kage Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 για πειτε τι παιζει απο διασκεδαση περα απο τις pub?mainstream music ή τιποτα trance? άυτοι που μενουν σε δημοσιες ή ιδιωτικες εστιες ειναι καλυτερα? ισχυουν τα παρτυ που κανουν σε εστιες ή μονο club πανε πια? τυφλα απο ποτα κ drugs παντου?μερικες καταστασεις μου παν παραεινε χυμα σε διαφορα παρτυ. Ministry of sound london εχει παει κανεις?vip ειναι,μονο ζευγαρια κ να σε με ωραιες κοπελες ή δεν παιζουν τετοια σκηνικα εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Και τα 2 θεωρουνται σχετικα καλα πανεπιστημια. Το Southampton απ οτι ειδα πραγματικα απαιτει και 2 A levels για εγγραφη στο 1° ετος, αν και τα entry points μπορει να χαμηλωσουν αναλογα με τη ζητηση που υπαρχει για τη συγκεκριμενη σχολη. Παντως τα A levels σιγουρα ξεπερνιονται με ενα foundation ειτε στην Ελλαδα ειτε στο uni. To Sheffield δεν εχει τοσο ψηλα το πηχυ οσο το soton και επισης εχει και αντιπροσωπο στην Ελλαδα, με τον οποιο μπορεις να ερθεις σ επαφη και να συνενοηθεις. Γνωμη μου ειναι οτι για computer science δε θα χρειαστεις A levels και οτι μπορεις να γραφτεις 1° ετος μ ενα καλο απολυτηριο και χωρις καν foundation (το οποιο κατα τη προσωπικη μου αποψη ειναι πεταμενος χρονος και χρημα) Επισης να ξερεις οτι τα entry points διαφερουν απο πανεπιστημιο σε πανεπιστημιο και φυσικα τα θεωρουμενα καλα απαιτουν ψηλοτερα entry pointsklinw pros sheffield gia polous logus,kiriws logw tis polis(an kai epifilasomai na tin dw apo koda).San panepistimio pia einai h gnwmh sou?Sto sigekrimeno subject(computer science) einai kalo panepistimio?Aksizei na dokimasw me megalo vathmo apolytiriou(girw sto 18) kai ena ielts 6? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 klinw pros sheffield gia polous logus,kiriws logw tis polis(an kai epifilasomai na tin dw apo koda).San panepistimio pia einai h gnwmh sou?Sto sigekrimeno subject(computer science) einai kalo panepistimio?Aksizei na dokimasw me megalo vathmo apolytiriou(girw sto 18) kai ena ielts 6? Εκανα ενα tour στην Αγγλια για 8 μερες στις αρχες Φεβρουαριου για να επισκεφτω μερικα πανεπιστημια! Πηγα φυσικα και στο sheffield αφου μεχρι τοτε ηταν η πρωτη μου επιλογη! Η πολη αυτη τη στιγμη ειναι σχεδον ολη under construction!! To πανεπιστημιο βρισκεται σε μια πολυ ομορφη περιοχη του sheffield (εξω) αλλα δεν καταλαβαινεις campus.. Καμια σχεση με Loughborough, Nottingham και Lancaster που πηγα.. Οχι βεβαια οπως το Newcastle, που ειναι μεσα στην πολη αλλα και παλι δεν.. Τωρα αν παλι θελεις να ειναι σε τετοιο στυλ το πανεπιστημιο, μια χαρα! Παντος στα rankings το sheffield στο computer science δεν δειχνει να ειναι απο τα παρα πολυ καλα! http://browse.guardian.co.uk/education?SearchBySubject=&FirstRow=10&SortOrderDirection=&SortOrderColumn=GuardianTeachingScore&Subject=Computer+sciences+and+IT&Institution= http://extras.timesonline.co.uk/gug/gooduniversityguide.php Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αφου δεν σκοπευεις να κανεις foundation καλο θα ειναι να εχεις ενα δυνατο απολυτηριο στα χερια σου, αν γινεται απο 17 και ανω! Το surrey που σου ειπα στο προηγουμενο μου post ειναι καλη περιπτωση παντος, με μεγαλυτερο μειονεκτημα οτι ειναι ακριβη πολη. Αν τα χρηματα δεν ειναι προβλημα σκεψου το αφου και πολους ελληνες θα βρεις (αν θεωρειται καλο αυτο), και καλο πανεπιστημιο ειναι (και στο subject που θελεις), και εχει και σχετικα χαμηλα entry standards!! Αααα και μην ξεχασω οτι ειναι σχετικα κοντα στο gatwick! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ναι αλλα απότι διαβάζω το surrey είναι στην μέση του πουθενά με ανύπαρκτο nightlife πέρα από το student union.Βέβαι το Λονδίνο είναι περίπου 40 λεπτά μακρια με τρένο,αλλα δεν πιστεύω ότι το κόστος μετακίνησης δεν είναι υποφερτό για έναν φοιτητή Οσο για το sheffield όπως είπα και πιο πάνω ,κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να το δω από κοντά.Πάντω πιστεύω ότι μέχρι να παω εγώ (μαλλον 2009-2010 αφού δεν με βλέπω να προλαβαίνω για φέτος) θα είναι ready :P Προσπαθώ να βρω ένα πανεπιστήμιο που να έχει και μεγάλο campus και να είναι κεντρικά στην πόλη(και σε μεγάλη πόλη:P),και να είναι και καλό στο subject που θέλω:P(ξέρω ζητάω πολλά!!) Αν έχετε κάτι κατα νου σφυράτε! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Ναι ναι... πηγαινε Surrey... να χτυπας 500 λιρες το φτηνοτερο ενοικιο....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Παντος στα rankings το sheffield στο computer science δεν δειχνει να ειναι απο τα παρα πολυ καλα! Δηλαδη κατα τη γνωμη σου ενα πανεπιστημιο που ειναι 14° σε μια λιστα με 105 δε δειχνει να ειναι απο τα παρα πολυ καλα? Μη τρελαθουμε κιολας. Αν κοιταξεις τη λιστα των times, θα δεις το warwick στη πρωτη 10αδα, αρα απο τα πολυ καλα. Συμφωνα με τη λιστα, η διαφορα του με το sheffield ειναι μονο επειδη το warwick εχει ψηλοτερα entry standards. Δηλαδη τα entry standards κανουν το ενα παρα πολυ καλο και το αλλο οχι? Επισης συμφωνα με τη λιστα της Guardian το Lancaster ειναι 7° αρα και αυτο παρα πολυ καλο,παρ ολο οτι εχει χαμηλοτερα scores απο το sheffield που ειναι 15°, σε teaching score και value added, κατι που θεωρω πολυ σημαντικα. Βεβαια εχει ψηλοτερο spend per student score και student:staff ratio. Αυτες οι διαφορες λοιπον κανουν το ενα να ειναι παρα πολυ καλο και το αλλο οχι? Σιγουρα το soton ειναι καλυτερο συμφωνα με τις λιστες και τα scores, αλλα το να λες οτι το sheffield δε δειχνει να ειναι απο τα παρα πολυ καλα, ακουγεται καπως απαξιωτικα και ειναι αδικο. Οι λιστες αξιολογησης ειναι ενα γενικος οδηγος, αλλα θα πρεπει να τις διαβαζουμε και να τις ερμηνευουμε σωστα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Δηλαδη κατα τη γνωμη σου ενα πανεπιστημιο που ειναι 14° σε μια λιστα με 105 δε δειχνει να ειναι απο τα παρα πολυ καλα? Μη τρελαθουμε κιολας. Αν κοιταξεις τη λιστα των times, θα δεις το warwick στη πρωτη 10αδα, αρα απο τα πολυ καλα. Συμφωνα με τη λιστα, η διαφορα του με το sheffield ειναι μονο επειδη το warwick εχει ψηλοτερα entry standards. Δηλαδη τα entry standards κανουν το ενα παρα πολυ καλο και το αλλο οχι? Επισης συμφωνα με τη λιστα της Guardian το Lancaster ειναι 7° αρα και αυτο παρα πολυ καλο,παρ ολο οτι εχει χαμηλοτερα scores απο το sheffield που ειναι 15°, σε teaching score και value added, κατι που θεωρω πολυ σημαντικα. Βεβαια εχει ψηλοτερο spend per student score και student:staff ratio. Αυτες οι διαφορες λοιπον κανουν το ενα να ειναι παρα πολυ καλο και το αλλο οχι? Σιγουρα το soton ειναι καλυτερο συμφωνα με τις λιστες και τα scores, αλλα το να λες οτι το sheffield δε δειχνει να ειναι απο τα παρα πολυ καλα, ακουγεται καπως απαξιωτικα και ειναι αδικο. Οι λιστες αξιολογησης ειναι ενα γενικος οδηγος, αλλα θα πρεπει να τις διαβαζουμε και να τις ερμηνευουμε σωστα Προσωπικα θεωρω κορυφαια τα 3 πρωτα καθε λιστας και παρα πολυ καλα τα επομενα 3-4.. Παντα με βαση τα rankings!!!! Τωρα το αν καποιο πανεπιστημιο ειναι ψηλα λογο entry requirements δεν εχει να κανει.. Σε πιο γενικο επιπεδο και ανεξαρτητα απο τα rankings συμφωνω οτι μπορει να ειναι παρα πολυ καλο, αλλα δεν μπορω να το ξερω!.. Οσο για την ερμηνευση παιζει ρολο το ποσο σημαντικο ειναι για τον καθενα το καθε τι(teaching score και value added κλπ που λες). Αυτοι που φτιαχνουν τα rankings λενε οτι το teaching score θα το μετραμε σε ενα ποσοστο 10% το value added σε ενα 17% και ετσι τελικα φτιαχνουν τη λιστα! Τελος παντων, οπως προειπα ειναι πως το βλεπει κανεις! Αλλιως κρινω εγω το παρα πολυ καλο πανεπιστημιο και αλλιως εσυ. Καλα και δεν το συζητω οτι το Spend per student score παιζει σοβαρο ρολο..! Απο την αλλη αληθεια ειναι οτι αυτα αλλαζουν καθε χρονο. Και ειναι λογικο οτι ενα πανεπιστημιο δεν αγοραζει απαραιτητα καθε χρονο νεο εξοπλισμο πχ! PS: Το Sheffield στο κλαδο μου ειναι μεσα στα παρα πολυ καλα αν οχι στα κορυφαια..(το λεω για να μην νομιζει κανεις οτι εχω κατι εναντιον του) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Δηλαδη τα entry standards κανουν το ενα παρα πολυ καλο και το αλλο οχι? Μια διαφορα την κάνει όσο νά'ναι. Υψηλότερα entry requirements σημαίνει και καλύτερη ποιότητα φοιτητών. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Μια διαφορα την κάνει όσο νά'ναι. Υψηλότερα entry requirements σημαίνει και καλύτερη ποιότητα φοιτητών. :) Αυτο που λες σιγουρα ισχυει τουλαχιστον για Oxbridge, LSE και 6-7 αλλα πολυ γνωστα. Για ολα τα υπολοιπα οσον αφορα τα entry requirements, παιζει ρολο και η πολη που βρισκεται το uni δλδ ενα καλο uni που βρισκεται σε μια ελκυστικη πολη και οχι σε μια hell-hole, ειναι φυσικο να εχει μεγαλη ζητηση και προσελευση με αποτελεσμα να ανεβαινουν τα entry standards. Eτσι ισως αδικουνται πανεπιστημια μονο και μονο λογω μιας πολης που δεν αρεσει,αρα δεν εχει ζητηση,αρα χαμηλα entry requirements, ενω στη πραγματικοτητα μπορει να κανουν πολυ καλη δουλεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 [offtopic] Για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω! Εχει κανεις υποψη του ποσο πανε οι ασφαλειες αυτοκινητων-μοτοσυκλετων στην αγγλια για νεους και μη αγγλους οδηγους?(μιας και τοτε θα εχω συμπληρωσει μολις ενα χρονο με διπλωμα!) Αμα ξερετε και συγεκριμενα για 250cc πχ ακομα καλυτερα.. Ρωταω γιατι το κοβω να μην την παλευω στο Loughborough, και λογικα θα χρειαστω μεταφορικο μεσο για κοντινες μετακινησεις στο Leicester και το Nottingham.. [/offtopic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Για αυτοκίνητο σε βλέπω να ξεπερνάς με άνεση τις 1000 λίρες το χρόνο. Για μηχανές δεν έχω ιδέα. ;) Για Nottingham πάντως μπορείς να πετάγεσαι με το τρένο ανετότατα. Για Leicester το ίδιο, αλλα τι να κανεις εκεί; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Γεια σας παιδια. Να σας ρωτησω κατι αν ξερετε. Αρχικα, εχω ακουσει οτι πρεπει πριν πας αγγλια να κανεις ενα χρονο ελλαδα για να κανεις μαθηματα αγγλικων,ισχυει?Αν ναι, εγω που εχω παρει profficiency michigan πριν απο 2 χρονια ,ξερετε αν αναγνωριζεται? Επειτα, τa prograduate studies (ετσι νομιζω λεγονται), τι ειναι?ειναι υποχρεωτικα? Αν ξερετε και κανα καλο πανεπιστημιο και ελπιζω σε καλη τιμη για οικονομικα ή πληροφορικη θα σας ημουν ευνωμων:D . Με βαθμο μεχρι στιγμης ανω του 18.8 σε παιρνουν πουθενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Για αυτοκίνητο σε βλέπω να ξεπερνάς με άνεση τις 1000 λίρες το χρόνο. Για μηχανές δεν έχω ιδέα. ;) Για Nottingham πάντως μπορείς να πετάγεσαι με το τρένο ανετότατα. Για Leicester το ίδιο, αλλα τι να κανεις εκεί; :p Το αυτοκινητο ειδικα για τον πρωτο χρονο απορριφθηκε..;) Η αληθεια ειναι οτι οι μετακινησεις με το τρενο ειναι ευκολες, αλλα σκεψου οτι πρεπει να παιρνω λεωφορειο για να παω στην σταση η οποια ειναι στην αλλη ακρη απ' το department μου + οτι δεν εχεις την ελευθερια κινησεων που εχεις με δικο σου μεταφορικο μεσο, αφου νομιζω οτι πριν τα μεσανυχτα σταματανε τα δρομολογια.. Η τιμη του εισιτηριων παλι ηταν 1.20-1.40λιρες το λεωφορειο και 4.80λιρες το τραινο..(για single.. με φοιτητικο πασο δεν ξερω ποσο παει, το δικο μου το ελληνικο δεν βοηθησε:p) Αμα η ασφαλεια μοτοσυκλετας πηγαινει γυρω στα 300-400 με 'παιρνει'.. Η βενζινη σε τι επιπεδα κυμαινεται? Οσο για το Leicester απ' οσο ξερω μια χαρα πολη ειναι, και φτηνη....:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 σιγουρα οι μηχανες ειναι φτηνες...κ γενικα δεν πολυκυκλοφορουν. δεν γινετε να ειναι τοσα πολλα λεφτα γ ενα 250αρη.. καπου πιο πισω στο τοπικ ειχα κανει κ γω ιδιες ερωτησεις κ μου δωσαν ενα σιτε που χρησιμοποιουν εκει για ασφαλειες.. @νικος76 μαλλον πρεπει να ενημερωθεις αρκετα πριν πας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Δεν θα το λεγα αρκετα. Μαλλον παρα πολυ:)! Αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω. Δεν εχω βρει προς το παρον καποιο σιτε που να με εχει διαφωτισει δυστυχως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 σιγουρα οι μηχανες ειναι φτηνες...κ γενικα δεν πολυκυκλοφορουν. δεν γινετε να ειναι τοσα πολλα λεφτα γ ενα 250αρη.. καπου πιο πισω στο τοπικ ειχα κανει κ γω ιδιες ερωτησεις κ μου δωσαν ενα σιτε που χρησιμοποιουν εκει για ασφαλειες.. @νικος76 μαλλον πρεπει να ενημερωθεις αρκετα πριν πας... Τι εννοεις ειναι φτηνες? Γιατι μου ειπαν οτι θεωρειται κατι σαν πολυτελεια να εχει καποιος μοτοσυκλετα..:confused: Το site που λες οτι σου δωσαν δεν το βρηκα.. Αν το εχεις.. Δεν θα το λεγα αρκετα. Μαλλον παρα πολυ:)! Αλλα δεν ξερω απο που να αρχισω να ψαχνω. Δεν εχω βρει προς το παρον καποιο σιτε που να με εχει διαφωτισει δυστυχως! Βασικα ξεκινα απο εδω: http://www.ucas.ac.uk/ Διαβασε με ποιους τροπους μπορεις να μπεις σε ενα πανεπιστημιο. Τι ειναι undergraduate και postgraduate studies. Για να δεις ποια θεωρουνται καλα πανεπιστημια για τον κλαδο σου δες: http://extras.timesonline.co.uk/gug/gooduniversityguide.php http://education.guardian.co.uk/universityguide2008/0,,2027789,00.html Φανταζεσαι να μην σε παιρναν με 18.8? Ποσοι θα πηγαιναν? Και με 10 σε παιρνουν μην φοβασαι! Απο κει και περα εξαρταται και απο το επιπεδο του πανεπιστημιου που θες και τι επιπεδου ανταγωνισμο θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ευχαριστω πολυ! Αλλα στο http://www.ucas.ac.uk δεν ειδα καπου να εξηγει τι ειναι το undergraduate studies.:( . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Ευχαριστω πολυ! Αλλα στο http://www.ucas.ac.uk δεν ειδα καπου να εξηγει τι ειναι το undergraduate studies.:( . Undergraduate είναι το πρώτο πτυχίο. Postgraduate τα μεταπτυχιακά. :) Οσο για το Leicester απ' οσο ξερω μια χαρα πολη ειναι, και φτηνη....:cool: Από Loughborough δεν έχεις κανένα λόγο να τρέχεις Leicester αντί για Nottingham. Το Nottingham είναι 10 φορες καλύτερο σε διασκέδαση, lifestyle και είναι και πιο κοντά. + οτι δεν εχεις την ελευθερια κινησεων που εχεις με δικο σου μεταφορικο μεσο ... Τα πάντα είναι σχετικά. Μονο βραδυ θα έχεις ελευθερια κινήσεων. Την ημερα σε μεγάλες πόλεις στυλ Nottingham δεν έχει ΠΟΥΘΕΝA να παρκάρεις στο κέντρο εκτος αν (χρυσό)πληρώσεις το parking. για single.. με φοιτητικο πασο δεν ξερω ποσο παει, το δικο μου το ελληνικο δεν βοηθησε Αν βγάλεις young persons railcard θα έχεις 1/3 off. Και φυσικά θα βγάζεις με επιστροφή (απείρως φτηνότερο). Αμα η ασφαλεια μοτοσυκλετας πηγαινει γυρω στα 300-400 με 'παιρνει'.. Δε νομίζω να είναι τόσο φθηνά για νέο οδηγό, αλλα ρίξε μια ματια πχ: http://www.confused.com http://www.moneysupermarket.com/insurance Η βενζινη σε τι επιπεδα κυμαινεται? £1/litre και πάνω. Πιο φθηνό να κυκλοφορείς με το αυτοκίνητο/μηχανή από ότι με τρένο δεν είναι σε καμια περίπτωση πάντως να ξέρεις (όταν λάβεις υπόψιν όλα τα έξοδα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Από Loughborough δεν έχεις κανένα λόγο να τρέχεις Leicester αντί για Nottingham. Το Nottingham είναι 10 φορες καλύτερο σε διασκέδαση, lifestyle και είναι και πιο κοντά. To Leicester ειναι 13 μιλια μακρια και το Nottingham 17.. Συμφωνω παντος οτι εχει το Nottingham καλη νυχτερινη ζωη!:) Καμια σχεση με της Ελλαδας αλλα που θα παει,.. θα συνηθησουμε!.. Τα πάντα είναι σχετικά. Μονο βραδυ θα έχεις ελευθερια κινήσεων. Την ημερα σε μεγάλες πόλεις στυλ Nottingham δεν έχει ΠΟΥΘΕΝA να παρκάρεις στο κέντρο εκτος αν (χρυσό)πληρώσεις το parking. Ουτε μοτοσυκλετα?? Δεν πιστευω..........:worry: Γιατι αμαξι δεν παιρνω!.. Αν βγάλεις young persons railcard θα έχεις 1/3 off. Και φυσικά θα βγάζεις με επιστροφή (απείρως φτηνότερο). Δεν μας δινει το πανεπιστημιο κανενα πασο? Το return ticket στις περιπτωσεις ηταν 2 λιρες και το single 1.2 λιρες.. Δε νομίζω να είναι τόσο φθηνά για νέο οδηγό, αλλα ρίξε μια ματια πχ: http://www.confused.com http://www.moneysupermarket.com/insurance Τα προσπαθησα, αλλα τελικα μου σπασαν τα νευρα..:p Την μια δεν μου επαιρνε την Διευθυνση + τον ταχυδρομικο κωδικα και την αλλη που εβαλα αγγλικα στοιχεια δεν μου εβγαζε αποτελεσμα....:rolleyes: £1/litre και πάνω. Πιο φθηνό να κυκλοφορείς με το αυτοκίνητο/μηχανή από ότι με τρένο δεν είναι σε καμια περίπτωση πάντως να ξέρεις (όταν λάβεις υπόψιν όλα τα έξοδα). Οταν εχω ξεκαθαρες τιμες και οχι στο περιπου θα τα βαλω κατω να δω τι με συμφερει περισσοτερο.. Παντος τα βενζιναδικα τους ειναι φαρμακια το λιγοτερο!!! Και αν δεν κανω λαθος αυτοι βαζουν 93αρα οχι 95αρα!!...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 To Leicester ειναι 13 μιλια μακρια και το Nottingham 17.. Συμφωνω παντος οτι εχει το Nottingham καλη νυχτερινη ζωη!:) A OK :) Και πάλι όμως δεν υπάρχει σύγκριση. Ουτε μοτοσυκλετα?? Δεν πιστευω..........:worry: Γιατι αμαξι δεν παιρνω!.. Αναφερόμουν κυρίως σε αυτοκίνητα. :O Δεν μας δινει το πανεπιστημιο κανενα πασο? Student card, αλλα πρέπει να βγάλεις ειδική κάρτα για τα τρένα (δεν είναι όπως στην Ελλάδα που δείχνεις απλά το πάσο). Την μια δεν μου επαιρνε την Διευθυνση + τον ταχυδρομικο κωδικα και την αλλη που εβαλα αγγλικα στοιχεια δεν μου εβγαζε αποτελεσμα.... Εννοείται ότι χρειάζεται αγγλική διεύθυνση :) Βάλε της εστίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nananana Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 na rwtisw kati egw h asxeth... an thelw na kanw metaptyxiako stin agglia to 2009-10 pote prepei na kanw aitisi?k episis pera apo aitisi ti allo perilamvanoun ta diadikastika (en oligois ti xartoura tha prepei na tous steilw gia na me dextoun) exw diavasei polla post gia eksetaseis TOEFL IELTS GMAT klp k exw skylompedeftei... tespa ayto pou me kaiei einai to poso kairo prin tha prepei na exw kanei aitisi gia na paw. thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos7_69 Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Αναφερόμουν κυρίως σε αυτοκίνητα. :O Να υποθεσω οτι μηχανακια σε πεζοδρομους και πεζοδρομια δεν επιτρεπονται, ε??:rolleyes: Student card, αλλα πρέπει να βγάλεις ειδική κάρτα για τα τρένα (δεν είναι όπως στην Ελλάδα που δείχνεις απλά το πάσο). Να πως φροντιζει η Ελλαδα τους φοιτητες της!! Και μετα παραπονιομαστε...:p Εννοείται ότι χρειάζεται αγγλική διεύθυνση :) Βάλε της εστίας Εβαλα ενος φιλου, αλλα εβγαλε error!! Τεσπα θα δω.. Ξεχασα το πιο σημαντικο!!!!! Το ελληνικο διπλωμα ισχυει στην αγγλια?? (Δεν εχει λατινικους χαρακτηρες πανω...:X:X:X) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 na rwtisw kati egw h asxeth... an thelw na kanw metaptyxiako stin agglia to 2009-10 pote prepei na kanw aitisi?k episis pera apo aitisi ti allo perilamvanoun ta diadikastika (en oligois ti xartoura tha prepei na tous steilw gia na me dextoun) exw diavasei polla post gia eksetaseis TOEFL IELTS GMAT klp k exw skylompedeftei... tespa ayto pou me kaiei einai to poso kairo prin tha prepei na exw kanei aitisi gia na paw. thx Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν περίπου τον Οκτώβρη του προηγουμενου έτους. Χρειάζεται απαραίτητα κάποια πιστοποίηση αγγλικών (TOEFL η IETLS). Το GMAT είναι για κάποια master στον τομέα του business. Όλα αυτά είναι διαφορετικά ανάλογα με το πανεπιστήμιο και τη σχολη, οποτε θα πρέπει να συμβουλευτείς τα sites των σχολών που σε ενδιαφέρουν. Να υποθεσω οτι μηχανακια σε πεζοδρομους και πεζοδρομια δεν επιτρεπονται, ε??:rolleyes: Εννοείται πως όχι, αλλα συνήθως έχει ειδικές θέσεις για μηχανές/μηχανάκια σε διαφορα σημεία (δε θυμάμαι στο Nottingham συγκεκριμένα). Ξεχασα το πιο σημαντικο!!!!! Το ελληνικο διπλωμα ισχυει στην αγγλια?? (Δεν εχει λατινικους χαρακτηρες πανω...:X:X:X) Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giust Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Γεια σας, είμαι καινούρια στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε ακούσει τίποτα για τα μεταπτυπτυχιακά του Syrrey στον τομέα του marketing and communication ή intercutural communication and international business. Για να σας προλάβω, διάβασα τα προηγούμενα ποστ, αλλά θα ήθελα, αν κάποιος ξέρει, περισσότερες λεπτομέρειες...βασικά, προβληματίζομαι για το εάν είναι καλό πανεπιστήμιο ή όχι, από τη μία πηγαίνει πολύυυυς κόσμος, από την άλλη στα ranks δεν το βλέπω καλά...οι απόψεις διίστανται τέλος πάντων...μήπως είναι τελικά υπερεκτιμημένο? και γιάτί τότε υπάρχει τόοοση προσέλευση? Η πόλη του είναι τόοσο ακριβή? και τέλος, μήπως κανένας ξέρει κανένα ελληνικό ή ευρωπαϊκό πρόγραμμα -εκτός του ΙΚΥ και ίδρυμα Ωνάση κλπ- που να χορηγεί υποτροφίες? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας κούρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos76 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Ευχαριστω για την μεταφραση αλλα αυτο που ηθελα ειναι μια αντιστιχηση με τα ελληνικα πανεπιστημια.Ειναι το πτυχιο που παιρνεις κι εδω μετα απο την αποφοιτηση σου?Αν ναι τοτε το graduate τι ειναι?Η εργασια?Να ρωτησω κατι ακομα, το tarriff που ειδα να αναφερεται στο ucas. Τι βαθμοι ειναι αυτοι? Ειναι μηπως μονο για τους αγγλους?Δηλωνεις απο την αρχη πανω σε τι θες να σπουδασεις ετσι?Κατι τελευταιο?Με τι κριτηρια σε δεχονται?Ελπιζω να μην σας ζαλισα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts