Jump to content

iPhone 16 Pro / Pro Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 8/7/2025 at 3:31 ΜΜ, ChrisNikol said:

Σε esim cosmote γιατί δεν ενεργοποιείται το 5g SA (standalone) Λογικά δεν έχει πάρει τελευταίο carrier update που άλλοι το έχουν.. Αλλά πως να το αναγκάσω να κάνει update?! 16 pro max 

IMG_0410.png

Γιατί δεν είναι 5G SA η sim..

129026.png?1768891697

5 ώρες πριν, bill_viper said:

Γιατί δεν είναι 5G SA η sim..

παιδιά απορία με το συγκεκριμένο θέμα.Αν αλλάξεις την σικ όπως λέτε τι παραπάνω κερδίζεις με την επιλογή αυτή? είναι μόνο για την λειτουργία του 5G?

Δεν ξέρω τί κερδίζεις...πάντως ξέρω σίγουρα τί χάνεις.
Είναι "καταπιώνα". Προς το παρόν, πίνει την μπαταρία (όταν είσαι με data) σαν να μην υπάρχει αύριο.

Επίσης...εκείνο που είπατε (ή εδώ ή στο 15άρι...δεν θυμάμαι) ότι κόβεται η κλήση όταν μιλάς με WiFiCalling....μου έτυχε και εμένα 3 φορές τις τελευταίες ημέρες. Αηδία. Cosmote.

iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

IMG_1868.thumb.jpeg.ba6eaf5e77b36763419697bb60d8b21e.jpeg

αντικατέστησα την κάρτα κ ενεργοποιήθηκαν οι παρακάτω επιλογές ….
από την στιγμή που θα βρεθεί σε περιβάλλον με κάλυψη 5G Stand-Alone …εμφανίζεται κάποια άλλη ένδειξη… όπως 5g+ 

το κατάστημα Γερμανός μου επιβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά ότι η  esim  που έβαλα μέσα στο τηλ δεν μεταφέρεται από iPhone σε iPhone….ενώ διαβάζω ( USA ) ότι με το iOS 26 θα μπορεί να περάσει και σε συσκευή android….!!!…???

αυτό που ισχύει στο  εξωτερικό , δεν ισχύει προς το παρόν στην μπανανία ….!!!!??

51 minutes ago, xabos said:

από την στιγμή που θα βρεθεί σε περιβάλλον με κάλυψη 5G Stand-Alone …εμφανίζεται κάποια άλλη ένδειξη… όπως 5g+ 

το κατάστημα Γερμανός μου επιβεβαίωσε με απόλυτη σιγουριά ότι η  esim  που έβαλα μέσα στο τηλ δεν μεταφέρεται από iPhone σε iPhone….ενώ διαβάζω ( USA ) ότι με το iOS 26 θα μπορεί να περάσει και σε συσκευή android….!!!…???

αυτό που ισχύει στο  εξωτερικό , δεν ισχύει προς το παρόν στην μπανανία ….!!!!??

Η eSIM της COSMOTE δουλεύει μια φορά και τέλος. Δεν μεταφέρεται και αν κάνεις reset χωρίς να επιλέξεις να την κρατήσει το iPhone πρέπει να εκδόσεις νέα 

1 hour ago, xabos said:

Στην COSMOTE όπως σου έγραψαν από πάνω είναι μιας χρήσης η κάρτα. Για να πληρώνεις κάθε φορά 

Σε άλλα δίκτυα γίνεται αυτό που λες 

Nokia 8800 Scirocco

7 ώρες πριν, ChrisNikol said:

Γράφω E - sim...

Και λοιπόν; Δεν παίζουν όλες οι eSIM 5g sa. Αν σου στείλουν το qr της eSIM με mail ίσως να παίξει αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι φυσική sim που να γράφει απέξω 5g sa

On 14/7/2025 at 9:34 ΠΜ, leo06 said:

Και λοιπόν; Δεν παίζουν όλες οι eSIM 5g sa. Αν σου στείλουν το qr της eSIM με mail ίσως να παίξει αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι φυσική sim που να γράφει απέξω 5g sa

Α οκ δε το γνώριζα νόμιζα είναι όλες οι esim με υποστήριξη sa σαν ψηφιακό προϊόν και δεν είναι θέμα outdated hardware (παλιού τύπου φυσική sim).
Γενικά ισχύει οτι ρουφάει περισσότερο σε sa? Παίζει καλύτερα?! Τι ισχύει?

1 hour ago, ChrisNikol said:

Α οκ δε το γνώριζα νόμιζα είναι όλες οι esim με υποστήριξη sa σαν ψηφιακό προϊόν και δεν είναι θέμα outdated hardware (παλιού τύπου φυσική sim).
Γενικά ισχύει οτι ρουφάει περισσότερο σε sa? Παίζει καλύτερα?! Τι ισχύει?

Από ότι έχω διαβάσει, ναι, η μπαταρία είναι χειρότερη αν και θεωρητικά θα έπρεπε να είναι καλύτερη με sa. Και η ταχύτητα είναι σχεδόν ίδια ή χειρότερη από ότι με nsa

• 2 weeks later...

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το iOS 26 …

Αλλαγές παντού … περισσότερες οπτικές αλλά όλες καλοδεχούμενες..

αποκαλύπτει μια νέα συσκευή … νομίζω από τις πιο ουσιαστικές τα τελευταία χρόνια..

μπράβο στο team  που το έφτιαξε … 

18 ώρες πριν, xabos said:

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το iOS 26 …

Αλλαγές παντού … περισσότερες οπτικές αλλά όλες καλοδεχούμενες..

αποκαλύπτει μια νέα συσκευή … νομίζω από τις πιο ουσιαστικές τα τελευταία χρόνια..

μπράβο στο team  που το έφτιαξε … 

Λειτουργούν ολα;

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

1 ώρα πριν, xabos said:

Εκτός το app NBG….

εμένα η εφαρμογή ανοίγει και δουλεύει κανονικά . για πληρωμές όμως με εθνική δεν ξέρω γιατί για πληρωμές έχω άλλης τραπεζας

Galaxy Z fold 5

Έρχονται και τα RCS με cosmote.

Στην beta 5 εμφανίστηκαν οι σχετικές ρυθμίσεις

https://x.com/9techeleven/status/1952810773400686672?s=46

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, 2024: iPhone 15 Pro Max, 2025: iPhone 16 Pro Max

9 ώρες πριν, xabos said:

Άντε να ξεφορτωθούμε τα Viber/whatsApp

Αυτη την καταρα το viber δυστυχώς δεν βλέπω να το ξεφορτονωμαστε...

iPhone 17 Pro Ma

iPad Pro M4

Apple Watch Ultra 3

Apple Airpods Pro 3

2 ώρες πριν, Strofigkas said:

Σε ποιο σημειο στο μενού σας το βγάζει αυτό; 

Είναι μόνο στις beta εκδόσεις όπως αναφέρθηκε δεν ξέρω αν το πρόσεξες 

Nokia 8800 Scirocco

3 ώρες πριν, Strofigkas said:

Σε ποιο σημειο στο μενού σας το βγάζει αυτό; 

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής «Μηνύματα». Πάντα για iOS 26 beta μιλάμε.