doganos Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Δεν μενω Ελλαδα.... αλλα Σόφια (Βουλγαρία) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 50 shades of grey είδε κανείς?? έκλεισα εισιτήρια για τετάρτη, αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 αν περιμενεις να δεις τσοντ@, μαλλον δε θα δεις. απορω γιατι τοσος ντορος για την ταινια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πραγματικά κι εγώ απορώ! Γι'αυτό θα πάω να το δω! Εν τω μεταξύ λέω πρώτα να δω την ταινία και μετά ναδιαβάσω το βιβλίο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Την θεωρια τον παντων λεω να δω Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 50 shades of grey είδε κανείς?? έκλεισα εισιτήρια για τετάρτη, αλλά δεν έχω ακούσει καλά λόγια... αν περιμενεις να δεις τσοντ@, μαλλον δε θα δεις. απορω γιατι τοσος ντορος για την ταινια... Το πρόβλημα δεν είναι ο ντόρος για την ταινία, αλλά ο ντόρος για το βιβλίο, το οποίο πραγματικά είναι από τα χειρότερα βιβλία που έχουν γραφτεί, όχι τόσο από πλευράς υπόθεσης ή χαρακτήρων, αλλά από πλευράς της γραφής αυτής καθεαυτής. :down: Αναφορικά με την ταινία, εντάξει τι να περιμένει κανείς, δεν είναι δα και κανένα αριστούργημα. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει η ώρα (θα το δω κι εγώ μέσα στη βδομάδα). Πραγματικά κι εγώ απορώ! Γι'αυτό θα πάω να το δω! Εν τω μεταξύ λέω πρώτα να δω την ταινία και μετά ναδιαβάσω το βιβλίο! Σκέφτεσαι να διαβάσεις και το βιβλίο; Αισιόδοξο σε βρίσκω. :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Εμένα πάντως ταινίες τέτοιου είδους δεν μου αρέσουν. Ούτε τα βιβλία του στυλ διάβασε με του 80. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 που υπαρχει 4dx στην ελλαδα; θεσσαλονικη;;; Στο εμπορικό κέντρο Τσιμισκή 43. Ή τουλάχιστον υπήρχε γιατί από ότι βλέπω έχουν πρόσφατη ανακοίνωση ότι είναι κλειστό το σινεμά μέχρι νεωτέρας. https://www.facebook.com/pages/5D-Cinema-Neverland/402755569751040 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Είδα το theory o everything. Καλη ήταν, αλλά δεν ήξερα ότι είναι βασισμένη σε βιβλίο, ούτε στο περιεχόμενο του βιβλίου και περίμενα να δω περισσότερα για τη ζωή του Hawking γενικά, και όχι τόσο πολύ για την προσωπική ζωή του. Δεν περίμενα εξισώσεις και επιστημονικά πράγματα, αυτά είναι ντοκιμαντέρ, όχι για ταινίες. Αλλά θα ήθελα να δω περισσότερο τη ζωή του ως επιστήμονα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε τέτοιο επίπεδο κλπ. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Είδα το theory o everything. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. Και δεν χρειάζεται νομίζω να γίνεις κατανοητός... Υπάρχουν και κάποιοι που δεν την έχουν δει οπότε οι λεπτομέρειες... είναι περιττές...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Με πήγε η κοπελιά για το 50 SHADES. Καταρχήν ήμουν τυχερός γιατί στο σινεμά που βρισκόμουν είχε και επίδειξη εσωρούχων πριν την ταινία. :-) :-) Τώρα σχετικά με την ταινία. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα σινεμά να τη δω. Από την άλλη την είδα με ενδιαφέρον. Είναι μια ερωτική ιστορία με διαφορετικές συνθήκες, όπου πατάει στην λογική του Σαδομαζο ανάμεσα σε ένα πλούσιο στέλεχος που την βρίσκει με τέτοια και που βάζει στο κόλπο μια πιτσιρικα φοιτήτρια που τον ερωτεύεται. Αξίζει να δείτε και τα τούμπανα AUDI, όπως το R8. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Είδα το theory o everything. Καλη ήταν, αλλά δεν ήξερα ότι είναι βασισμένη σε βιβλίο, ούτε στο περιεχόμενο του βιβλίου και περίμενα να δω περισσότερα για τη ζωή του Hawking γενικά, και όχι τόσο πολύ για την προσωπική ζωή του. Δεν περίμενα εξισώσεις και επιστημονικά πράγματα, αυτά είναι ντοκιμαντέρ, όχι για ταινίες. Αλλά θα ήθελα να δω περισσότερο τη ζωή του ως επιστήμονα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε τέτοιο επίπεδο κλπ. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.. ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ όταν τελείωσε.. νομίζω επικεντρώθηκε πολύ στην αρρώστια του και στην μάχη που έδινε καθημερινά η γυναίκα του (btw το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η ταινία είναι της γυναίκας του). και εγώ θα ήθελα να δείξει πιο πολύ τι κατάφερε αυτός ο άνθρωπος και πόσο σημαντικά ήταν τα ευρήματά του, κάτι σαν το imitation game δηλαδή που μας έδειχνε το έργο του ανθρώπου και άφησε σε δεύτερη μοίρα το τι έκανε στην προσωπική του ζωή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Το πρόβλημα δεν είναι ο ντόρος για την ταινία, αλλά ο ντόρος για το βιβλίο, το οποίο πραγματικά είναι από τα χειρότερα βιβλία που έχουν γραφτεί, όχι τόσο από πλευράς υπόθεσης ή χαρακτήρων, αλλά από πλευράς της γραφής αυτής καθεαυτής. :down: Αναφορικά με την ταινία, εντάξει τι να περιμένει κανείς, δεν είναι δα και κανένα αριστούργημα. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει η ώρα (θα το δω κι εγώ μέσα στη βδομάδα). Σκέφτεσαι να διαβάσεις και το βιβλίο; Αισιόδοξο σε βρίσκω. :p Χαχα!! Απλά πιστεύω ότι για να μπορώ να εκφέρω γνώμη για κάτι θα πρέπει να το έχω δει, οπότε αν θέλω να κράξω θα πρέπει να το βασίσω κάπου κι όχι απλά να μιλάω έτσι... Με πήγε η κοπελιά για το 50 SHADES. Καταρχήν ήμουν τυχερός γιατί στο σινεμά που βρισκόμουν είχε και επίδειξη εσωρούχων πριν την ταινία. :-) :-) Τώρα σχετικά με την ταινία. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα σινεμά να τη δω. Από την άλλη την είδα με ενδιαφέρον. Είναι μια ερωτική ιστορία με διαφορετικές συνθήκες, όπου πατάει στην λογική του Σαδομαζο ανάμεσα σε ένα πλούσιο στέλεχος που την βρίσκει με τέτοια και που βάζει στο κόλπο μια πιτσιρικα φοιτήτρια που τον ερωτεύεται. Αξίζει να δείτε και τα τούμπανα AUDI, όπως το R8. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αύριο που θα πάω να το δω, θα σας πω κι εγώ την άποψή μου. Μιας και το ανέφερες, σε ποιο σινεμά έχει επίδειξη εσωρούχων?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Χαχα!! Απλά πιστεύω ότι για να μπορώ να εκφέρω γνώμη για κάτι θα πρέπει να το έχω δει, οπότε αν θέλω να κράξω θα πρέπει να το βασίσω κάπου κι όχι απλά να μιλάω έτσι... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Αύριο που θα πάω να το δω, θα σας πω κι εγώ την άποψή μου. Μιας και το ανέφερες, σε ποιο σινεμά έχει επίδειξη εσωρούχων?? :p Βρίσκομαι Μάλτα και για την προώθηση της ταινίας είχε σαμπάνια για όλους και το show με τα μοντέλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 το χα διαβασει το βιβλιο και ηταν πολυ εντονο σε ερωτικες σκηνες, αλλα δε με εξεπληξε γιατι το βρηκα αλλα μια αντιγραφη του κλασσικου 9μιση εβδομαδες των 80ς.Σχεδον το ιδιο θεμα απλα οι ηλικιες δεν ηταν οι ιδιες. πηγα και το δα σινεμα, γιατι οταν διαβαζω ενα βιβλιο κατι με πιανει μεσα μου να το δω και σαν ταινια οταν βγαινει. Ενταξει το καλο ηταν οτι δεν αλλαξαν πραγματα ,η εκοψαν σκηνες, και εμεινε πιστο στο βιβλιο. Επισης αυτο το δυδυμο το βρηκα καλο για αυτους τους ρολους.Η κοπελιτσα ηταν γλυκια και πειστικη, και ο τυπος δεν εκανε ασχημη δουλια για αυτο το περιεργο η απαιτητικο ρολο.Η χημεια τους ηταν καλη Το προβλημα με την ταινια πως ενα σημειο και μετα κουρασε.ολος αυτος ο ντορος με τις ερωτικες σκηνες Ημαρτον βρε παιδια τοσα χρονια το βλεπουμε αυτο το μοτιβο στα american pie και sex and the city εδω σας πειραξε;;Απλα δεν ειχε το εργο μια ιδεταιρη εξελιξη για να σε κραταει μεχρι τελους. οχι μονο ηταν λιγο προβλεψιμο, αλλα το διαρκες <τι σου κανω τι μου κανεισ>:lol: και το λιγο μπλα μπλα ε τι να κανουμε βαριεσαι στο τελος. Δεν θα λεγα οτι αξιζει σε σινεμα, χωρις αυτο να σημαινει πως η ταινια ειναι κακη,και φυσικα εεεεεεεεεεεεεετη φωτος καλυτερη απ το TW καμια σχεση χεχε αλλα ειναι ενα εργο που τα 15 χρονα κοριτσακια και 18 χρονα που ταν μπολικα στην αιθουσα,θα το λατρεψουν και θα ονειρευονται για κατι τετιο:wacko::wacko:,, σε αντιθεση με το αντρικο κοινο που θα βλαστημαει την ωρα που ειδε αυτο το πραμα...:p α φυσικα μιλαω για το 50 αποχρωσεις του γκρει:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Είδα χθες το Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα.. Μου άρεσε πάρα πολύ αν και η κοπέλα μου δεν τρελάθηκε.. είναι ασπρόμαυρη η ταινία αλλά με πολύ ωραία σκηνοθεσία.. σε όποιον αρέσουν τα ψιλό περίεργα να πάει να την δει, δεν θα χάσει. εγώ βάζω 8/10 και όχι παραπάνω γιατί ήθελα να συνεχιστεί και άλλο να μας δείξει λίγο από την ιστορία του κοριτσιού παίζεται στο odeon όπερα και για όποιον ενδιαφέρεται μπορείτε να κλείσετε με την προσφορά της vodafone το 1+1 σύνολο 8 ευρώ τα δύο άτομα edit: Να σημειώσω ότι μου θύμισε αρκετά το άλλο κορυφαίο για μένα έργο το Άσε το κακό να μπεί ίσως και για αυτό να μου άρεσε τόσο Edited February 18, 2015 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 το χα διαβασει το βιβλιο και ηταν πολυ εντονο σε ερωτικες σκηνες, αλλα δε με εξεπληξε γιατι το βρηκα αλλα μια αντιγραφη του κλασσικου 9μιση εβδομαδες των 80ς.Σχεδον το ιδιο θεμα απλα οι ηλικιες δεν ηταν οι ιδιες. πηγα και το δα σινεμα, γιατι οταν διαβαζω ενα βιβλιο κατι με πιανει μεσα μου να το δω και σαν ταινια οταν βγαινει. Ενταξει το καλο ηταν οτι δεν αλλαξαν πραγματα ,η εκοψαν σκηνες, και εμεινε πιστο στο βιβλιο. Επισης αυτο το δυδυμο το βρηκα καλο για αυτους τους ρολους.Η κοπελιτσα ηταν γλυκια και πειστικη, και ο τυπος δεν εκανε ασχημη δουλια για αυτο το περιεργο η απαιτητικο ρολο.Η χημεια τους ηταν καλη Το προβλημα με την ταινια πως ενα σημειο και μετα κουρασε.ολος αυτος ο ντορος με τις ερωτικες σκηνες Ημαρτον βρε παιδια τοσα χρονια το βλεπουμε αυτο το μοτιβο στα american pie και sex and the city εδω σας πειραξε;;Απλα δεν ειχε το εργο μια ιδεταιρη εξελιξη για να σε κραταει μεχρι τελους. οχι μονο ηταν λιγο προβλεψιμο, αλλα το διαρκες <τι σου κανω τι μου κανεισ>:lol: και το λιγο μπλα μπλα ε τι να κανουμε βαριεσαι στο τελος. Δεν θα λεγα οτι αξιζει σε σινεμα, χωρις αυτο να σημαινει πως η ταινια ειναι κακη,και φυσικα εεεεεεεεεεεεεετη φωτος καλυτερη απ το TW καμια σχεση χεχε αλλα ειναι ενα εργο που τα 15 χρονα κοριτσακια και 18 χρονα που ταν μπολικα στην αιθουσα,θα το λατρεψουν και θα ονειρευονται για κατι τετιο:wacko::wacko:,, σε αντιθεση με το αντρικο κοινο που θα βλαστημαει την ωρα που ειδε αυτο το πραμα...:p α φυσικα μιλαω για το 50 αποχρωσεις του γκρει:lol: Το είδα κι εγώ εχθές! Εντάξει δεν είναι η ταινία που θες να την ξαναδείς, αλλά πέρασε ευχάριστα η ώρα!! Επίσης, θεωρώ ότι έπεσε πολύ κράξιμμο από κριτές χωρίς να υπάρχει κάποιο πάτημα για να τις στηρίξουν. Θεωρώ ότι έγινε και σκόπιμα γιατί η καλύτερη διαφήμιιση είναι η δυσφήμιση. Δεν υπήρχαν ούτε πολύ extreme ή σαδομαζοχιστικές σκηνές ούτε ο χαρακτήρας του Γκρέι ήταν όπως τον περιέγραφαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ειναι ευκολο το να πεσει κραξιμο σε μια τετοια ταινια. σαν βιβλιο ειναι απο τα χειροτερα,αλλα πουλαει φαντασιωσεις και σεξ,οποτε εχει και ζητηση,καθως ο κοσμος φτιαχνετε με τις φαντασιωσεις κι οχι με την πραγματικοτητα,οπως επισης και με τις ανωμαλιες του αλλου στην οθονη,στο βιβλιο. κριμα γιατι πολλοι απο μας ζουν στην πραγματικοτητα και εκπληρωνουν τις φαντασιωσεις τους και δεν εχουν αναγκη τετοιου ειδους ταινιες και βιβλια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 ειναι ευκολο το να πεσει κραξιμο σε μια τετοια ταινια. σαν βιβλιο ειναι απο τα χειροτερα,αλλα πουλαει φαντασιωσεις και σεξ,οποτε εχει και ζητηση,καθως ο κοσμος φτιαχνετε με τις φαντασιωσεις κι οχι με την πραγματικοτητα,οπως επισης και με τις ανωμαλιες του αλλου στην οθονη,στο βιβλιο. κριμα γιατι πολλοι απο μας ζουν στην πραγματικοτητα και εκπληρωνουν τις φαντασιωσεις τους και δεν εχουν αναγκη τετοιου ειδους ταινιες και βιβλια. Δεν είναι ότι έχεις καμία ανάγκη, απλά έχει ενδιαφέρον το απαγορευμένο στην μεγάλη οθόνη. Και εξάλλου, όλοι κρύβουν λίγη ανωμαλία μέσα τους! :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Δεν είναι ότι έχεις καμία ανάγκη, απλά έχει ενδιαφέρον το απαγορευμένο στην μεγάλη οθόνη. Και εξάλλου, όλοι κρύβουν λίγη ανωμαλία μέσα τους! :-P α,εγω δεν λειτουργω ετσι,γι ανωμαλια εχω,straight βεβαια,αλλα προτιμω να την εκφραζω Live εκει που πρεπει κι οχι να την βλεπω σε μια μεγαλη οθονη Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μιλώντας για την ταινία και μόνο, εγώ δεν είδα και πολλές φαντασιώσεις να εκπληρώνονται... Ίσως με το βιβλίο αλλάξω γνώμη, αλλά περίμενα πολύ πιο hard πράγματα! :p Πάντωςς η Ντακότα έχει σώμα φωτιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μιλώντας για την ταινία και μόνο, εγώ δεν είδα και πολλές φαντασιώσεις να εκπληρώνονται... Ίσως με το βιβλίο αλλάξω γνώμη, αλλά περίμενα πολύ πιο hard πράγματα! :p Πάντωςς η Ντακότα έχει σώμα φωτιά! Μόνο πίσω κίνηση έχει δυνατή. Φάτσα με αυτές τις μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια έμοιαζε σαν 35αρα και στήθος τίποτα το ιδιαίτερο. Πχ δεν συγκρίνεται ούτε καν με την θεα από το Wolf of wall street. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Μόνο πίσω κίνηση έχει δυνατή. Φάτσα με αυτές τις μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια έμοιαζε σαν 35αρα και στήθος τίποτα το ιδιαίτερο. Πχ δεν συγκρίνεται ούτε καν με την θεα από το Wolf of wall street. Oταν την εβλεπα με τη δικια μου ακομα θυμαμαι τι επαθα οταν στο πρωτο ραντεβου τους ανοιξε τη πορτα..την εκφραση της δικια μου οταν ειδε την εκφραση μου δεν θελω να την θυμαμαι....:lol::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Σαν το Nymphomaniac αποκλειεται να ειναι. Βεβαια μιλαμε για μια ταινια του τιτανομεγιστου Trier που για εμενα ειναι απο τους μεγαλυτερους σκηνοθετες των τελευταιων δεκαετιων. Περα απο τις καποιες"hardcore" σκηνες της ταινιας, τα νοηματα και τα μηνυματα ηταν πολλα. Οσο αναφορα τις 50 αποχρωσεις του γκρει, δεν νομιζω οτι θα καθισω να το δω απλα γιατι θεωρω πως αυτα ειναι ταινιουλες και μυθιστορηματα για κοριτσακια και γυναικουλες με τις οποιες φαντασιωσεις τους. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Μόνο πίσω κίνηση έχει δυνατή. Φάτσα με αυτές τις μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια έμοιαζε σαν 35αρα και στήθος τίποτα το ιδιαίτερο. Πχ δεν συγκρίνεται ούτε καν με την θεα από το Wolf of wall street. Την οποία (Μargot Robbie) είχε τις προάλες συνέντευξη στο top gear (season22,episode4) μαζί με τον Will Smith ;) Έκαναν αρκετά γρήγορο γύρο και οι 2. Eπίσης μίλησαν για την καινούρια ταινία που συμπρωταγωνιστούν, Focus. Το τρέιλερ φαίνεται ενδιαφέρον. Edited February 22, 2015 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts