Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Έχω ένα X6 Pro αγορασμενο από Κωτσόβολο. Ακόμα δε μου έχεις έρθει ενημέρωση για Android 15. Επειδή χάθηκα μέσα στις σελίδες για να καταλάβω, έχει έρθει σε εσάς? 

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, έχει έρθει πλην όμως υπάρχουν κάποια θεματακια,όπως πχ χάνεις την διάταξη 5Χ6 κλπ. Για μένα παρέμεινε στην Hyper Os 1 και δες πως πάει . Αν παρόλα αυτά την θες διακαώς μπορείς να αλλάξεις περιοχές μέχρι να σου φανεί. Μετά την εγκατάσταση και πριν την επανεκκίνηση αλλάζεις πάλι σε Ελλάδα.

Edited by specguard

Με χώρα Ελλάδα και Ευρωπαϊκό firmware ακόμα να έρθει η επόμενη ενημέρωση, παραμένει με τελευταία ασφαλείας Δεκέμβρη.

Κατά τα άλλα 460€ συσκευή από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας και στις προσφορές να πέφτει στα 440€ από τους επίσημους συνεργαζόμενους πωλητές.

καλησπερα στην παρεα τωρα τελευταια μου βγαζει αυτο το μήνυμα χωρις να ειναι τερμα η ενταση και που φευγει μονο με επανεκινηση τι κανω;

εικόνα_Viber_2025-04-08_23-07-15-741.jpg

Δε φεύγει με επανεκκίνηση, όλα τα τηλεφωνα το εμφανίζουν. Πατάς οκ και ανεβαίνει η ένταση μέχρι να ξαναβγεί μια μέρα

Αν έχεις συνδεμένα τα BT και φοράς την ευρωπαϊκή rom πρέπει να μπεις στο μενού των developers options και απενεργοποιεις την ρύθμιση για την ένταση (Στην ευρωπαϊκή rom είναι ενεργοποιημένη default).

Τις τελευταιες 10 μέρες και σε 3-4 κλήσεις η οθόνη παραμένει μαύρη ενώ χτυπάει κανονικά.Κάποια ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει;

16 ώρες πριν, specguard said:

Δοκιμάσε Settings/Apps/Phone/Uninstall Updates.

Το έκανα.Θα δω πώς θα πάει.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα,άλλαξα οθόνη γνήσια από ελληνικό μαγαζί ίδια με αυτές που βάζει η infoquest και δεν δουλεύει το δαχτυλικο αποτύπωμα.Πριν την πάρω μου είχαν πει από το μαγαζί ότι μάλλον θα χρειαστεί βαθμονόμηση  η κάτι τέτοιο ,ξέρει κανείς τι να κάνω να δουλέψει το δαχτυλικο;

On 10/4/2025 at 7:16 ΜΜ, yiannisxlv said:

Τις τελευταιες 10 μέρες και σε 3-4 κλήσεις η οθόνη παραμένει μαύρη ενώ χτυπάει κανονικά.Κάποια ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει;

Δοκίμασε να κάνεις clear data και cache στην εφαρμογή τηλεφώνου. Θα φέρει και πάλι τις επαφές δεν θα χάσεις τα contacts αν τα εχεις συγχρονισμένα. Το έκανε και εμένα παλιά μια συσκευή και με αυτόν τον τρόπο ξανα έστρωνε.

Χριστόφορος :music:

40 minutes ago, highland1 said:

Καλησπέρα,άλλαξα οθόνη γνήσια από ελληνικό μαγαζί ίδια με αυτές που βάζει η infoquest και δεν δουλεύει το δαχτυλικο αποτύπωμα.Πριν την πάρω μου είχαν πει από το μαγαζί ότι μάλλον θα χρειαστεί βαθμονόμηση  η κάτι τέτοιο ,ξέρει κανείς τι να κάνω να δουλέψει το δαχτυλικο;

Πας ρυθμισεις /  σχετικα με το τηλεφωνο / αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες / πατα συνεχεια επανω στην  " εκδοση Κερνελ" μεχρι να βγει το κρυφο μενου / πηγαινε τρεις παυλες πανω δεξια /  μπες additional tools / πηγαινε στο 4 . Fod fingerprint calibration μπες ακολουθα την σειρα κανοντας  το τεστ βαθμονομησης και εισαι κομπλε .

Edited by s_nova

1 ώρα πριν, s_nova said:

Πας ρυθμισεις /  σχετικα με το τηλεφωνο / αναλυτικες πληροφοριες και προδιαγραφες / πατα συνεχεια επανω στην  " εκδοση Κερνελ" μεχρι να βγει το κρυφο μενου / πηγαινε τρεις παυλες πανω δεξια /  μπες additional tools / πηγαινε στο 4 . Fod fingerprint calibration μπες ακολουθα την σειρα κανοντας  το τεστ βαθμονομησης και εισαι κομπλε .

Το δοκίμασα αρκετές φορές κ μου βγάζει σφάλμα στο τέλος ,μήπως θέλει κάτι ιδιαίτερο;Λίγο που είδα YouTube βάζουν ένα ειδικό εξάρτημα ,αλλά δεν ξέρω αν γίνεται κ χωρίς αυτό.Στο τέλος μου βγάζει performance chart test failed.Τα υπόλοιπα τα περνάει κανονικά.

Edited by highland1

28 minutes ago, highland1 said:

Το δοκίμασα αρκετές φορές κ μου βγάζει σφάλμα στο τέλος ,μήπως θέλει κάτι ιδιαίτερο;Λίγο που είδα YouTube βάζουν ένα ειδικό εξάρτημα ,αλλά δεν ξέρω αν γίνεται κ χωρίς αυτό.Στο τέλος μου βγάζει performance chart test failed.Τα υπόλοιπα τα περνάει κανονικά.

Χμμμ σε ποια έκδοση λειτουργικού είσαι???

Για πήγαινε ξανά στο κρυφό μενού του κερνελ έχει άλλα 2 τεστ πριν πατήσεις τις τρεις παύλες κατω-κατω 35 και 36 Καντά και αυτά .

Η οθονη που έβαλες δεν έχει  πρόβλημα είναι θέμα πρώτου σεταρισματος μετά από αλλαγή .

Για δοκίμασε θα βρεθεί άκρη.

Πρεπει να εχει πιο κατω κρυφο tab  με βελακι που εαν το πατησεις μαλλον θα λεει "να επιτραπει η εγκατασταση ουτως η αλλως" για ξανα κοιτα....

Παντως να ξερεις την καλυτερη αποδοση στην καμερα την πετυχαινεις στην λειτουργια "Pro"  με τις καταλληλες ρυθμισεις και το οριζεις μαλιστα μεσα απο το μενου να ειναι παντα πρωτη επιλογη καθε φορα που πατας την καμερα.

Edited by s_nova

5 minutes ago, s_nova said:

Πρεπει να εχει πιο κατω κρυφο tab  με βελακι που εαν το πατησεις μαλλον θα λεει "να επιτραπει η εγκατασταση ουτως η αλλως" για ξανα κοιτα....

Παντως να ξερεις την καλυτερη αποδοση στην καμερα την πετυχαινεις στην λειτουργια "Pro"  με τις καταλληλες ρυθμισεις και το οριζεις μαλιστα μεσα απο το μενου να ειναι παντα πρωτη επιλογη καθε φορα που πατας την καμερα.

Εδώ με σταματάει. Δε βλέπω κάποια κρυφή επιλογή.. 

Screenshot_2025-04-12-23-04-44-144_com.android.vending.jpg

Εδώ είσαι  εσύ :

Πατάς επάνω στο μάθε περισσότερα.

gcam_app_1.jpeg

και σου βγάζει αυτό:

gcam_app_2.jpeg

Edited by s_nova

14 minutes ago, s_nova said:

Εδώ είσαι  εσύ :

Πατάς επάνω στο μάθε περισσότερα.

gcam_app_1.jpeg

και σου βγάζει αυτό:

gcam_app_2.jpeg

Στο more details με πετάει στον chrome 

Screenshot_2025-04-13-08-16-47-454_com.android.chrome.jpg

Δοκίμασε μετά να απενεργοποιήσεις το play protect  μέσα από την εφαρμογή google play μετά κάνε εγκατάσταση την gcam να δεις εάν την δεχεται.

1 ώρα πριν, s_nova said:

Δοκίμασε μετά να απενεργοποιήσεις το play protect  μέσα από την εφαρμογή google play μετά κάνε εγκατάσταση την gcam να δεις εάν την δεχεται.

Είναι μονίμως ενεργοποιημενο. Δε έχω την επιλογή να το απενεργοποιησω

Screenshot_2025-04-13-10-31-38-753_com.android.vending.jpg

15 ώρες πριν, s_nova said:

Χμμμ σε ποια έκδοση λειτουργικού είσαι???

Για πήγαινε ξανά στο κρυφό μενού του κερνελ έχει άλλα 2 τεστ πριν πατήσεις τις τρεις παύλες κατω-κατω 35 και 36 Καντά και αυτά .

Η οθονη που έβαλες δεν έχει  πρόβλημα είναι θέμα πρώτου σεταρισματος μετά από αλλαγή .

Για δοκίμασε θα βρεθεί άκρη.

Καλημέρα και καλή Κυριακή.Το εφτιαξα,ήταν λίγο πιο περίπλοκο αλλά γενικά είναι εύκολο.Εχει 3 βήματα για να τελειώσει.Στα δύο πρώτα βάζεις ένα λευκό χαρτάκι πάνω από το δαχτυλικο αποτύπωμα και στο τελευταίο βήμα σου λέει να το σκεπάσεις με κάτι μαύρο ,έβαλα τη θήκη του και πέρασε το τεστ επιτυχώς και δουλεύει.Ολα αυτό πρέπει να τα κάνεις με απενεργοποιημένα όλα τα κλειδώματα οθόνης και  μετά να κάνεις επανεκκίνηση.