xabos Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Συνολική αυτονομία σε βίντεο … έχει 10 ώρες … κάνε την πράξη … 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου Στης ρυθμισεις της μπαταριας εκεί που λεει περισσοτερες ρυθμισεις μπαταριας αμαν απενεργοποιήσεις την έξυπνη φορτιση και την χωρητικότητα έξυπνης μπαταρίας απογειώνεται η αυτονομια.1 ώρα YouTube εππεσε 2% 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. 24 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 24 Αυγούστου εχουμε καμια προταη για privacy protector απο ελλαδα η amazon? Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. 27 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 27 Αυγούστου On 24/7/2024 at 7:10 ΜΜ, hasiotis_john said: Σήμερα είχε μια φωτιά στην περιοχή μου αλλά δεν μου ήρθε ειδοποίηση ασφαλείας, προφανώς είναι απενεργοποιημένη! Μπορεί να δει όποιος έχει την συσκευή αν έχει το μενού αυτό με την ρύθμιση? (εμένα πάντως δεν είναι έτσι όπως το δείχνει εδώ --> https://www.devicesfaq.com/en/emergency-alerts/honor-honor-magic6-pro ) Εννοώ στις ειδοποιήσεις δεν έχει κάτι τέτοιο μέσα, βασικά ούτε μενού ειδοποιήσεις έχει, αλλά "ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης" που μέσα δεν έχει τα παραπάνω! Ηχοι και δονηση-->περισσοτερες ρυθμισεις-->Ασυρματες ειδοποιησεις εκτακτης αναγκης και τα ενεργοποιεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R1mfire Δημ. 30 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 30 Αυγούστου Καλησπέρα, έχω το Magic 6 Ultimate από Κίνα, έχω ενεργοποιήσει το 5G στις ρυθμίσεις δικτύου ωστόσο δεν βλέπω 5G από το δίκτυο της Q. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι και πως? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 3 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Σεπτεμβρίου H συσκευή έχει ir blaster; Ξέρω η τεχνολογία των υπερύθρων είναι παλιά, αλλά για τηλεόραση κλιματιστικά κτλ είναι ότι πρέπει και βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπερα στην παρεα, θελω να το παρω και εγω τα διαβασα αυτα που γραψατε, ερχομαι απο s24 ultra, με προβληματιζει μονο η κυρτη οθονη τυπου s23 ultra που ειχα περυσι, και οτι θα αλλαξω λειτουργικο θα ψαχνομαι δηλαδη, να το κανω τι λετε? Θα μεταφερθουν ολα τα δεδομενα και εφαρμογες που εχω 200 gb? Το εκανε κανεις? Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας.. Μόλις έκανα παραγγελία του τηλεφώνου και είμαι σε αναζήτηση για προστασίας οθόνης. Πείτε καμία ιδέα.. Ευχαριστώ Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου (edited) Έχει μεμβράνη η οποία (στο δικό μου) έβγαλε φυσαλίδες μετά τους 4-5 μήνες χρήση Edited 15 Σεπτεμβρίου by xabos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου On 3/9/2024 at 2:25 ΜΜ, _NikitaS_ said: H συσκευή έχει ir blaster; Ξέρω η τεχνολογία των υπερύθρων είναι παλιά, αλλά για τηλεόραση κλιματιστικά κτλ είναι ότι πρέπει και βοηθάει. Τελικά έχει υπέρυθρες η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 18 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Σεπτεμβρίου On 15/9/2024 at 10:23 ΜΜ, _NikitaS_ said: Τελικά έχει υπέρυθρες η συσκευή; Ναι έχει κανονικά 1 Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά από πού αγοράσετε φορτιστή για το τηλέφωνό? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zagoreos Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Μεταξύ Honor Magic 6 Pro και Oneplus 12 στα 512 Gbyte, τι θα διαλέγατε; Τώρα έχω ένα Oneplus 8 Pro. Παράθεση GH 198, GH 388, 8110, T39m,....., S7 Edge, P20 Pro, 1+ 8 Pro, 1+ 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Σεπτεμβρίου Ο βασιλιας...ξεκαθαρα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου On 11/6/2024 at 4:27 ΜΜ, xabos said: Σήμερα δοκίμασα να βγάλω φωτογραφίες σε εξωτερικό χώρο με δυνατό ήλιο … Δεν έβλεπα τίποτα στην οθόνη του κινητού .. Την ίδια στιγμή το iPhone 15 pro max , είχε πεντακάθαρη εικόνα . Το αναφέρω γιατί έχω ταυτόχρονα κ τις δυο συσκευές …μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση στα τεχνικά χαρακτηριστικά , τα 5000 nits που αναφέρει η Honor για peak britghness… Οποίος αγοράζει μια νέα συσκευή με βάση μόνο τα specs θα πρέπει να προσέχει … πολλά από αυτά τα στοιχεία ΔΕΝ ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα …..είναι μόνο για marketing και πωλήσεις … Ρε φίλε μηπως έκανες κάτι λάθος; Το χω τώρα κάποιες μέρες και κάθε φορά κάτω από τον ήλιο νιωθω την ανάγκη να χαμηλώσω την φωτεινότητα της οθόνης. On 17/6/2024 at 5:04 ΜΜ, hasiotis_john said: Το έχω ακόμα το mate 20 pro, δουλεύει ακόμα σαν σκυλί και με μπαταρία 1 ολόκληρης ημέρας! Πραγματικά διαστημικό κινητό. Γι' αυτό και μόνο πήγα στο Honor μιας και ξέρω πως είναι κρυφά αδερφάκια. Απλά να ξέρεις πως το Honor είναι ένα βαρύ κινητό, καμιά σχέση με το mate. Για να καταλάβεις περίπου πως θα είναι στο χέρι σου, πιάσε το 15 pro max που έχουν παρόμοιες διαστάσεις / βάρος. Εμένα προσωπικά δεν μ' ενοχλεί, μ' αρέσουν έτσι να είναι τουβλέ ..., αλλά μην περιμένεις την ίδια αίσθηση με το mate! Τελικά είμαστε πολλοι οι ερωτευμένοι με το mate 20 pro. Εγώ προσωπικά γύρισα πίσω γιατί όπου και να πήγα αυτό που προσφέρει η huawei και πιστεύω πάνω κάτω και η honor πλέον, δεν το προσφέρει άλλη εταιρία στο χώρο του android. 3d face unlock που για μένα είναι top χαρακτηριστικό αν το χεις μετά δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό. Όλα γίνονται πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 25 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Σεπτεμβρίου παιδες ολοι εδω μεσα εχετε την εκδοση με τα 12gb ram ή υπαρχουν και καποιοι με τα 16;ετσι απλα για να ξερω αν αξιζει ή δεν αξιζει να εχεις την εκδοση με τα 16... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. 27 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Σεπτεμβρίου (edited) Ελλάδα έχει έρθει επίσημα; Με εγγυήσεις κτλ τι γίνεται; Πρώην κάτοχος Mate 20 Pro και ξενερωμένος με τα S Ultra της Samsung. Με αυτά που διάβασα θέλω να γυρίσω πίσω... Edited 27 Σεπτεμβρίου by Crypton-R- Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου On 27/9/2024 at 10:13 ΠΜ, Crypton-R- said: Ελλάδα έχει έρθει επίσημα; Με εγγυήσεις κτλ τι γίνεται; Πρώην κάτοχος Mate 20 Pro και ξενερωμένος με τα S Ultra της Samsung. Με αυτά που διάβασα θέλω να γυρίσω πίσω... Επίσημα στην Ελλάδα δεν έχει έρθει, άρα η εγγύηση είναι εγγύηση καταστήματος. Τώρα αν η smartec το περνάει με κάποιο τρόπο εγγύηση δε ξέρω. Δε το νομίζω. Ένα τηλέφωνο στην smartec θα λύσει κάθε απορία περί εγγύησης. Ομοίως και εγώ το γλυκοκοιτάζω γιατί συμπαθούσα πολύ την huawei και ότι άλλο και να δοκίμασα πάντα κάτι λείπει. Πάντως προσωπικά αν το πάρω, θα το πάρω μέσω skroutz ή shopflix αλλά με αγορά μέσω της πλατφόρμας (εννοώ με το πράσινο κουμπί) ώστε η εγγύηση να επιφορτιζει τη skroutz και όχι το τοπικό κατάστημα. Το ίδιο ισχύει και στο shopflix. Σκέψου ακόμα και το plaisio που φέρνει το pixel, είναι υπεύθυνο της εγγύησης, όπως ο κωτσοβολος για την oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 14 minutes ago, _NikitaS_ said: Επίσημα στην Ελλάδα δεν έχει έρθει, άρα η εγγύηση είναι εγγύηση καταστήματος. Τώρα αν η smartec το περνάει με κάποιο τρόπο εγγύηση δε ξέρω. Δε το νομίζω. Ένα τηλέφωνο στην smartec θα λύσει κάθε απορία περί εγγύησης. Ομοίως και εγώ το γλυκοκοιτάζω γιατί συμπαθούσα πολύ την huawei και ότι άλλο και να δοκίμασα πάντα κάτι λείπει. Πάντως προσωπικά αν το πάρω, θα το πάρω μέσω skroutz ή shopflix αλλά με αγορά μέσω της πλατφόρμας (εννοώ με το πράσινο κουμπί) ώστε η εγγύηση να επιφορτιζει τη skroutz και όχι το τοπικό κατάστημα. Το ίδιο ισχύει και στο shopflix. Σκέψου ακόμα και το plaisio που φέρνει το pixel, είναι υπεύθυνο της εγγύησης, όπως ο κωτσοβολος για την oneplus. Σωστό αυτό με την αγορά μέσω Σκρουτζ ή shopflix. Αρνητικό ότι δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα. Επίσης άλλο ένα αρνητικό που βρήκα είναι ότι δεν υπάρχει τζαμακι με UV, τύπου Dome Glass ή T-Max που είχα στο Mate και συνεχίζω να έχω στο Samsung λόγω κυρτής οθόνης. Αυτό θα με αποτρέψει από την αγορά καθώς είχα διαλύσει γι αυτό το λόγο το S7 Edge κι έκλαιγα τα λεφτά. Ελπίζω το επόμενο Honor να είναι σαν το Pura που επέστρεψε στην flat οθόνη. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Έχω βάλει το κινητό , μαζί με θήκη κ ασύρματο φορτιστή της Honor … αγγελία… Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα pm… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, xabos said: Έχω βάλει το κινητό , μαζί με θήκη κ ασύρματο φορτιστή της Honor … αγγελία… Οποιος ενδιαφέρεται ας στείλει ένα pm… Αν θέλεις μπορείς να πεις γιατί το πουλάς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Σεπτεμβρίου Το έχω από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε.. απλά θέλω να δοκιμάσω κ κάτι άλλο… ξέρω σίγουρα από τώρα … ότι δεν θα βρω μπαταρία με παρόμοια απόδοση… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. 20 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Οκτωβρίου Καλησπέρα στην παρέα... Ξέρουμε πως μπορούμε να ενεργοποιηθεί το. WiFi calling Στο κινέζικο μοντέλο? Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και όλα καλά αλλά ο κουμπάρος μου που έχει το κινέζικο δεν του το εμφανίζει... Υπάρχει τρόπος Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος (edited) Λοιπον καλα νεα. Service εχουμε.οσες συσκευες ειναι αγορασμενες απο ελλαδα καλυπτονται απο την procordia. Edited Τετάρτη στις 11:26 πμ by ταξιδιωτης22 1 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts