George6633 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 42 minutes ago, mobrol said: Με πήραν απο τον Κωτσοβολο λεγοντας οτι τηλεφωνικα ανοιξαν οι προπαραγγελίες. Το ενδιαφερον ειναι οτι ειπαν πως θα βγει μονο με 12GB ram σε ολες τις εκδόσεις. Επισης στον Κωτσοβολο βγηκαν οι επισημες θηκες, και φαίνονται τα χρωματα πλεον Με πήραν και μένα και μου είπαν ότι είναι άτοκο αν θέλω δόσεις με δωρεάν αναβάθμιση χώρου στις προπαραγγελίες και με ρώτησαν για ποιο χρώμα ενδιαφέρομαι... Και της είπα δώσε μου λίγο χρόνο να δω την παρουσίαση στις 8 για να δω τα επίσημα χρώματα γιατί δεν ανακοινώθηκε ακόμα.. Σκάλωσε 🤣 Edited 7 ώρες πριν by George6633 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 30 minutes ago, Gorge said: Και τι θα πουλήσουν φέτος; ενισχυμένο ΑΙ και μικροτερες γωνίες; ΑΙ και Snapdragon σε όλα τα μοντέλα.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, Fulgore1 said: ΑΙ και Snapdragon σε όλα τα μοντέλα.... Ηταν πάντως μεγάλο κατόρθωμα να βάλουν snapdragon σε όλη την σειρά s, το νερό από το κλάμα τους έχει φθάσει μέχρι την ελλάδα, και όπως βλέπετε τα έκοψαν όλα στις προπαραγγελίες, ρίξτε τους ένα μαύρο πωλητήριο μπάς και ξυπνήσουν τα ζωντόβολα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν και μενα με πηραν απο κωτσοβολο. τετοια πρεμουρα φετος δεν εχω ξαναδει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 11 minutes ago, Fulgore1 said: ΑΙ και Snapdragon σε όλα τα μοντέλα.... Εν τω μεταξύ rcs με αιφον δεν υπαοτηριζεται απο τις μεγάλες εταιρείες αγην Ελλάδα...digital wallet δεν τ υποστηρίζουν οι ελληνικές τράπεζες... Κατα τα αλλα τα ιδια... 4 minutes ago, boymanos said: Ηταν πάντως μεγάλο κατόρθωμα να βάλουν snapdragon σε όλη την σειρά s, το νερό από το κλάμα τους έχει φθάσει μέχρι την ελλάδα, και όπως βλέπετε τα έκοψαν όλα στις προπαραγγελίες, ρίξτε τους ένα μαύρο πωλητήριο μπάς και ξυπνήσουν τα ζωντόβολα. Ξέχασε το...σιγα σιγά τα κόβει ολα...εχεις δει apple να κάνει κατι απ όλα αυτά; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Δηλαδή κουπόνι 10% φέτος γιοκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν θα δούμε σε λίγο... 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 12 Gb ram Δεν εχει -100 € που ειχε περισυ Απο το chat πηρα -10% κουπονι.. ΑΥΤΑ... Απο 24 δεν αξιζει να πας 25 . Μη πω και απο 23... ακου 12 giga ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εμένα στο chat μου λένε ότι υπάρχει μόνο -5% κουπόνι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 minutes ago, ktar_ said: Εμένα στο chat μου λένε ότι υπάρχει μόνο -5% κουπόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theke13 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Καλησπέρα και από εμένα κανονικά 10% πηρα πριν 10 λεπτά από chat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 4 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Και εγω μολις πηρα 10%. Αλλα θα σκεφτω με αυτα που βλέπω αμα θα παρω αυτο ή oneplus 13 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 14 minutes ago, Gorge said: Είναι απαράδεκτοι. Περιμένω απάντηση στο chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν μου εδωσαν και εμενα κουπονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Επιβεβαιώθηκαν όλα όσα γράφτηκαν πιο πίσω Σχεδόν καμια αλλαγή άξια αναφοράς φέτος. Ακόμα και οι κάμερες ίδιες πέραν της Ultrawide, και γενικά όλα μια από τα ίδια σε μπαταρία, φόρτιση κλπ Ακόμα και σε αδιαβροχοποίηση έμειναν πίσω(IP68). Κυριολεκτικά ένα S24Ultra με νέο επεξεργαστή. Καλές αγορές σε όσους το παρούν. Προσωπικά θα απέχω. Edited 4 ώρες πριν by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Γίνεται άραγε συνδυασμός κουπόνι 10% με κουπόνι 50€? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Το voucher -100 ευρώ γιατί το έκοψαν ; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω...και το trade in είμαι αστείο. 600 ευρώ για το S24 ultra 512. Ούτε τα μισά χρήματα του καινούργιου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 minute ago, smyrali said: Το voucher -100 ευρώ γιατί το έκοψαν ; Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω...και το trade in είμαι αστείο. 600 ευρώ για το S24 ultra 512. Ούτε τα μισά χρήματα του καινούργιου. Από ότι φαίνεται το έκοψαν ναι. Άρα φέτος έχουμε μία προωθητική λιγότερη από πέρσι. Πάλι καλά μας άφησαν αναβάθμιση αποθηκευτικου χώρου. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Νιωθω οτι εκανα το σωστο deal την καταλληλη στιγμη μετα απο δυο χρονια s23u τον Νοεμβριο απο Γερμανο πηρα με τιμολογιο και -15% μεσω Euro 785€ το S24U 256gb ... Ελεγα αρχικα να παω για S25U αλλα μυριστηκα αυξησεις και παρομοια specs... Λεω ενα Μπραβο στον Εαυτο μου!! (aλα Αγραβανης😝) Edited 3 ώρες πριν by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Στο trade in από ότι βλέπω δεν ισχύει φέτος τα επιπλέον 100 ευρώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_F1 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 07/02 διαθεσιμο ειπαν. Καλες αγορες παιδια. Παράθεση Ayrton Senna Fernando Alonso Max Verstappen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Λυπάμαι Samsung,όχι φέτος δεν θα στα δώσω τα χρήματα,του χρόνου θα το συζητήσουμε ξανά.Καλύτερα να στηρίξω κάποια άλλη εταιρία που έκανε καμία πιο ουσιαστικη αναβάθμιση.Καλές αγορές σε όλους παιδιά,πέρυσι περίμενα πως και πως το S24 Ultra,φέτος απογοήτευση... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosaek2121 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 32 minutes ago, Fulgore1 said: Επιβεβαιώθηκαν όλα όσα γράφτηκαν πιο πίσω Σχεδόν καμια αλλαγή άξια αναφοράς φέτος. Ακόμα και οι κάμερες ίδιες πέραν της Ultrawide, και γενικά όλα μια από τα ίδια σε μπαταρία, φόρτιση κλπ Ακόμα και σε αδιαβροχοποίηση έμειναν πίσω(IP68). Κυριολεκτικά ένα S24Ultra με νέο επεξεργαστή. Καλές αγορές σε όσους το παρούν. Προσωπικά θα απέχω. Να ρωτήσω κάτι παιδιά γιατί δεν παρακολούθησα το event, το Panel του s25 ultra θα ειναι m14 ή το M13 του S24 ultra ? Αν είναι M13 και έχει δώσει η εταιρεία στα Iphone 16 το M14 μάλλον ψάχνει για κορόιδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Και κάτι που ισως ξενερώσει ορισμένους, αλλάξε και το πενάκι https://www.sammobile.com/news/it-is-true-galaxy-s25-ultra-s-pen-does-not-have-bluetooth-features/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Νταξει μπορει ν αφησαν ιδια φορτιση και μπαταρια αλλα τουλαχιστον πηγαν την μνημη απο τα 12 στα 16gb...νταξει,μονο γι αυτο αξιζει η αγορα,τρεχατε,συμφερει...τετοιο δουλεμα απο εταιρεια που καποτε εβγαζε note κι S καινουριο κι ετρεμαν οι ανταγωνιστες,δεν εχει ξαναϋπαρξει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts