Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατέβασα - πρώτη εντύπωση πολύ καλή.

Έχει το LOG και noise eraser feature. Το zoom γίνετε με slider το οποίο σαν να βελτίωσε το θεμα με την εναλλαγή κάμερας.

στο reddit γραφουν οτι δεν εχει now brief μεσα ?

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

17 minutes ago, stelioz78 said:

στο reddit γραφουν οτι δεν εχει now brief μεσα ?

Σιγα τα ΩΑ...μια ανασκόπηση  ειναι 

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

Είναι και κανένας άλλος που δεν πήρε την αναβάθμιση ή είμαι ο μονος;

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

1 ώρα πριν, sakis88888 said:

Δεν έχει δυστυχώς 

στα settings το εχει... λογικα θα εμφανιζεται οταν θα εχει κατι να πει

Καλησπέρα,

Στις επαφές δεν σου δίνει τη δυαντότητα πια να δεις πόσες έχεις περάσει; Δε το βρίσκω πουθενά.

26 minutes ago, Ermenegildo said:

στα settings το εχει... λογικα θα εμφανιζεται οταν θα εχει κατι να 

πού ακριβώς και δεν το είδα; 

Το πήρα και εγώ και το έκανα μόλις. Δεν έκανα κάποιο reset η φορματ πριν το περάσω, δεν νομίζω να χρειαζόταν?

Εσείς κάνατε επαναφορά πριν το περάσετε? Απλά θέλω να δω τώρα επειδή ήταν μεγάλη αλλαγή μήπως κάποια πράγματα σταματάνε να δουλευουνε

EDIT:

Πρώτο πράγμα που μόλις βρήκα και με χαλάει....

Έχω το launchair, το οποίο δεν έχω status bar. Οπότε όταν σέρνω από πάνω, είτε σύρω από αριστερά είτε από τα δεξιά, πάει στα notifications και πρέπει να σύρω δεύτερη φορά για να πάω στα toggles. Ενώ όταν είμαι in app δουλεύει κανονικά το scroll από δεξιά για να σε πάει στα toggles 

Edited by therock

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

50 minutes ago, sakis88888 said:

πού ακριβώς και δεν το είδα; 

Lock screen and aod και μετα now bar

3 ώρες πριν, ng76 said:

Το κατέβασα - πρώτη εντύπωση πολύ καλή.

Έχει το LOG και noise eraser feature. Το zoom γίνετε με slider το οποίο σαν να βελτίωσε το θεμα με την εναλλαγή κάμερας.

το slider σπ ζουμ πως φαίνεται;εμένα δεν έχει 

Screenshot_20250410_143648_Camera.jpg

ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ !!!

ΗΡΘΕ Η 7αρα !!!

ΞΥΠΝΑΤΕ !🤡

Edited by kek

Just now, dan81 said:

Ήρθε αλλά υγεία μπαταρίας δεν δείχνει..... 

Και το S25 απουλητο να μεινει ?

Just now, dan81 said:

Ήρθε αλλά υγεία μπαταρίας δεν δείχνει..... 

Σε κανενα ultra δεν εχει ερθει...αλλα καποιος ειπε σε διπλανο φορουμ οτι το s24 το απλο του δειχνει κανονικα...μας εδειξε και φωτογραφια

Το εικονίδιο της πανταριας εξαφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα μετά την επανεκκίνηση, ενώ το έχω ενεργοποιήσει. Συμβαίνει και σε άλλους;

Σε εμένα όχι! Σαν να παρατήρησα ένα μικρό lag ίσως θα πρέπει να κάνω wipe cache partition και ένα optimization τις εφαρμογές. Με μια γρήγορη ματιά πέρα από τις αισθητικές αλλαγές και τα λίγο καλύτερα animations στο άνοιγμα - κλείσιμο εφαρμογών δεν παρατήρησα τπτ το ουάου😂😂.

Πολύ ντόρος για το τπτ πότε είπαμε παίρνουμε OneUI 8.0???🤣🤣🤣

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 15 (OneUI v7.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

9 minutes ago, vwbestakos said:

Σε εμένα όχι! Σαν να παρατήρησα ένα μικρό lag ίσως θα πρέπει να κάνω wipe cache partition και ένα optimization τις εφαρμογές. Με μια γρήγορη ματιά πέρα από τις αισθητικές αλλαγές και τα λίγο καλύτερα animations στο άνοιγμα - κλείσιμο εφαρμογών δεν παρατήρησα τπτ το ουάου😂😂.

Πολύ ντόρος για το τπτ πότε είπαμε παίρνουμε OneUI 8.0???🤣🤣🤣

Και το 8 μάπα θα ναι ας ξεκινήσουμε την αναμονή για το 9

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Παντως οποιος πηγε να παρει S25 ULTRA για να εχει πρωτος την ''εμπειρια'' ONE UI 7.0 πρεπει τωρα να αισθανεται μεγαλο κορόιδο. 🤡🤣

(Την εκανα κι εγω την αναβαθμιση στην 7....εχει ηδη αλλαξει η ζωη μου προς το καλυτερο!

Χαλαλι η γκρινια εδω μεσα απο ορισμενους για τη καθυστερηση,ειχαν δικιο τελικα,  GAME CHANGER παιδες η αναβαθμιση...τι να λεμε. 🤡 )

51 minutes ago, PREVEZIANOS said:

Το εικονίδιο της πανταριας εξαφανίζεται λίγα δευτερόλεπτα μετά την επανεκκίνηση, ενώ το έχω ενεργοποιήσει. Συμβαίνει και σε άλλους;

Οχι,παραμενει σε εμενα κανονικα. Γυρνα το ξανα στην 6.1 τωρα. 🤣

Edited by kek

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κι εγώ το κινητό. Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω: στα μεγάλα καταστήματα το βρίσκω 1420 ευρω, έκδοση 512gb. Σε κάποια μικρότερα το βρίσκω μόνο 900 ευρώ. Ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά; Μιλαμε για 520 ευρω διαφορά ! Λέτε να ειναι αξιόπιστα τα μικρά , μην βρω κανένα μπελά... Έχει κανείς εμπειρία;

Edited by eilio94
Στάθης

8 minutes ago, eilio94 said:

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κι εγώ το κινητό. Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω: στα μεγάλα καταστήματα το βρίσκω 1420 ευρω, έκδοση 512gb. Σε κάποια μικρότερα το βρίσκω μόνο 900 ευρώ. Ειναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά; Μιλαμε για 520 ευρω διαφορά ! Λέτε να ειναι αξιόπιστα τα μικρά , μην βρω κανένα μπελά... Έχει κανείς εμπειρία;

Εγώ το πήρα μεσω καλαθιού skroutz με μειωμένη τιμή σε σχέση με τα μεγάλα μαγαζιά. Δε θα χει θέμα αν το πάρεις από κει 

10 minutes ago, eilio94 said:

Όταν λες μικρά; σκρουτζομάγαζα; ψωνίζω μόνο από σκρουτζ τα κινητά μου και όλων των γνωστών κλπ τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια. Ποτέ δεν είχα κανένα θέμα.