bill_viper Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 On 8/7/2025 at 3:31 ΜΜ, ChrisNikol said: Σε esim cosmote γιατί δεν ενεργοποιείται το 5g SA (standalone) Λογικά δεν έχει πάρει τελευταίο carrier update που άλλοι το έχουν.. Αλλά πως να το αναγκάσω να κάνει update?! 16 pro max Γιατί δεν είναι 5G SA η sim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 5 ώρες πριν, bill_viper said: Γιατί δεν είναι 5G SA η sim.. παιδιά απορία με το συγκεκριμένο θέμα.Αν αλλάξεις την σικ όπως λέτε τι παραπάνω κερδίζεις με την επιλογή αυτή? είναι μόνο για την λειτουργία του 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. July 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2025 Δεν ξέρω τί κερδίζεις...πάντως ξέρω σίγουρα τί χάνεις. Είναι "καταπιώνα". Προς το παρόν, πίνει την μπαταρία (όταν είσαι με data) σαν να μην υπάρχει αύριο. Επίσης...εκείνο που είπατε (ή εδώ ή στο 15άρι...δεν θυμάμαι) ότι κόβεται η κλήση όταν μιλάς με WiFiCalling....μου έτυχε και εμένα 3 φορές τις τελευταίες ημέρες. Αηδία. Cosmote. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 αντικατέστησα την κάρτα κ ενεργοποιήθηκαν οι παρακάτω επιλογές …. από την στιγμή που θα βρεθεί σε περιβάλλον με κάλυψη 5G Stand-Alone …εμφανίζεται κάποια άλλη ένδειξη… όπως 5g+ το κατάστημα Γερμανός μου επιβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά ότι η esim που έβαλα μέσα στο τηλ δεν μεταφέρεται από iPhone σε iPhone….ενώ διαβάζω ( USA ) ότι με το iOS 26 θα μπορεί να περάσει και σε συσκευή android….!!!…??? αυτό που ισχύει στο εξωτερικό , δεν ισχύει προς το παρόν στην μπανανία ….!!!!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 51 minutes ago, xabos said: αντικατέστησα την κάρτα κ ενεργοποιήθηκαν οι παρακάτω επιλογές …. από την στιγμή που θα βρεθεί σε περιβάλλον με κάλυψη 5G Stand-Alone …εμφανίζεται κάποια άλλη ένδειξη… όπως 5g+ το κατάστημα Γερμανός μου επιβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά ότι η esim που έβαλα μέσα στο τηλ δεν μεταφέρεται από iPhone σε iPhone….ενώ διαβάζω ( USA ) ότι με το iOS 26 θα μπορεί να περάσει και σε συσκευή android….!!!…??? αυτό που ισχύει στο εξωτερικό , δεν ισχύει προς το παρόν στην μπανανία ….!!!!?? Η eSIM της COSMOTE δουλεύει μια φορά και τέλος. Δεν μεταφέρεται και αν κάνεις reset χωρίς να επιλέξεις να την κρατήσει το iPhone πρέπει να εκδόσεις νέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2025 1 hour ago, xabos said: αντικατέστησα την κάρτα κ ενεργοποιήθηκαν οι παρακάτω επιλογές …. από την στιγμή που θα βρεθεί σε περιβάλλον με κάλυψη 5G Stand-Alone …εμφανίζεται κάποια άλλη ένδειξη… όπως 5g+ το κατάστημα Γερμανός μου επιβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά ότι η esim που έβαλα μέσα στο τηλ δεν μεταφέρεται από iPhone σε iPhone….ενώ διαβάζω ( USA ) ότι με το iOS 26 θα μπορεί να περάσει και σε συσκευή android….!!!…??? αυτό που ισχύει στο εξωτερικό , δεν ισχύει προς το παρόν στην μπανανία ….!!!!?? Στην COSMOTE όπως σου έγραψαν από πάνω είναι μιας χρήσης η κάρτα. Για να πληρώνεις κάθε φορά Σε άλλα δίκτυα γίνεται αυτό που λες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. July 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2025 On 10/7/2025 at 9:15 ΠΜ, bill_viper said: Γιατί δεν είναι 5G SA η sim.. Γράφω E - sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2025 7 ώρες πριν, ChrisNikol said: Γράφω E - sim... Και λοιπόν; Δεν παίζουν όλες οι eSIM 5g sa. Αν σου στείλουν το qr της eSIM με mail ίσως να παίξει αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι φυσική sim που να γράφει απέξω 5g sa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisNikol Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 On 14/7/2025 at 9:34 ΠΜ, leo06 said: Και λοιπόν; Δεν παίζουν όλες οι eSIM 5g sa. Αν σου στείλουν το qr της eSIM με mail ίσως να παίξει αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι φυσική sim που να γράφει απέξω 5g sa Α οκ δε το γνώριζα νόμιζα είναι όλες οι esim με υποστήριξη sa σαν ψηφιακό προϊόν και δεν είναι θέμα outdated hardware (παλιού τύπου φυσική sim). Γενικά ισχύει οτι ρουφάει περισσότερο σε sa? Παίζει καλύτερα?! Τι ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2025 1 hour ago, ChrisNikol said: Α οκ δε το γνώριζα νόμιζα είναι όλες οι esim με υποστήριξη sa σαν ψηφιακό προϊόν και δεν είναι θέμα outdated hardware (παλιού τύπου φυσική sim). Γενικά ισχύει οτι ρουφάει περισσότερο σε sa? Παίζει καλύτερα?! Τι ισχύει? Από ότι έχω διαβάσει, ναι, η μπαταρία είναι χειρότερη αν και θεωρητικά θα έπρεπε να είναι καλύτερη με sa. Και η ταχύτητα είναι σχεδόν ίδια ή χειρότερη από ότι με nsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το iOS 26 … Αλλαγές παντού … περισσότερες οπτικές αλλά όλες καλοδεχούμενες.. αποκαλύπτει μια νέα συσκευή … νομίζω από τις πιο ουσιαστικές τα τελευταία χρόνια.. μπράβο στο team που το έφτιαξε … 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 18 ώρες πριν, xabos said: Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το iOS 26 … Αλλαγές παντού … περισσότερες οπτικές αλλά όλες καλοδεχούμενες.. αποκαλύπτει μια νέα συσκευή … νομίζω από τις πιο ουσιαστικές τα τελευταία χρόνια.. μπράβο στο team που το έφτιαξε … Λειτουργούν ολα; Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2025 1 ώρα πριν, arxontas2323 said: Λειτουργούν ολα; Ναι Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 On 27/7/2025 at 3:09 ΜΜ, arxontas2323 said: Λειτουργούν ολα; Εκτός το app NBG…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. July 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2025 1 ώρα πριν, xabos said: Εκτός το app NBG…. εμένα η εφαρμογή ανοίγει και δουλεύει κανονικά . για πληρωμές όμως με εθνική δεν ξέρω γιατί για πληρωμές έχω άλλης τραπεζας Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 On 28/7/2025 at 7:56 ΜΜ, Strofigkas said: Έχει βάλει κάποιος την public beta ios 26 σε iphone 16 pro max να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Έρχονται και τα RCS με cosmote. Στην beta 5 εμφανίστηκαν οι σχετικές ρυθμίσεις https://x.com/9techeleven/status/1952810773400686672?s=46 4 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Άντε να ξεφορτωθούμε τα Viber/whatsApp 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 9 ώρες πριν, xabos said: Άντε να ξεφορτωθούμε τα Viber/whatsApp Αυτη την καταρα το viber δυστυχώς δεν βλέπω να το ξεφορτονωμαστε... 1 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 (edited) Wait for activation…!!! Network ProviderCOSMOTE 65.0 ios 26 beta 2 ation Edited August 8, 2025 by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Όλα κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 35 minutes ago, motoboots said: Όλα κομπλέ Σε ποιο σημειο στο μενού σας το βγάζει αυτό; Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 Στις σαλάτες 🙂 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 2 ώρες πριν, Strofigkas said: Σε ποιο σημειο στο μενού σας το βγάζει αυτό; Είναι μόνο στις beta εκδόσεις όπως αναφέρθηκε δεν ξέρω αν το πρόσεξες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. August 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2025 3 ώρες πριν, Strofigkas said: Σε ποιο σημειο στο μενού σας το βγάζει αυτό; Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής «Μηνύματα». Πάντα για iOS 26 beta μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts