saras_gr Δημ. Δευτέρα στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:07 μμ 3 ώρες πριν, Fulgore1 said: Ειναι πάρα πολύ απλό. Δεν υπάρχει μεγάλη άνοδος λόγω χειρότερης κάρτας γραφικών, σε σχέση με τα ακριβότερα Mediatek μοντέλα 9300/9400 Βάζω σε Spoiler σύγκριση σε σχέση με μια συσκευή με 2Μ Antutu score που φαίνεται καλύτερα αυτό Εχεις δικιο η κυριως διαφορα ειναι σε gpu. Παντως και σε cpu score ειναι πισω . Ο snapdragon 8 gen 3 εχει (1x3.3 GHz Cortex-X4 & 3x3.2 GHz Cortex-A720 & 2x3.0 GHz Cortex-A720 & 2x2.3 GHz Cortex-A520) και το 8400 Ultra (1x3.25 GHz Cortex-A725 & 3x3.0 GHz Cortex-A725 & 4x2.1 GHz Cortex-A725). Συμπερασμα..με δεδομενο οτι ο Α725 ειναι ενα κλικ καλυτερος απο τον Α720..καταληγουμε στο οτι ο Χ4..κανει δουλιτσα οχι αστεια 😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. Δευτέρα στις 07:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:19 μμ 5 ώρες πριν, George6633 said: Εμένα πάντως δεν μου το βγάζει αυτό το ΜΜ Ούτε κι εμένα, μάλλον κάτι έχει αλλάξει γιατί μέχρι πριν λίγες μέρες το είχα τσεκάρει και μου έβγαζε και τους κύκλους φόρτισης (MF_02 αν θυμάμαι σωστά), αλλά τώρα δεν το βλέπω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. Δευτέρα στις 10:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:59 μμ Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Χθες στς 05:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:50 πμ 6 ώρες πριν, thief said: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Καλημέρα, το απλό Χ6 πάντως συνεργάζεται άψογα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. Χθες στς 08:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:25 πμ 9 ώρες πριν, thief said: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Καλημέρα, ναι το έχω με Νόβα και δουλεύει κανονικά με vowifi. Απλά δεν είχε το μενού προτίμησης στην αρχή και έπρεπε να βάλω τον κωδικό *#*#869434#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Activate VoLTE and VoWifi/WLAN Calls via Key Code VoLTE *#*#86583#*#* VoWiFi/WLAN *#*#869434#*#* Στο μεταξυ....HyperOs 3.0 προσεχως😛 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 2 ώρες πριν, specguard said: Στο μεταξυ....HyperOs 3.0 προσεχως😛 Μάλλον μας διαβάζουν και δεν τολμούν να ανεβάσουν τη 2 για Ελλάδα. Θα αναμένουμε απευθείας την 3 προσεχώς... 😜 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 20 ώρες πριν, thief said: Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κανείς εάν το κινητό λειτουργεί σωστά με Nova + vowifi ; Ευχαριστώ. Με το που έβαλα την sim, εμφανίστηκε κατευθείαν το σήμα του vowifi, είχε και το μενού προτίμησης εξαρχής και ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts