specguard Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) Αλλαγή θεματος συζητησης, με τον smart launcher επανηλθε το επιθυμητο μεγεθος των εικονιδιων καθως και η διαταξη 5χ6🙂 Υ.Γ Για τους χρηστες της 2.0 Edited 18 ώρες πριν by specguard 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 26 minutes ago, specguard said: Αλλαγή θεματος, με τον smart launcher επανηλθε το επιθυμητο μεγεθος των εικονιδιων καθως και η διαταξη 5χ6🙂 Υ.Γ Για τους χρηστες της 2.0 Τα gestures δουλεύουν κανονικά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 5 minutes ago, p_k said: Τα gestures δουλεύουν κανονικά; Δεν εχω ασχοληθει , αλλα δωσμου 2 λεπτα να το τσεκαρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 33 minutes ago, specguard said: Αλλαγή θεματος, με τον smart launcher επανηλθε το επιθυμητο μεγεθος των εικονιδιων καθως και η διαταξη 5χ6🙂 Υ.Γ Για τους χρηστες της 2.0 Τι εννοείς αλλαγή θέματος;, έβαλες κάποιο άλλο θέμα; και ήρθε η παλιά διάταξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Just now, nikotsal said: Τι εννοείς αλλαγή θέματος;, έβαλες κάποιο άλλο θέμα; και ήρθε η παλιά διάταξη; Eβαλα για launcher τον Smart Launcher 6.5 και εχεις στις ρυθμισεις των εικονιδιων αλλαγη μεγεθους και σειρας διαταξης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 4 minutes ago, specguard said: Δεν εχω ασχοληθει , αλλα δωσμου 2 λεπτα να το τσεκαρω Για δες γιατί είναι πολύ σημαντικό θέμα, εάν έφτιαξε με το hyper os Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) 9 minutes ago, p_k said: Για δες γιατί είναι πολύ σημαντικό θέμα, εάν έφτιαξε με το hyper os Εχει πχ 4 επιλογες με το ενα δαχτυλο και 4 με το διπλο...εβαλα πχ με δυο δαχτυλα αριστερα να ανοιγει το Αccu battery και το ανοιγει κανονικα, η πχ με το ενα δαχτυλο προς τα κατω αλλαζει ο χρωματισμος απο εγχρωμο σε γκριζο... Yποψιν οτι εχω κατεβασει την εκδοση Pro! Edited 18 ώρες πριν by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν Ευχαριστώ φίλε μου, εγώ όμως εννοούσα gestures όχι του launcher αλλά της συσκευής και από ότι βλέπω δουλεύεις με τα τρία κουμπιά στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν δεν σου κάνει κόπο, δοκίμασε να δουλέψεις χωρίς τα κουμπιά το κινητό σου, να δούμε... επιτρέπεται με τον συγκεκριμένο launcher; Γιατί από ό,τι ξέρω η xiaomi έχει κόψει την πρόσβαση στα gest σε third party launchers. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) AAAA ok τωρα καταλαβα.ΜΙΣΟ! As the message clearly says, this is not a problem caused by Smart Launcher, Xiaomi doesn't allow gestures to be used with third-party launchers since Android 11. The problem cannot be fixed by the SL devs but it can only be fixed by a future Xiaomi update. Μηπως βοηθησει ομως αυτο? https://www.google.com/search?q=Gesture+system+not+working+with+Smart+Launcher&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:ee341d24,vid:0Inzj3y8Wjs,st:0 Edited 7 ώρες πριν by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Οι 2 συσκευές με την μεγαλύτερη μπαταρία, HyperOS , αλλά διαφορετικό τσιπάκι, δεν τερμάτισαν πρώτες. Αρα ναι, το hyperOS κρατάει πίσω τις συσκευές στο κομμάτι της αυτονομίας. Η παραπάνω ειναι η έκδοση για Ινδία, για αυτ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts