patrickdrd Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) τα δύο έχουν βγει μέχρι τώρα όμως; edit: άκυρο μάλλον έχουν βγει και τα τρία Edited November 29, 2015 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) τα δύο έχουν βγει μέχρι τώρα όμως; edit: άκυρο μάλλον έχουν βγει και τα τρία Το 3 βγήκε λίγες μέρες μετά το 2. Το 2 τελειώνει με πολύ μεγάλο cliffhanger οποτε σίγουρα είχαν έτοιμο και το 3. Night Watch http://ecx.images-amazon.com/images/I/611oGW4sJdL._SY300_.jpg http://www.imdb.com/title/tt0403358/?ref_=nv_sr_1 Ρωσικη ταινια με ενα σεναριο που εχουμε δει αρκετες φορες.Εκει που διαφοροποιείται ειναι στην αρκετα παραξενη και πρωτοτυπη σκηνοθεσια που δεν εχουμε ξανα δει σε καμια ταινια.Μεχρι τη μεση λιγα θα καταλαβετε αλλα ολα ξεδιαλυνονται μεχρι το τελος.Μου αρεσε αρκετα. 7.5/10 Edited November 29, 2015 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 (edited) king2009, για ακόμη μία φορά: δεν χρειάζεται να ανεβάζεις φωτογραφίες «σεντόνια». Κάνε χρήση του κώδικα αν θες να βάζεις εικόνες, δεν είναι υποχρεωμένα τα μέλη να κανουν ατέλειωτα σκρολ για να διαβάσουν τις 3-4 γραμμές του κειμένου σου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να είναι η τελευταία φορά που το αναφέρω. Θενξ και συνεχίζουμε ον τοπικ πληζ. Edited November 29, 2015 by VeCo Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Rurouni Kenshin The Legend Ends http://www.imdb.com/title/tt3029556/?ref_=tt_rec_tt Συνεχιζεται ακριβως απο εκει που τελειωνει το 2.Το πρωτο μισο ειναι αρκετα αργο αλλα η συνεχεια και ειδικα οσο πηγαινουμε προς το τελος γινεται ολο και καλυτερο.Η τελικη μαχη απο τις καλυτερες που εχω δει σε ταινια αλλα και λιγο too much σε καποια σημεια. 7.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 (edited) Ειδα το "the man from UNCLE". Χαριτωμένη περιπέτεια κατασκοπίας, ταινια εποχης, με αρκετές καλές σκηνές, όμορφες γυναικείες παρουσίες και με την πινελιά του Guy Ritchie. Τη βλεπεις ευχάριστα και προτεινεται για κάποιον που θελει να δει μια χαλαρή ταινία. Αλλά μέχρι εκεί. Σενάριο μέτριο, το χιούμορ της επίσης μέτριο. O Guy Ritchie έχει σκηνοθετήσει και καλύτερες ταινίες. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει νομίζω τα διθυραμβικά σχόλια του rotten tomatoes. Αρκετά καλή για το είδος της, 7/10 από εμένα. Edited December 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Νοσταλγικη ταινια αυτη, μικρός εβλεπα τη σειρα στην τηλεοραση με τον ρομπερτ βον και ισως γι αυτο μου αρεσε. Η σειρα ειχε απιστευτες γκεστ σταρς,ο βον εχει πει οτι με τετοιες γυναικες που φερναν στα επεισοδια ενιωθε οτι πεθανε και πηγε στον παράδεισο :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Goodnight Mommy http://i.picresize.com/images/2015/12/14/KPMh6.jpg http://www.imdb.com/title/tt3086442/?ref_=nv_sr_1 Αυστραλεζικο θριλερ.Απο τα καλυτερα του 2015.Κορυφαια φωτογραφια και ατμοσφαιρα χωρις να τρομαζει με χαζα scary jumps οπως στα περισσοτερα αμερικανικα θριλερ.Αν εχετε γερο στομαχι δειτε την. 8/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ωραίο φαίνεται το goodnight mommy, θα το τιμήσω! Thanks Χαλκιδική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Το έψαχνα και δεν το βρήκα... Είδα το The Visit. Μετά από πολύ καιρό τρόμαξα με ταινία. 8/10 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Πολύ καλή η νέα ταινία του Παπακαλιάτη "'Ενας άλλος κόσμος" Πολύ καλή εικόνα, ό,τι καλύτερο έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα, πέρασε πολλά νοήματα της ελληνικής κοινωνίας... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 SICARIO Τρομερή ταινία action με μάχες της αστυνομίας εναντίον των καρτέλ του Μεξικό. Φοβερό άγχος όταν μπαίνανε στις γειτονιές των συμμοριών και δεν ήξερες από πού θα την φάνε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 "By the sea" Σκηνοθεσία Angelina jolie. Με Angelina Jolie και Brad pitt. Συμπαθητικη κοινωνική ταινία.Κάποια υπέρβαση πήγε να κάνει το συμπαθες ντουέτο αλλα δεν τους βγήκε,άποψη μου. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το έψαχνα και δεν το βρήκα... Είδα το The Visit. Μετά από πολύ καιρό τρόμαξα με ταινία. 8/10 Το είδα χτες. Μετά από καιρό, έψαχνα λόγο γιατί έφαγα 1.5 ώρα για να δω τόσο μούφα και low budget ταινία. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Το είδα χτες. Μετά από καιρό, έψαχνα λόγο γιατί έφαγα 1.5 ώρα για να δω τόσο μούφα και low budget ταινία. Στο visit αναφέρεσαι ή στο goodnight mommy; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Στο visit αναφέρεσαι ή στο goodnight mommy; Προφανώς στο VISIT. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Προφανώς στο VISIT. Ε εντάξει. Δεν είναι και οσκαρικών προδιαγραφών αλλά μου άρεσε το χτίσιμο και είχε 3-4 καλές σκηνές. Οσο για το budget, εντάξει μία ταινία τρόμου της σειράς είναι. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μην λέτε τέτοια για το visit παιδιά το έχω στο πρόγραμμα για να το δω. Το goodnight Mommy μου άρεσε πάρα πολύ να το δείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Ε εντάξει. Δεν είναι και οσκαρικών προδιαγραφών αλλά μου άρεσε το χτίσιμο και είχε 3-4 καλές σκηνές. Οσο για το budget, εντάξει μία ταινία τρόμου της σειράς είναι. :p Οσκαρικών προδιαγραφών ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ δεν είναι. Από την άλλη, για Χρυσά Βατόμουρα ΑΝΕΤΑ θα σάρωνε. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Είδα χθες το Lego Movie. Το προτείνω σε οποιονδήποτε αρέσουν έστω και λίγο τα παιδικά. Είναι παρά πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyotafe Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 προσφατα ειδα το crimson peak. καλουτσικη αλλα τρομου η ροματζο δεν τη λες με τιποτα. πιο πολυ δρασης ειναι και δραμα. δε λεω περισσοτερα γιατι παιζει να μην την εχουν δει καποιοι εδω μεσα. την επομενη βραδυα ειδα για τρισεκατομμυριοστη φορα ολα τα re και ανυπομονω να βγει το τελευταιο μερος που λενε οτι θα γινουν μεγαλες ανατροπες. ασχετο αλλα σχετικο: επιτρεπονται τα βιντεακια απο utube για κανα τρεηλερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 Creed... Αξιολογη ταινια,χωρις ομως να με ενθουσιασει και τοσο. Το προηγουμενο μου αρεσε πολυ καλυτερα,ο Stallone πολυ καλος,αν και τον εκαναν να δειχνει αρκετα πεσμενος,λογικο βεβαια για το υφος και την υποθεση της ταινιας. Ταινια που σε κανει να αναπολεις τις παλιες καλες δοξες του Balboa... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 the visit καλο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 the visit καλο ειναι? Το σχολιάζουμε πιο πάνω. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Bridge of spies με Tom Hanks, πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Χρονια πολλα σε ολους μου προτειναν το it follows ως φοβερη ταινια τρομου.Την εχει δει κανεις για εντυπωσεις?Θα την δω αυριο βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts