Christos_Tz Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 14 ώρες πριν, s_nova said: Καλυτερο προφιλ καμερας για φωτο . Παμε στις ρυθμισεις καμερας / διατηρηση ρυθμισεων και επιλεγουμε On την λειτουργια καμερας (για να κρατα την τελευταια λειτουργια οταν θα ξαναμπειτε). Παμε " Pro" και : Παταμε το βελακι επανω και επιλεγουμε στις ρυθμισεις αυτοματης εκθεσης Σημειακη μετρηση. Στη δευτερη σειρα απο κατω επιλεγουμε 64MP. Φευγουμε απο κει και παμε στο εικονιδιο "παραμετροι" κατω αριστερα μπαινουμε και βαζουμε κορεσμο +1 και οξυτητα +1 . Ολα καλως βγαζω πολυ καλες Ισσοροπημενες φωτο με καλη ευκρινεια μετα την αποτυπωση . Αν εχει καποιος αλλος αλλο σχεδιο προφιλ ας προτεινει 😮😋 ..το ρημαδι το εικονιδιο παραμετροι ποιο ειναι οεο..??ενα screenshot παρακαλω να το βρω να βαλω την ρυθμιση που λεs..?..thank you.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, specguard said: ..ευχαριστω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 1 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος Και αυτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 1 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, s_nova said: Και αυτα. Εσύ μην χάσεις 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 1 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 1 Δεκέμβριος (edited) Στη λειτουργια Pro πανω αριστερα μπαινουμε και εκει βλεπουμε ολα τα εικονιδια της λειτουργιας Pro με πληροφοριες τι κανει το καθενα. Edited 1 Δεκέμβριος by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Καλημέρα και χρόνια πολλά...Τι έγινε ρε κροτίδες? Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα? Έχουμε το τέλειο κινητό? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Μαλλον περιμενουμε ολοι το Hyperos 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 6 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) Ε να αναφέρω και γω🙃 ότι μετα από μέρες με την 1.0.14 -EUXM όλα καλώς δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα . Edited 6 Δεκέμβριος by s_nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 4 ώρες πριν, specguard said: Καλημέρα και χρόνια πολλά...Τι έγινε ρε κροτίδες? Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα? Έχουμε το τέλειο κινητό? Το ποιο? Security patch Σεπτεμβρίου εδώ(άγνωστο πότε θα έρθει HyperOS 2 και τι προβλήματα θα δούμε και φέτος με Android 15 σε xiaomi/poco μεριά), και αναμονή μπας παίξει καμια καλή προσφορά τώρα τις γιορτές, μιας και φέτος η Black Friday ήταν μάπα το καρπούζι. Edited 6 Δεκέμβριος by Fulgore1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Πάρτε Realme να σωθείτε!!! Μια ώρα το περιεργαζομουνα και η μπαταρία του δεν συγκινήθηκε να πέσει ούτε 1 μοναδα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος 9 ώρες πριν, specguard said: Καλημέρα και χρόνια πολλά...Τι έγινε ρε κροτίδες? Τα λύσαμε όλα τα προβλήματα? Έχουμε το τέλειο κινητό? Οταν έχει κάνει κάποιος του κόσμου τα γιατροσόφια, δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που έχει μείνει ανεπίλυτο…. Ξαναλεω, το θέμα με τα xiaomi είναι ότι επειδή είναι υπέρ του δέοντος παραμετροποιησιμα στο λογισμικό τους, το θεωρώ λογικό να είναι πιο σύνθετα και να αυξάνονται οι πιθανότητες για θεματάκια ενώ σε Realme που είναι πιο κοντά στο stock android, χωρίς να είναι φορτωμένο με πολλά, λογικό είναι να μην υπάρχουν θέματα…. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος (edited) 5 ώρες πριν, s_nova said: Ε να αναφέρω και γω🙃 ότι μετα από μέρες με την 1.0.14 -EUXM όλα καλώς δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα . ..με ποια το πηρεs.?..Ιταλια και UK δεν μου βγαζει κατι...ακυρο s_nova..το κατεβαζει τωρα με Ελβετια.. Edited 6 Δεκέμβριος by Christos_Tz 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 6 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Δεκέμβριος Με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς εδώ μέσα,παίζει να είμαι ο μόνος ευχαριστημένος τόσο με το κινητό.Ουτε κολλήματα έχω και όλα γίνονται σούπερ γρήγορα.Ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι στιγμής σε αυτά τα χρήματα ασυζητητί. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 7 ώρες πριν, Christos_Tz said: ..με ποια το πηρεs.?..Ιταλια και UK δεν μου βγαζει κατι...ακυρο s_nova..το κατεβαζει τωρα με Ελβετια.. Να πω εδω οτι με Ιταλια οσες προσπαθειες κι αν ειχα κανει δεν. Μολις δοκιμασα Ελβετια ηρθε αμεσως .Thnx φιλε 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 7 Δεκέμβριος Author Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος Πολυ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την 1.0.14 έγινε σωστή δουλίτσα μπραβο😇 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, s_nova said: Πολυ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την 1.0.14 έγινε σωστή δουλίτσα μπραβο😇 1.0.9 λεμεεεεε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος (edited) 1.0.13.0 Unlmixm οτι χώρα και να βάλω δεν τη βλέπω την αναβάθμιση. Edited 7 Δεκέμβριος by elias87_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος (edited) 25 minutes ago, elias87_ said: 1.0.13.0 Unlmixm οτι χώρα και να βάλω δεν τη βλέπω την αναβάθμιση. Δεν έχει βγει OTA ακόμη, εγώ την εγκατεστησα , κατεβάζοντας την recovery rom μέσω του updater της συσκευής! https://miuirom.org/phones/poco-x6-pro-5g#Global 6 ώρες πριν, s_nova said: Πολυ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας με την 1.0.14 έγινε σωστή δουλίτσα μπραβο😇 Όταν έχεις χρόνο στείλε μου λίγο την έκδοση της εφαρμογής ασφαλείας. Edited 7 Δεκέμβριος by specguard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 15 ώρες πριν, highland1 said: Με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς εδώ μέσα,παίζει να είμαι ο μόνος ευχαριστημένος τόσο με το κινητό.Ουτε κολλήματα έχω και όλα γίνονται σούπερ γρήγορα.Ότι καλύτερο έχω πάρει μέχρι στιγμής σε αυτά τα χρήματα ασυζητητί. Είδες τους περισσότερους που σχολιάζουν στο εδώ θέμα να λένε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι γενικά και αόριστα ή να λένε ότι το κινητό έχει κολλήματα και αργεί ή να προτείνουν ξέρω γω συσκευές άλλων εταιρειών? Αν όχι τότε από που προκύπτει αυτό το σχόλιο? Απλά ορισμένοι επιλέγετε να κάνετε τα στραβα μάτια σε αυτά που αναφέρονται και να μένετε μόνο στο hardware και στα χρήματα. Και εγώ για τα 210ευρώ που έδωσα(χωρις βέβαια εγγύηση από aliexpress)σαν hardware είναι ότι καλύτερο έχω πάρει σε αυτά τα χρήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω τα στραβά μάτια σε συγκεκριμένα θέματα που έχει η Xiaomi/Poco και να σχολιάζω σαν οπαδός ότι όλα είναι τέλεια, το κινητό είναι ότι το καλύτερο έχει βγάλει η ανθρωπότητα και άλλες υπερβολές. Τέλος, το διάβασα και στο δίπλα θέμα των Poco F6/Pro αυτό περι κολλημάτων, και πραγματικά απορώ. Πως ακριβώς περιμένετε να κολλάει φετινή συσκευή, με επεξεργαστές με 1.5Μ Antutu score και ufs 4? Εδώ δεν κολλάνε συσκευές με πιο αδύναμους επεξεργαστές όπως τα Nothing phone 2a, Moto 50 fusion, τα φετινά Poco θα κολλάνε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος (edited) 1 ώρα πριν, elias87_ said: 1.0.13.0 Unlmixm οτι χώρα και να βάλω δεν τη βλέπω την αναβάθμιση. Δοκίμασε με Ελβετία. 55 minutes ago, Fulgore1 said: 55 minutes ago, Fulgore1 said: Είδες τους περισσότερους που σχολιάζουν στο εδώ θέμα να λένε ότι δεν είναι ευχαριστημένοι γενικά και αόριστα ή να λένε ότι το κινητό έχει κολλήματα και αργεί ή να προτείνουν ξέρω γω συσκευές άλλων εταιρειών? Αν όχι τότε από που προκύπτει αυτό το σχόλιο? Απλά ορισμένοι επιλέγετε να κάνετε τα στραβα μάτια σε αυτά που αναφέρονται και να μένετε μόνο στο hardware και στα χρήματα. Και εγώ για τα 210ευρώ που έδωσα(χωρις βέβαια εγγύηση από aliexpress)σαν hardware είναι ότι καλύτερο έχω πάρει σε αυτά τα χρήματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω τα στραβά μάτια σε συγκεκριμένα θέματα που έχει η Xiaomi/Poco και να σχολιάζω σαν οπαδός ότι όλα είναι τέλεια, το κινητό είναι ότι το καλύτερο έχει βγάλει η ανθρωπότητα και άλλες υπερβολές. Τέλος, το διάβασα και στο δίπλα θέμα των Poco F6/Pro αυτό περι κολλημάτων, και πραγματικά απορώ. Πως ακριβώς περιμένετε να κολλάει φετινή συσκευή, με επεξεργαστές με 1.5Μ Antutu score και ufs 4? Εδώ δεν κολλάνε συσκευές με πιο αδύναμους επεξεργαστές όπως τα Nothing phone 2a, Moto 50 fusion, τα φετινά Poco θα κολλάνε? Δέν είπα ότι είδα τους περισσότερους να σχολιάζουν αρνητικά,αλλά σίγουρα είδα αρκετούς(χωρίς να έχω θέμα με αυτό)από εκεί προκύπτει και το σχόλιο. Ούτε στραβά μάτια,ούτε ίσια μάτια κάνω.Μίλησα συγκεκριμένα για την δικιά μου εμπειρία χρήσης με την οποία είμαι καταευχαριστημένος. Δεν είπα οτι είναι το καλύτερο κινητό που έχει βγάλει η ανθρωπότητα ,είπα σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο έχω αγοράσει ως τώρα και θα το ξαναπώ ώσπου βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα,ως τότε όμως είναι αυτό. Είχε αναφερθεί στο νήμα ότι κολλούσε σε κάποιες εφαρμογές και τραβούσε ζόρι κατά καιρούς σε διάφορα θέματα.Εγώ λέω σε εμένα δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και όλα σχεδόν λειτουργούν άψογα και απροβληματιστα,οπότε γιατί να πω το αντίθετο; Είμαι από τους πρώτους που είπα για το θέμα με το gps που όντως έχει θέμα όταν περπατάς και για τις ενημερώσεις που η xiaomi-poco ειχε και εχει τα προβλήματα της,οπότε που ακριβώς βλέπεις τον οπαδισμό;Μιλας με άνθρωπο που έχει αγοράσει τα πάντα από android και πάντα θα πει τα καλά και τα κακά κάθε συσκευής.χωρις.κανεμα θέμα,δεν είμαι μέτοχος κάποιας εταιρεία ακόμα,όταν γίνω θα λέω μόνο καλά λόγια. Κανένας οπαδισμος,παρεξήγησες προφανώς!Εσυ σε ποιο θέμα δεν είσαι ευχαριστημένος με ένα κινητό που πήρες 210€ δεν μας είπες. Edited 7 Δεκέμβριος by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος 32 minutes ago, highland1 said: Εσυ σε ποιο θέμα δεν είσαι ευχαριστημένος με ένα κινητό που πήρες 210€ δεν μας είπες. 210ευρώ από Aliexpress συγκεκριμένα(κοινώς χωρίς εγγύηση),παίζει ρόλο αυτό. Εγω όμως το κινητό το βλέπω με βάση την επίσημη τιμή που ήρθε στην χώρα μας από Infoquest, δηλαδή 470ευρώ, γιαυτό είμαι πιο αυστηρός σε αυτό. Αν ήταν 210ευρώ με εγγύηση 2χρόνια, τότε προφανώς δεν θα ήμουν το ίδιο αυστηρός. Οσο για το που δεν είμαι ευχαριστημένος, το έχω ηδη αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες. Σε ορισμένα παιχνίδια που δεν αξιοποιούνταν ο επεξεργαστής πλήρως, πιθανώς λόγω κακής υποστήριξης από developers, γιατί δεν υπάρχουν άλλες συσκευές με αυτό το τσιπάκι. Σε Software μεριά κλασσικά. Μονο σε poco μεριά υπάρχει αυτό το χάλι με τις διαφημίσεις out of the box που πρέπει να κλείσεις. Για Updates όπως έγραψα και πιο πίσω είμαι με patch Σεπτεμβριου. Και Realme και Oneplus έχουν ορισμένα προτεινόμενα σαν διαφημίσεις, αλλά όχι αυτό το χάλι της Poco. Στην φωτεινότητα που δεν είναι τόσο φωτεινή όσο διαφημίζουν, κυρίως έξω στον ήλιο. Στην μπαταρία η οποία αν τα έχεις όλα ανοιχτά, προφανώς δεν αντέχει πολύ. Στην τραγικά μικρή ποικιλία σε αξεσουάρ και θήκες. Εχει φυσικά σαν συσκευή και τα καλά της οπως η ταχυφόρτιση, ο γρήγορος επεξεργαστής, καλό σήμα κλπ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος Συμπέρασμα.... μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ( για μένα μιλάω) που αστειευτηκα και ρώτησα γιατί είχα να δω σχόλια καμία 5-6 ημέρες! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος (edited) 47 minutes ago, Fulgore1 said: 210ευρώ από Aliexpress συγκεκριμένα(κοινώς χωρίς εγγύηση),παίζει ρόλο αυτό. Εγω όμως το κινητό το βλέπω με βάση την επίσημη τιμή που ήρθε στην χώρα μας από Infoquest, δηλαδή 470ευρώ, γιαυτό είμαι πιο αυστηρός σε αυτό. Αν ήταν 210ευρώ με εγγύηση 2χρόνια, τότε προφανώς δεν θα ήμουν το ίδιο αυστηρός. Οσο για το που δεν είμαι ευχαριστημένος, το έχω ηδη αναφέρει στις προηγούμενες σελίδες. Σε ορισμένα παιχνίδια που δεν αξιοποιούνταν ο επεξεργαστής πλήρως, πιθανώς λόγω κακής υποστήριξης από developers, γιατί δεν υπάρχουν άλλες συσκευές με αυτό το τσιπάκι. Σε Software μεριά κλασσικά. Μονο σε poco μεριά υπάρχει αυτό το χάλι με τις διαφημίσεις out of the box που πρέπει να κλείσεις. Για Updates όπως έγραψα και πιο πίσω είμαι με patch Σεπτεμβριου. Και Realme και Oneplus έχουν ορισμένα προτεινόμενα σαν διαφημίσεις, αλλά όχι αυτό το χάλι της Poco. Στην φωτεινότητα που δεν είναι τόσο φωτεινή όσο διαφημίζουν, κυρίως έξω στον ήλιο. Στην μπαταρία η οποία αν τα έχεις όλα ανοιχτά, προφανώς δεν αντέχει πολύ. Στην τραγικά μικρή ποικιλία σε αξεσουάρ και θήκες. Εχει φυσικά σαν συσκευή και τα καλά της οπως η ταχυφόρτιση, ο γρήγορος επεξεργαστής, καλό σήμα κλπ. Δεν έχεις εγγύηση,αλλά μεταξύ μας δεν νομίζω να πάθει και κάτι. Όλοι ξέρουμε ότι κανένας δεν αγοράζει dayone λόγω ότι είναι υπερκοστολογημένα όλα και πέφτουν άμεσα οι τιμές.Προσωπικα ασκώ κριτική στη μέση τιμή που το πήρε το 99,9% κοντά στα 270-300€ και στην τιμή που αγοράζω κάτι εγώ.Εννοείται δεν θα έδινα 470€ σε καμια περίπτωση και δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος να τα έδωσε αυτά. Όσο αφορά τα παιχνίδια εκεί δεν έχω άποψη,διότι δεν παίζω,λίγο που έτρεξα κάτι παιχνίδια όμως δεν είχα θέμα,αλλά δεν είμαι και ο ειδικός πάνω σε αυτό. Στο software έχει τα θεματακια του, έχει πάρα πολλά μοντελα και γίνεται μπάχαλο... για τις διαφημίσεις έχουν αναφερθεί κάποια κολπάκια που καλυτερεύουν αρκετά την κατάσταση. Για την φωτεινότητα στον ήλιο εκπλησσομαι που το ακούω,γιατί δεν είχα ποτέ θέμα.Μήπως δεν έχεις κλικαρισμενη τη λειτουργία ηλιακού φωτός; Το συμπέρασμα μου μετά από αρκετές συσκευές είναι ότι δεν υπάρχει η τέλεια συσκευή,ακόμα και αν την βρεις,θα βγει κάποιος να πει κάποια αρνητικό,οπότε είναι και λίγο υποκειμενικό αυτό. Εγώ με 290 που το πήρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος ,αν το έπαιρνα 210 όπως εσύ,ούτε κουβέντα θα έκανα. Edited 7 Δεκέμβριος by highland1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 7 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 7 Δεκέμβριος (edited) 7 ώρες πριν, highland1 said: Προσωπικα ασκώ κριτική στη μέση τιμή που το πήρε το 99,9% κοντά στα 270-300€ και στην τιμή που αγοράζω κάτι εγώ. Το συμπέρασμα μου μετά από αρκετές συσκευές είναι ότι δεν υπάρχει η τέλεια συσκευή,ακόμα και αν την βρεις,θα βγει κάποιος να πει κάποια αρνητικό,οπότε είναι και λίγο υποκειμενικό αυτό. Spoiler Στο εδώ θέμα αν κοιτάξεις στις πρώτες σελίδες υπήρχε κόσμος που το αγόρασε όπως έγραψε από infoquest λόγω εγγύησης και του βγήκε ακριβότερα. Φίλος μου πχ το αγόρασε πριν λίγο καιρό στα 350ευρώ από μεγάλη αλυσίδα. Μην ξεχνάς ότι δυστηχώς σε Poco μεριά λόγω απουσίας αντιπροσωπείας, υπάρχει θέμα με τις εγγυήσεις οπως έχουμε πει πολλές φορές. Δεν ειναι όπως σε Samsung μεριά, που δεν αγοράζεις day one, και αγοράζεις από το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο και είσαι οκ σε εγγύηση λόγω αντιπροσωπείας. Επίσης την τιμή την αναφέρω γιατί ενώ όταν πρωτο βγήκε το Poco X6 Pro δεν είχε κανένα ανταγωνισμό ακόμα και στα 470ευρώ(πρώτο 3μηνο του 2024), πλέον στην κατηγορία του(πέραν του poco f6),έχει ανταγωνισμό από άλλες συσκευές (το Realme GT 6t πχ έπαιξε πριν λιγες ημέρες στο amazon στα 300ευρώ πχ). Αρα μπορεί όταν πρωτο βγήκε το Poco να ήταν ότι καλύτερο στην κατηγορία του, πλέον όμως δεν ισχύει, γιαυτό και με βλέπεις να μην συμφωνώ με σχόλια του τύπου ''Οτι το καλύτερο''. Το πρόβλημα με τα Poco είναι ότι ενώ σαν hardware είναι αρκετά καλά συνολικα και ας μην έχουν τις καλύτερες κάμερες, τα κρατάει πίσω το software κομμάτι τους. Εγώ σε γενικές γραμμές από το hardware του poco(ακόμα και για 300-350ευρώ)είμαι ικανοποιημένος, μιας και πιο πολύ το ήθελα σαν gaming phone ας πούμε. Και έχω προτείνει και το Poco σε γνωστούς/φίλους, βέβαια τους ενημέρωνα και για τι παίζει με διαφημίσεις/εγγύηση που εκεί έβλεπα να έχουν ένα μικρό δισταγμό. Από το Miui/HyperOS και την Software υποστήριξη πάλι καθόλου(και αναφέρω συγκεκριμένα τα Poco γιατί σε Xiaomi Μεριά είναι καλύτερα τα πράγματα), όπως και από το κομμάτι της εγγύησης που αν σε ενδιαφέρει πρέπει να χρυσοπληρώνεις Infoquest ή Amazon. @dragon11διαφωνείς σε κάτι από αυτά που γράφονται? 7 ώρες πριν, specguard said: ρώτησα γιατί είχα να δω σχόλια καμία 5-6 ημέρες! Το έγραψα στο πιο πάνω σχόλιο, ότι έχει πέσει σιωπή γιατί είναι άφαντη η επόμενη έκδοση Android/HyperOS 2. Edited 7 Δεκέμβριος by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts