stamatis3133 Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 1 ώρα πριν, rapsodos1979_ said: Μια ερώτηση γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Πατώντας στη κοινοποηση κάποιας φωτογραφίας μου εμφανίζει μια γραμμή με τις συχνότερες επαφές κι απο κάτω επιλογή με τα apps...Θέλω να μην εμφανίζονται οι επαφές! Παλιότερα υπηρχε αυτή η επιλογή σίγουρα! Το ίδιο ισχύει κ αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσω chrome...Ίσως κι αλλού! Βρίσκω την επιλογή να επιλέξω μέσω ποιας εφαρμογής να στέλνω με προεπιλογή...Αλλά όχι την κατάργηση των συχνών επαφών...Ευχαριστώ Νομίζω πρέπει να καταργησεις το Quick Share και θα σου βγαζει μονο τις εφαρμογές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 1 ώρα πριν, rapsodos1979_ said: Μια ερώτηση γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Πατώντας στη κοινοποηση κάποιας φωτογραφίας μου εμφανίζει μια γραμμή με τις συχνότερες επαφές κι απο κάτω επιλογή με τα apps...Θέλω να μην εμφανίζονται οι επαφές! Παλιότερα υπηρχε αυτή η επιλογή σίγουρα! Το ίδιο ισχύει κ αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσω chrome...Ίσως κι αλλού! Βρίσκω την επιλογή να επιλέξω μέσω ποιας εφαρμογής να στέλνω με προεπιλογή...Αλλά όχι την κατάργηση των συχνών επαφών...Ευχαριστώ Αυτό νομίζω ότι φτιάχνεται με 2 τρόπους. Ο ένας είναι: πας Ρυθμίσεις, Συνθετες λειτουργίες και κλείνεις το διακόπτη του εμφάνιση επαφών κατά την κοινοποίηση περιεχομένου. Ο άλλος είναι μέσω του Samsung home up αλλά δεν θυμάμαι που βρίσκεται η επιλογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 1 hour ago, Kostas_Ts_86 said: Αυτό νομίζω ότι φτιάχνεται με 2 τρόπους. Ο ένας είναι: πας Ρυθμίσεις, Συνθετες λειτουργίες και κλείνεις το διακόπτη του εμφάνιση επαφών κατά την κοινοποίηση περιεχομένου. Ο άλλος είναι μέσω του Samsung home up αλλά δεν θυμάμαι που βρίσκεται η επιλογή. Δεν το βρίσκω στις Συνθέτες Ρυθμίσεις...Έχεις την τελευταία έκδοση U.I 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 (edited) 3 minutes ago, rapsodos1979_ said: Δεν το βρίσκω στις Συνθέτες Ρυθμίσεις...Έχεις την τελευταία έκδοση U.I 7? Το κοίταξα στης αδερφής μου γιατί δεν έχω τη συσκευή. Όχι δεν έχει βάλει το One UI 7.0 ακόμη. Λες να το εξαφανισαν;;; Edited April 26, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 2 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Το κοίταξα στης αδερφής μου γιατί δεν έχω τη συσκευή. Όχι δεν έχει βάλει το One UI 7.0 ακόμη. Λες να το εξαφανισαν;;; Έτσι μου φαίνεται...Δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2025 16 minutes ago, rapsodos1979_ said: Έτσι μου φαίνεται...Δεν ξέρω! Δοκίμασε να το κάνεις search στις ρυθμίσεις. Θα βγάλει κάτι σαν αποτέλεσμα; αλλιώς δοκίμασε και μέσω του Home up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. April 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Δεν το βρίσκω στις Συνθέτες Ρυθμίσεις...Έχεις την τελευταία έκδοση U.I 7? Good Look, Home Up, Share Manager κι εκεί απενεργοποιείς το Show Direct Share (έχω το One Ui 7) Edited April 27, 2025 by peter77377 2 5 Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2025 8 ώρες πριν, peter77377 said: Good Look, Home Up, Share Manager κι εκεί απενεργοποιείς το Show Direct Share (έχω το One Ui 7) Είσαι άρχοντας! Παλιότερα,πάντως,το είχε στις ρυθμίσεις απευθείας κ δεν χρειαζόταν όλη αυτή η μανούρα...Τελοσπαντων...Η δουλίτσα έγινε! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. April 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2025 Πρεπει να κανω clean install για να κανω το Update στην νεα version? Η δεν χρειάζεται? Δεν εχω ορεξει να ξανα στηνω το κινητο και να κανω ξανα debloat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. April 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2025 57 minutes ago, asdfaster said: Πρεπει να κανω clean install για να κανω το Update στην νεα version? Η δεν χρειάζεται? Δεν εχω ορεξει να ξανα στηνω το κινητο και να κανω ξανα debloat. Δε χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. April 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2025 Loipon to vrika simera legetai private space.. Kai exeis akrivos opos to secret folder.. akoma Kai apps.. kai malista me diko tou install opos sta xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2025 Να το ρωτήσω και εδώ... Υπάρχει δυνατότητα επιλογής αλλαγής χρώματος των φακέλων όπως στο one ui 6? Γιατί ένας συμφορουμιτης ανέβασε ένα screenshot στο οποίο φαίνεται αυτή η δυνατότητα - εγώ όμως δεν την έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2025 1 ώρα πριν, Konstantine73 said: Να το ρωτήσω και εδώ... Υπάρχει δυνατότητα επιλογής αλλαγής χρώματος των φακέλων όπως στο one ui 6? Γιατί ένας συμφορουμιτης ανέβασε ένα screenshot στο οποίο φαίνεται αυτή η δυνατότητα - εγώ όμως δεν την έχω! Όταν ανοίγεις τον φάκελο πάνω δεξιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2025 16 minutes ago, Athkatla said: Όταν ανοίγεις τον φάκελο πάνω δεξιά. Όπως είπα....σε μένα δεν εμφανίζεται....σε εσάς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 Όταν είσαι μέσα στον φάκελο, έχει επιλογή πάνω δεξιά για επιλογή χρώματος. Αλλάζει το χρώμα του φακέλου στο πίσω μέρος του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, Konstantine73 said: Όπως είπα....σε μένα δεν εμφανίζεται....σε εσάς ? δείξε μια φώτο Edited April 29, 2025 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 1 hour ago, ilka71 said: δείξε μια φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 Κανε εναν νεο φάκελο για δοκιμη. Κανε wipe το cache partition αν δεν το εχεις κάνει ηδη. Δίπλα στο + έπρεπε να εχει τα χρωματα, κατι εχει σκαλώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 1 minute ago, stamatis3133 said: Κανε εναν νεο φάκελο για δοκιμη. Κανε wipe το cache partition αν δεν το εχεις κάνει ηδη. Δίπλα στο + έπρεπε να εχει τα χρωματα, κατι εχει σκαλώσει. Τα έχω κάνει ήδη αυτά...δεν θα έμπαινα στον κόπο να ποσταρω εδώ μέσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 άρα από ότι βλέπω συμβαίνουν παράξενα μετά απο κάποια αναβάθμιση .εγώ πάντως δεν κάνω factory reset δεν παλευεται καθαρή εγκατάσταση με 150 εφαρμογές 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 (edited) 19 minutes ago, Konstantine73 said: Τα έχω κάνει ήδη αυτά...δεν θα έμπαινα στον κόπο να ποσταρω εδώ μέσα... Ok, προς το παρόν δεν βλέπουμε κάποιον άλλο με το θέμα σου. Ισως να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις σου σε όλα τα mods στυλ Good Lock γιατι πολλες ρυθμίσεις αλληλοκαλυπτονται (χωρις λογο κατα την γνώμη μου) ή αλλη ρύθμιση δειχνουν οι γενικες ρυθμισεις του κινητου και αλλη το mod απο Good Lock. Για παράδειγμα το OneHandOperations+ και το NavStar απο GoodLock εχουν ρυθμίσεις για το ίδιο πράγμα (τα gestures) καλή τυχη να βρεις τι φταίει. Υ. Γ. Σε εμενα σήμερα μου εξαφανισε το ρολόι πανω αριστερα ενω στην ρύθμιση το εχω να φαίνεται. Πηγα στο QuickStar το εκανα OFF και μετα Left και έστρωσε 😕 Edited April 29, 2025 by stamatis3133 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 Εμενα πλέον εχει στρωσει και η μπαταρία....Ολα οκ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 Μου βγαλε ειδοποίηση το gallery για ένα story που έφτιαξε απ το secure folder..... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 57 minutes ago, Johnny_Johnny said: Μου βγαλε ειδοποίηση το gallery για ένα story που έφτιαξε απ το secure folder..... Χαχααχ και εμενα πριν απο 2 εβδομαδες αν δεν το θελεις πηγαινεις gallery ρυθμισεις κατω κατω απενεργοποιηση αυτοματη δημιουργια ιστοριων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. April 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2025 Όντως κ εμένα παίζει απροβληματιστα το ui7 δεν έχω πρόβλημα όπως του Κωνσταντίνου και η μπαταρία είναι καλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts