OverClocker Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 16 ώρες πριν, ilka71 said: πάντως του γιου το 15 pro που έχει δεν το κάνει.... για το 25 ultra ίσως το έφτιαξαν; Και τα μήλα το κάνουνε σε φωτογραφίες και σε βίντεο. Υπο συνθήκες μπορεί να είναι λίγο πιο απαλό ή και πιο έντονο από τα 24-25. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Καλησπέρα σε όλους, Παρατηρώ μετά την αναβάθμιση σε oneUI 7 και αύξηση στις θερμοκρασίες του κινητού αλλά κατά κύριο λόγο πολύ χειρότερη μπαταρία. Από εκεί που έβγαζα την ημέρα με υπόλοιπο 20-30% (το έβγαζα από τον φορτιστή στις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ), πλέον αναγκαστικά φορτίζω και κατά την διάρκεια της ημέρας... Στα στατιστικά της μπαταρίας κάποιες μέρες βλέπω ψηλά το GooglePlay Services κάποιες άλλες το one UI Home...δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι συστηματικό δλδ. Γενικά η εντύπωση που μου άφησε το oneUI 7 θα έλεγα πως είναι αρνητική και χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Το Google play service δεν είναι κ τόσο τρομακτικά ανεβασμένο εμένα είναι στο 1.3 % κ πολύ ανεβασμένο σε μένα είναι το aod στα 3.5% αλλά δεν έχω κακή εμπειρία στο ui7 κ στο θέμα μπαταρίας. Δείχνει να έχει κάτσει καλά. Μήπως έχεις κατεβάσει καμία εφαρμογή τελευταία κ σου τρώει την μπαταρία; κάνε κ καμία επανεκκίνηση Μήπως κ αλλάξει κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 4 ώρες πριν, harogeo said: Καλησπέρα σε όλους, Παρατηρώ μετά την αναβάθμιση σε oneUI 7 και αύξηση στις θερμοκρασίες του κινητού αλλά κατά κύριο λόγο πολύ χειρότερη μπαταρία. Από εκεί που έβγαζα την ημέρα με υπόλοιπο 20-30% (το έβγαζα από τον φορτιστή στις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ), πλέον αναγκαστικά φορτίζω και κατά την διάρκεια της ημέρας... Στα στατιστικά της μπαταρίας κάποιες μέρες βλέπω ψηλά το GooglePlay Services κάποιες άλλες το one UI Home...δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάτι συστηματικό δλδ. Γενικά η εντύπωση που μου άφησε το oneUI 7 θα έλεγα πως είναι αρνητική και χωρίς καμία ουσιαστική αλλαγή... Εχει βουίξει το ίντερνετ για την μπαταρία σε διάφορα S μοντέλα μετα την ενημέρωση σε One UI 7. Λενε οτι μπορεί μετα απο 12-14 μερες να φτιαξει γιατι θα κάνει optimization η μπαταρία. Δεν το πιστεύω, πως θα φτιαξει; Δηλαδή μια μερα ξαφνικά θα κρατάει οπως πριν; Εχω S23 και βλεπω μεγάλη διαφορά στην μπαταρία προς το χειρότερο. Εβγαζα τη μερα άνετα με 15-20% και τωρα με ακριβώς την ίδια χρήση πρέπει φορτισω το απόγευμα 😢. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου @stamatis3133 έχεις ένα δίκιο όντως έχουν αναφερθεί πολλά. Τουλάχιστον στην δικιά μου συσκευή όπως Είχα αναφερθεί όταν την έκανα την αναβάθμιση, είμαι στα ίδια επίπεδα ούτε καλύτερα ούτε χειρότερο μία από τα ίδια. Το μοναδικό μου παράπονο μονάχα είναι ότι το σήμα μου στις βενταλιες που δείχνει είναι χαμηλό ,αλλά δείχνει να είναι εικονικό χωρίς να έχω πρόβλημα στις κλήσεις κ το θετικό που έχω παρατηρήσει που Ποτέ δεν κατάλαβα αν είναι ο παροχος ή η συσκευή σταμάτησα να έχω χαμένες κλήσεις κ εδώ κ καιρό την έχω σταματήσει την ρουτίνα από την μέρα που έχω κάνει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Επιβεβαιώνω κι εγώ μετά την αναβάθμιση OneUI 7 έχει χειροτερέψει κατά πολύ η αυτονομία, με αποτέλεσμα να φορτίζω 2 φορές την ημέρα από 1 που είχα πριν. 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) Ώρες ώρες αναπολώ τις παλιές εποχές... Μπορεί τα παλιά κινητά να μην ήταν smart phone και να μην μας παρείχαν τόσες χρήσιμες λειτουργείες είχαν όμως μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία... Θυμάμαι συσκευές να κρατάει η μπαταρία τους και 1 εβδομάδα... Τώρα έχουμε πέσει στην 1 με 1,5 μέρα αυτονομίας και είμαστε και ευχαριστημένοι... Ακόμα εγώ με one ui 6.1 και Android 14, για την χρήση που κάνω 1 φόρτιση ανά 1,5 μερα... Edited 7 Μαΐου by UNEXPECTEDGR 2 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, UNEXPECTEDGR said: Ώρες ώρες αναπολώ τις παλιές εποχές... Μπορεί τα παλιά κινητά να μην ήταν smart phone και να μην μας παρείχαν τόσες χρήσιμες λειτουργείες είχαν όμως μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία... Θυμάμαι συσκευές να κρατάει η μπαταρία τους και 1 εβδομάδα... Τώρα έχουμε πέσει στην 1 με 1,5 μέρα αυτονομίας και είμαστε και ευχαριστημένοι... Ακόμα εγώ με one ui 6.1 και Android 14, για την χρήση που κάνω 1 φόρτιση ανά 1,5 μερα... Μπορείς κ σε αυτό πολύ εύκολα βρε να το κάνεις να κρατάει μια κ δύο βδομάδες γιατί προβληματίζεσαι κ αναπολείς αυτές τις μέρες ; Εύκολα το κάνεις ένα Nokia 3310. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 40 minutes ago, challenge143 said: Μπορείς κ σε αυτό πολύ εύκολα βρε να το κάνεις να κρατάει μια κ δύο βδομάδες γιατί προβληματίζεσαι κ αναπολείς αυτές τις μέρες ; Εύκολα το κάνεις ένα Nokia 3310. Εντάξει αν το βάλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας, έχουμε μόνιμα απενεργοποιημένα wi-fi, δεδομένα, gps, αλλάξουμε το δίκτυο σε 2g,μειώσουμε ανάλυση και φωτεινότητα οθόνης ok κάτι γίνετε αλλά ποιος θα μπει σε αυτό το τρυπάκι; Στο κάτω κάτω για αυτό πληρώσαμε τόσα λεφτά για να απολαμβάνουμε το μέγιστο της εμπειρίας χρήσης αυτής της συσκευής αλλιώς θα παίρναμε μια συσκευή 50€-100€ μόνο για χρήση τηλεφώνου... Ευτυχώς υπάρχουν οι γρήγοροι φορτιστές, τα powerbank και την παλεύουμε αλλά είναι φοβερό το γεγονός πάντως πως μας έχουν μυήσει έτσι οι εταιρείες με το να συμβιβαζόμαστε με λιγότερη διάρκεια μπαταρίας δίνοντας μας περισσότερες λειτουργείες και δυνατότητες... Edited 7 Μαΐου by UNEXPECTEDGR 3 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι γενικά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εκείνες τις εποχές με το τώρα. Εκείνη την εποχή ήταν ένα τηλέφωνο για κλήσεις μόνο κ διάρκεια μπαταρίας. Στην σύγχρονη εποχή όμως εκτός ότι μπορούμε να χρεισοιμοποιησουμε την συσκευή μόνο σαν τηλέφωνο κ με τον τρόπο που αναφέρεις να βγάλει βδομάδα κλείνοντας όλα ..... έχουμε ξεχάσει ότι πλέον αυτό που κρατάμε δεν είναι μόνο ένα τηλέφωνο αλλά ένας υπολογιστής με δυνατό επεξεργαστή, είναι μια παιχνίδο μηχανή μέσα στην τσέπη σου είναι μια φωτογραφική μηχανή που σου παρέχει τα πάντα γίνεται τηλεόραση κ γω δεν θυμάμαι τι άλλο. Κ πλέον δυστυχώς δεν λησμονώ εκείνη την εποχή προσωπικά εγω γιατί τα πράγματα κ οι ανάγκες έχουν αλλάξει. Μην παρεξηγηθουμε συζήτηση κάνουμε καλοπροαίρετα τα λέω. Και θα κάνω μια αναδρομή πριν 3 χρόνια, με είχαν στείλει για μια επισκευή σε ένα παλιονησί στην Αστυπάλαια που όχι ίντερνετ δεν είχα αλλά ούτε καλά καλά σήμα κ αναγκαστικα να είμαι 2g κ με όλα απενεργοποιημενα κ θυμάμαι την Πέμπτη μέρα που έφευγα είχα κοιτάξει την μπαταρία ,τότε είχα το s21u και ήμουν στο 82% καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτό το εργαλείο που κρατάς ότι έχεις όλες τις δυνατότητες νάτο χειριστείς όπως ακριβώς το θέλεις εσύ. Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας συγνώμη για το σεντόνι. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου και εμενα οπως ειχα αναφερει το βλεπω και πεφτει πιο γρηγορα η μπαταρια και πριν την 7. ελεγα μπας και φτιαξει κατι αλλα μπα.. Ειναι και τι εφαρμογες τρεχουν απο πισω. Εμαθα να ζω ετσι, αν πεσει το βαζω και το φωρτιζω και τελος δεν ασχολούμαι να ψαξω τι και γιατι. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 ώρα πριν, challenge143 said: Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι γενικά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εκείνες τις εποχές με το τώρα. Εκείνη την εποχή ήταν ένα τηλέφωνο για κλήσεις μόνο κ διάρκεια μπαταρίας. Στην σύγχρονη εποχή όμως εκτός ότι μπορούμε να χρεισοιμοποιησουμε την συσκευή μόνο σαν τηλέφωνο κ με τον τρόπο που αναφέρεις να βγάλει βδομάδα κλείνοντας όλα ..... έχουμε ξεχάσει ότι πλέον αυτό που κρατάμε δεν είναι μόνο ένα τηλέφωνο αλλά ένας υπολογιστής με δυνατό επεξεργαστή, είναι μια παιχνίδο μηχανή μέσα στην τσέπη σου είναι μια φωτογραφική μηχανή που σου παρέχει τα πάντα γίνεται τηλεόραση κ γω δεν θυμάμαι τι άλλο. Κ πλέον δυστυχώς δεν λησμονώ εκείνη την εποχή προσωπικά εγω γιατί τα πράγματα κ οι ανάγκες έχουν αλλάξει. Μην παρεξηγηθουμε συζήτηση κάνουμε καλοπροαίρετα τα λέω. Και θα κάνω μια αναδρομή πριν 3 χρόνια, με είχαν στείλει για μια επισκευή σε ένα παλιονησί στην Αστυπάλαια που όχι ίντερνετ δεν είχα αλλά ούτε καλά καλά σήμα κ αναγκαστικα να είμαι 2g κ με όλα απενεργοποιημενα κ θυμάμαι την Πέμπτη μέρα που έφευγα είχα κοιτάξει την μπαταρία ,τότε είχα το s21u και ήμουν στο 82% καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτό το εργαλείο που κρατάς ότι έχεις όλες τις δυνατότητες νάτο χειριστείς όπως ακριβώς το θέλεις εσύ. Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας συγνώμη για το σεντόνι. Συγγνώμη, επειδή δεν είχε κάλυψη η εταιρία κινητής φταίει το νησί ; Η πεταλούδα του Αιγαίου, ο κορυφαίος εναλλακτικός προορισμός, η γέφυρά των Κυκλάδων με τα Δωδεκάνησα, το κρυμμένο πετράδι...ΈΛΕΟΣ δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 2 ώρες πριν, challenge143 said: Προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι γενικά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Εκείνες τις εποχές με το τώρα. Εκείνη την εποχή ήταν ένα τηλέφωνο για κλήσεις μόνο κ διάρκεια μπαταρίας. Στην σύγχρονη εποχή όμως εκτός ότι μπορούμε να χρεισοιμοποιησουμε την συσκευή μόνο σαν τηλέφωνο κ με τον τρόπο που αναφέρεις να βγάλει βδομάδα κλείνοντας όλα ..... έχουμε ξεχάσει ότι πλέον αυτό που κρατάμε δεν είναι μόνο ένα τηλέφωνο αλλά ένας υπολογιστής με δυνατό επεξεργαστή, είναι μια παιχνίδο μηχανή μέσα στην τσέπη σου είναι μια φωτογραφική μηχανή που σου παρέχει τα πάντα γίνεται τηλεόραση κ γω δεν θυμάμαι τι άλλο. Κ πλέον δυστυχώς δεν λησμονώ εκείνη την εποχή προσωπικά εγω γιατί τα πράγματα κ οι ανάγκες έχουν αλλάξει. Μην παρεξηγηθουμε συζήτηση κάνουμε καλοπροαίρετα τα λέω. Και θα κάνω μια αναδρομή πριν 3 χρόνια, με είχαν στείλει για μια επισκευή σε ένα παλιονησί στην Αστυπάλαια που όχι ίντερνετ δεν είχα αλλά ούτε καλά καλά σήμα κ αναγκαστικα να είμαι 2g κ με όλα απενεργοποιημενα κ θυμάμαι την Πέμπτη μέρα που έφευγα είχα κοιτάξει την μπαταρία ,τότε είχα το s21u και ήμουν στο 82% καταλαβαίνεις λοιπόν ότι αυτό το εργαλείο που κρατάς ότι έχεις όλες τις δυνατότητες νάτο χειριστείς όπως ακριβώς το θέλεις εσύ. Ξεφεύγουμε λίγο από το θέμα μας συγνώμη για το σεντόνι. Φίλε δεν διαφωνώ μαζί σου. Προφανώς οι καιροί έχουν αλλάξει, οι απαιτήσεις των συσκευών αλλά και των εφαρμογών είναι τέτοιες που χρειάζεται να καταναλώσουν παραπάνω ενέργεια...Είναι λογικό αυτό... Ίσως όμως και οι εταιρείες θα μπορούσαν να δώσουν παραπάνω χωρητικότητα μπαταρίας... Αν δεν κάνω λάθος το S20 ultra πρέπει να είχε 4500mAh και από το S21 ultra μέχρι το s25 ultra έχουμε 5000mAh...Λιγο παραπάνω χωρητικότητας ίσως μας "ξεγελουσε" λίγο... Υπάρχουν άλλες εταιρείες που ήδη δίνουν μπαταρία 5000+ mAh... Κάνεις δεν θέλει να γυρίσουμε στις παλιές εποχές αλλά στο θέμα της μπαταριας πάρα το ότι οι παλιές συσκευές δεν ειχαν υψηλές απαιτήσεις ουτε μεγάλες οθόνες ειχε βρεθεί ο τρόπος να γίνετε καλύτερη διαχείριση της μπαταριας... Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 14 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Ώρες ώρες αναπολώ τις παλιές εποχές... Μπορεί τα παλιά κινητά να μην ήταν smart phone και να μην μας παρείχαν τόσες χρήσιμες λειτουργείες είχαν όμως μεγάλη αυτονομία στην μπαταρία... Θυμάμαι συσκευές να κρατάει η μπαταρία τους και 1 εβδομάδα... Τώρα έχουμε πέσει στην 1 με 1,5 μέρα αυτονομίας και είμαστε και ευχαριστημένοι... Ακόμα εγώ με one ui 6.1 και Android 14, για την χρήση που κάνω 1 φόρτιση ανά 1,5 μερα... Κλειστα ολα και λειτουργησε το μονο για κλησεις οπως παλια και θα κρατησει οπως παλια. Δεν ειναι διλημα επιλογης αλλα πειθαρχιας Ειναι σαν να λες παλια δεν ειχα φαι, και τωρα εχω ενα ψυγειο γεματο φαι και ολο τρωω και παχαινω. Ε μη γεμιζεις το ψυγειο με φαι η καλμαρε και με τρως οτι εχει μεσα το ψυγειο Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Παρατήρησα με firefox και edge canary ότι δεν μπορώ να σκρολαρω στις πολλές σελίδες. Πρέπει ή να κάνω refresh ή να βγω και να ξαναβγω απ το browser. Ευτυχώς αυτό δε το κάνει το samsung internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 1 ώρα πριν, Athkatla said: Συγγνώμη, επειδή δεν είχε κάλυψη η εταιρία κινητής φταίει το νησί ; Η πεταλούδα του Αιγαίου, ο κορυφαίος εναλλακτικός προορισμός, η γέφυρά των Κυκλάδων με τα Δωδεκάνησα, το κρυμμένο πετράδι...ΈΛΕΟΣ δηλαδή Βρε φίλε αυτό κατάλαβες. Τι να πω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Μόνο εγώ δεν ήμουν σούπερ ικανοποιημένος με την αυτονομία στην 6.1 και είδα μικρή βελτίωση στην 7; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου 3 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Φίλε δεν διαφωνώ μαζί σου. Προφανώς οι καιροί έχουν αλλάξει, οι απαιτήσεις των συσκευών αλλά και των εφαρμογών είναι τέτοιες που χρειάζεται να καταναλώσουν παραπάνω ενέργεια...Είναι λογικό αυτό... Ίσως όμως και οι εταιρείες θα μπορούσαν να δώσουν παραπάνω χωρητικότητα μπαταρίας... Αν δεν κάνω λάθος το S20 ultra πρέπει να είχε 4500mAh και από το S21 ultra μέχρι το s25 ultra έχουμε 5000mAh...Λιγο παραπάνω χωρητικότητας ίσως μας "ξεγελουσε" λίγο... Υπάρχουν άλλες εταιρείες που ήδη δίνουν μπαταρία 5000+ mAh... Κάνεις δεν θέλει να γυρίσουμε στις παλιές εποχές αλλά στο θέμα της μπαταριας πάρα το ότι οι παλιές συσκευές δεν ειχαν υψηλές απαιτήσεις ουτε μεγάλες οθόνες ειχε βρεθεί ο τρόπος να γίνετε καλύτερη διαχείριση της μπαταριας... Λενε οτι δοκιμαζουν την νεα τεχνολογια και κατι κινεζικα την εχουν βαλει. Οποτε σε μια δυο γενιές θα την δουμε και εμεις... Αλλα και παλι θα ανεβασουν επιδωσεις και η αυτονομια θα μένει 1,5 μερα. Μια πυρηνική μπαταρια θελουμε να κραταει πιο πολυ απο το κινητό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Η ερώτηση που έχω εγώ είναι αν και πότε θα έχουμε τις AI λειτουργικές διευκόλυνσεις στα ελληνικά Δηλαδή το live translate από και προς ελληνικά, text to speech κτλ Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου Όταν σε ένα κείμενο πατήσεις παρατεταμένα μια λέξη εμφανίζεται ένα μενού για να κάνεις αντιγραφή και κάποιες άλλες επιλογές.η ερώτηση μου είναι, μπορώ να αλλάξω αυτό το μενού όπως θέλω εγώ; Να επιλέξω εγώ δλδ τι θα εμφανίζεται στο μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 21 ώρες πριν, pazu said: Όταν σε ένα κείμενο πατήσεις παρατεταμένα μια λέξη εμφανίζεται ένα μενού για να κάνεις αντιγραφή και κάποιες άλλες επιλογές.η ερώτηση μου είναι, μπορώ να αλλάξω αυτό το μενού όπως θέλω εγώ; Να επιλέξω εγώ δλδ τι θα εμφανίζεται στο μενού. Πατάς τις 3 τελείες τέρμα δεξιά. Πας κάτω στο manage apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου Στη homescreen τα widget πως τα έχετε? Με ετικέτες η χωρίς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου στην εφαρμογή display assistant έχει μια επιλογή να μην ρίχνει την φωτεινότητα όταν ζεσταίνεται .αυτό κάνει κακό στην οθόνη ;το έχει ενεργοποιήσει κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. 10 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαΐου 3 ώρες πριν, ilka71 said: στην εφαρμογή display assistant έχει μια επιλογή να μην ρίχνει την φωτεινότητα όταν ζεσταίνεται .αυτό κάνει κακό στην οθόνη ;το έχει ενεργοποιήσει κάνεις; Κακό στην οθόνη δεν κάνει, απλά δεν βοηθάει να πέσει η θερμοκρασία του τηλεφώνου συνολικά. 1 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου έχω τα πάντα στα αγγλικά και στο κινητό και στο pc αλλά στο μενού της google στο κινητό είναι στα ελληνικά.πως το αλλάζουμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts