redcom7 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Εμένα με πήραν χθες από πλαίσιο και μου είπαν ότι τρίτη 4 Φλεβάρη παραλαμβάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Ηρεμηστε παιδες , το hype θα κρατησει το πολυ μια μερα απ το unboxing ..😝 Φετος ειστε τυχεροι γιατι θα δειτε και λιγο κατι διαφορετικο με το One Ui 7 ... (Μετα απο 14 χρονια Sammy εχω ξεπερασει πλεον καποια πραγματα) 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Ωραία πολιτική, να σκαμε στο περίμενε. Τους άρεσαν οι ουρές στα Apple store με τις σκηνές κτλ. Σε λέει όχι ρε φίλε θα σας σκάσω και εγώ. 😂 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 12 minutes ago, kountoura said: Ωραία πολιτική, να σκαμε στο περίμενε. Τους άρεσαν οι ουρές στα Apple store με τις σκηνές κτλ. Σε λέει όχι ρε φίλε θα σας σκάσω και εγώ. 😂 Έλα τώρα παραδεχτείτε ότι είναι γλυκιά η αναμονή 😂😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 28 minutes ago, geotrvs said: Έλα τώρα παραδεχτείτε ότι είναι γλυκιά η αναμονή 😂😂 Ναι πολύ γλυκιά. Τους σώζουν οι προωθητικές αλλιώς με τα κιάλια θα μας έβλεπαν. Όχι ότι τους νοιάζει αλλά... 🙂 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 5 minutes ago, kountoura said: Ναι πολύ γλυκιά. Τους σώζουν οι προωθητικές αλλιώς με τα κιάλια θα μας έβλεπαν. Όχι ότι τους νοιάζει αλλά... 🙂 Ψήσε καφέ να σου πω, Η αλήθεια είναι ότι το ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι αποστολές/παραλαβές ξεκινάνε από 04/02 πριν πατήσεις το κουμπί παραγγελίας. Να τα λέμε όλα 😂 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 5 minutes ago, OverClocker said: Ψήσε καφέ να σου πω, Η αλήθεια είναι ότι το ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι αποστολές/παραλαβές ξεκινάνε από 04/02 πριν πατήσεις το κουμπί παραγγελίας. Να τα λέμε όλα 😂 Ακριβώς για αυτό και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση. Γιατί πέρυσι σε μια βδομάδα τα έστειλαν, τώρα είναι 2 εβδομάδες. Χωρίς λόγο κιόλας. 🙄 Απλά με εκνευρίζει το ότι πρώτη χρονιά οι άλλοι τα παίρνουν νωρίς και εμείς όχι. Τις άλλες χρονιές άρχιζαν πάνω κάτω τις ίδιες μέρες να στέλνονται παντού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 36 minutes ago, OverClocker said: Ψήσε καφέ να σου πω, Η αλήθεια είναι ότι το ανέφερε ξεκάθαρα ότι οι αποστολές/παραλαβές ξεκινάνε από 04/02 πριν πατήσεις το κουμπί παραγγελίας. Να τα λέμε όλα 😂 Ναι δε λέω ότι δεν ήξερα. Απλά κάθε χρόνο τα ίδια σχεδόν λέμε και τίποτα δεν ισχύει κατά γράμμα. Φέτος θέλησε να τηρήσει τους νόμους. 🙂 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 40 minutes ago, nasosvasedis said: Ακριβώς για αυτό και εμένα μου είχε κάνει εντύπωση. Γιατί πέρυσι σε μια βδομάδα τα έστειλαν, τώρα είναι 2 εβδομάδες. Χωρίς λόγο κιόλας. 🙄 Απλά με εκνευρίζει το ότι πρώτη χρονιά οι άλλοι τα παίρνουν νωρίς και εμείς όχι. Τις άλλες χρονιές άρχιζαν πάνω κάτω τις ίδιες μέρες να στέλνονται παντού. Έλα σιγά. Θα το πάρεις όταν το πάρεις και μετά θα βρίζεις όπως και εμείς με τα 24 ότι δεν έκαναν ενημέρωση, ότι είχε θέματα κλπ.. Γιατί να αρχίσεις να χαλιέσαι νωρίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 minute ago, Gorge said: Έλα σιγά. Θα το πάρεις όταν το πάρεις και μετά θα βρίζεις όπως και εμείς με τα 24 ότι δεν έκαναν ενημέρωση, ότι είχε θέματα κλπ.. Γιατί να αρχίσεις να χαλιέσαι νωρίτερα; Τα ίδια άκουγα από άλλους και για το S24U. Δεν με ενδιαφέρει το ranting. Έχω πλήρη επίγνωση ότι οι ενημερώσεις είναι ελάχιστες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikikianis Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Μόλις παρέλαβα απο εξωτερικό. Πολύ όμορφη και στιβαρή συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγο! IMG20250130185910.heic 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Kι εγώ εξωτερικό είμαι. Κάθε τρεις και λίγο μπαίνω στο site της Samsung και κοιτάω και μέχρι τώρα έλεγε συνέχεια Δευτέρα 3/2, και ξαφνικά τώρα άλλαξε σε 1/2 δηλαδή Σάββατο! Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 6 minutes ago, ikikianis said: Μόλις παρέλαβα απο εξωτερικό. Πολύ όμορφη και στιβαρή συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγο! IMG20250130185910.heic 1 MB · 3 downloads Να αυτά έχουμε και μας βάζουν σε αναμμένα κάρβουνα... Δες εδώ τώρα.. 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 22 minutes ago, ikikianis said: Μόλις παρέλαβα απο εξωτερικό. Πολύ όμορφη και στιβαρή συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγο! IMG20250130185910.heic 1 MB · 8 downloads Πιστεύω ότι αυτή τη φωτό την έβγαλες με iso50, 1/100s κλείστρο και F/1,6 μεγειές και καλοδούλευτο Edited 10 ώρες πριν by OverClocker 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Μείναμε με τα αξεσουάρ στο χέρι.. 😂 5 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 6 minutes ago, kountoura said: Μείναμε με τα αξεσουάρ στο χέρι.. 😂 Οι θηκες ποσο καιρο εκαναν να ερθουν; Τελωνειο οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 1 minute ago, redcon said: Οι θηκες ποσο καιρο εκαναν να ερθουν; Τελωνειο οκ; 10-20 εργάσιμες έγραφε, αλλά ήρθαν σε 10 11 ημερολογιακές. Τελωνείο όχι. Έφτασαν σε μένα επαρχία με acs. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, ikikianis said: Μόλις παρέλαβα απο εξωτερικό. Πολύ όμορφη και στιβαρή συσκευή. Εντυπώσεις σε λίγο! IMG20250130185910.heic 1 MB · 15 downloads Εξαιρετικές θήκες η UAG... Εκανες πολύ καλή επιλογή φίλε! Και εγώ έχω 2 θήκες για το s24u την Monarch Pro CARBON FIBER συμβατή με μαγνήτη σε μαύρο χρώμα και την Monarch Pro KEVLAR σε μπλε χρώμα επίσης συμβατή με μαγνήτη απόλυτα ικανοποιημένος ... Ειδικά η μπλε είναι τρομερή και ταιριάζει γάντι σε συσκευή μαύρου χρώματος... Πολύ καλή ποιότητα, καλή εφαρμογή στο χέρι και δείχνει να προστατεύει πολύ καλά το κινητό. Της προτείνω ανεπιφύλακτα και για το S25U... Edited 8 ώρες πριν by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν (edited) 35 minutes ago, kountoura said: Μείναμε με τα αξεσουάρ στο χέρι.. 😂 noice. Πώς και δεν πήρες και το τζάμι της benks που έχει AR coating? Edited 9 ώρες πριν by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 11 minutes ago, OverClocker said: noice. Πώς και δεν πήρες και το τζάμι της benks που έχει AR coating? Τζάμι με μαύρο πλαίσιο έστω 1mm ή και λιγότερο δεν θα έπαιρνα ποτέ. Μόνο αν δεν υπήρχε καμία επιλογή σε 100% διάφανο. Στο 24 ultra την έβγαλα με spigen. Στο 25 ultra θα το αλλάξω στην πορεία. Θέλω κάτι που να μην καλύπτει την σελφι κάμερα. Ιδανικά όχι τρύπα αλλά στηλ U στην σελφι κάμερα. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 4 minutes ago, kountoura said: Τζάμι με μαύρο πλαίσιο έστω 1mm ή και λιγότερο δεν θα έπαιρνα ποτέ. Μόνο αν δεν υπήρχε καμία επιλογή σε 100% διάφανο. Στο 24 ultra την έβγαλα με spigen. Στο 25 ultra θα το αλλάξω στην πορεία. Θέλω κάτι που να μην καλύπτει την σελφι κάμερα. Ιδανικά όχι τρύπα αλλά στηλ U στην σελφι κάμερα. Αν σου πώ ότι δεν το είχα προσέξει καθόλου το μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 hour ago, kountoura said: Μείναμε με τα αξεσουάρ στο χέρι.. 😂 Φαίνονται ωραίες οι benks Πως είναι από προστασία; Και ιδίως για την οθόνη ρωτάω γιατί δεν βάζω τζαμακι Έχω παραγγείλει ήδη μια spigen hybrid frost αλλά αυτές και συγκεκριμένα η armor pro μου κάθονται πιο καλά αλλά φαίνονται κάπως λεπτές και τις φοβάμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 16 minutes ago, tattooxxx said: Φαίνονται ωραίες οι benks Πως είναι από προστασία; Και ιδίως για την οθόνη ρωτάω γιατί δεν βάζω τζαμακι Έχω παραγγείλει ήδη μια spigen hybrid frost αλλά αυτές και συγκεκριμένα η armor pro μου κάθονται πιο καλά αλλά φαίνονται κάπως λεπτές και τις φοβάμαι Την armor pro που την είχα πολλούς μήνες στο 24 ultra είναι τέλεια για τα δικά μου γούστα. Ούτε τελείως φλούδα, ούτε τανκς σαν τις uag. Σε όγκο θα έλεγα είναι κάπως σαν την spigen liquit air. Εμφάνιση ποιότητα μαγνήτης κτλ όλα τέλεια. Από πέρσι που τις ανακάλυψα δεν δοκιμάζω τίποτε άλλο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattooxxx Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Άμα είναι και σε προστασία σωστές τότε θα πάω κι εγώ εκεί Αρχικά φαίνονται πολύ κυριλέ και δεν εινια ορατό και το δαχτυλίδι που λίγο με ενοχλεί Από που αγοράζουμε; Είδα παίζουν Amazon. De στα 50 Πόσο όμως προστατεύει από πεσίματα; Edited 7 ώρες πριν by tattooxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Μόλις το παρέλαβα (Καναδάς) απίστευτα smooth . 8 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts