Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, rapsodos1979_ said:

Μια ερώτηση γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Πατώντας στη κοινοποηση κάποιας φωτογραφίας μου εμφανίζει μια γραμμή με τις συχνότερες επαφές κι απο κάτω επιλογή με τα apps...Θέλω να μην εμφανίζονται οι επαφές! Παλιότερα υπηρχε αυτή η επιλογή σίγουρα! Το ίδιο ισχύει κ αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσω chrome...Ίσως κι αλλού! Βρίσκω την επιλογή να επιλέξω μέσω ποιας εφαρμογής να στέλνω με προεπιλογή...Αλλά όχι την κατάργηση των συχνών επαφών...Ευχαριστώ 

Νομίζω πρέπει να καταργησεις το Quick Share   και θα σου βγαζει μονο τις εφαρμογές. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

1 ώρα πριν, rapsodos1979_ said:

Μια ερώτηση γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου...Πατώντας στη κοινοποηση κάποιας φωτογραφίας μου εμφανίζει μια γραμμή με τις συχνότερες επαφές κι απο κάτω επιλογή με τα apps...Θέλω να μην εμφανίζονται οι επαφές! Παλιότερα υπηρχε αυτή η επιλογή σίγουρα! Το ίδιο ισχύει κ αν θέλεις να στείλεις κάτι μέσω chrome...Ίσως κι αλλού! Βρίσκω την επιλογή να επιλέξω μέσω ποιας εφαρμογής να στέλνω με προεπιλογή...Αλλά όχι την κατάργηση των συχνών επαφών...Ευχαριστώ 

Αυτό νομίζω ότι φτιάχνεται με 2 τρόπους.

Ο ένας είναι: πας Ρυθμίσεις, Συνθετες λειτουργίες και κλείνεις το διακόπτη του εμφάνιση  επαφών κατά την κοινοποίηση περιεχομένου.

Ο άλλος είναι μέσω του Samsung home up αλλά δεν θυμάμαι που βρίσκεται η επιλογή.

1 hour ago, Kostas_Ts_86 said:

Αυτό νομίζω ότι φτιάχνεται με 2 τρόπους.

Ο ένας είναι: πας Ρυθμίσεις, Συνθετες λειτουργίες και κλείνεις το διακόπτη του εμφάνιση  επαφών κατά την κοινοποίηση περιεχομένου.

Ο άλλος είναι μέσω του Samsung home up αλλά δεν θυμάμαι που βρίσκεται η επιλογή.

Δεν το βρίσκω στις Συνθέτες Ρυθμίσεις...Έχεις την τελευταία έκδοση U.I 7?

3 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Το κοίταξα στης αδερφής μου γιατί δεν έχω τη συσκευή. Όχι δεν έχει βάλει το One UI 7.0 ακόμη. Λες να το εξαφανισαν;;; 

Edited by Kostas_Ts_86

2 minutes ago, Kostas_Ts_86 said:

Το κοίταξα στης αδερφής μου γιατί δεν έχω τη συσκευή. Όχι δεν έχει βάλει το One UI 7.0 ακόμη. Λες να το εξαφανισαν;;; 

Έτσι μου φαίνεται...Δεν ξέρω! 

16 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Έτσι μου φαίνεται...Δεν ξέρω! 

Δοκίμασε να το κάνεις search στις ρυθμίσεις. Θα βγάλει κάτι σαν αποτέλεσμα; αλλιώς δοκίμασε και μέσω του Home up

10 ώρες πριν, rapsodos1979_ said:

Good Look, Home Up, Share Manager κι εκεί απενεργοποιείς το Show Direct Share (έχω το One Ui 7)

Edited by peter77377

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

8 ώρες πριν, peter77377 said:

Good Look, Home Up, Share Manager κι εκεί απενεργοποιείς το Show Direct Share (έχω το One Ui 7)

Είσαι άρχοντας! Παλιότερα,πάντως,το είχε στις ρυθμίσεις απευθείας κ δεν χρειαζόταν όλη αυτή η μανούρα...Τελοσπαντων...Η δουλίτσα έγινε! 

Πρεπει να κανω clean install για να κανω το Update στην νεα version? Η δεν χρειάζεται? Δεν εχω ορεξει να ξανα στηνω το κινητο και να κανω ξανα debloat.

57 minutes ago, asdfaster said:

Πρεπει να κανω clean install για να κανω το Update στην νεα version? Η δεν χρειάζεται? Δεν εχω ορεξει να ξανα στηνω το κινητο και να κανω ξανα debloat.

Δε χρειάζεται

Loipon to vrika simera legetai private space.. Kai exeis akrivos opos to secret folder.. akoma Kai apps.. kai malista me diko tou install opos sta xiaomi

Να το ρωτήσω και εδώ...

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής αλλαγής χρώματος των φακέλων όπως στο one ui 6?

Γιατί ένας συμφορουμιτης ανέβασε ένα screenshot στο οποίο φαίνεται αυτή η δυνατότητα - εγώ όμως δεν την έχω!

1 ώρα πριν, Konstantine73 said:

Να το ρωτήσω και εδώ...

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής αλλαγής χρώματος των φακέλων όπως στο one ui 6?

Γιατί ένας συμφορουμιτης ανέβασε ένα screenshot στο οποίο φαίνεται αυτή η δυνατότητα - εγώ όμως δεν την έχω!

Όταν ανοίγεις τον φάκελο πάνω δεξιά.

16 minutes ago, Athkatla said:

Όταν ανοίγεις τον φάκελο πάνω δεξιά.

Όπως είπα....σε μένα δεν εμφανίζεται....σε εσάς ?

Όταν είσαι μέσα στον φάκελο, έχει επιλογή πάνω δεξιά για επιλογή χρώματος. Αλλάζει το χρώμα του φακέλου στο πίσω μέρος του

Κανε εναν νεο φάκελο για δοκιμη. 

Κανε wipe το cache partition αν δεν το εχεις κάνει ηδη. 

Δίπλα στο + έπρεπε να εχει τα χρωματα, κατι εχει σκαλώσει. 

1 minute ago, stamatis3133 said:

Κανε εναν νεο φάκελο για δοκιμη. 

Κανε wipe το cache partition αν δεν το εχεις κάνει ηδη. 

Δίπλα στο + έπρεπε να εχει τα χρωματα, κατι εχει σκαλώσει. 

Τα έχω κάνει ήδη αυτά...δεν θα έμπαινα στον κόπο να ποσταρω εδώ μέσα...

άρα από ότι βλέπω συμβαίνουν παράξενα μετά απο κάποια αναβάθμιση .εγώ πάντως δεν κάνω factory reset δεν παλευεται καθαρή εγκατάσταση με 150 εφαρμογές 

19 minutes ago, Konstantine73 said:

Τα έχω κάνει ήδη αυτά...δεν θα έμπαινα στον κόπο να ποσταρω εδώ μέσα...

Ok, προς το παρόν δεν βλέπουμε κάποιον άλλο με το θέμα σου. 

Ισως να κοιτάξεις τις ρυθμίσεις σου σε όλα τα mods στυλ Good Lock γιατι πολλες ρυθμίσεις αλληλοκαλυπτονται (χωρις λογο κατα την γνώμη μου) ή αλλη ρύθμιση δειχνουν οι γενικες ρυθμισεις του κινητου και αλλη το mod απο Good Lock. 

Για παράδειγμα το OneHandOperations+ και το NavStar απο GoodLock εχουν ρυθμίσεις για το ίδιο πράγμα (τα gestures) καλή τυχη να βρεις τι φταίει. 

Υ. Γ. Σε εμενα σήμερα μου εξαφανισε το ρολόι πανω αριστερα ενω στην ρύθμιση το εχω να φαίνεται. Πηγα στο QuickStar το εκανα OFF και μετα Left και έστρωσε 😕

Edited by stamatis3133

57 minutes ago, Johnny_Johnny said:

Μου βγαλε ειδοποίηση το gallery για ένα story που έφτιαξε απ το secure folder.....

Χαχααχ και εμενα πριν απο 2 εβδομαδες αν δεν το θελεις πηγαινεις gallery ρυθμισεις κατω κατω απενεργοποιηση αυτοματη δημιουργια ιστοριων

Όντως κ εμένα παίζει απροβληματιστα το ui7 δεν έχω πρόβλημα όπως του Κωνσταντίνου και η μπαταρία είναι καλά.