Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)


mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Ν80 θα περάσει πολύς καιρός για να αποκτήσει μια πλούσια γκάμα εφαρμογών που θα του προσδώσουν τις γνώριμες για ένα smartphone δυνατότητες και αυτό δεν είναι σίγουρο αν η nokia μας έκανε καμιά μπινιά και δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σπασμένες εφαρμογές.

Οι εφαρμογές θα σπαστούν και εγώ το πιστεύω αλλά πες σε κάποιον που περίμενε μήνες για το Ν80 να περιμένει μήνες για να ολοκληρωθεί σαν κινητό. Άσε που όταν μετά από αρκετούς μήνες παρουσιαστούν εφαρμογές για το νέο λειτουργικό το νέο Ν81 θα έχει ήδη παρουσιαστεί από τη nokia με καλύτερα χαρακτηριστικά και μια πλήρη γκάμα εφαρμογών.

Πρακτικά ένα series60 χωρίς εφαρμογές δεν αξίζει, προτιμότερο να πάρεις ένα απλό κινητο

 

 

 

Σε καθε περιπτωση υπαρχει μια αρχη για κατι νεοτερο απο πριν .

Στην περιπτωση των 7560/3650/3660 και την εμφανιση του 6600 αργοτερα οι ασυμβατοτητες ηταν λιγες και λυθηκαν σχετικα γρηγορα κατι που εν μερη οφειλεται στην επιτυχια του μοντελου και την ευρεια κυκλοφορια του .

Οι επομενες συσκευες (7610,6670,6260) δεν παρουσιασαν αυτα τα προβληματα κυριως γιατι οι διαφορες τους με το 6600 σε ουσιαστικα θεματα ηταν λιγες .

Απο την ημερα εμφανισης και κυκλοφοριας του 6630 η κατασταση αλλαξε και παλι με πολλες απο τις εφαρμογες να μην παιζουν σωστα ή και καθολου .

Μεχρι σημερα και μαζι με την κυκλοφορια των 6680 , Ν90 και Ν70 η κατασταση ερχεται και παλι σε φυσιολογικα επιπεδα (η οθονη του Ν90 και τα προβληματα που αυτη δημιουργει σε εφαρμογες ειναι ασημαντο θεμα) .

 

 

Η επομενη αλλαγη ειναι φυσικα η εμφανιση του 3250 και συντομα και του Ν80 μαζι με τα υπολοιπα που θα ακολουθησουν . Η 9.1 εκδοση του Symbian μαζι με την χρηση real time kernel ειναι οι επομενες βασικες διαφορες .

Ο πυρηνας πραγματικου χρονου ηταν ενα χαρακτηριστικο διαθεσιμο απο την εποχη του 6630 και την 8.0 εκδοση του Symbian και απλα δεν εμφανιστηκε τοτε .

 

ΔΕΝ πρεπει να ξεχναμε οτι και σε αυτη την περιπτωση αυτες οι δυο συσκευες ειναι η αρχη και οχι οι μονες που θα ακολουθησουν με αυτες τις διαφορες .

Τα επομενα βηματα εξελιξης του λειτουργικου και των συσκευων θα "πατησουν" πανω στις σημαντικες αυτες δυο αλλαγες και φυσικα δεν θα προκαλεσουν τα ιδια προβληματα ασυμβατοτητας .

Ο real time kernel που ειναι και ο βασικος λογος που τιποτα απο οσα ξεραμε δεν παιζει στις συσκευες αυτες θα ειναι πλεον δεδομενος και δεν θα δημιουργει αυτα τα προβληματα .

 

 

Με λιγο ψαξιμο στο forum nokia μπορει κανεις να βρει ευκολα PDF αρχεια με τις διαφορες/βελτιωσεις του νεου λειτουργικου .

Αυτες ειναι τοσες και τοσο χρησιμες που η υπομονη για την εμφανιση εφαρμογων πιστευω οτι αξιζει τον κοπο .

 

Επισης αν δειτε τον open source browser που εχει το Ν80 , πλεον ο OPERA και οι υπολοιπες λυσεις ειναι πραγματικα αχρηστες...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μόλις εμφανιστούν αρκετές εφαρμογές, θα αναθεωρήσουμε αυτά που λέμε τώρα για την κίνηση της Nokia να εξοπλίσει τις νέες της συσκευές με νέο λειτουργικό και ότι αυτό συνεπάγεται (με κυριότερο γνώρισμα την ασυμβατότητα εφαρμογών). Οι συσκευές, με τρανταχτό παράδειγμα την σειρά Ε, παίρνουν πλέον την μορφή πραγματικών επαγγελματικών εργαλείων.

 

Ο νέος browser, οι εφαρμογές γραφείου που θα βρίσκονται σε αρκετά νέα μοντέλα προεγκατεστημένες, οι δυνατότητες συνδεσιμότητας και δυκτίωσης είναι σημεία που φέρνουν την πλατφορμα series 60 σε άλλο επίπεδο.

 

Η εμπορική επιτυχία των Ν80, 3250, Ν91, Ν71 και αργότερα της σειράς Ε αλλά και όλων των νέων UIQ μοντέλων, θα επισπεύσει την εμφανιση πλήθος συμβατών εφαρμογών.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις εμφανιστούν αρκετές εφαρμογές, θα αναθεωρήσουμε αυτά που λέμε τώρα για την κίνηση της Nokia να εξοπλίσει τις νέες της συσκευές με νέο λειτουργικό και ότι αυτό συνεπάγεται (με κυριότερο γνώρισμα την ασυμβατότητα εφαρμογών).

 

 

Δεν θα αναθεωρήσουμε αυτά που λέμε γιατί δεν κατηγορούμε το λειτουργικό, εγώ τουλάχιστον, αλλά την διάθεση ενός smartphone χωρίς ουσιαστική υποστήριξη.

 

Σίγουρα το λειτουργικό είναι άψογο και δίνει στον προγραμματιστή επιπλέον δυνατότητες, αλλά τα πρώτα Symbian 9 είναι καταδικασμένα γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα εφαρμογών.

Link to comment
Share on other sites

Κυριες κ κυριοι...ειναι final το Ν80 ερχεται στα ΝΟΚΙΑ Shops σε μια βδομαδα στην τιμη των €620!

 

Πηγα σημερα το Ν70 μου για αναβαθμιση και μου ελεγε οτι το περιμενει σε μια βδομαδα. Μαλιστα ειχε το Ν80 και σε dummy!

 

Oποτε οσοι θελουν...πηγαινετε μια βολτα απο το ΝΟΚΙΑ Shop στο Ελληνικο...Ιασωνιδου 28 ;-)

Link to comment
Share on other sites

Re paidia 620 euro m kathondai varia..edosa peripou 660 euro gia PocketPC(Hp ipaq h6340) prin 10 mines peripou k tora fovame na doso 620 gia mobile....esis ti lete?HELP
Follow me on Instagram : el.rapha_
Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου είναι όπως τα λες, δηλαδή οτι ο καθένας αποφασίζει αυτό που θα πάρει σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Έχω όμως μια απορία.

Ποιά ανάγκη σου καλύπτει το N80 και πως δικαιολογεί τα 600+ euros του;

Tην ανάγκη κατεπειγόντως του WLAN.

Οι μηδαμινές δυνάτοτητες smartphone;

Μου αρκούν εμένα

Τα ανύπαρκτα προγράμματα;

Εχω την απαραίτητη υπομονή να περιμένω να βγουν

Η μέτρια κάμερα;

Αυτό θα το δούμε στο τελικό προϊόν που θα πουληθεί και δεν θα κρίνουμε τα πρώτα κομάτια που είχαν πρόβλημα.

Την απαράδεκτη μπαταρία;

Θα το βάζω να γεμίζει κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ.Όπως κάνω και τώρα.

Υπάρχουν 2-3 κολλημένοι που προσπαθούν να μας πείσουν οτι δεν τρέχει τίποτα...

Οk παιδιά το N80 είναι το τέλειο τηλέφωνο, πάρτε το μόλις βγει.

Ζήστε το ονειρό σας.:)

Σίγουρα δεν είναι τέλειο τηλέφωνο και ποτέ φυσικά δεν θα κυκλοφορίσει τηλέφωνο που θα τάχει όλα.

Δεν έγραψα τα παραπάνω για νάρθω σε αντιπαράθεση με σενα ή με κάποιον

άλλο.Απλά απάντησα στις ερωτήσεις σου (που έκανες σε άλλον)για να σου περιγραψω το δικό μου

προφίλ χρήστη που θα αγοράσω το κινητό.

Εμένα με καλύπτει.Εσένα όχι.Γι αυτό και λογικό είναι να μην το αγοράσεις.

Αν έχεις την υπομονή περίμενε και σίγουρα κάποιο μελλοντικό κινητό θα σε καλύψει.

Τα 620€ σίγουρα είναι αρκετά χρήματα.Αλλά με αυτές τις δυνατότητες(στα χαρτια προς το παρόν) δεν νομίζω να υπάρχει φτηνότερο κινητό.

Και φυσικά όποιος θέλει τα δίνει.Όποιος δεν θέλει απλά αγοράζει κάτι πιο οικονομικό.

Link to comment
Share on other sites

The world’s largest handset maker Nokia said on Monday six of its new smartphones missed their planned first quarter shipping deadlines as it works to sort out their software. Company officials said the models — three of its multimedia N-series handsets and three E-series phones aimed at business users — would start shipping to customers in the near future. The company’s premium music phone, the N91, will start shipping this week, Nokia Multimedia division spokesman Kari Tuutti said, adding that the N71 and N80 phones would start deliveries in the next two weeks or so.

 

Nokia had originally planned to have the N91 in the shops in time for Christmas last year, but said in September it was delaying shipments until the first quarter of 2006 while it worked on some software problems.

 

The phone’s 4-gigabyte hard drive stores up to 3,000 songs.

 

“Because the devices are pocketable computers, we need to make sure of the software,” Tuutti said.

 

Pekka Isosomppi, spokesman for Nokia’s Enterprise division, which focuses on phones for business users, said the company missed its end-March target to start shipping its E60, E61 and E71 models.

 

It was testing their software and expected to start shipments within the next few weeks.

 

The phones are part of the Finnish company’s plan to win more of the corporate market, which is dominated by RIM’s BlackBerry.

 

“The basic issue is really about the interoperability of various enterprise applications … (like) email device management and so on,” he told. “They all need to be cross-tested against one another.”

 

Nokia unveiled the new corporate phone line-up last October and said at the time that it would start shipments in the January-March quarter.

 

The three E-series phones operate on a similar platform, but Isosomppi said the company was prioritising the E61, which has a full keyboard and has attracted the most interest so far.

 

© Reuters 2006. All Rights Reserved.

Link to comment
Share on other sites

Κυριες κ κυριοι...ειναι final το Ν80 ερχεται στα ΝΟΚΙΑ Shops σε μια βδομαδα στην τιμη των €620!

 

Πηγα σημερα το Ν70 μου για αναβαθμιση και μου ελεγε οτι το περιμενει σε μια βδομαδα. Μαλιστα ειχε το Ν80 και σε dummy!

 

Oποτε οσοι θελουν...πηγαινετε μια βολτα απο το ΝΟΚΙΑ Shop στο Ελληνικο...Ιασωνιδου 28 ;-)

 

Όλα δείχνουν πως αυτός ο μηνας είναι ο τελευταίος μηνας αναμονής για όλους αυτούς που περιμένουν το N80

 

Το dummy του N80 το έχουν φέρι όλα τα Nokia Shops σχεδόν, οποτε οποιος θέλει μπορεί να πάει στο κοντινότερο Nokia Shop να το dummy (εμφανισιακά)

Link to comment
Share on other sites

Tην ανάγκη κατεπειγόντως του WLAN.
Εντάξει δεν είναι το πρώτο τηλέφωνο με WLAN.

Το θέμα είναι όμως πόσο μπορείς να εκμεταλευτείς τη δυνατότητα για ασύρματο internet σε μια τόσο μικρή οθόνη και μάλιστα χωρίς έστω virtual keyboard. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να παλεύει με τα 9 πλήκτρα του N80 για να γράψω κάτι στο net.

 

 

Εχω την απαραίτητη υπομονή να περιμένω να βγουν

Αυτό είναι σχετικό. Εσύ πληρώνεις ένα κινητό για να αξιοποιήσεις πλήρως τις δυνατότητές του μετά από κάποιο καιρό, σε κάποια περίοδο που ίσως η τιμή του να έχει πέσει ή να έχει βγεί κάτι πολύ καλύτερο.

Αυτό θα το δούμε στο τελικό προϊόν που θα πουληθεί και δεν θα κρίνουμε τα πρώτα κομάτια που είχαν πρόβλημα.

Σύμφωνοι, θα το δούμε στο τελικό προιον, αλλά βγάζεις και εσύ βιαστικά συμπεράσματα λέγοντας οτι πράγματι τα πρώτα κομμάτια έχουν πρόβλημα.

 

Θα το βάζω να γεμίζει κάθε βραδυ πριν κοιμηθώ.Όπως κάνω και τώρα.

Θέλεις WLAN και νομίζεις οτι θα σου κρατάει ολόκληρη μέρα;

Αν κρατάει 4-5 ώρες καλά θα είναι.

Φυσικά τώρα κάνω υποθέσεις, αλλά με βάση αυτά που βλέπω από άλλες συσκευές.

 

Σίγουρα δεν είναι τέλειο τηλέφωνο και ποτέ φυσικά δεν θα κυκλοφορίσει τηλέφωνο που θα τάχει όλα.

Δεν έγραψα τα παραπάνω για νάρθω σε αντιπαράθεση με σενα ή με κάποιον

άλλο.Απλά απάντησα στις ερωτήσεις σου (που έκανες σε άλλον)για να σου περιγραψω το δικό μου

προφίλ χρήστη που θα αγοράσω το κινητό.

Εμένα με καλύπτει.Εσένα όχι.Γι αυτό και λογικό είναι να μην το αγοράσεις.

Αν έχεις την υπομονή περίμενε και σίγουρα κάποιο μελλοντικό κινητό θα σε καλύψει.

Τα 620€ σίγουρα είναι αρκετά χρήματα.Αλλά με αυτές τις δυνατότητες(στα χαρτια προς το παρόν) δεν νομίζω να υπάρχει φτηνότερο κινητό.

Και φυσικά όποιος θέλει τα δίνει.Όποιος δεν θέλει απλά αγοράζει κάτι πιο οικονομικό.

Ούτε εγώ θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, συζήτηση κάνουμε.

Προσωπικά σαν hardware με καλύπτει απόλυτα, άσχετα με την κάμερα που δεν με ενδιαφέρει.

Φυσικα εγώ δεν βασίζομαι τόσο πολύ στις smartphone δυνατότητες του κινητού μου γιατί τις καλύπτει το PPC, άρα και ένα απλό κινητό με βολεύει, το θέμα μας όμως δεν είμαι εγώ, αλλά ο υποψήφιος αγοραστής που ίσως να θέλει να ακούσει και μια άλλη άποψη.

Link to comment
Share on other sites

χαλαρώστεεεεεεε

 

Το κινητάκι ακούγετε σουπερ αλλα

όταν βγουν οι εφαρμογες που πιστευετε οτι σας είναι οι ποιο απαραιτητες το παιρνετε

είναι πολύ απλο και γω αυτο θα κάνω

 

τι να το κάνω απο τώρα το Ν80 απο τη στιγμή που δεν θα έχω τον τηλεφωνητή μου, το λεξικο΄μου το Phone Pilot μου κ.α που τα χρησιμοποιω σε καθημερινή βάση θα μου είναι άχρηστο οπότε μόλις βγουν θα αναβαθμιστω και γω.

και γω θέλω wifi και στερεοφώνικο ήχο επιτέλους και περισσοτερη εσωτερική μνήμη (να φορτώνω απο το πισι χωρις card reader) αλλα θα περιμένω για τα πιο απαραίτητα

 

φιλικά

TRON

Link to comment
Share on other sites

μα καλα Symbian OS v9.1 δεν θα εχει; ακομα στο iphone δεν εχει βγει καμμια εφαρμογη/παιχνιδι για αυτο το λειτουργικο.. και απ' οτι ξερω τα υπαρχοντα δεν θα λειτουργουν στο N80. μερικοι που εχουν το Nokia 3250 το εχουν μετανιωσει που το πηραν, αφου δεν μπορουν να βαλουν τιποτα μεσα.
Link to comment
Share on other sites

Πάντως εμένα δεν με ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι εφαρμογές όσο τα χαρακτηριστηκά του κινητού. (Όχι ότι δεν μου χρειάζονται μερικές...) ;)

 

Άντε να βγει να το πάρουμε, να ηρεμήσουμε... :shifty:

Link to comment
Share on other sites

Working in N80 are the follow .sis apps:

 

- Snakes game (from Nokia)

- Epocware Handy Weather (only 3rd app that installs and runs with no problem).

- All themes for 3250 by Nokia (found in w*w.nok*a.com/3250)

 

only these. All of them are .sis, not .sisx.

The game called Pukwings for 3250 (from Nokia page) installs, but the phone refuses to open it. The same with Nokia Tunes Studio for 3250.

The apps that guys posted here, for 3250 and N91, do not install.

That's it... As Mark said, a N80 in this moment is almost the same than a S40 phone... :)

 

Tώρα τι λέτε;

<-@Storman@->:superman:
Link to comment
Share on other sites

Υπομονή.Όπου νάναι θα το έχουμε.Οπότε θάχει και νόημα όλη αυτή η συζήτηση για τα αρνητικά ή θετικά.Προς το παρόν υποθέσεις κάνουμε όλοι.Εγώ και κάποιοι άλλοι θάμαστε τα πρώτα "πειραματόζωα".Οι υπόλοιποι απλά περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα και αναλόγως πράτετε...:)
Link to comment
Share on other sites

Nokia said on Monday six of its new smartphones missed their planned first quarter shipping deadlines as it works to sort out their software. The N91 will start shipping this week, Nokia Multimedia division spokesman Kari Tuutti said, adding that the N71 and N80 phones would start deliveries in the next two weeks or so.

 

Μάλλον είμαστε αρκετά κοντά στην ημερομηνία διάθεσης αλλά καί στην λειτουργικότητα των εφαρμογών:

 

MumSMS+ for S60 works on Nokia Series 60 N-Series based smartphones. The program was fully tested on the Nokia n70, N90 devices. It should work on other N-Series devices. Please test the program on your mobile phone prior purchasing

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου nemos Μην το παιρνεις και πανω σου που θα σαι πειραματοζωο.Κανεις δε σε υποχρεωνει να το αγορασεις.Δεν ειναι και το καλυτερο να κανεις τον beta tester στη ΝΟΚΙΑ.
Link to comment
Share on other sites

Working in N80 are the follow .sis apps:

 

- Snakes game (from Nokia)

- Epocware Handy Weather (only 3rd app that installs and runs with no problem).

- All themes for 3250 by Nokia (found in w*w.nok*a.com/3250)

 

only these. All of them are .sis, not .sisx.

The game called Pukwings for 3250 (from Nokia page) installs, but the phone refuses to open it. The same with Nokia Tunes Studio for 3250.

The apps that guys posted here, for 3250 and N91, do not install.

That's it... As Mark said, a N80 in this moment is almost the same than a S40 phone... :)

 

Tώρα τι λέτε;

 

Αυτο ειναι τραγικο:X

Αν και παλι εχω να πω οτι ηταν αναμενομενο απο καιρο, ισως δεν ειχαμε συνηδητοποιησει τι σήμαινε αυτο. Και φανταζομαι ποσο ασχημο ειναι αυτο για σας που εχετε gigabytes απο εφαρμογες στον υπολογιστη σας...

Τι να πει κανεις πια;

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου nemos Μην το παιρνεις και πανω σου που θα σαι πειραματοζωο.Κανεις δε σε υποχρεωνει να το αγορασεις.Δεν ειναι και το καλυτερο να κανεις τον beta tester στη ΝΟΚΙΑ.

 

Δεν το παίρνω επάνω μου.Απορώ πως έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα.Πάντα οι πρώτοι που αγοράζουν κινητό οποιασδήποτε εταιρίας,"τρώνε στη μάπα" τα λάθη και τα bugs που υπάρχουν στην αρχή.Είπαμε.Τέλειο κινητό δεν υπάρχει.Αφού λοιπόν θα το πάρω από τους πρώτους επόμενο είναι να τα ζήσω από κοντά.Αλλά προετοιμασμένος είμαι.Οπότε δεν σκάω...

Link to comment
Share on other sites

αλλά καί στην λειτουργικότητα των εφαρμογών:

 

MumSMS+ for S60 works on Nokia Series 60 N-Series based smartphones. The program was fully tested on the Nokia n70, N90 devices. It should work on other N-Series devices. Please test the program on your mobile phone prior purchasing

 

Kαμία σχέση...

Link to comment
Share on other sites

εδω η εκδοση symbian 8.1 εχει ασυμβατοτητες με το καινουριο pack που εχει το N70.. λογικο ειναι να υπαρχει η πληρη ασυμβατοτητα οσο αφορα το N80. και μεγαλη βλακεια που θα το διαθεσουν χωρις να εχουν βγει πρωτα οι εφαρμογες..!!
Link to comment
Share on other sites

.....Να ήταν πιο ακριβό, φίλε μου Airb!:)

Εφαρμογές θα βγουν, το θέμα είναι το πόσο θα μας κοστίσει ένα “smartphone” των 620 ευρώ, αν προσθέσεις 5 καλές εφαρμογές

και 5 παιχνίδια, μια μπαταρία για περισσότερη αυτονομία, μια κάρτα mini sd

και τα λεφτά για το ταξί ή έστω λεωφορείο για να πηγαίνεις το nokia για διόρθωση των τυχαίων προβλημάτων που πιθανότατα να υπάρχουν με την internet firmware upgrade !!

Πάντως με κοντά 1000 ευρώ που θα βγει τελικά παίρνω κάτι καλύτερο από ένα nokia με τόσα προβλήματα!

Πιστεύω πως, μετά το Πάσχα, όσοι τυχεροί περιμένουν

(ελπίζω να είμαι ένας από αυτούς ), θα δικαιωθούν από την ανακοίνωση ενός πραγματικά πλήρες κινητού σε εμφάνιση και διαστάσεις n80 !!

Τώρα το πότε θα κυκλοφορήσει, εξαρτάται από το πόσο καλά ή κακά,

θα πάει 2 δεύτερη “φουρνιά” n-series !!!:rolleyes: :wacko: :!:

 

Και επειδή με κάποια προηγούμενα post μου,

αποθάρρυνα κάποιους από την σκέψη τους να αποκτήσουν το n80….

…..Το μόνο που μπορεί πραγματικά να μας κερδίσει ξανά, είναι το ίδιο το προϊόν στην τελική του μορφή !!,

Με το οποίο μπορούμε να κρίνουμε, αν πραγματικά η Nokia έγινε πιο διαλλακτική, αν σέβεται τον καταναλωτή - πελάτη της και φυσικά το προϊόν που η ίδια παρουσιάζει στην αγορά!!

 

….Ως τότε υπομονή ! Δεν χάθηκε και τίποτα!!

Τα χρήματα, στο πορτοφόλι μας θα παραμένουν,

όπως και οι λιγότερο αξιόλογες συσκευές, στα ράφια τους!!:D

<-@Storman@->:superman:
Link to comment
Share on other sites

Στο Nokia shop γιατι να τρεχουν;;;

Αναβαθμιση θα γινεται απο το σπιτι, ακομα και με το ιδιο το κινητο θα κατεβαζεις αναβαθμισεις για οποια bugs.Και γιατι να υπαρχουν προβληματα με αυτου του ειδους τις αναβαθμισεις;

Καιοσον αφορα το hardware δεν νομιζω να υπαρξουν προβληματα μιας και κανουν λογο για μια ποιοτικη κατασκευη.

Και τα προγραμματα που οντως για την ωρα δεν υπαρχουν ,νταξ' μην μιλαμε για αγορες ακομα...

ειδα και ποσοι τα αγοραζαν ειτε σε προηγουμενα symbian ειτε M$.

Aπλως για να "βρεθουν" πρεπει να βγουν πρωτα.

Η τιμη της σαν συσκευη (τι σου προσφερει απο την μαμα!!!) και σαν πακετο αγορας για εμενα δεν ειναι υπερβολικη.Μονο μπαταρια θα ηθελα καλλιτερη και ενταξει προγραμματα το οποιο εχουμε και το λεμε συνεχεια και ειναι αληθεια.

Ουτε η ελλειψη sliding μηχανισμου ειναι (-) γιατι και τα clamshell (tyxaio paradeigma) που δεν ειχαν τον μηχανισμο της panasonic να ανοιγουν με κουμπι δεν τα θεωρουσα "αβολα" ή οτι υστερουσαν σ' αυτο τον τομεα.

Bεβαια ολα υατα εχουν ξαναειπωθει, και τωρα τι κανουμε;

Περιμενουμε να βγει το αναθεματισμενο για να δουμε τελικα τι θα γινει...

(Α!Και αυτο το εχουμε ξαναπει ε;;;:p )

 

P.S. Storman μην ανησυχεις δεν πιστευω να αποθαρυνες καποιον.Ετσι κι αλλιως το καλο ειναι να λεμε τα οποια αρνητικα μιας συσκευης, μπας κι αλλαξουν αυτα.;)

Τα θετικα ειναι θετικα και ουτως ή αλλως θα τα πουμε.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...