jimmis11 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Στο παρελθόν διαβάζαμε πως με την αναβάθμιση θα πρόσθεταν στο μενού της μπαταρίας, πληροφορίες σχετικά με την υγεία της μπαταρίας, κάτι σαν τα iPhone που δείχνουν το ποσοστό της υγεία και τους κύκλους φόρτισης. Απ' ότι φαίνεται δεν το υλοποίησαν... Τέλος ένα σχόλιο για το ποσοστό της μπαταρίας μέσα στο εικονίδιο της, νομίζω πως πρέπει να προσθέσουν επιλογή να μπορεί να βγει και έξω για όποιον το θέλει, για εμάς τους μεσήλικες δεν είναι και πολύ εύκολο να το δούμε εκεί μέσα που το στρίμωξαν! (Βέβαια υπάρχει και η λύση του widget)... 5 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, jimmis11 said: Στο παρελθόν διαβάζαμε πως με την αναβάθμιση θα πρόσθεταν στο μενού της μπαταρίας, πληροφορίες σχετικά με την υγεία της μπαταρίας, κάτι σαν τα iPhone που δείχνουν το ποσοστό της υγεία και τους κύκλους φόρτισης. Απ' ότι φαίνεται δεν το υλοποίησαν... Τέλος ένα σχόλιο για το ποσοστό της μπαταρίας μέσα στο εικονίδιο της, νομίζω πως πρέπει να προσθέσουν επιλογή να μπορεί να βγει και έξω για όποιον το θέλει, για εμάς τους μεσήλικες δεν είναι και πολύ εύκολο να το δούμε εκεί μέσα που το στρίμωξαν! (Βέβαια υπάρχει και η λύση του widget)... για καποιο περιεργο λογο στο 24 fe το εχει προσθεσει . και γραφει τα ιδια που μου εβγαλε και η διαδικασια με το adb shell dumpsys battery , μεσω pc . οποτε ειναι αξιοπιστη αυτη η διαδικασια Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 10 ώρες πριν, Konstantine73 said: Δες τις επιλογές σου στο home up στο μενού με το popup folder . Αν έχεις ενεργοποιημενο το hide edit bar όπως εγώ δεν στο εμφανίζει. Edited 29 Απριλίου by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου (edited) 1 hour ago, lefteris112 said: Δες τις επιλογές σου στο home up στο μενού με το popup folder . Αν έχεις ενεργοποιημενο το hide edit bar όπως εγώ δεν στο εμφανίζει. Αν εχεις ενεργοποιημενο το Hide edit bar τοτε δεν σου δειχνει οτι το + μεσα σε ενα κυκλο, αν εχεις το Hide edit bar απενεργοποιημενο τοτε σου δειχνει το + μεσα σε κυκλο και αμεσως δεξια τα χρωματα σε κυκλο, το παραξενο με τα screenshot του Konstantine73 ειναι οτι βλεπει το + σε κυκλο και δεν βλεπει τα χρωματα. Και επειδη σε εμενα οι φάκελοι δεν εμφανίζουν το ονομα οπως στου Konstantine73 θα ελεγα οτι χρησιμοποιεί κατι custom και το εχει ξεχάσει. Χωρις edit menu: Με edit menu: Edited 29 Απριλίου by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. 29 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Απριλίου Φίλοι μου η ενημέρωση συστήματος Google Play ειναι ακόμα στον Φεβρουάριο και σε σας? Πατάω από τις ενημερώσεις αλλά δεν βγάζει ενημέρωση. Σε A55 και σε Note10+ είναι σε απρίλιο 2025. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 4 ώρες πριν, djspiros said: Φίλοι μου η ενημέρωση συστήματος Google Play ειναι ακόμα στον Φεβρουάριο και σε σας? Πατάω από τις ενημερώσεις αλλά δεν βγάζει ενημέρωση. Σε A55 και σε Note10+ είναι σε απρίλιο 2025. Καλημέρα. Ναι Φεβρουάριο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) Σε εμένα το Google Play είναι 1 Μαρτίου 2025. και το επίπεδο επιδιόρθωσης ασφαλείας 1 Απριλίου 2025 Edited 30 Απριλίου by agriniopk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 12 ώρες πριν, stamatis3133 said: Αν εχεις ενεργοποιημενο το Hide edit bar τοτε δεν σου δειχνει οτι το + μεσα σε ενα κυκλο, αν εχεις το Hide edit bar απενεργοποιημενο τοτε σου δειχνει το + μεσα σε κυκλο και αμεσως δεξια τα χρωματα σε κυκλο, το παραξενο με τα screenshot του Konstantine73 ειναι οτι βλεπει το + σε κυκλο και δεν βλεπει τα χρωματα. Και επειδη σε εμενα οι φάκελοι δεν εμφανίζουν το ονομα οπως στου Konstantine73 θα ελεγα οτι χρησιμοποιεί κατι custom και το εχει ξεχάσει. Χωρις edit menu: Με edit menu: Ευχαριστώ για τον κόπο σου ..τα είδα όλα αυτά αλλά επιμένει να μην μου εμφανίζει την επιλογή για χρώμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, Konstantine73 said: Ευχαριστώ για τον κόπο σου ..τα είδα όλα αυτά αλλά επιμένει να μην μου εμφανίζει την επιλογή για χρώμα... Δες αυτό : https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s25-series/folder-colour-transparency-not-there/td-p/11584098 Λογικα θα στο λύσει το πρόβλημα. Εγω εγκατέστησα το Theme Park μονο και μονο για να το τεστάρω και μου χαλασε τη φαση 😂, ο φάκελος εχει χρωμα πριν τον ανοιξω, οταν τον ανοιξω βλεπω τα edit controls αλλα δεν εχει το χρωμα στο φόντο 😂. Για εμενα ολα αυτα τα setting που αλληλοκαλυπτονται ειναι κακη υλοποιηση. Αφαιροντας το θέμα υου Theme Park, εφτιαξε. Edited 30 Απριλίου by stamatis3133 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, stamatis3133 said: Δες αυτό : https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s25-series/folder-colour-transparency-not-there/td-p/11584098 Λογικα θα στο λύσει το πρόβλημα. Εγω εγκατέστησα το Theme Park μονο και μονο για να το τεστάρω και μου χαλασε τη φαση 😂, ο φάκελος εχει χρωμα πριν τον ανοιξω, οταν τον ανοιξω βλεπω τα edit controls αλλα δεν εχει το χρωμα στο φόντο 😂. Για εμενα ολα αυτα τα setting που αλληλοκαλυπτονται ειναι κακη υλοποιηση. Αφαιροντας το θέμα υου Theme Park, εφτιαξε. Ρε φίλε αυτό ήταν μπράβο σου!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου πηρα ένα hyperloq location tag και οταν υπο πρώτο άνοιξα με την εφαρμογή find my της google μου άνοιξε κάποιες ρυθμίσεις πως να βρίσκει την τοποθεσία του tag πχ σε πολυσυχναστα μέρη μόνο ,η χωρίς δίκτυο κλπ. τώρα δεν μπορώ να βρω αυτές τις ρυθμίσεις.μήπως ξέρει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, ilka71 said: πηρα ένα hyperloq location tag και οταν υπο πρώτο άνοιξα με την εφαρμογή find my της google μου άνοιξε κάποιες ρυθμίσεις πως να βρίσκει την τοποθεσία του tag πχ σε πολυσυχναστα μέρη μόνο ,η χωρίς δίκτυο κλπ. τώρα δεν μπορώ να βρω αυτές τις ρυθμίσεις.μήπως ξέρει κάποιος; Ανοιξε το Find my phone και μετα: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 6 minutes ago, stamatis3133 said: Ανοιξε το Find my phone και μετα: οκ!ποιο να διαλέξω καλύτερα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Just now, ilka71 said: οκ!ποιο να διαλέξω καλύτερα ; A, δεν εχω ιδεα. Δεν το χρησιμοποιω το Find my phone. Το εβαλα για να σε βοηθησω και το εβγαλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Σε μένα ( s23 ultra) google play απρίλιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Μόλις διαπίστωσα ότι σταμάτησε να δουλεύει ο φορτιστής μου. Έχω τον γνήσιο 45ρη. 1 χρόνο εγγύηση έχουν η κάνω λάθος? Τον έχω 7 μήνες. Να πάω κατευθείαν στη smartec? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Ρωτα στο support της Samsung. Τσέκαρε επίσης αν είναι όντως γνήσιος ο φορτιστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Πως να το τσεκάρω για να είμαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. Παρασκευή στις 04:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:56 πμ (edited) Εχει δεκα μερα που πέρασα μεσω smart switch τo Ui 7.0 . Πριν την εγκατάσταση έκανα clear cache, εγκατάσταση, ξανα clear cache και μετα good guardian. Αυτο που μου εκανε εντύπωση ειναι οτι η μπαταρία σε μενα τουλάχιστον για την ωρα βελτιωθηκε αρκετά. Ειχα μεινει σε patch Οκτωβρίου επίτηδες γιατι ήταν το τελευταίο patch με καλη μπαταρία και ήμουν ικανονοποιημενος... Πλεον ομως, ενα 20% πηρε ακομα. Μονο τις 2 πρώτες φορες εβαλα για φόρτιση απο 15% εως 100%. Παντα φορτιζω εως 80% αλλα κ παλι, βλεπω διαφορά γυρνωντας σπιτι Edited Παρασκευή στις 05:05 πμ by HSP 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Παρασκευή στις 05:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:10 πμ Και στο 23 ουλτρα η μπαταρία του εξαιρετική με το 7 Ui 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. Παρασκευή στις 06:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:01 πμ 9 ώρες πριν, lefteris112 said: Πως να το τσεκάρω για να είμαι σίγουρος? Καταρχήν θα απευθυνθείς από το μαγαζί που πήρες τον φορτιστή. Αν το πήρες από μεγάλη αλυσίδα καταστήματος με την απόδειξη θα γίνει γρήγορα η αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. Παρασκευή στις 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:44 πμ 3 ώρες πριν, challenge143 said: Καταρχήν θα απευθυνθείς από το μαγαζί που πήρες τον φορτιστή. Αν το πήρες από μεγάλη αλυσίδα καταστήματος με την απόδειξη θα γίνει γρήγορα η αντικατάσταση. Ναι μετά από επικοινωνία και με το support της Samsung αυτό μου πρότειναν. Εν τέλει μου άλλαξαν τον φορτιστή στο κατάστημα. Απο κατάστημα στο skroutz είχε γίνει η αγορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. Παρασκευή στις 11:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:39 πμ Υπάρχει τρόπος ώστε να μας δείχνει ο dialer από ποιον είναι η εισερχόμενη κλήση εφόσον είναι από καταχωρημένη στη Google επιχείρηση; Πχ αν με καλεί η alpha Bank να μη βλέπω απλά το 210326000, αλλά να λέει Alpha Bank. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:35 μμ Έβαλα το update κανονικά χωρίς smart switch. Έκανα wibe catch. Αν κάνω εργοστασιακες ρυθμίσεις λέτε να έχω βελτιώσεις στην μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. Παρασκευή στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:13 μμ Περιττό το θεωρώ τουλάχιστον στην δική μου συσκευή έκατσε άψογα και η μπαταρία όπως έγραψα παραπάνω είναι εξαιρετική! Δώστου λίγες μέρες αν και σε μένα εξαρχής φάνηκε η εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει η Samsung στην διαχείριση της μπαταρίας. 2 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts