Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιζει και ρολο ποιες εφαρμογες ειναι βελτιστοποιημενες.Με samsung internet μου καταπινει μπαταρια. Βγαζω την Σαμμυ και βαζω Opera η chrome  τα παει πολυ  καλυτερα. 

Γενικα εγω ειμαι ικανοποιημενος και το λεω αυτο γιατι μολις το βγαλω απ τι φορτιση στο 100% για να πεσει στο 99% με ανοιχτα τα δεδομενα 5G συνδεση Bt οθονη παντα 120 χερζ και φωτεινοτητα λιγο πανω απ τη μεση στο αυτοματο κανει κανα 15-20 λεπτα περιππου με χρηση να παει στο 99% .Βεβαια αργοτερα δεν κανει τοσο καλη διαχειριση ποτε ψιλοτρωει πιο γρηγορα  ποτε πιο αργα κτλ.

Μεγαλη εντυπωση μου κανει επισης στις κλησεις μεγαλης διαρκειας.Μιλαω πχ.με ενα πελατη 1 ωρα και τρωει αρκετα ελαχιστα μπαταρια 

Πσσσσσ....

Ειμαι πολυ κομπλε γενικα και αρκετα ευχαριστημενος μια και εχει επισης κορυφαια αποδοση με ολα τα Galaxy buds της Sammy.

Αυτο το 5.4 προτυπο που εχει το Poco με τα galaxy buds που ειναι και αυτα 5.4 ολα τα λεφτα πραγματικα...

Τελειοτατη ακουστικη τοσο σε ακροαση Ραδιο μιλαμε για ωρες ετσι οσο και στις παρα πολλες κλησεις ...

Μπραβο Pοco απ τις φιλιπιννες , ταιλανδη που εισαι τελος παντων :classic_tongue:

Ειχα προβληματα με τα Samsung των 1000 + ευρω και δεν εχω με τα Poco των 200+ ευρω ρε αυτα ειναι απ ταγραφα...

Γιαυτο με βλεπετε καπου-καπου ναμαι ενθουσιασμενος και να ζητω-κραυγαζω λες και ειμαι στη συγγρου...:classic_laugh:

Κουκου Που ειναι το Εψιλον στο Poco  Που ειναι ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις αρε Σαμμυ με ειχες Ξεσκισει στο Εψιλον στην πλοηγηση  εκεινο το σκαλωμα να πεφτει σε Edge(Ε) και για να γυρισει ξανα σε 5G επρεπε να το βαλω σε λειτουργια πτησης και ξανα για να ερθει ε ΟΧΙ ΡΕ  αν ποτε βαλεις καλυτερο  μοντεμ ισως τα ξαναπουμε...

Απ οτι σκουω Σαμμυ στα καινουργια galaxy S25 θες να βαλεις Dimensity 9400 γιατι δεν σου αρεσει ο Snapdragon γιατι μωρε τους ειχες ψοφισει στο Εψιλον με τους Snap ε και δε Διορθωνεται με τιποτα...

Να μη πουμε κιαλλα για την κορυφαια χρωματικη πιστοτητα που δινουν οι Dιmensity ασε καλυτερα σε σεβομαι...

Αυτα για την ωρα...

Edited by s_nova

Έχω κατεβάσει το διορθωμένο youtube που είχες βάλει και μου αργεί πολύ να φορτώσει 8 στα 10 βίντεο (τα shorts τα παίζει κατευθείαν) ενώ ακόμα και αν κλειδώνω το βίντεο στα 1080 η εικόνα φαίνεται σαν 480 ή στην καλύτερη 720.Ειχε γίνει κάτι το καλοκαίρι και το έχασα η κάνω κάτι λάθος;ακολουθώ τις οδηγίες και δεν έχω αλλάξει ούτε wifi ούτε κάτι άλλο που θα μπορούσε να ρίξει την ταχύτητα.. Μέχρι σήμερα το πρωί πριν την επαναφορά έπαιζε κανονικά. 

5 ώρες πριν, s_nova said:

Το εβαλα και σε λειτουργια πτησης σημερα εχω παρει ρεπο απ ολες τις εργασιες που εχω εριξα ενα υπνο δυνατο :classic_tongue: .Τραβηξα προχειρα φωτο απο αλλο κινητο απ τις 8 30 το πρωι μεχρι τις 3.15 το μεσημερι εχασε 2% σε λειτουργια πτησης δηλαδη σε ενα 7ωρο χμμμ θα ηθελα βαρια 1% αλλα οκ κατι ψιλαχτυπαει στο παρασκηνιο αλλα ελαχιστο το κακο:classic_tongue: Και στον υπνο ρε Γουγλε  μας τρως μπαταριουλα....

spacer.png

spacer.png

Έκανα και εγώ το τέστ της "Overlay" και μου έβγαλε απώλεια 1% στο 5 Ώρο...και αυτό μόλις έκλεισα το airplane mode. Με την 1.0.9.0 έτυχε να το αφήσω standby 12 ωρο αφού το είχα φορτίσει στο 100% και δεν είχε χάσει τίποτα. Ακόμα δεν μου έγινε μάθημα αν κάτι δουλεύει μην το πειράζεις!!!

Screenshot_2024-10-09-20-29-26-861_com.digibites.accubattery.jpg

Δεν γινεται να μη βαζει καποιος ενημερωσεις τουλαχιστον τον πρωτο χρονο απαραιτητα γιατι στο λειτουργικο θα εχει πολλες διορθωσεις σε διαφορους τομεις .

20 minutes ago, s_nova said:

Δεν γινεται να μη βαζει καποιος ενημερωσεις τουλαχιστον τον πρωτο χρονο απαραιτητα γιατι στο λειτουργικο θα εχει πολλες διορθωσεις σε διαφορους τομεις .

Διορθωνουν 1 χαλανε 10!!!

Just now, specguard said:

Διορθωνουν 1 χαλανε 10!!! Οπως και με το Μι 9Τ Pro... με την MIUI 10 ηταν το τελειο...και εφτασε με την MIUI 12 να εχει χασει τις μισες ωρες SOT

Πλέον το κλασικό bug που έχω βρει στο κινητό και δεν είχα ποτέ άλλοτε με άλλο τηλέφωνο είναι το εξής : μόλις ανοίγω την εφαρμογή gazzetta και μόνο όταν υπάρχει το live αγώνων σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, με το που πάω να μπω μέσα στο live και να σκρολαρω τότε κολλάει το κινητό και ή πατάω για 10 δευτερόλεπτα το Power button για επανεκκίνηση ή κάνει από μόνο του επανεκκίνηση μετά από κάποια λεπτά. Πραγματικά αυτό δε ξέρω πως εξηγείται.. 

Το έχει αντιμετώπισει κάποιος άλλος; 

Κανε κοπυ την διευθυνση να δοκιμασουμε και μεις αλλα στειλε μας ακριβως εκει που λες.

Edited by s_nova

28 minutes ago, sot20 said:

Πλέον το κλασικό bug που έχω βρει στο κινητό και δεν είχα ποτέ άλλοτε με άλλο τηλέφωνο είναι το εξής : μόλις ανοίγω την εφαρμογή gazzetta και μόνο όταν υπάρχει το live αγώνων σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο, με το που πάω να μπω μέσα στο live και να σκρολαρω τότε κολλάει το κινητό και ή πατάω για 10 δευτερόλεπτα το Power button για επανεκκίνηση ή κάνει από μόνο του επανεκκίνηση μετά από κάποια λεπτά. Πραγματικά αυτό δε ξέρω πως εξηγείται.. 

Εφόσον δεν συμβαίνει πουθενά αλλού, προφανώς είναι πρόβλημα της εφαρμογής

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και να το δοκιμάσετε σε ένα ντέρμπι πχ. Τη Κυριακή που μπήκα στο live του ποδοσφαίρου Παο - Ολυμπιακός μου το έκανε την τριτη φορά που μπηκα. Στη συνέχεια έκανα επανεκκίνηση πατώντας το Power button για δέκα δευτερόλεπτα. Το κινητό παγώνει δεν κάνει τίποτα. Μετά την επανεκκίνηση όλα καλά, όμως εξακολουθεί να το κάνει μονο με αυτή τη συνθήκη στη συγκεκριμένη εφαρμογή. 

Αυτές είναι οι πληροφορίες της εφαρμογής 

Screenshot_2024-10-09-23-14-52-234_com.miui.securitycenter.jpg

Επανήλθα,προς το παρόν συνεχόμενα ρισταρτ δεν βλέπω (όχι ότι μου το έκανε κάθε μέρα πιο πριν αλλά οκ,ελπίζω να έστρωσε).Μπαταρια είδα μια βελτίωση με την ίδια χρήση ένα 15% παραπάνω,δεν περιμένω θαύματα,με 4G και τέρμα φωτεινότητα όταν το χρησιμοποιώ λόγο εξωτερικής εργασίας και ράδιο θέλω και δεύτερη φόρτιση μέσα στη μέρα για να βγάλει μέχρι το βράδυ...με Wifi σπίτι αλλάζουν όλα αλλά ένα 10ωρο είναι εκτός σπιτιού οπότε... Τέλος πάντων,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. 

Edited by George6633

20 ώρες πριν, sot20 said:

Και γω το έπαθα αυτό με το gazzetta. Κόλλησε το κινητό και μετά από κάνα λεπτό έκανε επανεκκίνηση άρα θα είναι πρόβλημα της εφαρμογής υποθέτω. 

Ιδού η λίστα των συσκευών που υποστηρίζουν GoogleAR. Το αρχαίο μου F1 υποστηρίζει και δεν υποστηρίζει το X6 pro. Επίσης ούτε το απλό Χ6 είναι στην λίστα παρόλο που εχει Snapdragon. Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ πολύ πλέον να ξαναπροτείνω Xiaomi

https://developers.google.com/ar/devices

Αργουν καινουργιες συσκευες να υποστηριξουν.Ουτε το samsung s23 και s24 ειχαν στην αρχη .Ουτε καμια καινουργια συσκευη οταν βγαινει εχει αμεσως live camera στο maps. Ειναι ζητημα των προγραμματιστων της  google καθως η εφαρμογη ειναι δικη τους   .Τωρα το Εαν και Ποτε Αγνωστο . . . .

Edited by s_nova

Έχω παρατηρήσει ένα bug (σοβαρό κατά εμέ). Όταν ανοίγω Bluetooth και συνδέεται με το αυτοκίνητο αρχίζει και ζεσταίνεται και αναβοσβηνει η οθόνη του κινητού αυξομειώνοντας την ένταση. Ούτε με επανεκκίνηση λύνεται παρά μόνο με απενεργοποίηση του Bluetooth.αν δεν το κάνω αυτό δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή.

On 9/10/2024 at 10:23 ΜΜ, sot20 said:

H Gazzeta ειναι μια απο τις πιο κακογραμμενες εφαρμογες στο Play Store....

Edited by Nick_minos
:innocent:

2 ώρες πριν, elias87_ said:

Έχω παρατηρήσει ένα bug (σοβαρό κατά εμέ). Όταν ανοίγω Bluetooth και συνδέεται με το αυτοκίνητο αρχίζει και ζεσταίνεται και αναβοσβηνει η οθόνη του κινητού αυξομειώνοντας την ένταση. Ούτε με επανεκκίνηση λύνεται παρά μόνο με απενεργοποίηση του Bluetooth.αν δεν το κάνω αυτό δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την συσκευή.

Εννοείται ότι είναι σοβαρό. Ωστόσο εγώ δεν το έχω,οπότε κάτι παίζει με το δικό σου setup. Στο αυτοκίνητο τι σύστημα έχεις; Έχεις συνδέσει άλλο τηλέφωνο για να δεις πως συμπεριφερεται; 

1 hour ago, SERS1612 said:

Εννοείται ότι είναι σοβαρό. Ωστόσο εγώ δεν το έχω,οπότε κάτι παίζει με το δικό σου setup. Στο αυτοκίνητο τι σύστημα έχεις; Έχεις συνδέσει άλλο τηλέφωνο για να δεις πως συμπεριφερεται; 

Vw είναι έχω συνδέσει τουλάχιστον 3 συσκευές απροβληματιστες( η 1 ήταν πάλι poco).

1 hour ago, elias87_ said:

Vw είναι έχω συνδέσει τουλάχιστον 3 συσκευές απροβληματιστες( η 1 ήταν πάλι poco).

Την ενημέρωση που είχε βγάλει πρόσφατα στο bluetooth την έκανες;

Το σύστημα που έχει από την μάνα του η Vw έχει; Πώς ονομάζεται; 

Edited by SERS1612

40 minutes ago, SERS1612 said:

Την ενημέρωση που είχε βγάλει πρόσφατα στο bluetooth την έκανες;

Το σύστημα που έχει από την μάνα του η Vw έχει; Πώς ονομάζεται; 

3 ώρες πριν, SERS1612 said:

Vw discover pro είναι το σύστημα. Ενημέρωση Bluetooth έκανα πριν ούτε μια βδομάδα. Το ίδιο συνεχίζει.

1 ώρα πριν, s_nova said:

Αλλαξε και αυτα στις επιλογες προγραμματιστη μπας και ...

spacer.png

Σε ευχαριστώ.. τα άλλαξα θα το δοκιμάσω αύριο και θα επανέλθω..

7 ώρες πριν, elias87_ said:

To VW φταιει...Να το κοιταξεις

:innocent:

Μήπως έχεις ενεργό κάποιο vpn (πχ AD away); Στο δικό μου για να συνδεθεί μέσω Android auto με την οθόνη πρέπει να απενεργοποιώ αυτό το πρόγραμμα πρώτα. 

20 minutes ago, sot20 said:

Μήπως έχεις ενεργό κάποιο vpn (πχ AD away); Στο δικό μου για να συνδεθεί μέσω Android auto με την οθόνη πρέπει να απενεργοποιώ αυτό το πρόγραμμα πρώτα. 

Όχι δεν έχω. Τον android auto λειτουργεί κανονικά. Το κινητό δεν μπορώ να λειτουργήσω λόγω της αυξομείωσης της έντασης που κάνει.