tasos_v Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Fulgore1 said: Αυτά που ζητάς, μονο σε Samsung συσκευές θα τα βρείς που έχουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε αξεσουάρ λόγω μεγαλύτερης ζήτησης. Σε Poco μεριά πολύ λιγα πράγματα, γιαυτό και δεν βλέπεις πολλές επιλογές ειδικά από Ελλάδα. Οτι βρεις μονο από Aliexpress ή Amazon. Και για Xiaomi POCO X6pro βρίσκεις τα πάντα μέχρι και προστατευτικά τζαμάκια για τις κάμερες.και στο Ali και στο Temu σε πολύ φθηνές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν On 16/11/2024 at 10:51 ΜΜ, tasos_v said: Μπράβο βρε αδελφέ να είσαι καλά! Κάπου εδώ μέσα είδα για τη 12 και πήγα να πιστέψω ότι το δικό μου είναι κουφό. Επομένως στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή υποστηρίζει την 11 σε αναμονή της 12. Σωστά? Δεν ξέρω γιατί δεν έχει βγει με Ελλάδα. Αν το θες μπορείς να αλλάξεις χώρα και να βάλεις οτιδήποτε άλλη. Θα στο βγάλει. Όταν ξεκινήσει να κατεβαίνει γυρνάς πάλι Ελλάδα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Υπάρχει και η άλλη λύση...πάρε Samsung και καθάρισες! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 ώρες πριν, specguard said: Υπάρχει και η άλλη λύση...πάρε Samsung και καθάρισες! Πρίτςςςς!! Σαγιόμι και ξερό ψωμί!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 ώρες πριν, specguard said: Υπάρχει και η άλλη λύση...πάρε Samsung και καθάρισες! Μονό Xiaomi...Δεν σπάει δεν χαλάει είναι Poco και... Το έχω τσεκάρει προσωπικά 🤣 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts