Jump to content

Poco X6 5G

Don_VitoCorleone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέτα κυρά Xiaomi έναν τούμπανο Mediatek εκεί πάνω με τα 6200 μπαταρία να βγει ένα τοπ VFM να ξεμπερδεύουμε...Poco,το νου σου!! 

7 ώρες πριν, George6633 said:

Πέτα κυρά Xiaomi έναν τούμπανο Mediatek εκεί πάνω με τα 6200 μπαταρία να βγει ένα τοπ VFM να ξεμπερδεύουμε...Poco,το νου σου!! 

Και να φεύγει η μπαταρία, όπως όταν ρουφας τον φρεντο πριν λιώσει το χάρτινο καλαμάκι; No thanks. Από την εμπειρία μου με το 13 Pro Plus, σε θέμα διαχείρισης ενέργειας, Mediatek δεν, μπορεί σε Poco βέβαια να είναι μια τάξη μια αλφαδια....

2 ώρες πριν, tsimisde said:

Και να φεύγει η μπαταρία, όπως όταν ρουφας τον φρεντο πριν λιώσει το χάρτινο καλαμάκι; No thanks. Από την εμπειρία μου με το 13 Pro Plus, σε θέμα διαχείρισης ενέργειας, Mediatek δεν, μπορεί σε Poco βέβαια να είναι μια τάξη μια αλφαδια....

Μπα,δεν είναι...τουλάχιστον στο poco x6 pro που έχω εγώ.Μπορείς να κάνεις βελτιώσεις αλλά δεν φτάνει στα επίπεδα που έχω μάθει εγώ να δουλεύω το τηλέφωνο μου με άλλους επεξεργαστες... Παρολαυτα με 6200 μπαταρία πιστεύω θα μπορούσε να υποστηρίξει μια καλύτερη διαχείριση.Απο ότι λένε ο καινούργιος 9400 στοχεύει σ αυτό το κομμάτι.

Εντωμεταξυ σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ για το καινουργιο redmi note 14 pro plus  εχουν τρελαθει ολοι και τα βαρανε απο κατω χαχαχαχ ρε δεν παμε καλα η xiaomi μοιραζει τρελα:classic_laugh:

----->>>>> https://youtube.com/shorts/xCgYaOau71U

Edited by s_nova

Απαράδεκτο από κάθε άποψη να κάνουμε τέτοια πράγματα μόνο και μόνο για να μαζεύουμε likes.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

28 minutes ago, p_k said:

Απαράδεκτο από κάθε άποψη να κάνουμε τέτοια πράγματα μόνο και μόνο για να μαζεύουμε likes.

Οχι δεν το κανουν επιτηδες  νταξει μπορει να πουλανε λιγο τρελα , το καινουργιο redmi note 14 pro plus φερνει ανωτερη πιστοποιηση αδιαβροχοποιησης IP-69 και οχι IP-68 που εχουν συσκευες του χιλιαρικου και επισης πολυ υψηλα επιπεδα Αντοχης.

https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_14_pro+-13364.php

Μετά το τελευταίο Update χάθηκε το ράδιο και δεν μπορω να βρω πως μπορώ να το κατεβάσω ξανά. 

On 26/10/2024 at 9:39 ΠΜ, HRISA76 said:

Μετά το τελευταίο Update χάθηκε το ράδιο και δεν μπορω να βρω πως μπορώ να το κατεβάσω ξανά. 

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-2-6-01-090617i-release/xiaomi-fm-radio-2-6-01-090617i-android-apk-download/

Kατεβασε το απο το παραπανω link

Ευχαριστώ πολυ. 

Το είχα βρει αυτό προτού μου το γράψεις. 

ΔΕν έχει καμία σχέση με το ραδιο που είχε. Εχει διαφημίσεις και θέλει ιντερνετ για να λειτουργήσει. 

Όντως είχε ραδιόφωνο πριν; ούτε καν το είχα προσέξει γιατί δεν ασχολούμαι.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

14 minutes ago, p_k said:

Όντως είχε ραδιόφωνο πριν; ούτε καν το είχα προσέξει γιατί δεν ασχολούμαι.

Oχι δεν έχει "FM radio", δεν έχει λειτουργία τέτοια το X6. Ιντερνετικό είναι στο X6 μέσα από την παραπάνω εφαρμογή, αλλά έχει όλους τους Ελληνικούς σταθμούς (αν βάλεις σαν χωρα την Ελλάδα στις ρυθμίσεις) και σε καλή ποιότητα.

https://www.mi.com/global/support/faq/details/KA-90057/

5. Q: Does POCO X6 support FM radio function?
A: No.

Εγώ έβαλα το επίσημο της Xiaomi και πάιζει κανονικά με Data και WiFi  και μάλιστα ενημερώνεται και σαν εφαρμογή από το App Mall.

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-2-6-01-090617i-release/

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ για όσους έχουν το X6 8/256. Μέσα στα χαρακτηριστικά στο skroutz λέει ότι δεν έχει NFC. Θέλει να το πάρει μια φίλη, μην την πάρω στον λαιμό μου, γι αυτό ρωτάω. Αυτή χρησιμοποιεί κάρτες στο κινητό. Αν δεν έχει NFC θα της είναι άχρηστο. 

Ευχαριστώ

Θυμαμαι οτι ειναι αναλογα την χωρα.

Εγω εχω ευρωπαικη εκδοση και εχει.

Ας παρει στο καταστημα να το δουν. Το γραφει πανω στο κουτι αν θυμαμαι καλα.

38 minutes ago, HRISA76 said:

Θυμαμαι οτι ειναι αναλογα την χωρα.

Εγω εχω ευρωπαικη εκδοση και εχει.

Ας παρει στο καταστημα να το δουν. Το γραφει πανω στο κουτι αν θυμαμαι καλα.

Ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω 

4 ώρες πριν, fasteagle2023 said:

Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ για όσους έχουν το X6 8/256. Μέσα στα χαρακτηριστικά στο skroutz λέει ότι δεν έχει NFC. Θέλει να το πάρει μια φίλη, μην την πάρω στον λαιμό μου, γι αυτό ρωτάω. Αυτή χρησιμοποιεί κάρτες στο κινητό. Αν δεν έχει NFC θα της είναι άχρηστο. 

Ευχαριστώ

Screenshot_2024-11-01-01-29-07-400_com.android.settings.jpg