George6633 Δημ. Χθες στς 08:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:40 πμ 20 ώρες πριν, specguard said: George6633, φήμες παλικάρι μου ότι διορθώθηκε το bug ότι γλιστράει από τα χέρια!😜 Πες μου ποια χώρα να βάλω για να την περάσω άμεσα... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:42 πμ 1 minute ago, George6633 said: Πες μου ποια χώρα να βάλω για να την περάσω άμεσα... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Neverland!!! 15 ώρες πριν, Nikos988 said: Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για poco. Η global έχει ελληνικό μενού; Ευχαριστώ Da! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 10:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:08 πμ Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί θα χαζέψω... Σας έχει τύχει να κατεβάζει μόνο του το τηλέφωνο εφαρμογές;;Πριν λίγο καιρό βρήκα 1-2 εφαρμογές που δεν θυμάμαι ποιες είναι αλλά δεν τις έχω κατεβάσει σίγουρα και τις έσβησα και τώρα ξαφνικά βρήκα ένα Trip.com,amazon και ένα likee...Τι φάση;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:12 πμ 2 minutes ago, George6633 said: Ρε παιδιά πείτε μου λίγο γιατί θα χαζέψω... Σας έχει τύχει να κατεβάζει μόνο του το τηλέφωνο εφαρμογές;;Πριν λίγο καιρό βρήκα 1-2 εφαρμογές που δεν θυμάμαι ποιες είναι αλλά δεν τις έχω κατεβάσει σίγουρα και τις έσβησα και τώρα ξαφνικά βρήκα ένα Trip.com,amazon και ένα likee...Τι φάση;; Όταν αλλάζεις χώρα από τις ρυθμίσεις, εμφανίζονται έτσι μπαμ. Δε γίνεται με όλες τις χώρες, αλλά με κάποιες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. Χθες στς 10:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:44 πμ 2 ώρες πριν, specguard said: Neverland!!! Da! Σπουδές στο Alcatraz? ? 😁😁😁 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Χθες στς 10:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:46 πμ 34 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Όταν αλλάζεις χώρα από τις ρυθμίσεις, εμφανίζονται έτσι μπαμ. Δε γίνεται με όλες τις χώρες, αλλά με κάποιες. Σ ευχαριστώ πολύ... Αυτό είναι!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 12:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:21 μμ 1 ώρα πριν, Nikos988 said: Σπουδές στο Alcatraz? ? 😁😁😁 I run this F* place🙈🙉🙊 1 ώρα πριν, George6633 said: Σ ευχαριστώ πολύ... Αυτό είναι!! Γιατι το σκαλιζεις? Και με Ιταλια , Ελβετια κλπ....ξερεις εσυ!!! Κανε κανενα αγιασμο καλυτερα, σφαξε κανενα κοκορα κατω απο το γεφυρι της Αρτας, πανε στο Ματσου Πιτσου ...τετοια απλα πραγματα για να μην σου φευγει απο τα Χερια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 14 ώρες πριν, tasos_v said: τοτε κατι γίνεται με την infoquest-Cosmote Μου ειχε συμβεί το ίδιο με TCL απο γερμανός-Cosmote ενω άλλοι κατεβαζαν ΟΤΑ που ειχαν αγοράσει απο vodafon, σε εμένα άργησε πάνω απο 6 μήνες. Σε συνέχεια αυτού που έγραψα ότι φλασαρα τη ROM....επειδή δεν έπαιρνα με τις ευρωπαϊκές, πέρασα την Global και τώρα μια χαρά μου έρχονται οι ΟΤΑ. Μόλις μου ήρθε η 1.0.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 10 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Σε συνέχεια αυτού που έγραψα ότι φλασαρα τη ROM....επειδή δεν έπαιρνα με τις ευρωπαϊκές, πέρασα την Global και τώρα μια χαρά μου έρχονται οι ΟΤΑ. Μόλις μου ήρθε η 1.0.7 Μεχρι αυριο θα εχεις φτασει στην 1.0.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 5 minutes ago, specguard said: Μεχρι αυριο θα εχεις φτασει στην 1.0.14 1.0.14 για εσάς...για εμένα καλά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 minute ago, Kostas_Ts_86 said: 1.0.14 για εσάς...για εμένα καλά είναι Οταν σου ερθει η 1.0.9 μεινε εκει.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 2 minutes ago, specguard said: Οταν σου ερθει η 1.0.9 μεινε εκει.... Τρέμω να ρωτήσω...απλά θα σε ακούσω 😛 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 47 minutes ago, specguard said: I run this F* place🙈🙉🙊 Γιατι το σκαλιζεις? Και με Ιταλια , Ελβετια κλπ....ξερεις εσυ!!! Κανε κανενα αγιασμο καλυτερα, σφαξε κανενα κοκορα κατω απο το γεφυρι της Αρτας, πανε στο Ματσου Πιτσου ...τετοια απλα πραγματα για να μην σου φευγει απο τα Χερια!!! Δεν μου φτάνει που έχω κάνει το Τρίκαλα-Ζάκυνθο ένα τσιγάρο δρόμο δύο χρόνια τώρα,πρέπει να πάω και στο Μάτσου Πιτσου ή στην Άρτα για να μην πέσει από τα χέρια...αν πέσει και σπάσει αυτό θα χάσει και τα επόμενα υποψήφια τηλέφωνα απλά θα φρικαρουν και μόνο στην ιδέα 🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 14 ώρες πριν, s_nova said: Οποιος εχει Ευρωπαικη ρομ και θελει να βαλει πιο γρηγορα την Ενημερωση μπορει να αλλαζει σε Ιταλια η Ηνωμενο βασιλειο περιεχει ολα τα σωστα δεδομενα για Ελλαδα χωρις να δημιουργηθει κανενα προβλημα .Στο τελος που θα ζητησει reboot μετα δηλαδη την οριστικοποιηση γυρναμε Ελλαδα και κανουμε reboot . Ολα καλως. Επισης: Γενικα οποιος παραταει τη συσκευη απενεργοποιημενη σε ενα συρταρι δεν μιλω για το X6 Pro αλλα γενικα υπαρχει περιπτωση να μη μπορει να αναβαθμιστει με την τελευταια ενημερωση και να χρειαζετσι να φλασαρει ολοκληρο το ρομ.Αυτο συμβαινει γιατι ο σερβερ δεν μπορει να διαβασει τα τελευταια στοιχεια της ενημερωσης για να στειλει την φρεσκια η οποια κατα πασα πιθανοτητα συνεργαζεται με την παλια παθαινει ψιλο-κοκομπλοκο και μενει καποιος με παλια ενημερωση για παντα . Σαν να εχεις χαθει καπου στο χωρο-χρονο αααα πολυ γουσταρω ππσσσσσ.... Δηλαδή γιατρέ μου, αν η συσκευή είναι κλεισμένη σε συρτάρι και δεν πολυχρησιμοποιείται- όπως η δική μου που περιμένει να έλθει η θήκη και τα προστατευτικά φακών- γίνεται αντικοινωνική παθαίνει εγκεφαλικό και κοκομπλόκο και δεν της στέλνει η μαμά xiaomi νέες ενημερώσεις???? Καταδικασμένη πλέον στην ΟΤΑ που είχε όταν αγοράστηκε…… 💇♂️ Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό και μόνο εδώ μέσα!! Ανέβασε μας παρακαλώ το επιστημονικό άρθρο που προφανώς είδες το να φωτιστούμε περισσότερο και εμείς οι αρχάριοι αδαείς…. 😱 15 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Δεν ξέρω τι παίζει με κάποιες συσκευές, αλλά εγώ στο Xiaomi 11T Pro που έχω, δεν έλαβα ποτέ το HyperOS μέσω ΟΤΑ...τι χώρες άλλαξα, πάλι τζιφος. Φανταστείτε είχα την 1.0.2 και είχε κυκλοφορήσει ήδη η 1.0.4 και σε εμένα τπτ! Τελικά την πέρασα χειροκίνητα με φλασαρισμα. Από εκεί και ύστερα πάλι δεν έλαβα ποτέ ενημέρωση μέσω ΟΤΑ για την 1.0.5 και τότε ξεκλείδωσα τον bootloader και πάλι την πέρασα χειροκίνητα. Τώρα που ξεκλείδωσες bootloader έλεγξε αν σου δουλεύει το Google pay. Νομίζω η Google δεν σου επιτρέπει πλέον να το χρησιμοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν https://miuirom.org/updates/miui-not-update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 37 minutes ago, specguard said: https://miuirom.org/updates/miui-not-update Πάντως έρχονται οι ενημερώσεις και με ξεκλειδωτο bootloader. Απλά το αναφέρω γιατί αυτοί λένε ότι δεν έρχονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 39 minutes ago, specguard said: https://miuirom.org/updates/miui-not-update Ακριβώς!!! Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!! Προσωπικά θα περιμένω να δω τι θα γίνει και δεν θα αλλάξω region. Έτσι και αλλιώς δεν με ενοχλεί, αν και μακάρι να ισχύει αυτό που είπε παραπάνω κάποιος ότι με την 14 είδε βελτίωση στην μπαταρία που είναι και το κυριότερο θέμα για μένα. Θα δείξει. Επικοινώνησα με την infoquest που τα εισάγει και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι σχετικά και να περιμένω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Πάντως έρχονται οι ενημερώσεις και με ξεκλειδωτο bootloader. Απλά το αναφέρω γιατί αυτοί λένε ότι δεν έρχονται... Θεωρώ σε συνδυασμό με custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο;Αν ναι ποια είναι η λύση;Έκανα δυο φορές απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση,έστειλα αναφορά,έκανα εκκαθάριση δεδομένων...Δεν έχει πολύ ώρα που ξεκίνησε να μου το κάνει. Υγ:Το έχει και συμφορουμιτης με το 13 pro plus το ίδιο θέμα μόλις το διάβασα δίπλα. Οκ το φτιάξανε!! Edited 3 ώρες πριν by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Μάλλον κάποια άλλη εφαρμογή εμπλέκεται είτε η ασφάλεια του τηλ Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται οι τελευταίες ΟΤΑ https://xiaomi-miui.gr/hyperos-stable-dev-roms/ Edited 5 ώρες πριν by tasos_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) On 18/11/2024 at 6:08 ΜΜ, geoav said: Καλα, ναι δεν περιμενα να βρω Ελλαδα κατι τετοιο, σε Alie & ebay εψαχνα. Amazon κοιταξα αλλα εχει τα ιδια . Μονο στο Alie βρηκα ενα, αυτο που εβαλε και ο φιλος specguard παραπανω. Ειχα ομως πολλα για Samsung & iPhone. Γκρρρ Καλημερα παιδες. Σε συνεχεια του προηγουμενου και για οποιον τυχον αλλον ενδιαφερεται, βρηκα στο ιδιο καταστημα που ανεβασε και ο φιλος specguard παρατανω μια επιλογη για customizable wallet θηκη για σχεδον ολα τα κινητα και ειχε και το συγκεκριμενο. Μπορεις να βαλεις οτι φωτογραφια θες στη θηκη και ειναι κατω απο 8 ευρα το κοστος μαζι με τα μεταφορικα. https://vi.aliexpress.com/item/1005006995678605.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef1802TM8Fd8&gatewayAdapt=glo2vnm Edited 3 ώρες πριν by geoav 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts