kage Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 αυτο κ το http://www.overclockers.co.uk μ ειπαν κ μενα.τhanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joskem1 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 Έχει κανένας σας κάποια γνωμη για τα πανεπιστήμια του Southampton και του Essex? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 για την εκθεση unis sto hilton Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007, http://www.britishcouncil.org/gr/greece-education-uk-exhibitions.htm http://img165.imageshack.us/img165/7131/2001092540773mv6.th.jpg σε ολες τις εστιες ετσι ειναι ο νιπτηρας,κρυο+ζεστο ξεχωριστα?why?δεν μπορουν να ενωσουν 2 σωληνες σε 1? Ασε ρε γ"μωτο...ή θα παγωνουν τα χερια σου ή θα καιγονται. Παντου στην Αγγλια ετσι ειναι. Το 2 σε 1 θεωρειται εξτρα...:cry: Τσεκαρε και τον νιπτηρα απο τουαλετα ανδρων στη φωτο...ουτε για παιδακια να ηταν! :ninja: http://img218.imageshack.us/img218/7159/78qf0005vx7.th.jpg Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 :lol: Πολλοι νιπτηρες ειναι ετσι, και η λογικη τους ειναι γεμιζουμε το νιπτηρα και πλενομαστε (οι κακοι λενε οτι ολη η οικογενεια πλενεται με το ιδιο νερο... ). Το χειροτερο ειναι οτι και πολλες μπανιερες ειναι ετσι και δεν εχουν καν "τηλεφωνο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 :lol: Πολλοι νιπτηρες ειναι ετσι, και η λογικη τους ειναι γεμιζουμε το νιπτηρα και πλενομαστε (οι κακοι λενε οτι ολη η οικογενεια πλενεται με το ιδιο νερο... ). Το χειροτερο ειναι οτι και πολλες μπανιερες ειναι ετσι και δεν εχουν καν "τηλεφωνο". Τι να πω ρε συ, εγω ειδα ενα τυπο που επλενε τα πιατα ετσι (γεμισε το νιπτηρα και τα εβαλε μεσα) και αηδιασα! Και με χλωρινη να τον περασω, σιχαινομαι να τα βαλω μεσα και να τα πλυνω (και τα πιατα και τα χερια). Ακομη και γι'αυτο το λογο να ειναι ετσι οι βρυσες, αν ειχαν το 2 σε 1 παλι δεν θα μπορουσες να τις γεμισεις; Αλλα αν δεν ειναι παραξενο δε λεει...:mad: Παντως παιδια, νεκρα στα μπανια, νεκρα... Μονος μου ειμαι καθε πρωι που κανω μπανιο...! :ninja: Δεν ξερω για τις μπανιερες αλλα παλι καλα που στα ντουζ εχει βρυσες νορμαλ! Εντωμεταξυ αυτη η ρουφιανοεικονα δεν ανεβαινει πουθενα σωστα...μαλλον το Uni κανει τα δικα του...:ninja: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Τι να πω ρε συ, εγω ειδα ενα τυπο που επλενε τα πιατα ετσι (γεμισε το νιπτηρα και τα εβαλε μεσα) και αηδιασα! Και με χλωρινη να τον περασω, σιχαινομαι να τα βαλω μεσα και να τα πλυνω (και τα πιατα και τα χερια). Ειδες εναν τυπο;;; :lol: Που τον ειδες να παμε γιατι εγω βλεπω ΟΛΟΥΣ τους αγγλαρες να τα ¨πλενουν¨ ετσι, και φυσικα να αφηνουν οοοοολη τη βρομοσαπουναδα πανω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Mια "καθαριστρια" καθαριζε το νιπτηρα της κουζινας με το ιδιο σφουγγαρι που καθαριζε τις τουαλετες. Οταν την κραξαμε και της απαγορευσαμε να το ξανακανει μας κοιταζε απορημενη. Εγω πηγα μετα το στρατο, οποτε δεν ειχα αναγκη, ειχα κανει καμια 10αρια εμβολια :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Παλι κανεις λαθος.... δεν ειναι οποιος προλαβει, ειναι για ολους. Αν βεβαια κανεις την αιτηση μεχρι την ημερομηνια που εχουν ορισει. Δεν μου απαντησες σε ποιο πανεπιστημιο δινεις 3000 ευρω για διδακτρα? Τα περισσοτερα bachelor εχουν 1600 Ευρω διδακτρα τα οποια οπως ειπα δεν τα πληρωνεις εαν εισαι κατω απο 30,000 Ευρω. Η μονη περιπτωση ειναι αν κανεις καποιο "ακριβο" πτυχιο, οπως φαρμακευτικη κ.α. Ο κανονας ειναι 1600 ευρω παντως. Ωραια, αντικαθιστω το κοτσανες με το ανακριβιες. Λετε ανακριβιες λοιπον. Και επαναλαμβανω, αν δεν γνωριζετε, ας ρωτατε. isxei akoma kati tetio:P? link gia infos exoume? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 1)ξερει καποιος την διαφορα στα παρακατω bachelors? bsc computing+bsc computer studies vs computer science 2)30.000ε εισοδημα τ φοιτητη ή της οικογενειας του?δεν εχει να κανει με καποιο προγραμμα της ε.ε. π σ πληρωνουν τα διδακτρα αμα εισαι εντος ε.ε. πολιτης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Τα διδακτρα καθοριζονται απο το κρατος και για φετος ειναι 3,070 £ το ανωτατο. Τα περισσοτερα πανεπιστημια (οχι αυτα της Αγγλικης Κωλοπετινιτσας :p) χρεωνουν το ανωτατο ή σχεδον τοσο. Αν το πανεπιστημιο που πας ειναι στο Wales και εισαι Welsh ή EU student (οχι UK) τοτε η Welsh Assembly Government σου πληρωνει τις 1,845 £ καθε χρονο και εχεις να δωσεις μονο τα υπολοιπα. Φυσικα μπορεις να παρεις δανειο φοιτητικο χωρις τοκους (εκτος απο ενα 2,4% που δεν θυμαμαι τι ειναι) και να αρχισεις να το πληρωνεις οταν πιασεις δουλεια με εισοδημα 15,000 £ και πανω. Το δανειο αυτο παραγραφεται αν περασει ενα συγκεκριμενο διαστημα και δεν το εχεις αποπληρωσει. Απο πολλα πανεπιστημια δινονται και bursaries, αναλογα με το εισοδημα και συνηθως το ανωτατο οριο ειναι τα 35,000 £. Οποτε ειδικα οσοι εχουν γονεις ελευθερους επαγγελματιες που μπορουν να κρυψουν απο την εφορια μπορουν να παρουν κι αυτο. Ασχετο αλλα τα αγγλακια στο διπλα δωματιο εχουν βαλει μπαλαντες για ερωτευμενους και τραγουδανε με τις γαιδουροφωναρες τους σαν τον Ρομπι Γουιλιαμς...:p :p :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Ειδες εναν τυπο;;; :lol: Που τον ειδες να παμε γιατι εγω βλεπω ΟΛΟΥΣ τους αγγλαρες να τα ¨πλενουν¨ ετσι, και φυσικα να αφηνουν οοοοολη τη βρομοσαπουναδα πανω :lol::lol: Ασε ρε συ, ειμαστε 27 ατομα στον οροφο και απορω που κανουν μπανιο οι υπολοιποι. Ενα σωρο ντουζιερες και μπανια και καθε πρωι που παω για μπανιο δεν βλεπω κανεναν! :ninja: Τσαμπα καθαριζουν τα μπανια καθε μερα οι καθαριστριες, μονο εγω παταω απ'οτι φαινεται! :confused: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 fabo114 mexri proxthes ekanes ereuna gia ta idiotika college stin ellada kai xafnika vrethikes agglia ?:blink: pos egine ayto ? se pio uni piges ? accommodation pou vrikes ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Αν το πανεπιστημιο που πας ειναι στο Wales και εισαι Welsh ή EU student (οχι UK) τοτε η Welsh Assembly Government σου πληρωνει τις 1,845 £ καθε χρονο και εχεις να δωσεις μονο τα υπολοιπα. Δηλαδη εννοεις οτι ενα ουαλικο πανεπιστημιο μπορει να ζητα διδακτρα £3.000 και απο αυτα η κυβερνηση σου πληρωνει τα £1.845?Δηλαδη πληρωνουμε £3.000-£1.845=£1.155? Φυσικα μπορεις να παρεις δανειο φοιτητικο χωρις τοκους (εκτος απο ενα 2,4% που δεν θυμαμαι τι ειναι) και να αρχισεις να το πληρωνεις οταν πιασεις δουλεια με εισοδημα 15,000 £ και πανω. Το δανειο αυτο παραγραφεται αν περασει ενα συγκεκριμενο διαστημα και δεν το εχεις αποπληρωσει. Φιλε μ' εφτιαξες, αλλα το εχεις ψαξει το θεμα?Εισαι σιγουρος???(πολυ καλο για να ισχυει...:worry:) Το 2.4% ειναι για τα tuition fees....... ΥΓ: Αμα ξερει κανεις τιποτα για το university of sheffield η γενικοτερα για την πολη του sheffield ας μου πει!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 fabo114 mexri proxthes ekanes ereuna gia ta idiotika college stin ellada kai xafnika vrethikes agglia ?:blink: pos egine ayto ? se pio uni piges ? accommodation pou vrikes ? Παρολο που ξεκινησα για να βρω κολλεγιο ειδα οτι οι προοπτικες ειναι καλυτερες αν παω εξω και γενικοτερα η ιδεα να σπουδασω στην Αγγλια μου αρεσε απο το να μεινω στην Αθηνα. Παραλληλα με τις βολτες στα κολλεγια επικοινωνησα και με αρκετα πανεπιστημια που συμμετειχαν στο clearing στελνοντας αιτησεις. Τελικα βρεθηκα στο Aberystwyth University, Whales που ηταν στις πρωτες επιλογες μου και εγγυαται και accommodation στους πρωτοετεις. Δεν μπορω να πω οτι το μετανιωνω, ουτε στο ελαχιστο (κι ας εχουν περιεργες βρυσες και παγωνουν τα χερια σου). Να φανταστεις, με εκαναν δεκτο στις 19 του μηνα κι εγω επρεπε να ειμαι Αγγλια μεχρι τις 23 γιατι στις 24 ξεκινουσε το term. Στις 22 που εφευγα για Αγγλια, πριν την πτηση ετρεχα να αγορασω laptop και να αλλαξω τα παπουτσια που πηρα την προηγουμενη γιατι μου δωσαν αλλο νουμερο στο ενα :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Δηλαδη εννοεις οτι ενα ουαλικο πανεπιστημιο μπορει να ζητα διδακτρα £3.000 και απο αυτα η κυβερνηση σου πληρωνει τα £1.845?Δηλαδη πληρωνουμε £3.000-£1.845=£1.155? Ακριβως! :) Φιλε μ' εφτιαξες, αλλα το εχεις ψαξει το θεμα?Εισαι σιγουρος???(πολυ καλο για να ισχυει...:worry:) Το 2.4% ειναι για τα tuition fees....... Ναι, τα εψαξα πριν να φυγω για να ξερω και τι θα χρειαστει να πληρωσω. Ριξε μια ματια στο handbook του Aber. Δανειο βεβαια μπορουμε να παρουμε μονο για τα tuition fees σαν EU students αλλα προσωπικα δεν μου κακοπεφτει καθολου. Τη δευτερα που θα κατεβω στην πολη να βρω την EU Team και να τακτοποιησω τo θεμα θα σε ενημερωσω επακριβως για το τι δικαιουμαστε. :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Ναι, τα εψαξα πριν να φυγω για να ξερω και τι θα χρειαστει να πληρωσω. Ριξε μια ματια στο handbook του Aber. Δανειο βεβαια μπορουμε να παρουμε μονο για τα tuition fees σαν EU students αλλα προσωπικα δεν μου κακοπεφτει καθολου. Τη δευτερα που θα κατεβω στην πολη να βρω την EU Team και να τακτοποιησω τo θεμα θα σε ενημερωσω επακριβως για το τι δικαιουμαστε. :) Ετσι οπως το εθεσες νομιζα οτι δικαιουμαστε και Maintenance Loan!!!!!! Καλου-κακου ρωτα μηπως μπορουμε να παρουμε και κανενα αλλο δανειο με παρομοιους ορους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Ετσι οπως το εθεσες νομιζα οτι δικαιουμαστε και Maintenance Loan!!!!!! Καλου-κακου ρωτα μηπως μπορουμε να παρουμε και κανενα αλλο δανειο με παρομοιους ορους! Ρε Ολυμπιακε στα εχουμε πει 1000 φορες σχετικα με τα δανεια. Επισης το 2,4% δεν ισχυει, εχει γινει 4,8% Κατι αλλο ακομα ο fabo114 κανει λαθος για την Ουαλλια, τις υπολοιπες 1155 λιρες δε τις πληρωνεις, αλλα παιρνεις δανειο και τις αποπληρωνεις οπως στα εγγλεζικα unis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kai go eixa sto clearing offer gia to Aberystwyth gia computer science alla fovomoun oti tha varetho 3 xronia se ena panemorfo xorio me 15.000 katoikous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Ρε Ολυμπιακε στα εχουμε πει 1000 φορες σχετικα με τα δανεια. Επισης το 2,4% δεν ισχυει, εχει γινει 4,8% Κατι αλλο ακομα ο fabo114 κανει λαθος για την Ουαλλια, τις υπολοιπες 1155 λιρες δε τις πληρωνεις, αλλα παιρνεις δανειο και τις αποπληρωνεις οπως στα εγγλεζικα unis Τα εχουμε πει ρε σπυρο οκ!Να μην το ψαξω λιγο ακομα το θεμα ομως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Τα εχουμε πει ρε σπυρο οκ!Να μην το ψαξω λιγο ακομα το θεμα ομως? τσαμπα το ψαχνεις, οτι σου εχω πει ειναι μπετον :lol::lol::happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steveee Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Μετάνιωσα που δεν έδωσα τα 1200 ευρώ στην υπηρεσία του British council, για έναν και μονό λόγω. Το να βρεις πια πανεπιστήμια είναι καλά , σε ποιες πόλεις είναι καλυτέρα και το να κανείς αίτηση στο UCAS είναι λίγο πολύ εύκολα. Αυτό όμως που είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται είναι με τα δάνεια. Υπάρχει το SLC , το SAAS , το DIRECTGOV , το DFES… Τελικά από πού περνούμε δάνειο ? :blink: Τώρα έμαθα και αυτό : From 2007/08, students normally resident in Wales AND studying at a higher education institution in Wales will be entitled to a tuition fee grant of £1,845 which does not have to be repaid. The tuition fee grant is available irrespective of family income, and is paid directly to the student’s place of study. (Αυτό είναι ξεχωριστό από το scholarship ? ) Ισχύει κάτι τέτοιο ? Αν ναι, τότε έχω χάσει τζάμπα αυτή την χρονιά. :cry::cry::cry: Σίγουρα υπάρχουν και αλλά κόλπα τα οποία δεν γνωρίζω. Ενώ αν είχα πληρώσει στο British council τώρα μάλλον θα ήμουν Αγγλία. Έστω και τώρα μπορεί κάποιος με καλη θεληση να πει : - Τι γίνεται με τα δάνεια ? - Και τι με scholarship ? Επισης για να μην χάσω την χρονιά… γνωρίζεται αν κάνω τον πρώτο χρόνο σε κάποιο από τα κολλεγια εδώ , μετά θα με δεχτούν στο δεύτερο έτος τα πανεπιστήμια ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 δεν θα σ αναγνωρισουν το πτυχιο εκτος κ αν δηλωσεις οτι εισουν ολες τις χρονιες εξω. παιρνει 1200 το british council gia infos k aithseis???????? δηλ.εστειλες αιτησεις μεσω ucas κ δεν σε δεχτηκε κανεναν απο τα 5?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ρε Ολυμπιακε στα εχουμε πει 1000 φορες σχετικα με τα δανεια. Επισης το 2,4% δεν ισχυει, εχει γινει 4,8% Κατι αλλο ακομα ο fabo114 κανει λαθος για την Ουαλλια, τις υπολοιπες 1155 λιρες δε τις πληρωνεις, αλλα παιρνεις δανειο και τις αποπληρωνεις οπως στα εγγλεζικα unis Εγω τι ειπα ρε συ; Αν θες παιρνεις δανειο, αν θες τα δινεις τσακ-μπαμ! ;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 @steveee Δανειο παιρνουμε απο την SLC αλλα μεσω του DirectGov οπου κανουμε και την αιτηση μας αφου ειμαστε EU Nationals. Τα bursaries και scholarships εξαρτωντα απο τα Uni. Το grant για τις σπουδες στο Wales δινεται αυτοματα οταν κανεις την αιτηση σου στο DirectGov (οκ, σχεδον αυτοματα...πρεπει να συμπληρωσεις τα αντιστοιχα κουτακια στην αιτηση :p) Μπορεις να ερθεις το επομενο term, οχι απαραιτητα το επομενο ετος. :) Τσμαπα θα χασεις το χρονο σου στα κολλεγια. Ακομη και καποιο Uni να αναγνωρισει καποια μαθηματα, ο ΔΟΑΤΑΠ δε θα το κανει. Οπως σου ειπα και στο pm, παρε αυριο πρωι πρωι τηλ. να μιλησεις με το admissions office για το αν σε δεχονται σ'αυτο το εξαμηνο. Δυστυχως το Aber ξεκιναει πριν απο τα περισσοτερα Uni. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 http://www.direct.gov.uk/en/EducationAndLearning/UniversityAndHigherEducation/StudentFinance/StudentsFromOtherEUCountries/DG_10035218 @fabo οτι Welsh Assembly Government χρηματοδοτει το μισο+ ποσο δεν νομιζω να ισχυει σε ολες τις αλλες πολεις... η αληθεια ειναι οτι ειναι πολλα παρομοια δανεια αλλα το μονο σιγουρο ειναι τα fees οτι μπορεις να τα παρεις ολοκληρα απο τo δανειο π λετε,αλλα ειδα υπαρχουν κ αλλα δανεια δηλ.αν καποιος δεν εχει φραγκα παιζει να παρει κ κανα 10ρη χιλ συνολο -3χιλ π ναι τα fees τα υπολοιπα για διαμονη+προσωπικα εξοδα ειναι πολυ καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts