Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάλι από το πρωί σε s25 ultra έχει φάει κόλλημα να κάνει backup τις επαφές στο google

Screenshot_20250329_094054_One UI Home.jpg

εάν πάρω μια βάση για το αμάξι με μαγνήτη το κινητό με θήκη απλή κολλάει η θέλει ειδική θήκη;

3 ώρες πριν, redcom7 said:

Εμένα πάλι από το πρωί σε s25 ultra έχει φάει κόλλημα να κάνει backup τις επαφές στο google

Screenshot_20250329_094054_One UI Home.jpg

ναι και εμένα το έκανε πριν λίγες εβδομάδες .είχε φάει κόλλημα

9 minutes ago, ilka71 said:

εάν πάρω μια βάση για το αμάξι με μαγνήτη το κινητό με θήκη απλή κολλάει η θέλει ειδική θήκη;

ναι και εμένα το έκανε πριν λίγες εβδομάδες .είχε φάει κόλλημα

Εννοείς μαγνήτη magsafe? Πρέπει να πάρεις θήκη που να χει κι αυτή μαγνήτη αλλιώς δεν θα κάθεται στην βάση 

Edited by Johnny_Johnny

Ψάχνω βάση κινητού για τιμόνι μοτοσυκλέτας, αλλά είναι τεράστιο (ειδικά με τη θήκη) και οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Έχετε να προτείνετε κάτι μέχρι 30€;

Δεν θέλω να πάω σε ram και να φτάσω στα 80-90.

6 ώρες πριν, ilka71 said:

από το samsung contacts είναι όντως; εγώ αυτήν έχω

Screenshot_20250329_093312_Settings.jpg

σήμερα ,ακόμα είναι νωρίς βέβαια,είναι χαμηλά αυτή η εφαρμογή 

Screenshot_20250329_093456_Device care.jpg

Screenshot_20250329_093449_Device care.jpg

Περίεργα πράγματα.. Μήπως παίζει ρόλο που άλλη έκδοση είναι η εφαρμογή και άλλη ο αποθηκευτικός χώρος επαφών εκεί μήπως κάτι παίζει?? Για πήγενε ρυθμίσεις επαφών και εκεί που λέει πληροφορίες για τις Επαφές εσένα τι σου γράφει?? Εσυ ποιο τηλέφωνο έχεις?? Έχω αρκετή κατανάλωση εγώ συν ότι η έκδοση που έχεις η 15.3.45 δείχνει ακόμη ποιο παλιά σαν έκδοση ότι ναναι.. Αρα τι κάνουμε οεο?? Μήπως πρέπει να γίνει αναβάθμιση στην εφαρμογής contacts storage (εκεί που δείχνει και το πρόβλημα στην κατανάλωση) εγώ έχω εκεί την 15.0.64 παλιά και όχι στης επαφές?? Εσείς ποια έχετε εκεί?? 

Screenshot_20250329_153006_Device care.jpg

Screenshot_20250329_153009_Device care.jpg

Screenshot_20250329_153335_Contacts.jpg

Screenshot_20250329_153438_Settings.jpg

Screenshot_20250329_153636_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20250329_155138_Samsung Internet.jpg

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

9 minutes ago, zerv_5800 said:

Περίεργα πράγματα.. Μήπως παίζει ρόλο που άλλη έκδοση είναι η εφαρμογή και άλλη ο αποθηκευτικός χώρος επαφών εκεί μήπως κάτι παίζει?? Για πήγενε ρυθμίσεις επαφών και εκεί που λέει πληροφορίες για τις Επαφές εσένα τι σου γράφει?? Εσυ ποιο τηλέφωνο έχεις?? Έχω αρκετή κατανάλωση εγώ συν ότι η έκδοση που έχεις η 15.3.45 δείχνει ακόμη ποιο παλιά σαν έκδοση ότι ναναι.. Αρα τι κάνουμε οεο??

Screenshot_20250329_153006_Device care.jpg

Screenshot_20250329_153009_Device care.jpg

Screenshot_20250329_153335_Contacts.jpg

Screenshot_20250329_153438_Settings.jpg

Screenshot_20250329_153636_Samsung Internet.jpg

Κινητό είναι το S24 ultra 

Screenshot_20250329_155457_Contacts.jpg

34 minutes ago, ilka71 said:

Κινητό είναι το S24 ultra 

Screenshot_20250329_155457_Contacts.jpg

Λοιπόν κατέβασα τα ίδια να βάλω χειροκίνητα από το apk mirror και contacts storage και επαφές αλλά δεν με αφήνει ούτε τα ποιο παλιά ούτε τα ποιο καινούργια.. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή.. 

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

1 ώρα πριν, zerv_5800 said:

Λοιπόν κατέβασα τα ίδια να βάλω χειροκίνητα από το apk mirror και contacts storage και επαφές αλλά δεν με αφήνει ούτε τα ποιο παλιά ούτε τα ποιο καινούργια.. Μια τρύπα στο νερό δηλαδή.. 

Φίλε μου τη θερμοκρασία στο πάνω μέρος της οθόνης δίπλα από την ώρα πώς την έχεις βάλει;

Screenshot_20250329_181649_Chrome.jpg

1 hour ago, LELELO said:

Φίλε μου τη θερμοκρασία στο πάνω μέρος της οθόνης δίπλα από την ώρα πώς την έχεις βάλει;

Screenshot_20250329_181649_Chrome.jpg

είναι μια παλιά εφαρμογή που λέγεται cooltool!πολύ χρήσιμη γιατί βάζω πληροφορίες ΠΆΝΩ από την status bar και δεν τρώει χώρο.. δεν την βλέπω βέβαια πλέον στο play store .εγώ την περνάω στα κινητά μέσω backup 

15 minutes ago, ilka71 said:

είναι μια παλιά εφαρμογή που λέγεται cooltool!πολύ χρήσιμη γιατί βάζω πληροφορίες ΠΆΝΩ από την status bar και δεν τρώει χώρο.. δεν την βλέπω βέβαια πλέον στο play store .εγώ την περνάω στα κινητά μέσω backup 

Είχα μία πολύ καλή εφαρμογή στο s21 ultra και δυστυχώς δεν την έκανα backup.. τώρα πλέον δεν υπάρχει στο play store.. κρίμα γιατί το καλοκαίρι θέλω μία τέτοια εφαρμογή να υπάρχει..

15 minutes ago, LELELO said:

Είχα μία πολύ καλή εφαρμογή στο s21 ultra και δυστυχώς δεν την έκανα backup.. τώρα πλέον δεν υπάρχει στο play store.. κρίμα γιατί το καλοκαίρι θέλω μία τέτοια εφαρμογή να υπάρχει..

μια άλλη που υπάρχει είναι η ampere έχει και widget !

48 minutes ago, LELELO said:

για δειτε αυτο νομιζω οτι εχει σχεση με αυτο που λετε...

https://apkcombo.com/cool-tool-system-stats/ds.cpuoverlay/

22 minutes ago, zorbas100 said:

για δειτε αυτο νομιζω οτι εχει σχεση με αυτο που λετε...

https://apkcombo.com/cool-tool-system-stats/ds.cpuoverlay/

ναι αυτή είναι και αυτή είναι και η τελευταία έκδοση που έχω κι εγώ !

Έβαλα αυτό: CPU/GPU Meter & Notification... Λίγο δύσχρηστό.. εύχομαι να έχει σωστές μετρήσεις..

Δεν ήθελα να βάλω κάτι εκτός play store..

13 ώρες πριν, LELELO said:

Έβαλα αυτό: CPU/GPU Meter & Notification... Λίγο δύσχρηστό.. εύχομαι να έχει σωστές μετρήσεις..

Δεν ήθελα να βάλω κάτι εκτός play store..

Δοκίμασε και το ampere .εγώ είχα βάλει και widget στην AOD με την θερμοκρασία (μέσω goodlock) 

3 ώρες πριν, ilka71 said:

Δοκίμασε και το ampere .εγώ είχα βάλει και widget στην AOD με την θερμοκρασία (μέσω goodlock) 

Θέλει αγορά, έτσι??? 

8 ώρες πριν, alex61 said:

Θέλει αγορά, έτσι??? 

θέλει ;έτσι λέει;δεν θυμάμαι γιατί μου την δείχνει installed τώρα αλλά δεν θυμάμαι εάν ήθελε χρήματα.

Μπήκαμε σε τελική ευθεία.  7 του μηνα έρχεται.  7 του μηνα ui 7 .. ξερει τι κάνει η σαμμυ. 😅😎

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

6 minutes ago, Livas said:

Μπήκαμε σε τελική ευθεία.  7 του μηνα έρχεται.  7 του μηνα ui 7 .. ξερει τι κάνει η σαμμυ. 😅😎

7 του μήνα λέει Κορέα, 10 Αμερική..... Ευρώπη ζήσε Μάη να φας τριφύλλι.

Αναβλήθηκε η αναβάθμιση για τέλη 2025!! Έχει κάποια bugs το νέο OneUI και δεν πρόλαβε να τα λύσει σε 6 μήνες χρειάζεται χρόνος😄🤣😂

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

να ελεγες κανα μηνα δυο θα ηταν πιο πρωταπριλιατικο το πηγες πολυ μακρια.....