p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Κι εγώ Φλεβάρη έχω, λες να δοκιμάσω; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 8 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 56 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Η αλλαγή σε Ελλάδα μπορεί να γίνει αμέσως με το που ξεκινήσει το download, δε χρειάζεται να περιμένεις άδικα.η διαδικασία συνεχίζει κανονικά. Όλο το ζήτημα είναι να εμφανιστεί η νέα έκδοση και να πατηθεί το κουμπί να ξεκινήσει το κατέβασμα. Στην αρχη το εκανα οπως το λες αλλα το εξαφανισε μετα δηλαδη το πηρε πισω...Την δευτερη φορα περιμενα να τελιωσει η οριστικοποιηση.Τοτε εβγαλε το μηνυμα να γινει reboot τοτε το αλλαξα Ελλαδα και μετα εκανα το reboot.Μια χαρα 4 minutes ago, p_k said: Κι εγώ Φλεβάρη έχω, λες να δοκιμάσω; Κοιτα...Δεν ξερω τι να σου πω πως ηρθε εμενα και το εκανα σκεφτηκα οτι οι Ιταλοι ειναι φιλοι μας θα εχει μεσα σιγουρα τα σωστα Ελληνικα CSC και ολα καλως ουτε VoLte εχασα ουτε τιποτα. Νταξει παντα υπαρχει ενα μικρο ρισκο να γινει η μακακια... Edited 8 Ιουνίου by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) s_nova πωs το βλεπειs με την 1.0.8.0...?..ολα οκ..?..ψηνομαι να παρανομησω και εγω..αλλα θελω να σιγουρευτω απο σενα οτι ολα οκ....πωs το γυρναμε χωρα..?..που παμε στιs ρυθμισειs..? ..ακυρο...κατεβαινει τωρα με Ιταλια..μου εχει δεχτει ηδη χωριs να κλοτσησει επιστροφη region Ελλαδα....(ειμαι ανυπομονοs...) Edited 8 Ιουνίου by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) Η αλλαγή χώρας είναι εύκολη. Το μετά είναι αβέβαιο. 9 στις 10 περιπτώσεις είναι ασφαλής διαδικασία. Τι γίνεται όμως αν πέσουμε στο 10%; Και εξηγούμαι: Όταν άλλαξα χώρα και έβαλα την Ελβετία στο Poco x5 pro, ήρθε κανονικά το update χάθηκε όμως το volte και βέβαια το WiFi calling και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε απολύτως. Δεν υπήρχε δηλαδή συνεργασία του παρόχου με το κινητό (ας το πω έτσι απλά). Έφτασα στο σημείο να το δώσω και βρήκα την ησυχία μου και από τότε είπα ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω αλλαγή χώρας. Ο φίλος @Don_VitoCorleone τόλμησε με Ινδονησία και του βγήκε. Δεν είχε προβλήματα. Εγώ θα περιμένω στωικά να έρθει το update ΟΤΑ. Edited 8 Ιουνίου by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 1 minute ago, p_k said: Η αλλαγή χώρας είναι εύκολη. Το μετά είναι αβέβαιο. 9 στις 10 περιπτώσεις είναι ασφαλής διαδικασία. Τι γίνεται όμως αν πέσουμε στο 10%; Και εξηγούμαι: Όταν άλλαξα χώρα και έβαλα την Ελβετία στο Poco x5 pro, ήρθε κανονικά το update χάθηκε όμως το volte και δεν μπορούσα να κάνω τίποτε απολύτως. Δεν υπήρχε δηλαδή συνεργασία του παρόχου με το κινητό (ας το πω έτσι απλά) Έφτασα στο σημείο να το δώσω και βρήκα την ησυχία μου και από τότε είπα ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω αλλαγή χώρας. Θα περιμένω στωικά να έρθει ΟΤΑ. σου απαντω σε λιγο..ειναι στο εξαγωγη στο 50%....μακαρι να πανε ολα καλα.... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Το ξεκίνησες τελικά! 😊 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 2 minutes ago, p_k said: Το ξεκίνησες τελικά! 😊 ειμαι οριστικοποιηση 30% και συνεχιζει..ενα αγχοs το εχω... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου βρε μια χαρά θα παει. Στο 99.9% μια χαρά πάει. Δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές το έχω κάνει τόσα χρόνια. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Εδω να σημειώσω ότι εγώ έχω το poco x6 το απλό, όχι το pro 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου @p_k είσαι ο 1/1000.... Αν και η xiaomi λέει να μην το κάνουμε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Γιατί υπάρχει όμως αυτή η καθυστέρηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Just now, SAKIS1980 said: @p_k είσαι ο 1/1000.... Αν και η xiaomi λέει να μην το κάνουμε. Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχα επικοινωνήσει και με την εξυπηρέτηση πελατών εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν ότι δεν συνιστάται, αλλά δεν θα μπορούσαν να πουν και κάτι άλλο αυτοί. Ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβη κάτι τέτοιο φίλε. Και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν έχω κάνει αλλαγή χώρας χωρίς κανένα πρόβλημα. Just now, Arinos said: Γιατί υπάρχει όμως αυτή η καθυστέρηση; Ας ελπίσουμε να πήγαν όλα καλά στον φίλο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) δοξα τον θεο..ολα οκ παιδια...σε X6 Pro....Volte & WiFi calling ενεργα...στο restart μου εβγαλε bloatware 7..8 apps τυπου booking.com..και κατι games τηs κακιαs ωραs..πηραν ποδι delete και ολα οκ... Edited 8 Ιουνίου by Christos_Tz 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 27 minutes ago, p_k said: Εδω να σημειώσω ότι εγώ έχω το poco x6 το απλό, όχι το pro Συμφορουμίτη, μήπως θα ήταν καλύτερα να έγραφες στο δίπλα θέμα του απλού Poco για αυτά? Δεν νομίζω ότι στο εδώ θέμα ενδιαφέρει τους υπόλοιπους γιατί αργεί η αναβάθμιση στο απλό Poco X6.... Edited 8 Ιουνίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Just now, Fulgore1 said: Συμφορουμίτη, μήπως θα ήταν καλύτερα να έγραφες στο δίπλα θέμα του απλού Poco για αυτά? Δεν νομίζω ότι στο εδώ θέμα ενδιαφέρει τους υπόλοιπους γιατί αργεί η αναβάθμιση στο απλό Poco X6.... Ναι φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, θα γράφω πλέον εκεί, απλώς εκεί δεν υπάρχουν τόσο πολλές συζητήσεις. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω όμως. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 8 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 20 minutes ago, Arinos said: Γιατί υπάρχει όμως αυτή η καθυστέρηση; Για Ελλαδα καθυστερει για πιο λογο χμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Τι πιστεύεις; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Θα περιμένω υπομονετικά... Αν είχα vodafone, cosmote, θα το είχα κάνει, αλλά με το vowifi της wind δεν είναι να παίζεις 😨 Διάβαζα στο αντίστοιχο νήμα για περιπτώσεις που ακόμα και με συμβατό κινητό δεν ενεργοποιούταν, οπότε να μην πάθουμε καμιά ζημιά... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 8 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 20 minutes ago, p_k said: Τι πιστεύεις; Δεν ξερω με τι προυποθεση ακολουθειται το χρονοδιαγραμμα Ενημερωσεων και μας εχουν να ερχεται σε μας πιο αργα.Παντως εχουν λογους πχ. Αναλογα πωλησεις κτλ.λεω εγω τωρα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKIS1980 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Ε ναι λογικό να κοιτάει τις πωλήσεις ανά χώρα και να δίνει προτεραιότητα αφού δεν μπορεί να υποστηρίξει την Global ταυτόχρονα παντού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 1 hour ago, s_nova said: Δεν ξερω με τι προυποθεση ακολουθειται το χρονοδιαγραμμα Ενημερωσεων και μας εχουν να ερχεται σε μας πιο αργα.Παντως εχουν λογους πχ. Αναλογα πωλησεις κτλ.λεω εγω τωρα... S_nova μου θυμιζειs παλι ποια γραμματοσειρα ειχεs γραψει στην σελιδα 6 οτι χρησιμοποιειs..? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 8 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 1 minute ago, Christos_Tz said: S_nova μου θυμιζειs παλι ποια γραμματοσειρα ειχεs γραψει στην σελιδα 6 οτι χρησιμοποιειs..? SF Pro Text B 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 10 minutes ago, s_nova said: SF Pro Text B να εισαι καλα!! Edited 8 Ιουνίου by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου (edited) 2 ώρες πριν, p_k said: Ναι φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, θα γράφω πλέον εκεί, απλώς εκεί δεν υπάρχουν τόσο πολλές συζητήσεις. Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω όμως. Συμφορουμίτη, γράψε και στο εδώ θέμα, απλά σε αυτό που ρωτάς συγκεκριμένα περί Android 14, δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας κάτοχος των συσκευών του θέματος, άρα τσάμπα το αναφέρεις. Από εκεί και πέρα, το όλο θέμα ξεκίνησε αρχές του χρόνου που η αναβάθμιση από miUi σε HyperOS έχει δημιουργήσει άπειρα προβλήματα στον κόσμο, γιαυτό και καθυστερεί, κυρίως σε Redmi και Poco μεριά. Η κάνεις υπομονή γενικά με Xiaomi/Redmi/Poco σε αυτό το κομμάτι ή με την πρώτη ευκαιρία πας σε εταιρεία με καλύτερη υποστήριξη βλέπε Google, Samsung κλπ. Εγώ όπως έγραψα και στο δίπλα θέμα, μένω με το X6 pro μέχρι τις γιορτές/black friday και αναλόγως τι παίξει σε προσφορά τότε, βλέποντας και κάνοντας. Edited 8 Ιουνίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 8 Ιουνίου Author Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου 1 minute ago, Christos_Tz said: SF Pro Text B δηλαδη Bold..?? Ε ειναι ψιλο-Bold υπαρχουν και ποιο εντονα ακομα...Ειμαι της γνωμης να εχουμε καλυτερα αυτες τις γραμματοσειρες για να μην καψουμε τα ματια στο ζουμ με κατι αλλες χαζες... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts