stark Δημ. December 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2024 3 minutes ago, takpanos said: Η συνολική ισχύ είναι στα 65w. Δε ξέρω από μια θυρα πόση βγαζει. Δες και φορτιστές από xiaomi για πολλά watt μήπως είναι σχετικά φτηνοι Ναι, απλά το καλό είναι ότι συνδέοντας (μόνο εκεί - χωρίς άλλες συσκευές στον φορτιστή) στην πρώτη USB-C, συσκευή που μπορεί να φορτίσει στα 65W (προφανώς ότι το δικό μας Α55), δίνει κανονικά τα 65W **Η απόδοση ισχύος για μία μόνο συσκευή έναντι πολλαπλών συσκευών διαφέρουν ως εξής: Έως 65W κατά τη φόρτιση μίας συσκευής υπό συνθήκες PD 3.0 και SFC(Super Fast Charging) 2.0 με USB-C. Έως 25W κατά τη φόρτιση μίας συσκευής υπό συνθήκες PD 3.0 και SFC(Super Fast Charging) με USB-C. Έως 15W κατά τη φόρτιση μίας συσκευής υπό συνθήκες AFC(Adaptive Fast Charging) με USB-A. Ο φορτιστής μπορεί να φορτίσει έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα με μέγιστη συνολική απόδοση 65W καθώς επίσης και με 35W, 25W και 5W αντίστοιχα. Η πραγματική ταχύτητα φόρτισης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον αριθμό των συσκευών. (USB-A) AFC,QC max. 15 W (C1+C2) 40 W + 25 W C1+A) 50 W + 15 W (C2+A) 25 W + 15 W (all) 35 W + 25 W + 15 W Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crAss Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου On 26/12/2024 at 11:38 ΠΜ, takpanos said: Η συνολική ισχύ είναι στα 65w. Δε ξέρω από μια θυρα πόση βγαζει. Δες και φορτιστές από xiaomi για πολλά watt μήπως είναι σχετικά φτηνοι Ο πρώτος γρήγορος φορτιστής που είχα αγοράσει ήταν από Ali πριν 3 χρόνια σχεδόν όταν είχα πρωτοπάρει το Α52s. Αυτός αν έχεις πάνω ένα μόνο usb-c καλώδιο φορτίζει τα Α52s και A55 με 25W. Ανάβει άμεσα και η ένδειξη με τους 2 κεραυνούς και σκούρο πράσινο χρώμα. Αν βάλεις και δεύτερη συσκευή πάνω πέφτουν τα Watt φόρτισης από το usb-c. Μετά πήρα ένα Xiaomi 65W κυρίως για να φορτίζω το MS Surface Pro και να κουβαλάω ένα λιγότερο φορτιστή στα ταξίδια. Ενώ το Surface φορτίζει άνετα με 65W, το Α52s πεισματικά δεν ανέβαινε πάνω από τα 15 W. To A55 έχει περίεργη συμπεριφορά. Ξεκινά από τα 15 W και δεν ανάβει η ένδειξη για ταχεία φόρτιση, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ανεβαίνει και φορτίζει κανονικά με 25 W - αυτό το βλέπω από καλώδιο που δείχνει σε πραγματικό χρόνο την ισχύ. Αυτό όμως που θέλω να πω, είναι ότι τους χρησιμοποιώ όλο και λιγότερο αυτούς τους φορτιστές και μόνο όταν έχω ξεμείνει και δεν έχω χρόνο. Βάζω πια το κινητό το βράδυ να φορτίσει με κάποιον από τους παλιούς φορτιστές που δίνουν 5-7.5 W και το αφήνω όλη νύχτα και συμπληρώνω με τη φόρτιση στο αυτοκίνητο. On 18/12/2024 at 11:41 ΠΜ, green dragon said: Καλημέρα σε όλους εσάς που έχετε την εμπειρία χρήσης του A55. Αξίζει η μετάβαση από Α52s - από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος - σε Α55; Αν αποφασίζατε τώρα επιλογή συσκευής, θα κάνατε την ίδια ή θα προτιμούσατε κάποιο άλλο μοντέλο και ποιο; Ευχαριστώ! Για μένα είναι μονόδρομος το Α55 αν θέλεις να παίξεις σε αυτή την κατηγορία τιμής. Το μόνο που μου έχει λείψει είναι η πλήρης υποστήριξη gcam. Πήρα και το Α55 με τη διπλή μνήμη από το Α52s (στα 256 GB) και δεν χρειάζεται να σβήνω συνεχώς πράγματα. Πάντως αν είναι ακόμη εντός εγγύησης το Α52s πήγαινε το να σου αλλάξουν μπαταρία κλπ για το γνωστό bug που εμφανίζονται παρεμβολές σαν χιόνια στην οθόνη. Ο μόνος ουσιαστικός λόγος να το αλλάξεις είναι τα security updates. Οι διαφορές στη καθημερινότητα είναι πολύ μικρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου (edited) EDIT: παρέχει μια χαρά super fast charging. Κι ο παρακάτω φαίνεται ενδιαφέρον φορτιστής. Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Τον φέρνει πού και πού το e-shop σε καλή τιμή Gembird GaN 65W / TA-UC-PDQC65-01-BK https://gembird.com/item.aspx?id=12865 3-port 65 W USB fast charger: supports both QC 3.0 and PowerDelivery (PD) specification GaN technology: compact design and increased energy efficiency Type-C ports support 65 W PD, Type-A port supports 27 W QC 3.0 Intelligent over-current, over-voltage, short circuit and overheat protection Input voltage: 100 V - 240 V ~, up to 1.5 A (Max. 360 W) Standby power consumption: <0.3W USB-C1/C2 output: 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 12 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 3.25 A USB-A output: 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 12 V / 2.25 A USB-C1+USB-C2 output: 45 W (5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 12 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 2.25 A) +20 W (5 V / 3 A, 9 V / 2.22 A, 12 V / 1.67 A, 15V / 1.33 A, 20 V / 1 A), 65 W total max. USB-C1+USB-A: 45 W (5 V / 3 A, 9 V / 3 A ,12 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 2.25 A) +18 W (5 V / 3 A, 9 V / 2 A, 12 V / 1.5 A), 63 W total max. USB-C2+USB-A: 5V / 4.8 A, 24 W max. USB-C1+(USB-C2+USB-A): 45 W (5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 12 V / 3 A, 15 V / 3 A, 20 V / 2.25 A) + 15 W (5 V / 3 A), 60 W total max. Edited Χθες στς 05:50 πμ by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. Πέμπτη στις 07:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:07 πμ Καλημέρα. Είχα σαρώσει δύο αντίχειρες και δεξιό δείκτη (για Ξεκλείδωμα). Πήγα σήμερα να σαρώσω και αριστερό δείκτη, και με έκπληξη είδα ότι μέχρι τρία fingerprints μπορεί να σαρώσει. Μήπως υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση που αλλάζει αυτήν την τιμή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. Πέμπτη στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:24 πμ 2 ώρες πριν, al_exis said: Καλημέρα. Είχα σαρώσει δύο αντίχειρες και δεξιό δείκτη (για Ξεκλείδωμα). Πήγα σήμερα να σαρώσω και αριστερό δείκτη, και με έκπληξη είδα ότι μέχρι τρία fingerprints μπορεί να σαρώσει. Μήπως υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση που αλλάζει αυτήν την τιμή; Νομίζω σε όλα 3 σαρώσεις δίνουν...Είχα και xiaomi τα ίδια .. Καλησπέρα ..αξίζει η μετάβαση από Α35 σε Α55??Το ψινω πολύ δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. Πέμπτη στις 10:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:15 πμ 42 minutes ago, Christos kitsos said: Νομίζω σε όλα 3 σαρώσεις δίνουν...Είχα και xiaomi τα ίδια .. Πιθανόν σε μερικά να είναι έτσι. Σε Real me gt master edition που το έχω ως δεύτερο, έχω σκαναρει δύο αντίχειρες, δύο δείκτες και δέχεται κι άλλα scan. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:27 μμ 5 ώρες πριν, al_exis said: Καλημέρα. Είχα σαρώσει δύο αντίχειρες και δεξιό δείκτη (για Ξεκλείδωμα). Πήγα σήμερα να σαρώσω και αριστερό δείκτη, και με έκπληξη είδα ότι μέχρι τρία fingerprints μπορεί να σαρώσει. Μήπως υπάρχει κάπου κάποια ρύθμιση που αλλάζει αυτήν την τιμή; Δες εδώ https://www.reddit.com/r/GalaxyA71/comments/i0o3cp/maximum_3_fingerprints/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. Πέμπτη στις 10:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:32 μμ 13 ώρες πριν, Christos kitsos said: Νομίζω σε όλα 3 σαρώσεις δίνουν...Είχα και xiaomi τα ίδια .. Πάντως τα προηγούμενα που είχαν πίσω το αποτύπωμα μπορούσες και πάνω από 4. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 08:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:34 πμ On 23/1/2025 at 2:27 ΜΜ, stark said: Δες εδώ https://www.reddit.com/r/GalaxyA71/comments/i0o3cp/maximum_3_fingerprints/ Οπότε μέχρι έξι μ αυτόν τον τρόπο. Ωραίος. Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα ασφάλειας και είναι bug, οπότε να το διορθώσουν κάποια στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Σάββατο στις 08:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:45 πμ 10 minutes ago, katsiletra said: Οπότε μέχρι έξι μ αυτόν τον τρόπο. Ωραίος. Δεν ξέρω αν τίθεται θέμα ασφάλειας και είναι bug, οπότε να το διορθώσουν κάποια στιγμή. Δεν είναι bug. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Σάββατο στις 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:10 μμ (edited) παιδια απο βδομαδα θα ειμαι και εγω στην παρεα σας ! το πηρα το κινητακι με επιδότηση (εταιρική) ! ημουν μεταξυ redmi note 13+ και Α55 και τελικα μετα απο πολλα χρονια αποχή απο samsung και διαβάζοντας πολλες αποψεις κτλ κατέληξα εδω ! τώρα στα γρηγορα εγω φορτίζω παντα τα κινητα μου το βραδυ με αργο φορτιστή κτλ για να κρατησει η μπαταρία καιρο ! γρηγορη φορτιση μονο για ταξιδια κατι έκτακτο κτλ ! εχω σαν δευτερη συσκευη το poco x5 pro ! ο φορτιστής αυτος κανει οταν θελω γρηγορη φορτιση η θα κανω ζημια το κινητο ? ευχαριστω για τις απαντήσεις . Edited Σάββατο στις 07:10 μμ by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 08:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:12 μμ Δεν κάνει γρήγορη φόρτιση αυτός του Poco, καλύτερα να πάρεις τον 25αρι της Samsung. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Σάββατο στις 09:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:42 μμ (edited) 1 ώρα πριν, chios said: Δεν κάνει γρήγορη φόρτιση αυτός του Poco, καλύτερα να πάρεις τον 25αρι της Samsung. αυτον μαλλον εννοείς ετσι ? https://www.skroutz.gr/s/26822418/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Leykos-EP-TA800N-Bulk.html?product_id=236719698&sponsored=fbt Edited Σάββατο στις 09:43 μμ by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 10:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:03 μμ Αυτόν , αλλά εγώ τον αγόρασα από επίσημο αντιπρόσωπο, αυτός κατά 99% είναι μαϊμού. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Σάββατο στις 10:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:05 μμ 20 minutes ago, freddaras said: αυτον μαλλον εννοείς ετσι ? https://www.skroutz.gr/s/26822418/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Leykos-EP-TA800N-Bulk.html?product_id=236719698&sponsored=fbt Αυτός ναί μεν είναι 25w και γράφει πάνω διάφορα που σε παραπέμπουν να σκεφτείς οτι είναι γνήσιος αλλά εγώ που τον έχω πάρει έρχετε σε ένα σακουλάκι διάφανο που δεν μου κάνει και πολύ για αυθεντικό. Είναι πολύ φθηνός και δεύτερον όταν τον έβαζα στην πρίζα σχεδόν πάντα έκανε αυτό το ''τσάφ'' που είναι σαν να πετάει σπίθα η πρίζα..Μετά πήρα απόφαση και πήρα απο το site της Samsung τον original 25άρι και κάνω σωστά την δουλειά μου.. 1 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. Σάββατο στις 10:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:08 μμ Ακριβώς Νικόλα, εγώ από Κωτσόβολο τον πήρα, γύρω στα 20€ αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Χθες στς 05:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:46 πμ (edited) Εγώ πάλι πήρα τον ίδιο (σε μαύρο χρώμα) πριν ένα μήνα και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/27450786/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Mayros-EP-TA800N-Bulk.html?product_id=236719696&sponsored=fbt Θα δείξει εν καιρώ. Προφανώς ένας από γνωστό κατάστημα στο κουτί του (κι όχι bulk) θα ήταν πιο ασφαλής επιλογή. 10 ώρες πριν, freddaras said: παιδια απο βδομαδα θα ειμαι και εγω στην παρεα σας ! το πηρα το κινητακι με επιδότηση (εταιρική) ! ημουν μεταξυ redmi note 13+ και Α55 και τελικα μετα απο πολλα χρονια αποχή απο samsung και διαβάζοντας πολλες αποψεις κτλ κατέληξα εδω ! τώρα στα γρηγορα εγω φορτίζω παντα τα κινητα μου το βραδυ με αργο φορτιστή κτλ για να κρατησει η μπαταρία καιρο ! γρηγορη φορτιση μονο για ταξιδια κατι έκτακτο κτλ ! εχω σαν δευτερη συσκευη το poco x5 pro ! ο φορτιστής αυτος κανει οταν θελω γρηγορη φορτιση η θα κανω ζημια το κινητο ? ευχαριστω για τις απαντήσεις . Αν και στην πραγματικότητα αν ξαναέπαιρνα θα έπαιρνα αυτόν (δοκιμασμένος στο κινητό μου, συμβατός, παρέχει super fast charging) και συμφέρει επειδή δίνει κι άλλες θύρες https://www.e-shop.gr/gembird-3-port-65-w-usb-fast-charger-white-p-TEL.214268 Edited Χθες στς 06:04 πμ by stark 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. Χθες στς 08:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:44 πμ 2 ώρες πριν, stark said: Εγώ πάλι πήρα τον ίδιο (σε μαύρο χρώμα) πριν ένα μήνα και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/27450786/Samsung-Fortistis-CHoris-Kalodio-me-THyra-USB-C-25W-Power-Delivery-Mayros-EP-TA800N-Bulk.html?product_id=236719696&sponsored=fbt Θα δείξει εν καιρώ. Προφανώς ένας από γνωστό κατάστημα στο κουτί του (κι όχι bulk) θα ήταν πιο ασφαλής επιλογή. Αν και στην πραγματικότητα αν ξαναέπαιρνα θα έπαιρνα αυτόν (δοκιμασμένος στο κινητό μου, συμβατός, παρέχει super fast charging) και συμφέρει επειδή δίνει κι άλλες θύρες https://www.e-shop.gr/gembird-3-port-65-w-usb-fast-charger-white-p-TEL.214268 παιδια ευχαριιστω για τις απαντησεις ! η θα παρω τον πανω απο eshop (αυτο με τις πολλες θυρες συμφερει και με το παραπανω) η θα παρω τελικα απο το public το αυθεντικο ! θελω να το κρατησω το κινητο για αρκετο καιρο και θελω να προσέξω την μπαταρια του ! https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/fortistes-prizas/fortistis-prizas-samsung-power-adapter-usb-c-25w--leuko/1905605 2 ώρες πριν, stark said: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. Χθες στς 08:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:47 πμ 2 minutes ago, freddaras said: παιδια ευχαριιστω για τις απαντησεις ! η θα παρω τον πανω απο eshop (αυτο με τις πολλες θυρες συμφερει και με το παραπανω) η θα παρω τελικα απο το public το αυθεντικο ! θελω να το κρατησω το κινητο για αρκετο καιρο και θελω να προσέξω την μπαταρια του ! https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/fortistes-kalodia/fortistes-prizas/fortistis-prizas-samsung-power-adapter-usb-c-25w--leuko/1905605 https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile-accessories/fortistes/fortistis-taksidiou-samsung-usb-type-c-25w/?productId=20401572 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Για Αντάπτορα ώστε να βάζουμε τα κλασσικά ακουστικά ποιον προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 hour ago, freddaras said: Για Αντάπτορα ώστε να βάζουμε τα κλασσικά ακουστικά ποιον προτείνεται ? Σε μια αναζήτηση που είχα κάνει, είδα ότι για κορυφαίο ήχο πολλοί προτείνουν αυτόν https://www.skroutz.gr/s/28322580/Ugreen-Metatropeas-USB-C-male-se-3-5mm-female-Gri-80154.html αλλά προφανώς πάντα υπάρχουν και τα πιο οικονομικά / Samsung / κλπ Δες κι αυτό το σχόλιο (για τον Samsung) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts