Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δες και κριτικες των μαγαζιων,και μη δωσεις λεφτα ενω σου λενε παραδοση σε 10 μερες πχ,πηγαινε παρτο απο εκει αν  μπορεις.

Edited by kek

2 ώρες πριν, ilka71 said:

το slider σπ ζουμ πως φαίνεται;εμένα δεν έχει 

Screenshot_20250410_143648_Camera.jpg

Εφόσον είσαι στο video mode,και πατήσεις record θα δεις το slider.

Το συρτάρι εφαρμογών στον launcher μόνο εγώ το χρησιμοποιώ και δεν έχετε πει τίποτα;

Όλοι τις εφαρμογές χύμα στην αρχική τις έχετε;

Just now, panosfx said:

Το συρτάρι εφαρμογών στον launcher μόνο εγώ το χρησιμοποιώ και δεν έχετε πει τίποτα;

Όλοι τις εφαρμογές χύμα στην αρχική τις έχετε;

Εντελώς φιλικά δεν θα πίστευα ποτέ πως κάποιος θα έχει τις εφαρμογές στο συρτάρι και όχι στην αρχική. Στο δικό μου μυαλό εσύ τις έχεις χύμα. Δλδ κάθε φορά ψάχνεις να βρεις ποια εφαρμογή θέλεις να ανοίξεις στο συρτάρι; παράξενο μου φαίνεται😅..... Εγώ πάλι με την αναβάθμιση δεν μπορώ να την κάνω. Είμαι στην μέση του Ατλαντικού σε πλοίο για λατινική Αμερική και όσοι γνωρίζουν το wifi του πλοίου για να κατεβάσει 10 mb χρειάζεσαι 10 λεπτά. Για 5 γιγα ενημέρωση ούτε καν! Θέλω 10 μέρες!!!😂😂😂😂

6 minutes ago, pazu said:

Εντελώς φιλικά δεν θα πίστευα ποτέ πως κάποιος θα έχει τις εφαρμογές στο συρτάρι και όχι στην αρχική. Στο δικό μου μυαλό εσύ τις έχεις χύμα. Δλδ κάθε φορά ψάχνεις να βρεις ποια εφαρμογή θέλεις να ανοίξεις στο συρτάρι; παράξενο μου φαίνεται😅..... Εγώ πάλι με την αναβάθμιση δεν μπορώ να την κάνω. Είμαι στην μέση του Ατλαντικού σε πλοίο για λατινική Αμερική και όσοι γνωρίζουν το wifi του πλοίου για να κατεβάσει 10 mb χρειάζεσαι 10 λεπτά. Για 5 γιγα ενημέρωση ούτε καν! Θέλω 10 μέρες!!!😂😂😂😂

5giga ήταν η αναβάθμηση; Ούτε που το πήρα χαμπάρι αρέ fiber to the home χάσαμε την μπάλα...

Όλα καλά.

10 minutes ago, pazu said:

Τα gestures, οι εφαρμογές στην αρχική οθόνη μαζί με τα widgets χύμα και η navigation bar, είναι οι λόγοι που δεν μπορώ να πάω με τίποτα σε iphone.

Όπως και να χει έπρεπε να δώσει την επιλογή να τα φτιάχνουμε όπως θέλουμε εμείς.

Edited by panosfx

Καλησπέρα! Υπάρχουν ακόμα κάποιοι  που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση; Το ρωτάω  γιατί στις προηγούμενες ενημερώσεις είχα πρόβλημα  και πήγα στη Samsung για επαναπρογραμματισμο. Που σημαίνει ότι δεν ξέρω αν πήγαν όλα καλά; Να περιμένω λίγο ακόμα; Η csc είναι OXM. Ευχαριστώ. 

1 hour ago, stabab said:

Καλησπέρα! Υπάρχουν ακόμα κάποιοι  που δεν έχουν πάρει την αναβάθμιση; Το ρωτάω  γιατί στις προηγούμενες ενημερώσεις είχα πρόβλημα  και πήγα στη Samsung για επαναπρογραμματισμο. Που σημαίνει ότι δεν ξέρω αν πήγαν όλα καλά; Να περιμένω λίγο ακόμα; Η csc είναι OXM. Ευχαριστώ. 

Υπάρχουν υπάρχουν, κι εγώ ακόμη οχι, με CSC EUX

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

Αυτό που δε μου αρέσει με την αναβάθμιση είναι που έβαλαν το ποσοστό της μπαταρίας στο πλαίσιο πάνω δεξιά. 
Για εμάς που δεν έχουμε όραση αετού, μας κάνει τη ζωή δύσκολη ...
Οκ ! Ελάχιστοι θα έχουn θέμα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς ...

Android 15.png

past --> Nokia 6110, 6310 & 8850 silver, Sony Ericsson K750i & W810i, Samsung DUAL B7722 & Samsung DUAL GRAND NEO, Samsung S6, Huawei mate 10 pro, Redmi note 8 pro, Redmi note 10 pro, Redmi note 11 pro 5G
current --> Samsung S24 Ultra,  , Samsung Tab A9+ 11' , Samsung TabA T585 4G -->

Στη μπαρα εμενα δεν εμφανιζει το ξυπνητηρι οταν ειναι ενεργοποιημενο....μαλλον απο την βιασυνη τους το ξεχασανε...😂

Spoiler

Spoiler

8 minutes ago, zorbas100 said:

Στη μπαρα εμενα δεν εμφανιζει το ξυπνητηρι οταν ειναι ενεργοποιημενο....μαλλον απο την βιασυνη τους το ξεχασανε...😂

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Δεν το ξέχασαν.  Έτσι είναι.  Κατέβασε την κουρτίνα και θα το δεις.  Απλά δεν το δείχνει όπως παλιά.  

1 minute ago, costsa41 said:

Δεν το ξέχασαν.  Έτσι είναι.  Κατέβασε την κουρτίνα και θα το δεις.  Απλά δεν το δείχνει όπως παλιά.  

οντως...εχεις δικιο..😂 αλλα οι συνηθειες δεν αλλαζουν ....

57 minutes ago, peter77377 said:

Υπάρχουν υπάρχουν, κι εγώ ακόμη οχι, με CSC EUX

Ερώτηση στους ειδικούς γιατί όλοι την πήραν την αναβάθμιση κι εμείς σκάμε. Έχω το S24 ultra, είχα αλλάξει μέσω SamFw tool το CSC σε THL (από ΕUX), για να έχω ηχογράφηση κλήσεων, και χθες το άλλαξα ξανά σε EUX για να σιγουρέψω ότι θα έρθει η αναβάθμιση (που δεν ήρθε ποτέ). Είναι αυτές οι αλλαγές του CSC που κάνουν λέτε τη δουλειά και δεν έρχεται η αναβάθμιση; κάπου διάβασα ότι "ζαλίζεται" το σύστημα και οι σέρβερς της Samsung θέλουν χρόνο για τις αλλαγές CSC. Το κινητό είναι αγορασμένο Ελλάδα και νομίζω χώρα προέλευσης-πώλησης στην Ελλάδα η Αυστρία, με βάση το imei info που μου έβγαλε ένα site για πληροφορίες imei (το είχα πάρει από Shopflix). Όποιος ξέρει από αυτά ας μας βοηθήσει εμάς τους "φτωχούς", με Android 14 ακόμη, χρήστες.

Ευχαριστώ πολύ!

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

26 minutes ago, zorbas100 said:

οντως...εχεις δικιο..😂 αλλα οι συνηθειες δεν αλλαζουν ....

Ακριβώς αυτό.  Όλα είναι θέμα συνήθειας.  Αν έχει πάρει όλα του 25 θα βρείτε πολύ καλές ρουτίνες και το good lock έχει αναβαθμιστεί πολύ, ειδικά το home up. Ακόμα ο νέος τρόπος να κατεβάζεις την κουρτίνα μετά από λίγο θα σας βολέψει πολύ γιατί με ένα scroll δεξιά αριστερά πάει από το ένα στο άλλο.  Εννοείται μπορείτε να το αλλάξετε στον παλιό τρόπο. 

15 minutes ago, costsa41 said:

Εννοείται μπορείτε να το αλλάξετε στον παλιό τρόπο.

Το πρωτο που εκανα

2 minutes ago, panosfx said:

Πώς το έκανες και δεν το βρίσκω;

κατεβαζεις τερμα πας πανω ψηλα στο μολυβακι, μετα καρτελα ρυθμισεις πινακα και εκει ειναι

7 minutes ago, Gorge said:

κατεβαζεις τερμα πας πανω ψηλα στο μολυβακι, μετα καρτελα ρυθμισεις πινακα και εκει ειναι

Από τα νεύρα μου ούτε που το φαντάστηκα ότι θα ήταν εκεί.Σε ευχαριστώ!

Πραγματικα εξαιρετικη και αψεγαδιαστη η αναβαθμιση !

Η Ολοκληρωση του One Ui πηγαινει ακομα πιο μακρια και πλεον ειναι ενα user interface για ΟΛΑ τα γουστα!!

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

Τόσους μήνες γκρίνια για το που είναι το ui7 και τώρα που ήρθε, μας επιασε αδιάβαστους και  ψάχνουμε το πως γυρνάει η κουρτίνα στα παλιά. 🤣🤣

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Just now, OverClocker said:

Τόσους μήνες γκρίνια για το που είναι το ui7 και τώρα που ήρθε, μας επιασε αδιάβαστους και  ψάχνουμε το πως γυρνάει η κουρτίνα στα παλιά. 🤣🤣

Ολα τα ανεχόμαστε αλλα εχουμε και καποιες κοκκινες γραμμες
🤣🤣