPhone 13 pro max) τις χαρίζω στους γονείς μου... 😅 Μπράβο φίλε, ειλικρινά. 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Δεν θέλω να σχολιάσω …..θα περιμένω κανονικά την ημερομηνία (06/02) παράδοσης … αλλά , όταν είδα ότι η κούριερ είναι μέλος της μεταφορικής Βεϊνόγλου … 🤔 λες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NOS_KOS Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Κουπόνι μεχρι 15% δίνει στο chat η samsung ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Εμένα μου ήρθε πριν λίγα λεπτά επιβεβαίωση αποστολής από τη Samsung πέραν από το πρωί που ήρθε από την EasyMail στο Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 14 minutes ago, NOS_KOS said: Κουπόνι μεχρι 15% δίνει στο chat η samsung ? Χλωμό, είχα πάρει και εγώ τηλέφωνο αλλά μου είπαν μόνο 10%, δίνει όμως το πλαίσιο 10% συν -50 ευρώ το κουπόνι σύνολο 200 ευρώ εκπτωση, παράγγειλα εγώ σήμερα. ( και χωρίς να έχω κουπόνι ) Edited 16 ώρες πριν by boymanos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 7 minutes ago, nasosvasedis said: Εμένα μου ήρθε πριν λίγα λεπτά επιβεβαίωση αποστολής από τη Samsung πέραν από το πρωί που ήρθε από την EasyMail στο Viber. Τα ίδια και δω. 16 minutes ago, NOS_KOS said: Κουπόνι μεχρι 15% δίνει στο chat η samsung ? Ένα λαγωνικό πριν καμιά βδομάδα μοίραζε κουπόνια, δεν ξέρω αν ήταν 10-15 ή 20. Πάντως στο τσατ της samsung έδιναν 10%. 20 minutes ago, xabos said: Δεν θέλω να σχολιάσω …..θα περιμένω κανονικά την ημερομηνία (06/02) παράδοσης … αλλά , όταν είδα ότι η κούριερ είναι μέλος της μεταφορικής Βεϊνόγλου … 🤔 λες! Αυτό για καλό το είπες η όχι? Πάντως 2 χρονιές τώρα η easy mail έκανε παράδοση την επομένη όπως έλεγε στα μνματα σε εμενα. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν "Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί για παράδοση στο χώρο σου στις 04/02/2025 με εκτιμώμενη ώρα παράδοσης 11:20 - 13:20." Φυλάμε σκοπιά. Εν τω μεταξύ στο τσακίρ κέφι τους είπα να μου βάλουν και τα Buds 3 Pro silver γιατί στα 140€ ήταν δέλεαρ. Ελπίζω να με βολέψουν όσο τα AirPods Pro 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 hour ago, redcon said: Από πλαίσιο έχει πάρει κανείς ειδοποίηση για παράδοση αύριο; λες να ερθει αυριο? "Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί για παράδοση στο χώρο σου στις 04/02/2025 με εκτιμώμενη ώρα παράδοσης 10.30 - 12.30." απο πλαισιο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 3 minutes ago, gsa1967 said: λες να ερθει αυριο? "Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί για παράδοση στο χώρο σου στις 04/02/2025 με εκτιμώμενη ώρα παράδοσης 10.30 - 12.30." απο πλαισιο. Ωραίος. Και εγώ παράδοση αύριο. Επιτέλους με τη γελοία σαμσουνγκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 46 minutes ago, NOS_KOS said: Κουπόνι μεχρι 15% δίνει στο chat η samsung ? Δίνει μόνο αν έχεις κάποιο άλλο galaxy εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, redcon said: Ωραίος. Και εγώ παράδοση αύριο. Επιτέλους με τη γελοία σαμσουνγκ. Τι εγινε με την σαμσουνκ ακομα δεν παρελαβες? 😜 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, redcon said: Ωραίος. Και εγώ παράδοση αύριο. Επιτέλους με τη γελοία σαμσουνγκ. με το καλο η παραλαβη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts