arxontas2323 Δημ. June 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2025 7 ώρες πριν, TRACKBYTRACK said: Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με cosmote hotspot; Eνώ συνδέομαι κανονικά απο το macbook στο iphone. δεν μου δίνει internet.Eίμαι με esim cosmote.Με την δέυτερη sim την φυσική που είναι nova δεν έχω θέμα,δουλεύει άψογα το hotspot.Υπάρχει περίπτωση να το έχουν κλειδωμένο απο την cosmote; εγω που το χρησιμοποιω συνεχεια με το ipad ,κανενα προβλημα...πριν λιγο ημουν παλι συνδεδεμενος Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trufwnas Δημ. June 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2025 Παιδια καλησπερα, γνωμες για μπαταρια του 16 pro? Στην ουσια ενδιαφερομαι να το αγορασω αλλα δεν εχω ακουσει και τοσο καλες κριτικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2025 On 5/6/2025 at 1:42 ΠΜ, TRACKBYTRACK said: Παιδιά έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα με cosmote hotspot; Eνώ συνδέομαι κανονικά απο το macbook στο iphone. δεν μου δίνει internet.Eίμαι με esim cosmote.Με την δέυτερη sim την φυσική που είναι nova δεν έχω θέμα,δουλεύει άψογα το hotspot.Υπάρχει περίπτωση να το έχουν κλειδωμένο απο την cosmote; βεβαιώσου ότι δεν έχεις κλειστό το ipv6 στο macbook, εδώ και κάποιο καιρό η cosmote είναι ipv6 only στα iphone, το ipv4 παίζει με translation. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_Lord Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 (edited) Καλημέρα και συγγνώμη αν είμαι off topic. Υπάρχει κάποια εφαρμογή (έστω με πληρωμή) που να εξασφαλίζει ότι κατά τη μεταφορά από samsung σε iphone δε θα χαθούν οι τα άλμπουμ στα οποία είναι κατανεμημένες οι φωτογραφίες και δε θα περάσουν απλώς όλες στο camera roll? Edited June 16, 2025 by Dark_Lord Παράθεση nokia 3330 - motorola V560 - sony ericsson K800i - LG KU990 - nokia E5 - huawei ideos x5 pro - sony xperia ray - Lg optimus L7 II - HTC one x- iphone 4- iphone 5 - ipad mini - samsung galaxy note 4 - iphone 6 - ipad air - iphone 7 plus - samsung galaxy s10+ - xiaomi pad 5 - samsung galaxy s22 ultra - samsung galaxy s23 ultra samsung galaxy watch, samsung galaxy watch 5 pro Toshiba Satellite L775, Dell Latitude 3420, Asus Zenbook 14 Oled Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 8 ώρες πριν, Dark_Lord said: Καλημέρα και συγγνώμη αν είμαι off topic. Υπάρχει κάποια εφαρμογή (έστω με πληρωμή) που να εξασφαλίζει ότι κατά τη μεταφορά από samsung σε iphone δε θα χαθούν οι τα άλμπουμ στα οποία είναι κατανεμημένες οι φωτογραφίες και δε θα περάσουν απλώς όλες στο camera roll? Έκατσα και τα εκανα ξανα μόνος μου οταν εκανα τγν μεταφορά απο samsung...τα είχα περάσει στον υπολογιστή και μετά παιρνουσα ενα ενα τα άλμπουμ στο κινητό μεσω του 3utools... 14000 φωτογραφίες 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. June 17, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2025 Έχει βάλει κανεις την ios26 beta? Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos_tjet Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 22 ώρες πριν, Strofigkas said: Έχει βάλει κανεις την ios26 beta? Το έβαλε γνωστός μου και έχει πάρα πολλά προβλήματα, τελικά έκανε επαναφορά… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 🤔….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 48 minutes ago, xabos said: 🤔….. Θελει νεα καρτα sim που να τελειώνει σε sa Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Προμηθεύτηκε κάποιος σε Θεσσαλονίκη, νέα φυσική κάρτα sim 5G SA και από ποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 (edited) 3 minutes ago, alcateluser said: Προμηθεύτηκε κάποιος σε Θεσσαλονίκη, νέα φυσική κάρτα sim 5G SA και από ποιο κατάστημα; Πήρα εγώ το περασμένο Σάββατο. Γερμανός Εύοσμος. Αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρείς. Απλά έλεγξέ το για σίγουρα ότι είναι η sa. Edited June 19, 2025 by pavlidisc 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 33 minutes ago, alcateluser said: Προμηθεύτηκε κάποιος σε Θεσσαλονίκη, νέα φυσική κάρτα sim 5G SA και από ποιο κατάστημα; Εγω πηγα πηρα απο νεα Ιωνία (διαβατα) την Τρίτη 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Ρε παιδιά τι σκατά γίνεται με το WiFicall και συνέχεια ενώ μιλάω με κάποιον μου τερματίζει τις κλήσεις... Cosmote έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 1 ώρα πριν, ChrisNikol said: Ρε παιδιά τι σκατά γίνεται με το WiFicall και συνέχεια ενώ μιλάω με κάποιον μου τερματίζει τις κλήσεις... Cosmote έχω Πολλά χρόνια έχει τέτοια προβλήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 2 ώρες πριν, Tasos19s said: Πολλά χρόνια έχει τέτοια προβλήματα Αν το πιάσει δε μπορώ να σταυρώσω κλήση πραγματικά παίρνω πίσω και ανά 5-10 δευτερόλεπτα το κλείνει στη μάπα του άλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 12 minutes ago, ChrisNikol said: Αν το πιάσει δε μπορώ να σταυρώσω κλήση πραγματικά παίρνω πίσω και ανά 5-10 δευτερόλεπτα το κλείνει στη μάπα του άλλου... Ναι έτσι ακριβώς κάνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2025 (edited) On 19/6/2025 at 10:01 ΠΜ, pavlidisc said: Πήρα εγώ το περασμένο Σάββατο. Γερμανός Εύοσμος. Αλλά δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρείς. Απλά έλεγξέ το για σίγουρα ότι είναι η sa. Στο κέντρο δεν βρήκα! Πόσο την πήρατε; Εάν γνωρίζει κανείς κατάστημα στο κέντρο Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει. Edited June 20, 2025 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 On 20/6/2025 at 12:15 ΜΜ, alcateluser said: Στο κέντρο δεν βρήκα! Πόσο την πήρατε; Εάν γνωρίζει κανείς κατάστημα στο κέντρο Θεσσαλονίκη ας ενημερώσει. 7.90... Για κέντρο δεν ξέρω...πηρα τηλ και έμαθα και μετά πήγα 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis_8 Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 Έκανα απεγκατάσταση το γμFacebook μπαίνω μέσω σαφάρι πλέον κ έχω δει τρομερή διαφορά στην μπαταρία η κλεφαρμογη την γονάτιζε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 2 ώρες πριν, valantis_8 said: Έκανα απεγκατάσταση το γμFacebook μπαίνω μέσω σαφάρι πλέον κ έχω δει τρομερή διαφορά στην μπαταρία η κλεφαρμογη την γονάτιζε Εγώ έχω σβήσει και το YouTube Οι εφαρμογές έχουν πολλές δυνατότητες και γι αυτό τρώνε μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 11 ώρες πριν, valantis_8 said: Έκανα απεγκατάσταση το γμFacebook μπαίνω μέσω σαφάρι πλέον κ έχω δει τρομερή διαφορά στην μπαταρία η κλεφαρμογη την γονάτιζε Το εβαλα και εγω μέσω σαφάρι αλλά κάτω μου βγάζει την προτροπή να εγκαταστήσω την εφαρμογή . πως φεύγει αυτό; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 17 ώρες πριν, valantis_8 said: Έκανα απεγκατάσταση το γμFacebook μπαίνω μέσω σαφάρι πλέον κ έχω δει τρομερή διαφορά στην μπαταρία η κλεφαρμογη την γονάτιζε Δεν χρειάζεται, αν του κλείσεις τα notications και το background app refresh Δεν καίει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2025 On 1/7/2025 at 7:37 ΠΜ, Strofigkas said: Το εβαλα και εγω μέσω σαφάρι αλλά κάτω μου βγάζει την προτροπή να εγκαταστήσω την εφαρμογή . πως φεύγει αυτό; Το κάνεις hide! Παράθεση Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Σε esim cosmote γιατί δεν ενεργοποιείται το 5g SA (standalone) Λογικά δεν έχει πάρει τελευταίο carrier update που άλλοι το έχουν.. Αλλά πως να το αναγκάσω να κάνει update?! 16 pro max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2025 Η sim δεν το υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts