ταξιδιωτης22 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ειδα επιτελους χθες με παρεα το San Andreas...ok,τι να πω....ο Τσακ Νορρις τελικα δεν ειναι τιποτα.Πολυ φαντασια,οχι και απολυτα επιτυχημενα εφφε,τη πιτσιρικα την προτιμω στο true detective,ετσι χωρις αναστολες. 4/10 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Που να δεις και το αλλο san Andreas ..θα πάθεις πλάκα..-4 άνετα.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ειδικα το αλλο ειναι επιπεδου the age of ice(ΕΠΟΣ!!!!) και βαλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ημουν χθες στην avant premiere του "The Republic" για ελληνικη εμπορικη παραγωγη ηταν αρκετα καλη και σε φωτογραφια και σε σκηνοθεσια. Το σεναριο βεβαια καπου το εχανε γιατι με βασικο στοιχειο δυο πολυ σοβαρα προβληματα της κοινωνιας τα παραμεριζε για να δειξει αιμα, αλλα οκ. Για εμπορικη καλη ηταν. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 My Night At Maud's http://a1.mzstatic.com/eu/r30/Video/v4/67/ce/05/67ce05c7-63f4-0148-0586-644baced0d5b/poster227x227.jpeg http://www.imdb.com/title/tt0064612/?ref_=fn_al_tt_1 Ενω δειχνει τοσο απλη ταινια με ενα απλο σεναριο καταληγει να ειναι τοσο περιπλοκη και τελικα να σε κανει να σου αρεσει ολο και περισσοτερο.Μπλεκεται με αρκετα θεματα θρησκεια ηθικολογια στη ζωη ενος ανθρωπου.Δεν ειναι για ολους αλλα ειναι κατι διαφορετικο απο ολες τις hollywoodianes ******ες που βλεπουμε τελευταια. 7.5/10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 The man from u.n.c.l.e. Βλεπεται ευχαριστα? Ψαχνω ταινια για σημερα το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 The man from u.n.c.l.e. Βλεπεται ευχαριστα? Ψαχνω ταινια για σημερα το βραδυ Πολύ ευχάριστα! Θα σου κάνει εντύπωση το φοβερό soundtrack και τα κουστούμια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 (edited) Youth http://i1.wp.com/akmmovies.com/wp-content/uploads/2015/06/Youth-2015-Poster.jpg http://www.imdb.com/title/tt3312830/?ref_=nv_sr_1 Ταινια που σε φερνει σε μελαγχολια.Προφανως κανεις δεν γλιτωνει απο τον αδιστακτο χρονο και η ταινια το παρουσιαζει οσο πιο καλα μπορει.Δειχνει και συγκρινει τα προβληματα των νεων με αυτα των μεγαλυτερων.Η σκηνοθεσια αρκετα διαφορετικη απο οτι εχουμε δει με πανεμορφη φωτογραφια και τοπια.Ολοι οι ηθοποιοι παιζουν πολυ καλα ιδιαιτερα οι 2 πρωταγωνιστες και σου μεταδιδουν τα συναισθηματα τους.Δειτε την ολη γιατι εχει να δωσει πολλα σε καθε ηλικια απο κατι διαφορετικο. 8/10 Edited November 11, 2015 by mirrorofsorrow Απαγορεύεται σύνδεσμοι με υπότιτλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 The man from u.n.c.l.e. Βλεπεται ευχαριστα? Ψαχνω ταινια για σημερα το βραδυ Πολύ ευχάριστα! Θα σου κάνει εντύπωση το φοβερό soundtrack και τα κουστούμια! Ισχύει την είδα εχθές. Πολύ καλή και με ωραίο χιούμορ. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 εκανα το λαθος και αντι για αυτην, ειδα το exeter. κλασικη αμερικαν τιν χορορ στορυ. το 4.6 που εχει στο imdb ειναι πολυ υψηλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Συγγνώμη, αλλά αυτό το no escape ήταν μεγάλη βλακεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Άδικος είσαι νομίζω. Καλή ταινία είναι. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Άδικος είσαι νομίζω. Καλή ταινία είναι. Και πάλι συγγνώμη. Την έβαλα να την δω μόνο από αυτά που διάβασα εδώ, αλλά δεν. Τι να κάνω σήμερα για βράδυ; Everest ή το U.N.C.L.E.... Κάπως έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Συγγνώμη, αλλά αυτό το no escape ήταν μεγάλη βλακεία. Πρεπει να είσαι εξαίρεση. Νομίζω όλοι οι άλλοι έχουν πει Καλά λόγια για το No escape. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Είδα το 7 minutes. Μου άρεσε πολύ. Οπως τα περισσότερα με χαμηλή βαθμολογία στο imdb. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 (edited) Μόλις τελείωσα το the man from U.N.C.L.E. καιρό είχα να διασκεδάσω με ταινία. Μου άρεσε αρκετά. Από ότι φαίνεται θα έχει και συνέχεια. Τώρα πάω για το Everest. Edited November 13, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Είδα μπακ του μπακ τις νέες ταινίες /ντοκιμαντέρ του ροναλντο και τζομπς. Παρόλο που είμαι φαν της ρεαλ και της απλ ο ένας είναι πιο αντιπαθης από τον άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καμιά καλή καινούργια καινούργια sci-fi ( όχι μυστήριο και νόημα κλασική αμερικανιά προτιμότερο) ή περιπέτεια/μυστηρίου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καμιά καλή καινούργια καινούργια sci-fi ( όχι μυστήριο και νόημα κλασική αμερικανιά προτιμότερο) ή περιπέτεια/μυστηρίου ? Το edge of tomorrow με τον Τόμ Κρουζ, αν δεν την έχεις δει. Περσινή, αλλά αρκετά καλή sci fi ταινία για να περάσει η ωρα, ο Κρουζ είναι ψιλοεγγυηση σε τέτοιου είδους ταινίες. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το edge of tomorrow με τον Τόμ Κρουζ, αν δεν την έχεις δει. Περσινή, αλλά αρκετά καλή sci fi ταινία για να περάσει η ωρα, ο Κρουζ είναι ψιλοεγγυηση σε τέτοιου είδους ταινίες. Την έχω δει δύο φορές δυστυχώς :P,ναι σε τέτοια ο κρουζ είναι εγγύηση ( αν και αγαπημένη μου ταινία του σε αυτότ το είδος το minority report ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Την έχω δει δύο φορές δυστυχώς :P,ναι σε τέτοια ο κρουζ είναι εγγύηση ( αν και αγαπημένη μου ταινία του σε αυτότ το είδος το minority report ) Καποια αλλη προσφατη sci fi εκτος απο το terminator και μια ******** με την Μιλα κουνις δεν εχω δει....Πάντως εγώ λέω να δω σημερα αν προλαβω το predestination με τον Ίθαν Χοκ, ειναι με ταξίδια στο χρόνο...ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο μου είπανε... Edited November 15, 2015 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Καποια αλλη προσφατη sci fi εκτος απο το terminator και μια ******* με την Μιλα κουνις δεν εχω δει....Πάντως εγώ λέω να δω σημερα αν προλαβω το predestination με τον Ίθαν Χοκ, ειναι με ταξίδια στο χρόνο...ελπίζω να είναι τόσο καλή όσο μου είπανε... Προσωπικά δεν με ενθουσίασε αλλά ελπίζω να σου αρέσει :) Για να δούμε τι θα δούμε και σήμερα. Edited November 15, 2015 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ωραίο το Predestination.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πολύ ινσέψιο για τα γούστα μου. Ως τα μισά ήταν καλά, μετά όμως που κατάλαβα πού το πάει... πολλή απογοήτευση. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Πολύ ωραίο το legends (δίδυμοι θρύλοι) με έναν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Τομ Χάρντι να ξεπερνάει κάθε φορά τον εαυτό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts