gohteutikos Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Δοκιμασε να αλλάξεις το Channel που εκμπέμπει το router :) Μια φορα εγω ειχα βαλει να διαλέγει μόνο του το channel ... και συχνα δεν ειχα καλο σημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszah Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Δοκιμασε να αλλάξεις το Channel που εκμπέμπει το router :) Μια φορα εγω ειχα βαλει να διαλέγει μόνο του το channel ... και συχνα δεν ειχα καλο σημα ... Το έκανα και το σήμα έστρωσε πάλι:!: :!: :!: Σε ευχαριστώ:D Υ.Γ. Ξέρεις αν το linksys wag354g δέχεται κεραία? Παράθεση http://img262.imageshack.us/img262/7971/pub68112179146481597828td2.png ------------------------------ Wii number: 3236 8718 1653 5956 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Υ.Γ. Ξέρεις αν το linksys wag354g δέχεται κεραία?Λιγο που το κοιταξα τωρα ... δεν το κοβω να δεχεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Λιγο που το κοιταξα τωρα ... δεν το κοβω να δεχεται :( δεχεται :) εχει μια υποδοχη απο πανω οπως το βλεπεις οταν ειναι ορθιο. πιεζεις το κουμπακι και ανοιγει για να βαλεις την κεραια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Τελικα αυτο που ελεγα στο ποστ 120# ειναι ακυρο ... Οποτε πρεπει να αγορασω access point ... Μεχρι και 100€ τι μου προτείνετε; Το DWL-2000AP της d-linlk αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszah Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 δεχεται :) εχει μια υποδοχη απο πανω οπως το βλεπεις οταν ειναι ορθιο. πιεζεις το κουμπακι και ανοιγει για να βαλεις την κεραια ;) Ξέρεις που μπορώ να βρώ μια τέτοια? Παράθεση http://img262.imageshack.us/img262/7971/pub68112179146481597828td2.png ------------------------------ Wii number: 3236 8718 1653 5956 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Εμενα μπορει να μου πει οποιος ξερει φυσικα γιατι με τον ιδιο router απο το forthnet adsl in a box plus καθε φορα πρεπει να μπαινω μεσα στον router για να κανω connect?? Δεν θα επρεπε μολις βαζω την καρτα στο laptop εκτος απο το να συνδεεται μα τον router να γινεται αυτοματα και το connect για να μπαινω ιντερνετ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 φτού κακά μακριά από το 2000...... @chriszah http://www.priveshop.gr Αθήνα http://www.linkshop.gr Πειραιά http://www.wirelesslan.gr Θεσσαλονίκη @yannis64 Ποιόν router έχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. June 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 @yannis64 Ποιόν router έχεις ? Αυτον που ειχε μεσα το πακετο της forthnet adsl in a box plus της linksys μοντελο WAG354G και βαζω στο laptop μια καρτα επισης της linksys WPC54GS η οποια βρισκει παντα τον router και συνδεεται κανονικα με εξαιρετικο σημα μολις την βαζω μεσα στο laptop αλλα μετα πρεπει να μπαινω μεσα στις ρυθμισεις του router να πηγαινω στο status και να παταω connect για να μπορεσω να μπω ιντερνετ. Αυτα. Τι λες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 φτού κακά μακριά από το 2000...... Γενικά τα d-link δεν αξίζουν;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 @yannis64 Μήπως δεν έχεις κάνει save τις ρυθμίσεις με αποτέλεσμα να κρατάει τις μισές ? Ποντιακό είναι ... @goheutikos Τα 2000 όχι. Τα 2100 έτσι κι έτσι. Τα 900, 810 (παλιές σειρές) ήταν πολύ αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Αυτον που ειχε μεσα το πακετο της forthnet adsl in a box plus της linksys μοντελο WAG354G και βαζω στο laptop μια καρτα επισης της linksys WPC54GS η οποια βρισκει παντα τον router και συνδεεται κανονικα με εξαιρετικο σημα μολις την βαζω μεσα στο laptop αλλα μετα πρεπει να μπαινω μεσα στις ρυθμισεις του router να πηγαινω στο status και να παταω connect για να μπορεσω να μπω ιντερνετ. Αυτα. Τι λες? μηπως δεν ειναι τσεκαρισμενο το "keep alive: radial period"; ειναι στην πρωτη σελιδα των ρυθμισεων του ρουτερ, στο PPPoA settings ;) και φυσικα save τις ρυθμισεις οπως ειπε ο Papashark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Τα 2000 όχι. Τα 2100 έτσι κι έτσι. Τα 900, 810 (παλιές σειρές) ήταν πολύ αξιόπιστα. Το εχω ακουσει και απο αλλους οτι το 900αρι ειναι καλο, αλλα εγω εχω τις χειροτερες εντυπωσεις!!:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. June 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 μηπως δεν ειναι τσεκαρισμενο το "keep alive: radial period"; ειναι στην πρωτη σελιδα των ρυθμισεων του ρουτερ, στο PPPoA settings ;) και φυσικα save τις ρυθμισεις οπως ειπε ο Papashark. Ηταν τσεκαρισμενο το connect on demand:max idle time:20min το ξετσεκαρισα και τσεκαρα το keep alive:redial period:180sec Δεν μου δινει και παραπανω χρονο εξαλλου. Σωστα εκανα θα λυθει τωρα αυτο το θεμα? Η θα εχω αλλα προβληματα? Τα φωτα σας!!! Απλα θελω οταν βαζω την καρτα στο laptop να μην αναγκαζομαι να μπαινω μεσα στον router να κανω connect. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 έχω σύνδεση Οndsl με το απλό μόντεμ της Οτενέτ..Συνδέομαι δηλαδή στο ίντερνετ μέσω usb Θέλώ να μοιράσω την adsl μέσω του linksys wrt54g που το συνδέω μέσω ethernet το πρόβλημα μου είναι ότι το zone alarm pro δεν με αφήνει...τί ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε να επιτρέπει το ίντερνετ μέσω της ethernet?όταν το απενεργοποιώ όλα λειτουργούν κανονικά... Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eva_or Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Θα βάλεις IPw και τους δύο υπολογιστές ως εξείς : 192.168.0.1 το ΑΡ 192.168.0.2 το 1ο PC 192.168.0.3 το 2ο PC 192.168.0.xxx για ότι άλλη συσκευή θες Subnet mask 255.255.255.0 Gateway : 192.168.0.χχχ (όπου χχχ η ΙΡ αυτού που θα σας βγάλει στο ίντερνετ, είτε ενός από τα PC εάν κάνεις Ιnternet Sharing, είτε του adsl router εάν υπάρχει και είναι συνδεδεμένος με ethernet επάνω στο δίκτυο). DNS Server : είτε το ίδιο με το Gateway είτε του ISP που χρησιμοποείτε (πχ για ΟΤΕΝΕΤ 195.170.2.1) Γειά σας παιδιά! Βρήκα το site σας κατα τύχη ψάχνοντας στο ιντερνετ πως θα κάνω μια ασυρματη συνδεση δικτύου...Έχω αντυπωσιαστεί απο αυτά που λέτε αλλά απ'την αλλη δεν καταλαβαίνω τίποτα!! Είναι η πρωτη φορά που προσπαθώ να κάνω ένα ασύρματο LAN οπότε θα χρειαστώ πολλή βοήθεια!!!!!!Διάβασα όλα αυτά που έχετε γράψει αλλά δεν καταλαβαίνω ούτε τι σημαίνουν ούτε που θα τα βρω...(IP, Gateway...) και βεβαια δεν ξέρω από που θα τα ρυθμίσω... Το μονο που έχς κάνει είναι ο οδηγός ασυρμ.δικτύου ο οποίος όως φαίνεται να μηην κάνει τίποτα... Μήπως έχει κάποιος καλός άνθρωπος το κουράγιο και την υπομονή να μου τα εξηγήσει όλα από την αρχή βήμα βήμα?? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... Φιλικά, Εύα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Βρες κάποιον (φίλο, συγγενή, γνωστό) που να έχεις τις βασικές γνώσεις και παρακάλεσε να σε βοηθήσει. Εναλλακτικά προσπάθησε με τις οδηγείες που έρχονται μαζί με τον εξοπλισμό που αγόρασες, συνήθως περιλαμβάνει οδηγείες με φωτογραφίες που μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ περισσότερο από το δικό μας μπλα μπλα εδώ, καθότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να σε βοηθήσει κάποιος όταν δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madiam Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ FUJITSU SIEMENS AMILO M7440 ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η΄ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrPhil Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Διαθέτω τον wireless router WAG54GS της linksys και σύνδεση 2play της Forthenet και έχω το εξής πρόβλημα 1) Συνεχείς διακοπές στην σύνδεση Προσπαθώ να βρω μέσα από το interface του router το margin και το attenuation της γραμμής αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δώ αυτές τις τιμές και αν γνωρίζει γιατί υπάρχουν αυτές οι διακοπές στην σύνδεση με forthnet ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ FUJITSU SIEMENS AMILO M7440 ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ Η΄ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΧΡΕΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Καλησπέρα. Το συγκεκριμμένο πλήκτρο όταν είναι ενεργοποιημένο σου επιτρέπει να συνδεθείς ασύρματα με άλλους υπολογιστές που διαθέτουν Wifi ή ασύρματα router. Αν έχεις ασύρματο router θα μπορέσεις να συνδεθείς χωρίς την ύπαρξη καλωδίων ethernet. Οσον αφορά την χρέωση η μόνη περίπτωση που υπάρχει είναι να συνδεθείς με κάποιο wifi hot spot αλλά εκεί πρέπει να γίνεται με την αγορά κάρτας χρονοχρέωσης που σου επιτρέπει να συνδεθείς για Χ ώρες στο ασύρματο δίκτυο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει περίπτωση χρέωσης. Απλά να σκεφτείς οτι στην ουσία είναι ενα οικιακό δίκτυο αλλά χωρίς την ύπαρξη των "ενοχλητικων" καλωδίων. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Διαθέτω τον wireless router WAG54GS της linksys και σύνδεση 2play της Forthenet και έχω το εξής πρόβλημα 1) Συνεχείς διακοπές στην σύνδεση Προσπαθώ να βρω μέσα από το interface του router το margin και το attenuation της γραμμής αλλά δεν υπάρχει πουθενά. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να δώ αυτές τις τιμές και αν γνωρίζει γιατί υπάρχουν αυτές οι διακοπές στην σύνδεση με forthnet ? Ευχαριστώ. μεσα στο μενου πηγαινε status και μετα dsl connection.εκει τα γραφει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasioskis Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 παιδια το μοντεμ μου εχει πανω μια ενδειξη που γραφει wirelless απο που μπορω να το ρυθμησω για να ενεργοποηθει το wirelless internet. Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos250 Δημ. August 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2007 Xρησιμοποιώ το FRITZ BOX 7140 σε συνδυασμό με το double play HOL. Απλά άψογο και πολύ εύκολο στις ελάχιστες ρυθμίσεις που έπρεπε να κάνω για να ενεργοποιηθώ. Για οποιαδήποτε απορία σας θα σας απαντήσω ευχαρίστως. Απο τη σύνδεση είμαι επίσης ικανοποιημένος μια που κατεβάζω σε τεστ που έκανα με 612/613 Μbit σταθερά με ονομαστική τιμή γραμμής 6124/1024. Απλά είμαι στο μέγιστο!! Εχω συνδέσει το pc με Wi-FI WPA2-AES encryption η ποιο ασφαλής που κυκλοφορεί σήμερα οσον αφορα την υποκλοπή δεδομένων, ενώ το FRITZ έχει ένα μοναδικό 16ψήφιο κωδικό που απαιτήται για να συνδεδούν άλλα pc με αυτό. Επίσης μέσα απο το interface υπάρχει η επιλογή να μην γίνονται δεκτά άλλα pc άσχετα ακόμη και αν κάποιος έχει τον κωδικό!!!!!! Απόλυτα ευχαριστημένος είμαι και με την τεχνική υποστήριξη της ΗΟl.Μπορεί να μην σου δώσει λύση στις 3 τα ξημερώματα αλλά τουλάχιστον θα απαντήσει και θα σου εξηγήσει τι συμβαίνει και πότε θα επιλυθεί σε αντίθεση με το 134 του ΟΤΕ το οποίο μάλλον δεν ξενυχτά και δεν δουλεύει αργίες....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μπορεις να μπεις σε wi fi που ειναι κλειδωμενο?? αν ξερει καποιος περιμενω πμ!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Αν υπήρχε τρόπος όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με wi fi θα είχαν λουκέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts