OverClocker Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Μάλιστα. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, karagalexk said: Απο s23 plus σε s25 ultra. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και η διαφορά είναι ελάχιστη To s23+ έχω τώρα. Από 6.6' σε 6.9' και η διαφορά ελάχιστη; μάλλον έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τα bezels... 5 ώρες πριν, kountoura said: Εγώ τηλεφωνικά έκανα αυτή την δουλειά. Τα 50ε στα είχαν δώσει από πριν (στην προπαραγγελία) ή τώρα μαζί με το 10%; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 30 minutes ago, xetasa said: To s23+ έχω τώρα. Από 6.6' σε 6.9' και η διαφορά ελάχιστη; μάλλον έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με τα bezels... Τα 50ε στα είχαν δώσει από πριν (στην προπαραγγελία) ή τώρα μαζί με το 10%; Στην προπαραγγελία δεν είχα συμπληρώσει την φόρμα για τα 50 στο πλαίσιο. Βασικά ούτε το ανέφερα αυτό. Είπα μόνο η Samsung δίνει 10%, μου το δίνετε και εσείς? Ναι είπε, και υπολογιζοντας την τελική τιμή μου είπε έχουμε και 50 ευρώ στις προπαραγγελίες. Και μου το αφαίρεσε και το 50 αρικο. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) S24U vs S25U Camera Test https://youtu.be/tRWgpFqEtCg?si=XyAmbgHr9DHNIVxj Edited 27 Ιανουαρίου by johnnyman25 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, cryptonakias13 said: Το 24 είχε βγάλει τότε. Μου φαίνεται θα μείνω με το 24 τελικά.. και ίσως δώσω αλλού το 25 που προπαρήγγειλα. Πενάκι χωρίς bluetooth, κάμερα χωρίς διαφορές.. επίσης το κινητό για κάποιο λόγο φαίνεται πολύ πιο χοντρό, ίσως επειδή τα άκρα του είναι πιο κοφτά, χωρίς ελαφριά καμπύλη όπως του 24. Γενικά το κινητό δεν φαίνεται τόσο premium πια, δυστυχώς. Εμένα πάλι μου φαίνεται θα ακυρώσω την προπαραγγελια Δεν τα βλέπω και πολύ καλά τα πράγματα άσε που μάλλον θέλουν τιμωρία.... 5 ώρες πριν, geotrvs said: Και από τα δύο, εγώ πήρα τηλέφωνο και μου το έδωσαν ενώ μου είπε πως και σε καταστήματα το ίδιο δίνουν και δεν χρειάζεται να μου προωθήσει την προσφορά ώστε να την δείξω σε κατάστημα. Ναι σωστά -10% και -50€. Οπότε με τιμολόγιο βγαίνει 1037? 5 ώρες πριν, cryptonakias13 said: Ρε παιδιά, άσχετο, αλλά έχετε πάρει ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου για το s24 ultra ? Τέλη Γενάρη και ακόμα δεν μου έχει έρθει καμία ενημέρωση. Με CSC THL..έγινε κανονικά πριν 5 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου εγω απο S23 Ultra παω σε S25 Ultra 1tb με αποφορολογηση και κατι αλλα που ειχα απο samsung rewards μου βγηκε 1.155 θα πουλησω και 500 ευρω το S23 Ultra οποτε μια χαρα 2 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, johnnyman25 said: S24U vs S25U Camera Test https://youtu.be/tRWgpFqEtCg?si=XyAmbgHr9DHNIVxj Θ εχει ενδιαφερον να δουμε στην πορεια με τις επομενες αναβαθμισεις σε S25U και S24U (με One UI 7 stable) αν θα εχουν διαφορες οι δυο συσκευες. 2 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 7 minutes ago, anergos13 said: Θ εχει ενδιαφερον να δουμε στην πορεια με τις επομενες αναβαθμισεις σε S25U και S24U (με One UI 7 stable) αν θα εχουν διαφορες οι δυο συσκευες. Θα έχουν! Τα φτιάχνει έτσι η Samsung ώστε να έχουν! Αν ήθελε θα μπορούσε να τα κάνει να μην έχουν καθόλου διαφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Νομίζω όλα θα κριθούν στο πεδίο.μεχρι στιγμής αντλούμε πληροφορίες από τους YouTubers οι οποίοι είναι κατευθυνόμενοι.τα συμπεράσματα θα είναι αξιόπιστα μόνο από εμάς τους καθημερινούς χρήστες. Προερχόμενα οπότε λίγη υπομονή. 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) 19 minutes ago, cryptonakias13 said: Θα έχουν! Τα φτιάχνει έτσι η Samsung ώστε να έχουν! Αν ήθελε θα μπορούσε να τα κάνει να μην έχουν καθόλου διαφορές. Παντως στα S23U και S24U που ειχαν αλλαξει παλι ενα φακο μονο δεν νομιζω οτι στην πορεια των αναβαθμισεων ειδα (στην γενικη εικονα) κατι ιδιαιτερα διαφορετικο μεταξυ τους.. Edited 27 Ιανουαρίου by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 17 minutes ago, cryptonakias13 said: Θα έχουν! Τα φτιάχνει έτσι η Samsung ώστε να έχουν! Αν ήθελε θα μπορούσε να τα κάνει να μην έχουν καθόλου διαφορές. Πως ακριβώς θα υπάρχουν διαφορές από την στιγμή που μιλάμε για ίδιο hardware στην κεντρική κάμερα εδώ και χρόνια? Ούτε η Samsung είναι Google, να πεις ότι θα κάνει παπάδες από πλευράς software στα των καμερών. Ετσι και πέρυσι πάλι με ίδιο σύστημα καμερών περίμεναν ορισμένοι το θαυματουργό update που θα βελτίωνε την κάμερα και είδαμε τελικά τι έγινε. Οπως και παλιότερα λέγαμε ότι όποιον τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες πάει σε Huawei παρά σε Samsung, έτσι και φέτος όποιον τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες, πάει σε άλλη εταιρεία από την Samsung λέγε με Xiaomi 15 Ultra, Oppo X8 pro, Vivo X200 pro, Honor Magic Pro κλπ. Τα ίδια ισχύουν και για την μπαταρία. Φέτος που η Samsung είναι η μοναδική εταιρεία(αντε ισως και καμια Motorola)που έμεινε στις 5000 μπαταρία, είναι η χειρότερη επιλογή για όποιον τον ενδιαφέρει η αυτονομία/μπαταρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 36 minutes ago, Fulgore1 said: Πως ακριβώς θα υπάρχουν διαφορές από την στιγμή που μιλάμε για ίδιο hardware στην κεντρική κάμερα εδώ και χρόνια? Ούτε η Samsung είναι Google, να πεις ότι θα κάνει παπάδες από πλευράς software στα των καμερών. Ετσι και πέρυσι πάλι με ίδιο σύστημα καμερών περίμεναν ορισμένοι το θαυματουργό update που θα βελτίωνε την κάμερα και είδαμε τελικά τι έγινε. Οπως και παλιότερα λέγαμε ότι όποιον τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες πάει σε Huawei παρά σε Samsung, έτσι και φέτος όποιον τον ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες, πάει σε άλλη εταιρεία από την Samsung λέγε με Xiaomi 15 Ultra, Oppo X8 pro, Vivo X200 pro, Honor Magic Pro κλπ. Τα ίδια ισχύουν και για την μπαταρία. Φέτος που η Samsung είναι η μοναδική εταιρεία(αντε ισως και καμια Motorola)που έμεινε στις 5000 μπαταρία, είναι η χειρότερη επιλογή για όποιον τον ενδιαφέρει η αυτονομία/μπαταρία. Όπως ξέρουμε όλοι, ένα μεγάλο ποσοστό το βελτιώσεων γίνεται από το software, το οποίο κοντρολάρει η Samsung σε τι βαθμό θα είναι στο καινούργιο κινητό και στα προηγούμενα μοντέλα. Εννοείται οι διαφορές είναι αρκετά μικρές πάντα, αλλά φανερές. Και ξαναλέω αυτό το κάνει η Samsung για δικούς της σκοπούς, και κυρίως για να προμοτάρει τις καινούργιες της ναυαρχίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου 19 minutes ago, cryptonakias13 said: Όπως ξέρουμε όλοι, ένα μεγάλο ποσοστό το βελτιώσεων γίνεται από το software, το οποίο κοντρολάρει η Samsung σε τι βαθμό θα είναι στο καινούργιο κινητό και στα προηγούμενα μοντέλα. Εννοείται οι διαφορές είναι αρκετά μικρές πάντα, αλλά φανερές. Και ξαναλέω αυτό το κάνει η Samsung για δικούς της σκοπούς, και κυρίως για να προμοτάρει τις καινούργιες της ναυαρχίδες. Σωστά, και επειδή βαρέθηκα αυτήν την τακτική, φέτος η samsung θα πάρει την δική μου ναυαρχίδα και δεν θα αλλάξω κινητό 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου (edited) Οι software διαφορές πάνε χέρι με χέρι με το σύστημα καμερών σε συνδιασμό με το τσιπάκι που φοράνε. Ποιες ναυαρχίδες να προμοτάρει λοιπόν με τις ίδιες κάμερες(και η μηλοεταιρεία μόνο την Ultrawide κάμερα άλλαξε στο 16PM από το 15PM)? Ξέρεις τι είναι το S25+, συσκευή 1200ευρώ να έχει ίδιες κάμερες με το S22+??? Τις χειρότερες κάμερες της αγοράς έχει σε αυτά τα χρήματα, μιας και ειναι απέναντι στα γνωστά Oppo/Vivo κλπ. Αυτή την στασιμότητα την βλέπουμε και στις μπαταρίες που για 2ρη συνεχόμενη χρονιά κόλλησε στα 5000mah. Και η ενσύρματη φόρτιση και αυτή έχει κολλήσει στα 45W από το 2020(S20 Ultra). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα σχόλια μου αφορούν καθαρά την κατάντια της Samsung, και όχι όποιον αναβαθμίζει ακόμα και από S24U στο φετινό. Edited Δευτέρα στις 10:22 μμ by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. Δευτέρα στις 10:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:56 μμ (edited) Βρήκα κουπόνακι -15% από την Samsung.gr και δεν μπόρεσα να κρατηθώ το τσίμπησα!! Edited Δευτέρα στις 10:59 μμ by akis_k 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. Δευτέρα στις 11:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:15 μμ Προφανώς είδαν ότι δεν τραβάει φέτος η σειρά και είπαν το 10 να το κάνουν 15, μπας και 😜 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. Τρίτη στις 12:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 12:40 πμ (edited) 1 ώρα πριν, akis_k said: Βρήκα κουπόνακι -15% από την Samsung.gr και δεν μπόρεσα να κρατηθώ το τσίμπησα!! Με το καλό να παραλάβεις! Καμία πληροφορία για το κουπόνι πώς μπορούμε να το πάρουμε; Edited Τρίτη στις 12:40 πμ by ReaperX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Τρίτη στις 03:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 03:39 πμ 2 ώρες πριν, ReaperX said: Με το καλό να παραλάβεις! Καμία πληροφορία για το κουπόνι πώς μπορούμε να το πάρουμε; Το 20 το περσινό που έτυχε σε κάποιες αγγελίες, φέτος έγινε 15. Απο τσατ ή με ευκολία 15 δεν θα βρεις πιστεύω. 10 αν δεν βρεις, έχω να σου δώσω αν πρόκειται σίγουρα να το πάρεις. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Τρίτη στις 06:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:57 πμ 1299 με το κουπονι του 10% και το πενηνταρικο απο πλαισιο. θα το ξαναδω και σημερα. να αλλαξω το iphone 15 promax 512 (5 μηνες το εχω) η όχι? η να περιμενω του χρονου το s26 ultra η το iphone 17 που λεγεται οτι θα εχει μεγαλη βελτιωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris1090T Δημ. Τρίτη στις 07:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:37 πμ (edited) Σήμερα στο plaisio Συντάγματος. Παιδιά στο χέρι σε σχέση με s23 ultra η διαφορά στο βάρος φαίνεται. Επίσης στις κάμερες όπως θα δείτε έχουν βάλει το frame να εξέχει ελάχιστα λογικά για να μην ακουμπάνε κάτω οι κάμερες αν το χρησιμοποιείς χωρίς θήκη. Εμένα προσωπικά μαρεσε απο κοντά αν και θα ήθελα το περιμετρικο μέρος του κινητού που είναι απο τιτάνιο να ήταν πιο γυαλιστερό όπως στο16 pro max. Edited Τρίτη στις 07:38 πμ by dimitris1090T 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. Τρίτη στις 07:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:38 πμ (edited) 11 ώρες πριν, Fulgore1 said: Αυτή την στασιμότητα την βλέπουμε και στις μπαταρίες που για 2ρη συνεχόμενη χρονιά κόλλησε στα 5000mah. S20 Ultra, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra. Όλα έχουν 5000mha. Και η ταχύτητα φόρτισης είναι 45Watts στα S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra KATANTIA Μέχρι και η apple κάνει βήματα στην μπαταρία και κάθε χρόνο ξεπερνάει την Samsung στην αναμονή 12 pro max 3687 mAh 13 pro max 4323 mAh 14 pro max 4352 mAh 15 pro max 4441 mAh 16 pro max 4685 mAh Edited Τρίτη στις 07:46 πμ by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Τρίτη στις 07:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:42 πμ Just now, MIB said: S20 Ultra, S21 Ultra, S22 Ultra, S23 Ultra, S24 Ultra, S25 Ultra. Όλα έχουν 5000mha. Και η ταχύτητα φόρτισης έφτασε στα 45Watts στο S22 Ultra KATANTIA ΝΑΙ ΒΡΕ ΣΥ, ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... Εντωμεταξύ το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ μέσα φορτίζει 20-80% με 15w μαξ για να μην πέσει η υγεία της μπαταρίας.🤣 1 4 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. Τρίτη στις 07:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:46 πμ 48 minutes ago, gsa1967 said: 1299 με το κουπονι του 10% και το πενηνταρικο απο πλαισιο. θα το ξαναδω και σημερα. να αλλαξω το iphone 15 promax 512 (5 μηνες το εχω) η όχι? η να περιμενω του χρονου το s26 ultra η το iphone 17 που λεγεται οτι θα εχει μεγαλη βελτιωση? Εγώ θα έμενα με το 15αρι. Φέτος ήταν κοροϊδία και από τους 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. Τρίτη στις 07:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:47 πμ 3 minutes ago, OverClocker said: ΝΑΙ ΒΡΕ ΣΥ, ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... Εντωμεταξύ το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ μέσα φορτίζει 20-80% με 15w μαξ για να μην πέσει η υγεία της μπαταρίας.🤣 όταν δίνω 1000-1500€ για τηλέφωνο θέλω να το λειτουργώ περισσότερο απο ένα τηλέφωνο των 100-200€ . αν δεν μου δίνει την χαρά αυτή η μπαταρία τι να το κάνω; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. Τρίτη στις 07:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:48 πμ Just now, OverClocker said: ΝΑΙ ΒΡΕ ΣΥ, ΤΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ... Εντωμεταξύ το μεγαλύτερο ποσοστό εδώ μέσα φορτίζει 20-80% με 15w μαξ για να μην πέσει η υγεία της μπαταρίας.🤣 Ε ναι ρε φίλε δηλαδή ήμαρτον. 🙂 Δε λέω καλά θα ήταν να είχε 7κ μπαταρία. Αλλά ας δούμε λίγο το παρελθόν, είχε καμία επαφή η αυτονομία του s22 ultra με το s23 ultra που και στις δύο περιπτώσεις ήταν 5κ? Φτάσαμε μετά από χρόνια να βγάζουμε μέρα οι περισσότεροι. Προσωπικά από το s23 ultra που κράτησα ένα χρόνο και με το s24 ultra που επίσης κράτησα ένα χρόνο, ζήτημα να χρειάστηκε να το φορτίσω μέσα στη μέρα 2 3 φορές. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts