stabab Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 19 minutes ago, peter77377 said: Πόσοι είμαστε ρε παιδιά εδώ μέσα που δεν πήραμε ακόμα αναβάθμιση; (λέτε να μας πάνε εμάς κατευθείαν στο ONE UI 8???) Μάλλον οι 2 μας έχουμε μείνει, αλλά μάλλον για καλό ειναι 😜😜😜 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Εγώ πάντως είμαι ακόμα με το update Φεβρουαρίου... 😅 Δεν βιάζομαι να κάνω τις αναβαθμίσεις εφ όσον η συσκευή μου δουλεύει μια χαρά και κάνω αυτά που θέλω όλα καλά... Είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή το s24 Ultra για μένα και τα update πολλές φορές έχουν και τα ρίσκα τους... Το κύριο update θα το κρατήσω για ποιο μετά να δω πως θα πάει από τους άλλους χρήστες από θέμα μπαταρίας, τυχόν κολλήματα και γενικότερη εμπειρία χρήσης... 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 21 minutes ago, stabab said: Μάλλον οι 2 μας έχουμε μείνει, αλλά μάλλον για καλό ειναι 😜😜😜 στο live chat της samsung που μόλις μίλησα, μου είπε πως δεν την έχουν πάρει την αναβάθμιση όλοι, και ότι μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabab Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 9 minutes ago, peter77377 said: στο live chat της samsung που μόλις μίλησα, μου είπε πως δεν την έχουν πάρει την αναβάθμιση όλοι, και ότι μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή Το ίδιο μου είπαν και σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 3 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said: Εγώ πάντως είμαι ακόμα με το update Φεβρουαρίου... 😅 Δεν βιάζομαι να κάνω τις αναβαθμίσεις εφ όσον η συσκευή μου δουλεύει μια χαρά και κάνω αυτά που θέλω όλα καλά... Είναι μια ολοκληρωμένη συσκευή το s24 Ultra για μένα και τα update πολλές φορές έχουν και τα ρίσκα τους... Το κύριο update θα το κρατήσω για ποιο μετά να δω πως θα πάει από τους άλλους χρήστες από θέμα μπαταρίας, τυχόν κολλήματα και γενικότερη εμπειρία χρήσης... Εσύ είσαι δικός μου. Κ εμένα μου έχει έρθει αλλά ακόμα δεν την έχω περάσει, θα περιμένω να δω πως θα πάει να ακούσουμε κ άλλες απόψεις κ μετά θα την κάνω. Απλά σκέφτομαι να την κάνω μέσο υπολογιστή . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Ειμαι ακομα με patch Νοεμβρίου.... 😁 Παντα περιμενω 10 μερες για να κανω ενα update αφού πρωτα σαρωνω reddit και samsumg forums για τις αλλαγες και τις επιπτωσεις τους. Ολοι μετά το 1ο patch Νοεμβρίου ειχαν θεματα με την μπαταρια... Οπότε δεν εγινε ποτέ κανενα update.... Στο S23, 6 μηνες ειχα μεινει με το ιδιο patch γιατι μετα το καλοκαίρι παρσι χαλασανε τη μπαταρία. Ο καθε ενας με τις ιδιοοτροπιες του βλεπετε......... 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου 3 minutes ago, HSP said: Ειμαι ακομα με patch Νοεμβρίου.... 😁 Παντα περιμενω 10 μερες για να κανω ενα update αφού πρωτα σαρωνω reddit και samsumg forums για τις αλλαγες και τις επιπτωσεις τους. Ολοι μετά το 1ο patch Νοεμβρίου ειχαν θεματα με την μπαταρια... Οπότε δεν εγινε ποτέ κανενα update.... Στο S23, 6 μηνες ειχα μεινει με το ιδιο patch γιατι μετα το καλοκαίρι παρσι χαλασανε τη μπαταρία. Ο καθε ενας με τις ιδιοοτροπιες του βλεπετε......... 😂 Στο s23 ultra μέχρι το Μάρτη φέτος ήμουν με android 13 ενημέρωση Αυγούστου...μετά άλλαξα μπαταρία ρουταρα και περάσα 6.1🤣🤣 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου Γι αυτούς που έκαναν hard reset. Είδατε μεγάλη διαφορά? Εγώ πέρασα κατευθείαν το update χωρίς να κάνω πρώτα αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. 11 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Απριλίου (edited) Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, θεωρώ λίγο υπερβολικό το να μένω με παλιά έκδοση λειτουργικού για να μην χαλάσει η μπαταρία. Όπως και να έχει, πρώτη μέρα που είμαι με one ui 7 και η μπαταρία αυτή τη στιγμή είναι στο 44% και έχω 5 ώρες οθόνης σήμερα. Έτσι ενδεικτικά. Edited 11 Απριλίου by one2377 4 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 6 ώρες πριν, one2377 said: Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, θεωρώ λίγο υπερβολικό το να μένω με παλιά έκδοση λειτουργικού για να μην χαλάσει η μπαταρία. Όπως και να έχει, πρώτη μέρα που είμαι με one ui 7 και η μπαταρία αυτή τη στιγμή είναι στο 44% και έχω 5 ώρες οθόνης σήμερα. Έτσι ενδεικτικά. Εγώ πάλι ρε παιδιά διαβάζω αυτά τα Sot και παθαίνω πλάκα... Και τώρα που έχω το s25u και με s24U αλλά και με s23u δεν είχα δει ποτέ πάνω από 3:30 ώρες.... Βέβαια με όλα ανοιχτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azaaza Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 13 ώρες πριν, stabab said: Μάλλον οι 2 μας έχουμε μείνει, αλλά μάλλον για καλό ειναι 😜😜😜 😂😁🤣 τρεις αδερφέ μου... τρεις!! 1 1 Παράθεση Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, redcom7 said: Εγώ πάλι ρε παιδιά διαβάζω αυτά τα Sot και παθαίνω πλάκα... Και τώρα που έχω το s25u και με s24U αλλά και με s23u δεν είχα δει ποτέ πάνω από 3:30 ώρες.... Βέβαια με όλα ανοιχτά... ειναι και τι εφαρμογες εχεις.. Εγω οταν το πηρα, αρρώστησα και το εσκισα και ειχα 11 ωρες οθονης. βεβαια ημουν σπιτι. Τωρα που ειμαι μεσα εξω ολα ανοικτα με το ζορι να εχω 2,30-3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, redcom7 said: Εγώ πάλι ρε παιδιά διαβάζω αυτά τα Sot και παθαίνω πλάκα... Και τώρα που έχω το s25u και με s24U αλλά και με s23u δεν είχα δει ποτέ πάνω από 3:30 ώρες.... Βέβαια με όλα ανοιχτά... Μήπως χρησιμοποιείς 2 κάρτες σιμ κ 5g? Η παίζεις κανένα βάρη παιχνίδι; . Γιατί κ εγώ είμαι από αυτούς που εχουν πάντα σε όλα τα τηλέφωνα τα πάντα ανοιχτά ....συγχρονισμους, GPS , hz κτλ αλλά έχω μία κάρτα και μόνο 4g κ είμαι πάνω από 6 ώρες οθόνης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Η μεγαλύτερη βελτίωση που παρατήρησα, θα έλεγα εντυπωσιακή, είναι στο Face unlock. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 47 minutes ago, challenge143 said: Μήπως χρησιμοποιείς 2 κάρτες σιμ κ 5g? Η παίζεις κανένα βάρη παιχνίδι; . Γιατί κ εγώ είμαι από αυτούς που εχουν πάντα σε όλα τα τηλέφωνα τα πάντα ανοιχτά ....συγχρονισμους, GPS , hz κτλ αλλά έχω μία κάρτα και μόνο 4g κ είμαι πάνω από 6 ώρες οθόνης Όχι μία κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Ναι μετα το reset εχει πιο πολλα πραγματα να πειραξεις και να το φερεις πιο κοντα σου.. δεν εχει τα υπολειμματα του 14 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 23 minutes ago, Ermenegildo said: Ναι μετα το reset εχει πιο πολλα πραγματα να πειραξεις και να το φερεις πιο κοντα σου.. δεν εχει τα υπολειμματα του 14 Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό με το reset. Δηλαδή αν την περάσω έτσι την ενημέρωση δεν θα έχω κάποια πράγματα παραπάνω που αναφέρεις; ενώ αν κάνω reset θα τα αποκτήσω; Μπορείς να δώσεις πληροφορίες σε μας που δεν την έχουμε περάσει ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Μια χαρα ειναι το update!! 2 1 Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Γιατι εβγαλαν τον τερματισμο του "μην ενοχλειτε" απο τις ειδοποιησεις; το εχω παντα μεσημερι και βραδυ να γινετε αυτοματα και μερικες φορες να μπορω να το κλεινω οταν μπαινει αυτοματα. Τωρα πρεπει να το κλεισω τελειως και να το ανοιξω παλι οταν το θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 3 ώρες πριν, Gorge said: Γιατι εβγαλαν τον τερματισμο του "μην ενοχλειτε" απο τις ειδοποιησεις; το εχω παντα μεσημερι και βραδυ να γινετε αυτοματα και μερικες φορες να μπορω να το κλεινω οταν μπαινει αυτοματα. Τωρα πρεπει να το κλεισω τελειως και να το ανοιξω παλι οταν το θελω Γιατι δεν φτιαχνεις μια ρουτινα? 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typakos Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Καλησπέρα μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση πάτησα αναβολή για να την κάνω αργότερα και τώρα δεν την ξαναβγάζει. Πατησα πόσες φορές και μου λέει είναι ενημερωμένο. Τώρα τι κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Με το one ui 7 δεν θα είχαμε και call recording option ? Μήπως φάγαμε άκυρο λόγο ευρωπαϊκής ένωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 57 minutes ago, lefteris112 said: Με το one ui 7 δεν θα είχαμε και call recording option ? Μήπως φάγαμε άκυρο λόγο ευρωπαϊκής ένωσης? Οχι μηπως το φαγαμε στα σιγουρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, lefteris112 said: Με το one ui 7 δεν θα είχαμε και call recording option ? Μήπως φάγαμε άκυρο λόγο ευρωπαϊκής ένωσης? Εχει μια χαρα call recording! Οταν το σηκώσει ο συνομιλητής σου θα σε βγαλει ενα εικονίδιο record πατας εκει και γραφει. ** προϋπόθεση να έχεις κατεβάσει την ελληνική γλωσσα πρωτα . Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. 12 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Απριλίου Εμένα δεν μου το εμφανίζει αυτό. Έχεις τις στάνταρ επιλογές που είχε πριν . Στα ελληνικά το έχω το τηλέφωνο. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts