evris2013 Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 https://techmaniacs.gr/i-samsung-epiteloys-fernei-ta-seamless-updates-xekinontas-apo-to-galaxy-a55/ 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 Για να περασω και γω μια βολτα το απογευμα αργα προς βραδυ να το δω και να ασχοληθω λιγο μαζι του χεχε . . . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 1 ώρα πριν, s_nova said: Για να περασω και γω μια βολτα το απογευμα αργα προς βραδυ να το δω και να ασχοληθω λιγο μαζι του χεχε . . . Περιμένουμε εντυπώσεις μετά... 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 (edited) Πηρα τηλεφωνο δεν ηρθε ακομα ειδωμεν . . . Edited March 22, 2024 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 Εγώ πήγα το πείρα, αύριο εντυπώσεις 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 Καλορίζικο και καλοδούλευτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 1 ώρα πριν, panoslvd said: Εγώ πήγα το πείρα, αύριο εντυπώσεις Μπραβο δεν προλαβε να βγει καλα απαγωγη εκανες χαχαχαχ Καλοδουλευτο . . . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 22, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 2 ώρες πριν, panoslvd said: Εγώ πήγα το πείρα, αύριο εντυπώσεις Μεγια,αναμένουμε λοιπόν εντυπώσεις 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2024 3 ώρες πριν, panoslvd said: Εγώ πήγα το πείρα, αύριο εντυπώσεις Παίζει να είσαι και ο πρώτος που το πήρε από το φόρουμ!😉 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. March 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2024 Σε σύγκριση με το Α52s 8/256: Καλύτερη κατασκευή, πιο premium με το γυαλί μπρος πίσω και το Αλουμίνιο στα πλάγια.Το είδα ένα κλικ πιο γρήγορο όχι τρελές διάφορες. Αλλά γενικότερα πιο smooth. Κάμερα αν και 50 καλύτερη από την 64 του 52s, βγάζει καλύτερες φώτο κυρίως το βράδυ, τα ίδια ισχύουν και για την selfie. Μπαταρία από το στήσιμο που έκανα αργούσε να πέσει αλλά είναι νωρίς θα δείξει στην πορεία. Η Οθόνη στα 120 πολύ καλύτερη ανταπόκριση από το 52s που σκαλώνε καμία φορά στο scroll, όμως τα χρώματα στο έντονο δεν είναι και τόσο έντονα, μεν πιο ρεαλιστικά αλλά όχι όσο ήταν στο 52s, ίσως φταίει το γυαλί Victus + η θα θέλει κάνα update όπως τα s24. Θα το συνηθίσω αλλά νομίζω ότι θα το φτιάξουν θα είναι θέμα update. Πάντως σε έντονο φως, στον ήλιο φαίνεται καλύτερα η οθόνη. Το δαχτυλικό αποτύπωμα σφαίρα καμία σχέση με τα κολλήματα το 52s. Όταν το άνοιξα ήταν με την 6.1, Android 14 και patch Φεβρουαρίου. Δεν έκανε κανένα update. Η Μόνη ενημέρωση ηταν στο σύστημα Google από Ιούλιο του 2023 στο Φεβρουαρίου 2024. Γενικά ικανοποιημένος, θα έχει 4 βασικά update συν ένα με anti-virus. Θα το χρησιμοποιήσω μαζί με το 52s περνώντας και μια δεύτερη sim . Είχε δώρο το Galaxy Fit 3. Του έβαλα μεμβράνη προστασίας ultra 2 από Κωτσο... θήκη δεν είχε, περιμένω την Τρίτη μια που παρήγγειλα. Στην πορεία θα αναφέρω και άλλες εντυπώσεις. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 23, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2024 Πρώτη εντύπωση θετική σε γενικές γραμμές δηλαδή.Ευχαριστούμε!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 Καλημέρα. Γνωρίζουμε εάν θα έρθει στη χώρα μας το 12/256; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 3 ώρες πριν, klgrpls said: Καλημέρα. Γνωρίζουμε εάν θα έρθει στη χώρα μας το 12/256; Όχι. Μόνο το 8/128 και 8/256 θα έρθουν επίσημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 Γνωρίζουμε εάν κυκλοφορήσουν σε άλλη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης; Αν ναι και τα αγοράσουμε καλυπτώμαστε από τη Samsung Ελλάδος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2024 3 ώρες πριν, klgrpls said: Γνωρίζουμε εάν κυκλοφορήσουν σε άλλη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης; Αν ναι και τα αγοράσουμε καλυπτώμαστε από τη Samsung Ελλάδος; Εκτός Κίνας μόνο στις Ινδίες πάει η έκδοση αυτή. Γιατί όπου και να το έψαξα είχε την τιμή σε ινδικό νόμισμα! 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Μιας και το κινητό έχει esim, μπορώ να εχω στο παλιό A52s την κλασική sim και στο A55 esim στο ίδιο νούμερο? Είμαι στην Nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 On 24/3/2024 at 5:59 ΜΜ, klgrpls said: Γνωρίζουμε εάν κυκλοφορήσουν σε άλλη χώρα της Ευρωπαικής Ένωσης; Αν ναι και τα αγοράσουμε καλυπτώμαστε από τη Samsung Ελλάδος; Γενικά αν αγοραστεί κάτι από Ευρωπαική Ενωση, καλύπτεται εδώ στην Ελλάδα. Μόνο συσκευές/εκδόσεις που δεν εισάγονται Ελλάδα(πχ Αμερική,Dubai κλπ)δεν καλύπτονται εδώ Ελλάδα. Επίσης από γνωστό τεχνολογικό site, ανέβηκε και συγκριτικό με την μπαταρία, που φαίνεται να τα πάει καλύτερα από το περσινό μοντέλο https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a55_battery_life_test-news-62147.php 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Ισχύει για την μπαταρία κρατάει αρκετά... μου έσκασε και το πρώτο update με patch Μαρτίου το οποίο είναι μέ το νέο σύστημα, στο κάνει εγκατάσταση ενώ το χρησιμοποιείς, μόνο μια επανεκκίνηση χρειάζεται. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 5 ώρες πριν, panoslvd said: Ισχύει για την μπαταρία κρατάει αρκετά... μου έσκασε και το πρώτο update με patch Μαρτίου το οποίο είναι μέ το νέο σύστημα, στο κάνει εγκατάσταση ενώ το χρησιμοποιείς, μόνο μια επανεκκίνηση χρειάζεται. Καλό αυτό. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 Έχω ένα κουπόνι για Samsung shop κακ μου βγαίνει στα 450€ και δωράκι το ρολόι, τι λέτε, αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 10 minutes ago, longus said: Έχω ένα κουπόνι για Samsung shop κακ μου βγαίνει στα 450€ και δωράκι το ρολόι, τι λέτε, αξίζει; Θέλει ρώτημα; 450 τέτοιο κινητό με σούπερ ρολογακι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 26, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2024 (edited) Ενημερωτικά, δεν δίνει δώρο Galaxy Watch, αλλά το Galaxy Fit 3 (60ευρώ skroutz) Ακόμα και με αυτό μαζί, στα 450ευρώ ειναι η καλύτερη προσφορά που τρέχει αυτή την στιγμή στην αγορά για όποιον κοιτάζει για άμεση αγορά. Edited March 26, 2024 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. March 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2024 Best price . . . Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2024 Η τιμή της έκδοσης 256/8GB από Bestprice. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. March 27, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2024 5 ώρες πριν, s_nova said: Best price . . . Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε Το παραγγέλνεις σήμερα και έρχεται στην καλύτερη το Πάσχα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts