ng76 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Το κατέβασα - πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Έχει το LOG και noise eraser feature. Το zoom γίνετε με slider το οποίο σαν να βελτίωσε το θεμα με την εναλλαγή κάμερας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlborakis Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Ήρθε!! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου στο reddit γραφουν οτι δεν εχει now brief μεσα ? Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Δεν έχει δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 17 minutes ago, stelioz78 said: στο reddit γραφουν οτι δεν εχει now brief μεσα ? Σιγα τα ΩΑ...μια ανασκόπηση ειναι Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Είναι και κανένας άλλος που δεν πήρε την αναβάθμιση ή είμαι ο μονος; Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, sakis88888 said: Δεν έχει δυστυχώς στα settings το εχει... λογικα θα εμφανιζεται οταν θα εχει κατι να πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Καλησπέρα, Στις επαφές δεν σου δίνει τη δυαντότητα πια να δεις πόσες έχεις περάσει; Δε το βρίσκω πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 26 minutes ago, Ermenegildo said: στα settings το εχει... λογικα θα εμφανιζεται οταν θα εχει κατι να πού ακριβώς και δεν το είδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Το πήρα και εγώ και το έκανα μόλις. Δεν έκανα κάποιο reset η φορματ πριν το περάσω, δεν νομίζω να χρειαζόταν? Εσείς κάνατε επαναφορά πριν το περάσετε? Απλά θέλω να δω τώρα επειδή ήταν μεγάλη αλλαγή μήπως κάποια πράγματα σταματάνε να δουλευουνε EDIT: Πρώτο πράγμα που μόλις βρήκα και με χαλάει.... Έχω το launchair, το οποίο δεν έχω status bar. Οπότε όταν σέρνω από πάνω, είτε σύρω από αριστερά είτε από τα δεξιά, πάει στα notifications και πρέπει να σύρω δεύτερη φορά για να πάω στα toggles. Ενώ όταν είμαι in app δουλεύει κανονικά το scroll από δεξιά για να σε πάει στα toggles Edited 10 Απριλίου by therock Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ermenegildo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 50 minutes ago, sakis88888 said: πού ακριβώς και δεν το είδα; Lock screen and aod και μετα now bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 13 minutes ago, Ermenegildo said: Lock screen and aod και μετα now bar Για το now brief λεω όχι το now bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, ng76 said: Το κατέβασα - πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Έχει το LOG και noise eraser feature. Το zoom γίνετε με slider το οποίο σαν να βελτίωσε το θεμα με την εναλλαγή κάμερας. το slider σπ ζουμ πως φαίνεται;εμένα δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ !!! ΗΡΘΕ Η 7αρα !!! ΞΥΠΝΑΤΕ !🤡 Edited 10 Απριλίου by kek 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Ήρθε αλλά υγεία μπαταρίας δεν δείχνει..... 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Just now, dan81 said: Ήρθε αλλά υγεία μπαταρίας δεν δείχνει..... Και το S25 απουλητο να μεινει ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Just now, dan81 said: Ήρθε αλλά υγεία μπαταρίας δεν δείχνει..... Σε κανενα ultra δεν εχει ερθει...αλλα καποιος ειπε σε διπλανο φορουμ οτι το s24 το απλο του δειχνει κανονικα...μας εδειξε και φωτογραφια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PREVEZIANOS Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Το εικονίδιο της πανταριας εξαφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα μετά την επανεκκίνηση, ενώ το έχω ενεργοποιήσει. Συμβαίνει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Σε εμένα όχι! Σαν να παρατήρησα ένα μικρό lag ίσως θα πρέπει να κάνω wipe cache partition και ένα optimization τις εφαρμογές. Με μια γρήγορη ματιά πέρα από τις αισθητικές αλλαγές και τα λίγο καλύτερα animations στο άνοιγμα - κλείσιμο εφαρμογών δεν παρατήρησα τπτ το ουάου😂😂. Πολύ ντόρος για το τπτ πότε είπαμε παίρνουμε OneUI 8.0???🤣🤣🤣 Edited 10 Απριλίου by vwbestakos 1 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 9 minutes ago, vwbestakos said: Σε εμένα όχι! Σαν να παρατήρησα ένα μικρό lag ίσως θα πρέπει να κάνω wipe cache partition και ένα optimization τις εφαρμογές. Με μια γρήγορη ματιά πέρα από τις αισθητικές αλλαγές και τα λίγο καλύτερα animations στο άνοιγμα - κλείσιμο εφαρμογών δεν παρατήρησα τπτ το ουάου😂😂. Πολύ ντόρος για το τπτ πότε είπαμε παίρνουμε OneUI 8.0???🤣🤣🤣 Και το 8 μάπα θα ναι ας ξεκινήσουμε την αναμονή για το 9 3 Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Παντως οποιος πηγε να παρει S25 ULTRA για να εχει πρωτος την ''εμπειρια'' ONE UI 7.0 πρεπει τωρα να αισθανεται μεγαλο κορόιδο. 🤡🤣 (Την εκανα κι εγω την αναβαθμιση στην 7....εχει ηδη αλλαξει η ζωη μου προς το καλυτερο! Χαλαλι η γκρινια εδω μεσα απο ορισμενους για τη καθυστερηση,ειχαν δικιο τελικα, GAME CHANGER παιδες η αναβαθμιση...τι να λεμε. 🤡 ) 51 minutes ago, PREVEZIANOS said: Το εικονίδιο της πανταριας εξαφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα μετά την επανεκκίνηση, ενώ το έχω ενεργοποιήσει. Συμβαίνει και σε άλλους; Οχι,παραμενει σε εμενα κανονικα. Γυρνα το ξανα στην 6.1 τωρα. 🤣 Edited 10 Απριλίου by kek 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου Φυσιολογικό είναι αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου (edited) Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κι εγώ το κινητό. Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω: στα μεγάλα καταστήματα το βρίσκω 1420 ευρω, έκδοση 512gb. Σε κάποια μικρότερα το βρίσκω μόνο 900 ευρώ. Ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά; Μιλαμε για 520 ευρω διαφορά ! Λέτε να ειναι αξιόπιστα τα μικρά , μην βρω κανένα μπελά... Έχει κανείς εμπειρία; Edited 10 Απριλίου by eilio94 1 Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Johnny Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 8 minutes ago, eilio94 said: Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κι εγώ το κινητό. Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω: στα μεγάλα καταστήματα το βρίσκω 1420 ευρω, έκδοση 512gb. Σε κάποια μικρότερα το βρίσκω μόνο 900 ευρώ. Ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά; Μιλαμε για 520 ευρω διαφορά ! Λέτε να ειναι αξιόπιστα τα μικρά , μην βρω κανένα μπελά... Έχει κανείς εμπειρία; Εγώ το πήρα μεσω καλαθιού skroutz με μειωμένη τιμή σε σχέση με τα μεγάλα μαγαζιά. Δε θα χει θέμα αν το πάρεις από κει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 10 minutes ago, eilio94 said: Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κι εγώ το κινητό. Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω: στα μεγάλα καταστήματα το βρίσκω 1420 ευρω, έκδοση 512gb. Σε κάποια μικρότερα το βρίσκω μόνο 900 ευρώ. Ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά; Μιλαμε για 520 ευρω διαφορά ! Λέτε να ειναι αξιόπιστα τα μικρά , μην βρω κανένα μπελά... Έχει κανείς εμπειρία; Όταν λες μικρά; σκρουτζομάγαζα; ψωνίζω μόνο από σκρουτζ τα κινητά μου και όλων των γνωστών κλπ τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια. Ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts