George6633 Δημ. 12 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Οκτωβρίου Πέτα κυρά Xiaomi έναν τούμπανο Mediatek εκεί πάνω με τα 6200 μπαταρία να βγει ένα τοπ VFM να ξεμπερδεύουμε...Poco,το νου σου!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, George6633 said: Πέτα κυρά Xiaomi έναν τούμπανο Mediatek εκεί πάνω με τα 6200 μπαταρία να βγει ένα τοπ VFM να ξεμπερδεύουμε...Poco,το νου σου!! Και να φεύγει η μπαταρία, όπως όταν ρουφας τον φρεντο πριν λιώσει το χάρτινο καλαμάκι; No thanks. Από την εμπειρία μου με το 13 Pro Plus, σε θέμα διαχείρισης ενέργειας, Mediatek δεν, μπορεί σε Poco βέβαια να είναι μια τάξη μια αλφαδια.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, tsimisde said: Και να φεύγει η μπαταρία, όπως όταν ρουφας τον φρεντο πριν λιώσει το χάρτινο καλαμάκι; No thanks. Από την εμπειρία μου με το 13 Pro Plus, σε θέμα διαχείρισης ενέργειας, Mediatek δεν, μπορεί σε Poco βέβαια να είναι μια τάξη μια αλφαδια.... Μπα,δεν είναι...τουλάχιστον στο poco x6 pro που έχω εγώ.Μπορείς να κάνεις βελτιώσεις αλλά δεν φτάνει στα επίπεδα που έχω μάθει εγώ να δουλεύω το τηλέφωνο μου με άλλους επεξεργαστες... Παρολαυτα με 6200 μπαταρία πιστεύω θα μπορούσε να υποστηρίξει μια καλύτερη διαχείριση.Απο ότι λένε ο καινούργιος 9400 στοχεύει σ αυτό το κομμάτι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου (edited) Εντωμεταξυ σε συνεχεια του προηγουμενου ποστ για το καινουργιο redmi note 14 pro plus εχουν τρελαθει ολοι και τα βαρανε απο κατω χαχαχαχ ρε δεν παμε καλα η xiaomi μοιραζει τρελα ----->>>>> https://youtube.com/shorts/xCgYaOau71U Edited 13 Οκτωβρίου by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου (edited) Απαράδεκτο από κάθε άποψη να κάνουμε τέτοια πράγματα μόνο και μόνο για να μαζεύουμε likes. Edited 13 Οκτωβρίου by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 13 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Οκτωβρίου 28 minutes ago, p_k said: Απαράδεκτο από κάθε άποψη να κάνουμε τέτοια πράγματα μόνο και μόνο για να μαζεύουμε likes. Οχι δεν το κανουν επιτηδες νταξει μπορει να πουλανε λιγο τρελα , το καινουργιο redmi note 14 pro plus φερνει ανωτερη πιστοποιηση αδιαβροχοποιησης IP-69 και οχι IP-68 που εχουν συσκευες του χιλιαρικου και επισης πολυ υψηλα επιπεδα Αντοχης. https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_14_pro+-13364.php 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 17 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Οκτωβρίου (edited) Που κολλάει είπαμε το Redmi Note 14 pro + στο θέμα του Poco X6?? Edited 17 Οκτωβρίου by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Σε θέμα GPS τώρα. Πέρασα το IGO και με το που το ανοίγω σε 2" έχει κλειδώσει τους δορυφόρους. Απίστευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Βγηκε νεο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου On 18/10/2024 at 4:59 ΠΜ, HRISA76 said: Βγηκε νεο update Έκανα την 1.0.20.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Έχει καταφέρει κανείς σας να ξεκλειδώσει bootloader? Ή έστω, προσπαθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Μετά το τελευταίο Update χάθηκε το ράδιο και δεν μπορω να βρω πως μπορώ να το κατεβάσω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου On 26/10/2024 at 9:39 ΠΜ, HRISA76 said: Μετά το τελευταίο Update χάθηκε το ράδιο και δεν μπορω να βρω πως μπορώ να το κατεβάσω ξανά. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-2-6-01-090617i-release/xiaomi-fm-radio-2-6-01-090617i-android-apk-download/ Kατεβασε το απο το παραπανω link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Ευχαριστώ πολυ. Το είχα βρει αυτό προτού μου το γράψεις. ΔΕν έχει καμία σχέση με το ραδιο που είχε. Εχει διαφημίσεις και θέλει ιντερνετ για να λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Όντως είχε ραδιόφωνο πριν; ούτε καν το είχα προσέξει γιατί δεν ασχολούμαι. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου 14 minutes ago, p_k said: Όντως είχε ραδιόφωνο πριν; ούτε καν το είχα προσέξει γιατί δεν ασχολούμαι. Oχι δεν έχει "FM radio", δεν έχει λειτουργία τέτοια το X6. Ιντερνετικό είναι στο X6 μέσα από την παραπάνω εφαρμογή, αλλά έχει όλους τους Ελληνικούς σταθμούς (αν βάλεις σαν χωρα την Ελλάδα στις ρυθμίσεις) και σε καλή ποιότητα. https://www.mi.com/global/support/faq/details/KA-90057/ Quote 5. Q: Does POCO X6 support FM radio function? A: No. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 27 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Οκτωβρίου Εγώ έβαλα το επίσημο της Xiaomi και πάιζει κανονικά με Data και WiFi και μάλιστα ενημερώνεται και σαν εφαρμογή από το App Mall. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-fm-radio/miui-fm-radio-2-6-01-090617i-release/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου (edited) Security patch Οκτωβρίου. Edited 29 Οκτωβρίου by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, rostropol said: Security patch Οκτωβρίου. εγω έχω το 1.0.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Το δικό μου είναι Global MIXM, γιαυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ναι εχεις δικιο. Το δικο μου ειναι eu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ για όσους έχουν το X6 8/256. Μέσα στα χαρακτηριστικά στο skroutz λέει ότι δεν έχει NFC. Θέλει να το πάρει μια φίλη, μην την πάρω στον λαιμό μου, γι αυτό ρωτάω. Αυτή χρησιμοποιεί κάρτες στο κινητό. Αν δεν έχει NFC θα της είναι άχρηστο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HRISA76 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Θυμαμαι οτι ειναι αναλογα την χωρα. Εγω εχω ευρωπαικη εκδοση και εχει. Ας παρει στο καταστημα να το δουν. Το γραφει πανω στο κουτι αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle2023 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 38 minutes ago, HRISA76 said: Θυμαμαι οτι ειναι αναλογα την χωρα. Εγω εχω ευρωπαικη εκδοση και εχει. Ας παρει στο καταστημα να το δουν. Το γραφει πανω στο κουτι αν θυμαμαι καλα. Ευχαριστώ πολύ, αυτό θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, fasteagle2023 said: Καλησπέρα παιδιά. Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ για όσους έχουν το X6 8/256. Μέσα στα χαρακτηριστικά στο skroutz λέει ότι δεν έχει NFC. Θέλει να το πάρει μια φίλη, μην την πάρω στον λαιμό μου, γι αυτό ρωτάω. Αυτή χρησιμοποιεί κάρτες στο κινητό. Αν δεν έχει NFC θα της είναι άχρηστο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts