specguard Δημ. Τρίτη στις 07:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:17 μμ 2 ώρες πριν, geoav said: Ναι το εχω υποψιν και το παρακολουθω και αυτο. Ειμαι σε αναμονη. Δε νομιζω οτι θα βγει αυτο ποτε κοντα στα 300. https://techmaniacs.gr/episimo-ntempoyto-gia-ta-redmi-note-14-pro-pro-me-times-poy-kolazoyn/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Τρίτη στις 07:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:24 μμ 6 minutes ago, specguard said: https://techmaniacs.gr/episimo-ntempoyto-gia-ta-redmi-note-14-pro-pro-me-times-poy-kolazoyn/ Αυτές οι τιμές είναι για την Κίνα εν τω μεταξύ 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:32 μμ Have faith my son!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:44 μμ 37 minutes ago, s_nova said: Εβαλα και dev check το ιδιο δειχνει αρα ο Aida ειναι σωστος . Είναι καταχωρημένα στο android τα νούμερα αυτά και απλά τα διαβάζουν. Να σου πω την αλήθεια, μου φαίνεται λάθος το 78 για συσκευή 10 μηνών. Πόσο % μπαταρία χάνεις σε μια μέρα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Τρίτη στις 08:00 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:00 μμ 13 minutes ago, Arinos said: Είναι καταχωρημένα στο android τα νούμερα αυτά και απλά τα διαβάζουν. Να σου πω την αλήθεια, μου φαίνεται λάθος το 78 για συσκευή 10 μηνών. Πόσο % μπαταρία χάνεις σε μια μέρα; Τι εννοεις καθε μερα Μερα το φορτιζω αντε καμια φορα την δευτερη μερα απ οπου ναναι υπολοιπο ποτε 20% ποτε 40% κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Τρίτη στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:05 μμ Υπολογίζοντας ότι το έχεις φορτίσει κάπου στις 250 φορές από 40% πήγε 80% και σταμάτησε η φόρτιση, οι 78 κύκλοι μου φαίνονται πολύ λίγοι. Πολύ θετικό όμως που κρατάει τόσο η μπαταρία. 40 minutes ago, p_k said: Αυτές οι τιμές είναι για την Κίνα εν τω μεταξύ Ελλάδα θα πάει κλασικά γύρω στα 450-550... λογικά από τα Κινεζομάγαζα θα υπάρχει σε εκείνες τις τιμές όπως πήραμε το x6 pro, τέλη Μάρτη που το παρήγγειλα από αλί πήγε στα 265€ το 12/512 και σε ακριβώς 7 μέρες το είχα στα χέρια μου. 3 ώρες πριν, specguard said: Παρακολούθα και το AliExpress τώρα που έρχεται η Μαύρη Παρασκευή,εγώ το είχα πάρει στα 232 ευρώ το 12/512 από Γαλλία. Το x6 pro? Μήπως θυμάσαι ποιον μήνα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Τρίτη στις 08:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:20 μμ Είχα ένα γενναιόδωρο κουπόνι για αυτό η τιμή είχε πέσει τόσο χαμηλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 08:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:22 πμ Καλημέρα! Το ρώτησα και στο νήμα του xiaomi 11T Pro, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Το ρωτάω κι εδώ μήπως βοηθήσετε. Όσο ήμουν στο miui δε λαμβανα ενημερώσεις ΟΤΑ και όταν θέλησα να παω στο HyperOS το πέρασα χειροκίνητα. Τώρα που είμαι στην 1.0.3.0 πάλι δε λαμβάνω ενημερώσεις. Συγκεκριμένα έχω την 1.0.3.0.UKDEUXM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. Χθες στς 08:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:26 πμ 15 ώρες πριν, specguard said: Για αυτό θα την φορτίζει με μικρότερο φορτιστή σε Watt για να μην σηκώνει θερμοκρασία η οποία ως γνωστόν καταστρέφει την μπαταρία. Επίσης θα την φορτίζει ανάμεσα 20%-80% για μικρότερη φθορά εγώ έχω βρει τον χρυσό κανόνα 51%-65% με 0,01 κύκλους φθοράς και με βγάζει 2 ώρες SOT και 11 ώρες Standby. Είμαι κάτοχος του κινητού από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι σήμερα έχει γράψει το κοντέρ 36 κύκλους φόρτισης Αυτό μας κάνει 41 μήνες πριν αρχίσει να κάνει "χαζα"!!! πως μπορω να δω τους κυκλους φορτισης που εχει πραγματοποιησει? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:13 πμ 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Καλημέρα! Το ρώτησα και στο νήμα του xiaomi 11T Pro, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Το ρωτάω κι εδώ μήπως βοηθήσετε. Όσο ήμουν στο miui δε λαμβανα ενημερώσεις ΟΤΑ και όταν θέλησα να παω στο HyperOS το πέρασα χειροκίνητα. Τώρα που είμαι στην 1.0.3.0 πάλι δε λαμβάνω ενημερώσεις. Συγκεκριμένα έχω την 1.0.3.0.UKDEUXM Άλλαξε χώρα πχ Ιταλία, Ελβετία,κλπ και τσεκαρισε εκ νέου.Αλλιως κατεβάζεις την ΟΤΑ στο κινητό σου και την περνάς χειροκίνητα. 1 ώρα πριν, redman20 said: πως μπορω να δω τους κυκλους φορτισης που εχει πραγματοποιησει? Κατεβάζεις από το Play store την εφαρμογή Aida64 και όταν ανοίξει πατάς εκεί που γράφει Battery 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. Χθες στς 11:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:00 πμ Αν δεν το φορτιζεις μεχρι 100% δεν το μετραει σαν κυκλο φορτισης? Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Χθες στς 12:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:14 μμ (edited) 2 ώρες πριν, specguard said: Άλλαξε χώρα πχ Ιταλία, Ελβετία,κλπ και τσεκαρισε εκ νέου.Αλλιως κατεβάζεις την ΟΤΑ στο κινητό σου και την περνάς χειροκίνητα. Να υποθέσω εννοείς να κατεβάσω την ΟΤΑ αυτής που είμαι τώρα? Επειδή δεν έχει αρχείο για λήψη σε αυτήν την έκδοση. Οι 2 επόμενες που έχουν βγει έχουν. 27 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Να υποθέσω εννοείς να κατεβάσω την ΟΤΑ αυτής που είμαι τώρα? Επειδή δεν έχει αρχείο για λήψη σε αυτήν την έκδοση. Οι 2 επόμενες που έχουν βγει έχουν. Άκυρο! Τώρα κατάλαβα τι εννοείς! Όλα καλά! 27 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Να υποθέσω εννοείς να κατεβάσω την ΟΤΑ αυτής που είμαι τώρα? Επειδή δεν έχει αρχείο για λήψη σε αυτήν την έκδοση. Οι 2 επόμενες που έχουν βγει έχουν. Άκυρο! Τώρα κατάλαβα τι εννοείς! Όλα καλά! Επανέρχομαι! Κατέβασα το αρχείο zip με την ΟΤΑ και όταν επιλέγω το αρχείο για εγκατάσταση μου βγάζει μνμ "Αδυναμία επαλήθευσης πακέτου" Edited Χθες στς 12:41 μμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. Χθες στς 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:09 μμ (edited) 3 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Να υποθέσω εννοείς να κατεβάσω την ΟΤΑ αυτής που είμαι τώρα? Επειδή δεν έχει αρχείο για λήψη σε αυτήν την έκδοση. Οι 2 επόμενες που έχουν βγει έχουν. Άκυρο! Τώρα κατάλαβα τι εννοείς! Όλα καλά! Επανέρχομαι! Κατέβασα το αρχείο zip με την ΟΤΑ και όταν επιλέγω το αρχείο για εγκατάσταση μου βγάζει μνμ "Αδυναμία επαλήθευσης πακέτου" Συνηθως η ΟΤΑ αφορουν τα security patches. Προχωρα στις ΟΤΑ των επομενων 1 την φορα... 4 minutes ago, specguard said: Συνηθως η ΟΤΑ αφορουν τα security patches. Προχωρα στις ΟΤΑ των επομενων 1 την φορα... 5 ώρες πριν, redman20 said: Αν δεν το φορτιζεις μεχρι 100% δεν το μετραει σαν κυκλο φορτισης? Συμφωνα με τις μετρησεις του Accubattery ΝΑΙ, πρεπει να το φορτισεις στο 100% με την μια 'η αθροιστικα...Παρε μια μετρηση με το Aida 64 και μετα απο μερικες φορτισεις δες το ξανα για να το διευκριν'ησεις. 8 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Καλημέρα! Το ρώτησα και στο νήμα του xiaomi 11T Pro, αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση. Το ρωτάω κι εδώ μήπως βοηθήσετε. Όσο ήμουν στο miui δε λαμβανα ενημερώσεις ΟΤΑ και όταν θέλησα να παω στο HyperOS το πέρασα χειροκίνητα. Τώρα που είμαι στην 1.0.3.0 πάλι δε λαμβάνω ενημερώσεις. Συγκεκριμένα έχω την 1.0.3.0.UKDEUXM https://xiaomitime.com/xiaomi-11t-pro-gets-major-hyperos-1-5-update-with-august-2024-security-patch-12376/ Δες μηπως βγαλεις ακρη εδω. Θεωρω περιτο να πω οτι χρειαζεσαι την recovery rom για να κανης αναβαθμιση μεσα απο το κινητο. Edited Χθες στς 04:14 μμ by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 3 ώρες πριν, specguard said: Συνηθως η ΟΤΑ αφορουν τα security patches. Προχωρα στις ΟΤΑ των επομενων 1 την φορα... Συμφωνα με τις μετρησεις του Accubattery ΝΑΙ, πρεπει να το φορτισεις στο 100% με την μια 'η αθροιστικα...Παρε μια μετρηση με το Aida 64 και μετα απο μερικες φορτισεις δες το ξανα για να το διευκριν'ησεις. https://xiaomitime.com/xiaomi-11t-pro-gets-major-hyperos-1-5-update-with-august-2024-security-patch-12376/ Δες μηπως βγαλεις ακρη εδω. Θεωρω περιτο να πω οτι χρειαζεσαι την recovery rom για να κανης αναβαθμιση μεσα απο το κινητο. Το μόνο που πιάνει τόπο αυτή τη στιγμή είναι να περάσω τη ROM μέσω fastboot, γιατί και την recovery που κατέβασα πάλι σφάλμα μου βγάζει....δεν ξέρω γιατί έχει γίνει έτσι η κατάσταση. Τέλοσπαντων, ευχαριστώ για το χρόνο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Σχετικά με αλλαγή χώρας στις ρυθμίσεις του κινητού, region > πχ Ιταλία ή οτιδήποτε άλλο μήπως και βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 18 minutes ago, Arinos said: Σχετικά με αλλαγή χώρας στις ρυθμίσεις του κινητού, region > πχ Ιταλία ή οτιδήποτε άλλο μήπως και βγει Ούτε έτσι βγαίνει κάτι...έχει σκαλωσει εδώ και καιρό και δεν ξέρω το λόγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 hour ago, Arinos said: Σχετικά με αλλαγή χώρας στις ρυθμίσεις του κινητού, region > πχ Ιταλία ή οτιδήποτε άλλο μήπως και βγει Σε κατι φορουμ που μπηκα μερικοι ειχαν δοκιμασει Πολωνια! 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Το μόνο που πιάνει τόπο αυτή τη στιγμή είναι να περάσω τη ROM μέσω fastboot, γιατί και την recovery που κατέβασα πάλι σφάλμα μου βγάζει....δεν ξέρω γιατί έχει γίνει έτσι η κατάσταση. Τέλοσπαντων, ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αν εχεις ξεκλειδωτο το bootloader αυτο να κανης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 47 minutes ago, specguard said: Σε κατι φορουμ που μπηκα μερικοι ειχαν δοκιμασει Πολωνια! Αν εχεις ξεκλειδωτο το bootloader αυτο να κανης! Πάω δυναμικά για φλασαρισμα. Με καμία χώρα δεν νιώθει. Ερώτηση: να περασω το Global? Επειδή και τις προάλλες που πέρασα Europe δεν είδα προκοπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 6 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πάω δυναμικά για φλασαρισμα. Με καμία χώρα δεν νιώθει. Ερώτηση: να περασω το Global? Επειδή και τις προάλλες που πέρασα Europe δεν είδα προκοπή Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...αφου με την eu δεν βρηκες προκοπη , προχωρα με global. Nα κανω εγω ερωτηση τωρα...το bootloader πως το καταφερες και το ξεκλειδωσες? Γιατι προσωπικα προσπαθησα μεσω του Xiaomi Community αλλα με εβαζε συνεχει στις καλενδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 11 minutes ago, specguard said: Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...αφου με την eu δεν βρηκες προκοπη , προχωρα με global. Nα κανω εγω ερωτηση τωρα...το bootloader πως το καταφερες και το ξεκλειδωσες? Γιατι προσωπικα προσπαθησα μεσω του Xiaomi Community αλλα με εβαζε συνεχει στις καλενδες! Δεν το έχω ξεκλειδωτο. Δεν δοκίμασα ποτέ να το κάνω γιατί έχω ένα redmi note 9 pro στην άκρη με ξεκλειδωτο και κάνω εκεί ο,τι χρειάζεται. Αν θυμάμαι καλά περίμενα 7 μέρες για να ξεκλειδώσει. Προφανώς και έχει διαδικασία που πρέπει να γίνει πριν... Βίντεο από yt είχα δει και τα έκανα βήμα-βημα. Έχουν αλλάξει τη διαδικασία; Edited 19 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
specguard Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 20 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Δεν το έχω ξεκλειδωτο. Δεν δοκίμασα ποτέ να το κάνω γιατί έχω ένα redmi note 9 pro στην άκρη με ξεκλειδωτο και κάνω εκεί ο,τι χρειάζεται. Αν θυμάμαι καλά περίμενα 7 μέρες για να ξεκλειδώσει. Προφανώς και έχει διαδικασία που πρέπει να γίνει πριν... Βίντεο από yt είχα δει και τα έκανα βήμα-βημα. Έχουν αλλάξει τη διαδικασία; Σε Μiui ουτε καν 7 ημερες δεν περιμενα...Στο Hyper OS υπαρχει θεμα!!! 3 minutes ago, specguard said: Σε Μiui ουτε καν 7 ημερες δεν περιμενα...Στο Hyper OS υπαρχει θεμα!!! https://xiaomi.eu/community/threads/free-official-hyperos-unlock-bootloader.71323/ Edited 19 ώρες πριν by specguard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 26 minutes ago, specguard said: Σε Μiui ουτε καν 7 ημερες δεν περιμενα...Στο Hyper OS υπαρχει θεμα!!! Θα κάνω μια προσπάθεια κι εγώ αυτές τις ημέρες και θα ενημερώσω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Το τσίμπησα το error όταν έκανα κλικ για flash... "not allowed in Locked State". Πρέπει να ξεκλειδώσεις τον Bootloader για να μπορέσεις να φλασαρεις πλέον; Έτσι το έκαναν στο HyperOS? Edit: Εκανα όλα τα βήματα κι έφτασα στο σημείο που μου πετάει στο xiaomi tool το μνμ να περιμένω 168 ώρες για να ξεκλειδώσει ο bootloader. Τώρα απλά περιμένω ή γίνεται να παρακάμψω αυτό το μνμ κάπως; Edited 3 ώρες πριν by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν https://www.google.com/amp/s/www.techaholic.gr/2024/10/31/aftes-oi-xiaomi-poco-redmi-syskeves-tha-paroun-to-hyperos-2/%3famp=1 Από τις πρώτες συσκευές το Poco μας.Για να δούμε τι θα δούμε με το HyperOs 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts