zorbas100 Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου https://amzn.eu/d/3JIYWyN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, nikvolnik said: Καλησπέρα. Νέος κάτοχος εδω . Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Τζαμάκι προστασίας? Καλησπέρα φίλε και καλώς ήρθες στην παρέα. Χρησιμοποιώ της Ringke, εφαρμόζει άψογα στην οθόνη, εύκολη τοποθέτηση με οδηγό ενώ δουλεύει άψογα και το δακτυλικο αποτύπωμα... Υπάρχουν 2 επιλογές από Ringke ένα Easy Slide: https://www.skroutz.gr/s/52066479/Ringke-Easy-Tempered-Glass-Galaxy-S24-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και ένα Privacy: https://www.skroutz.gr/s/52066471/Ringke-Easy-Privacy-Tempered-Glass-Galaxy-S24-Ultra.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dan81 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Τελικά δεν το μετάνιωσα καθόλου που αγόρασα το s24u πριν λίγες ημέρες, αντί του 25 που παρουσιάστηκε χτες. Λίγο την CPU elite ζηλεύω που είναι υπερχρονισμενη αλλά οκ και πάλι.. δεν είδα κάτι άλλο...... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkon84 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Αναβάθμιση ιανουαριου? Ποτέ έτσι? Πραγματικά κάθε χρόνο και χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου θα παραμεινει ζωντανο αυτο το νήμα φέτος!! 8 3 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο παράξενος αλλά βλέπω και σε άλλους να μην αρέσει το το s25 ultra. Εάν εξερεσεις τον καινούργιο επεξεργαστή δεν έχει κάτι άλλο ούτε το design που λένε κάποιοι ότι επιτέλους έκανε μια αλλαγή η samsung, προτιμώ το δικό μας, ούτε κάτι άλλο άσε που τελικά βγήκε με 12gb ram αντι 16 που έλεγαν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Πάντως και από το S22u στο S23u και από το S23u στο S24u ta ίδια λεγόντουσαν. και φέτος τα ίδια θα υπωθούν. Οι μεγαλύτερες διαφορές που υπάρχουν είναι σε επίπεδο S/W και AI, τα ιδια έγιναν και πέρσυ. Παρ όλα αυτά το 24 πούλησε αρκετά πάνω από το 23 και το 23 από το 22. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Επίσης πολύ δυσαρέσκεια ακούω για την αφαίρεση του bluetooth από το s-pen στο s25u...Έτσι κάποτε θυμάμαι όταν είχα πάρει το Note 4 είχε βγει το ραδιόφωνο και με είχε χαλάσει αυτό έτσι και τώρα εκεί που πάνε να εξελίξουν μια συσκευή υποβαθμίζουν και κάποια από τα χαρακτηριστικά της... Και εγώ πριν μερικούς μήνες ήμουν σε σκέψη ανάμεσα σε s24u ή αναμονή για s25u αλλά με αυτά που διάβαζα μέχρι τότε και αυτά που είδαμε χθες δεν το μετάνιωσα που επέλεξα s24u... Το μόνο πράγμα που ζηλεύω είναι τον γρηγορότερο επεξεργαστή και αυτά που υπόσχεται αλλά ok... Όλα καλά! 3 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 2 minutes ago, UNEXPECTEDGR said: Επίσης πολύ δυσαρέσκεια ακούω για την αφαίρεση του bluetooth από το s-pen στο s25u...Έτσι κάποτε θυμάμαι όταν είχα πάρει το Note 4 είχε βγει το ραδιόφωνο και με είχε χαλάσει αυτό έτσι και τώρα εκεί που πάνε να εξελίξουν μια συσκευή υποβαθμίζουν και κάποια από τα χαρακτηριστικά της... Και εγώ πριν μερικούς μήνες ήμουν σε σκέψη ανάμεσα σε s24u ή αναμονή για s25u αλλά με αυτά που διάβαζα μέχρι τότε και αυτά που είδαμε χθες δεν το μετάνιωσα που επέλεξα s24u... Το μόνο πράγμα που ζηλεύω είναι τον γρηγορότερο επεξεργαστή και αυτά που υπόσχεται αλλά ok... Όλα καλά! Μα δεν πήρες κακή συσκευή, γιατί να το μετανιώσεις? Το αν αρχίσουμε να σχολιάζουμε το τι έχει εξαλειφθεί κατά γενιές συσκευών, είναι πολλά και θα μιλάμε για ώρες. Δυστυχώς έτσι είναι, ναι όντως, το ΒΤ στο πενάκι, μέτραγε, το είχα δουλέψει αρκετά στο παρελθόν. Το ίδιο είχα ξενερώσει και για το οτι παρατησαν και το ΑΝΤ+.. Για μένα peak ήταν οι γενιές note 9-10. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) OverClocker νομίζω κάπου σε θυμάμαι στο νήμα του Note 4...😎 Αξέχαστες εποχές... 😄 Θα συμφωνήσω, είναι πολλά που μας "κόβουνε" οι εταιρείες αλλά όλα γίνονται για τον βωμό του χρήματος... Όπως και να έχει σαφώς και το s24u αλλά οι προηγούμενες ναυαρχίδες είναι μια χαρά και καλύπτουν κάποιον για πολλά χρόνια αν δεν έχει το μικρόβιο μέσα του για αλλαγή συσκευής κάθε χρόνο για να έχει το τελευταίο μοντέλο... Έχουν ξεφύγει και οι τιμές, οι προσθήκες που κάνουν οι εταιρείες στα χαρακτηριστικά είναι με το σταγονόμετρο ενώ και οι προωθητικές δεν είναι και αξιόλογες για να πεις ok δίνω την "παλιά" ναυαρχίδα για να πάω στην καινούρια... Edited 23 Ιανουαρίου by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 22 minutes ago, UNEXPECTEDGR said: OverClocker νομίζω κάπου σε θυμάμαι στο νήμα του Note 4...😎 Αξέχαστες εποχές... 😄 Θα συμφωνήσω, είναι πολλά που μας "κόβουνε" οι εταιρείες αλλά όλα γίνονται για τον βωμό του χρήματος... Όπως και να έχει σαφώς και το s24u αλλά οι προηγούμενες ναυαρχίδες είναι μια χαρά και καλύπτουν κάποιον για πολλά χρόνια αν δεν έχει το μικρόβιο μέσα του για αλλαγή συσκευής κάθε χρόνο για να έχει το τελευταίο μοντέλο... Έχουν ξεφύγει και οι τιμές, οι προσθήκες που κάνουν οι εταιρείες στα χαρακτηριστικά είναι με το σταγονόμετρο ενώ και οι προωθητικές δεν είναι και αξιόλογες για να πεις ok δίνω την "παλιά" ναυαρχίδα για να πάω στην καινούρια... χαχααχ, παλιες εποχές στο τέξας. Μα εννοείται ότι και S21U να έχεις τί ΔΕΝ κάνει που χρειάζεται ακόμα και ένας απαιτητικός χρήστης? Η μόνη actual βελτίωση που μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμη σε έναν απλό power user είναι ο χρόνος αναμονής της συσκευή που λόγο το ότι πλέον τα τσιπάκια είναι πιο Power efficient κρατάνε παραπάνω. Και το S23U να πάρεις τώρα, καλή υγεία μπαταρίας να έχει και ένα καλό deal και αξίζει φουλ ακόμα και τώρα. Δεν υπάρχει κάτι που να μην κάνει. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην παρέα, μια βοήθεια ρε παιδιά, η μπαταρία μου δεν κρατάει καθόλου τις τελευταίες μέρες όλο και χειρότερα, τι φταίει ; Ναι έχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, 2 κάρτες, 5G, WiFi, Bluetooth, συνδεδεμένο με ρολόι και ακουστικά, GPS και AOD. Η χρήση είναι λίγη για να έχει τόσο μικρή αυτονομία. Επειδή το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο, την πρώτη μέρα (πριν 1 εβδομαδα) 8:30 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση παραπάνω, τώρα 2:00. Τι γίνεται; Πως μπορούμε να αυξήσουμε αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 23 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, OverClocker said: Πάντως και από το S22u στο S23u και από το S23u στο S24u ta ίδια λεγόντουσαν. και φέτος τα ίδια θα υπωθούν. Οι μεγαλύτερες διαφορές που υπάρχουν είναι σε επίπεδο S/W και AI, τα ιδια έγιναν και πέρσυ. Παρ όλα αυτά το 24 πούλησε αρκετά πάνω από το 23 και το 23 από το 22. Ναι μεν ούτε πέρυσι είχαμε τρελές διαφορές από το S23U, αλλά πέρυσι είχαμε μια αλλαγή η οποία αλλάζει αρκετά την εμπειρία χρήσης και αφορά την οθόνη. Επίπεδη anti reflective οθόνη, κάτι που δεν έδινε ο ανταγωνισμός, και μέχρι και φέτος σπάνια να βρεις ναυαρχίδα Android με επίπεδη οθόνη μεταξύ άλλων. Ανέβηκε και η software υποστήριξη στα 7χρόνια που παίζει ρόλο στην μεταπώληση/ενδιαφέρον, που ούτε φέτος το προσφέρει ο ανταγωνισμός πέραν της Google) Πέραν αυτού, το θέμα είναι ότι φέτος ο ανταγωνισμός ανοιγει παραπάνω την ψαλίδα, μιας και η Samsung κυριολεκτικά εμεινε στάσιμη στα πάντα. Και πέρυσι σε πέρναγε ο ανταγωνισμός στις κάμερες, αλλά αφού και φέτος η κύρια κάμερα παρέμεινε στα ίδια, θα ανοίξει ακόμα παραπάνω η ψαλίδα. Ανέβηκε η διαφορά και στις μπαταρίες, μιας και ο ανταγωνισμός ανέβηκε στα 6000+mah,από 5400+ που ήταν πέρυσι. Πέρυσι δεν είχες τον ανταγωνισμό να σε ξεπερνά μέχρι και σε αδιαβροχοποίηση(IP69). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 13 minutes ago, manos20082 said: Καλησπέρα στην παρέα, μια βοήθεια ρε παιδιά, η μπαταρία μου δεν κρατάει καθόλου τις τελευταίες μέρες όλο και χειρότερα, τι φταίει ; Ναι έχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, 2 κάρτες, 5G, WiFi, Bluetooth, συνδεδεμένο με ρολόι και ακουστικά, GPS και AOD. Η χρήση είναι λίγη για να έχει τόσο μικρή αυτονομία. Επειδή το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο, την πρώτη μέρα (πριν 1 εβδομαδα) 8:30 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση παραπάνω, τώρα 2:00. Τι γίνεται; Πως μπορούμε να αυξήσουμε αυτονομία; Το πρώτο πράγμα που κάνω εγώ είναι να κλείσω το 5G Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) 13 minutes ago, Fulgore1 said: Ναι μεν ούτε πέρυσι είχαμε τρελές διαφορές από το S23U, αλλά πέρυσι είχαμε μια αλλαγή η οποία αλλάζει αρκετά την εμπειρία χρήσης και αφορά την οθόνη. Επίπεδη anti reflective οθόνη, κάτι που δεν έδινε ο ανταγωνισμός, και μέχρι και φέτος σπάνια να βρεις ναυαρχίδα Android με επίπεδη οθόνη μεταξύ άλλων. Ανέβηκε και η software υποστήριξη στα 7χρόνια που παίζει ρόλο στην μεταπώληση/ενδιαφέρον, που ούτε φέτος το προσφέρει ο ανταγωνισμός πέραν της Google) Πέραν αυτού, το θέμα είναι ότι φέτος ο ανταγωνισμός ανοιγει παραπάνω την ψαλίδα, μιας και η Samsung κυριολεκτικά εμεινε στάσιμη στα πάντα. Και πέρυσι σε πέρναγε ο ανταγωνισμός στις κάμερες, αλλά αφού και φέτος η κύρια κάμερα παρέμεινε στα ίδια, θα ανοίξει ακόμα παραπάνω η ψαλίδα. Ανέβηκε η διαφορά και στις μπαταρίες, μιας και ο ανταγωνισμός ανέβηκε στα 6000+mah,από 5400+ που ήταν πέρυσι. Πέρυσι δεν είχες τον ανταγωνισμό να σε ξεπερνά μέχρι και σε αδιαβροχοποίηση(IP69). Τα ακούω αυτά που λες αλλά η αλήθεια νομίζω είναι κάπου στη μέση. Οι διαφορές υπάρχουν ακόμα και εμφανισιακά σε σχέση με το 24 αλλά και σε sw που ακόμα και στο UI7 tou 24 δεν θα περάσουν όλα τα features του 25 όπως κάνουν κάθε χρονιά. Κάποια θα μείνουν exclusive στο 25. Btw, Στο 24 η οθόνη δεν ήταν true flat. Sto 25 είναι. Θα θελα να πω ότι μάλλον το 26 θα είναι η μεγάλη αλλαγή της Samsung, αλλά τα ίδια λέγαμε και για τα 25 πέρσυ τέτοια εποχή για τις κάμερες. Ότι φέτος θα έχει sony φακους κτλπ. Αν το δεις λίγο πιο απομακρυσμένα, απο το S22u μέχρι το 25 ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει τεχνολογικά. Κυρίως s/w και flat screen and bezel. Edited 23 Ιανουαρίου by OverClocker Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 32 minutes ago, manos20082 said: Καλησπέρα στην παρέα, μια βοήθεια ρε παιδιά, η μπαταρία μου δεν κρατάει καθόλου τις τελευταίες μέρες όλο και χειρότερα, τι φταίει ; Ναι έχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, 2 κάρτες, 5G, WiFi, Bluetooth, συνδεδεμένο με ρολόι και ακουστικά, GPS και AOD. Η χρήση είναι λίγη για να έχει τόσο μικρή αυτονομία. Επειδή το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο, την πρώτη μέρα (πριν 1 εβδομαδα) 8:30 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση παραπάνω, τώρα 2:00. Τι γίνεται; Πως μπορούμε να αυξήσουμε αυτονομία; Αρχικα κλεισε το Aod ... Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 41 minutes ago, Fulgore1 said: Ανέβηκε και η software υποστήριξη στα 7χρόνια που παίζει ρόλο στην μεταπώληση/ενδιαφέρον, που ούτε φέτος το προσφέρει ο ανταγωνισμός πέραν της Google) Μεχρι ποιο ετος θα παιρνει το S24 μεγαλες αναβαθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikvolnik Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Να ρωτήσω. Πρέπει να γίνει για κάποια συγκεκριμένη ωρα η πρωτη φόρτιση του κινητού; Eπίσης περιμένουμε να σβήσει μόνο του πριν το βάλουμε για την πρώτη φόρτιση; Ευχαριστώ! Edited 23 Ιανουαρίου by nikvolnik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 44 minutes ago, nikvolnik said: Να ρωτήσω. Πρέπει να γίνει για κάποια συγκεκριμένη ωρα η πρωτη φόρτιση του κινητού; Άστο να πάει με το πάσο του στο 100% + κανα 30λεπτο ακόμα και είσαι οκ. 44 minutes ago, nikvolnik said: Eπίσης περιμένουμε να σβήσει μόνο του πριν το βάλουμε για την πρώτη φόρτιση; Ευχαριστώ! Μην το αφήσεις να πέσει κάτω του 7-5%. Δεν υπάρχει λόγος. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo7ashm Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 1 hour ago, kek said: Μεχρι ποιο ετος θα παιρνει το S24 μεγαλες αναβαθμισεις? Κ λογισμικού κ ασφαλείας για 7 χρόνια μέχρι το 2031 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου Καλησπέρα στη παρέα. Μετά από καιρό, αγόρασα ένα S24 ultra κι εγώ, καθώς προτιμώ iphone σα πρώτη συσκευή. Τέλος πάντων. Τώρα, θέλω να ρωτήσω, πως βάζουμε εκτός από χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες στο πορτοφόλι της google, ταυτότητα, κάρτες της ΔΥΠΑ κλπ. στο πορτοφόλι?? Όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα τρόπο! Στο apple wallet είναι πιο απλά τα πράγματα! Εννοείται πως είναι κατεβασμένα στο gov wallet, αλλά χωρίς ίντερνετ δε λειτουργεί. Υπάρχει τρόπος, έστω και μ εφαρμογή (δωρεάν) τρίτου? Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, manos20082 said: Καλησπέρα στην παρέα, μια βοήθεια ρε παιδιά, η μπαταρία μου δεν κρατάει καθόλου τις τελευταίες μέρες όλο και χειρότερα, τι φταίει ; Ναι έχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, 2 κάρτες, 5G, WiFi, Bluetooth, συνδεδεμένο με ρολόι και ακουστικά, GPS και AOD. Η χρήση είναι λίγη για να έχει τόσο μικρή αυτονομία. Επειδή το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο, την πρώτη μέρα (πριν 1 εβδομαδα) 8:30 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση παραπάνω, τώρα 2:00. Τι γίνεται; Πως μπορούμε να αυξήσουμε αυτονομία; Από την στιγμή που πρώτα με την ίδια χρήση κ όλα ανοιχτά έβγαζες 8.30 ώρες κ απότομα έπεσες στις 2 ωρες πιθανόν θα είναι κάποια από την τελευταία εφαρμογή που έχεις κατεβάσει. Δες κ στο παρασκήνιο ποια έχει το μεγαλύτερο ποσοστό για να καταλάβεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 23 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, kek said: Μεχρι ποιο ετος θα παιρνει το S24 μεγαλες αναβαθμισεις? Για άλλα 6χρόνια, αν δεν αλλάξει κάτι μελλοντικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, manos20082 said: Καλησπέρα στην παρέα, μια βοήθεια ρε παιδιά, η μπαταρία μου δεν κρατάει καθόλου τις τελευταίες μέρες όλο και χειρότερα, τι φταίει ; Ναι έχω συνέχεια ανοιχτά δεδομένα, 2 κάρτες, 5G, WiFi, Bluetooth, συνδεδεμένο με ρολόι και ακουστικά, GPS και AOD. Η χρήση είναι λίγη για να έχει τόσο μικρή αυτονομία. Επειδή το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο, την πρώτη μέρα (πριν 1 εβδομαδα) 8:30 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση παραπάνω, τώρα 2:00. Τι γίνεται; Πως μπορούμε να αυξήσουμε αυτονομία; Για αρχή εχεις χαλια σημα και στις δυο κάρτες και φορτιζεις μεχρι 80%. Κοιτας την αυτονομία με υπόλοιπο 25%. Δηλαδή ρωτάς γιατι χρήση του 50% της μπαταριας δεν εχω την αυτονομία που ειχα στο μυαλό μου. Μπορουμε να αυξήσουμε την αυτονομια με το να φορτίζουμε μέχρι το 100%, ειναι στις ρυθμισεις της μπαταριας. Μπορούμε να κλείσουμε το 5G αν ειμαστε μεγαλο μερος της ημέρας σε μερος με κακη ληψη. Μπορούμε να αγοράσουμε ενα powerbank. Στα γράφω ετσι γιατι το να λες οτι τα έχεις όλα ενεργά και να δίνεις και ενα screenshot δεν μας λεει τίποτα για την χρηση που κανεις. 6 ώρες πριν, nikvolnik said: Να ρωτήσω. Πρέπει να γίνει για κάποια συγκεκριμένη ωρα η πρωτη φόρτιση του κινητού; Eπίσης περιμένουμε να σβήσει μόνο του πριν το βάλουμε για την πρώτη φόρτιση; Ευχαριστώ! Όχι. Δεν πρέπει να γίνει καμια συγκεκριμένη φορτιση. Το βαζεις να φορτίσει, το βγάζεις όποτε θέλεις, το ξαναβαζεις όποτε θελεις. Δεν τα φτιάχνουν πια οπως παλια 😂. 4 ώρες πριν, petran66 said: θέλω να ρωτήσω, πως βάζουμε εκτός από χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες στο πορτοφόλι της google, ταυτότητα, κάρτες της ΔΥΠΑ κλπ. στο πορτοφόλι?? Όσο κι αν έψαξα, δε βρήκα τρόπο! Στο apple wallet είναι πιο απλά τα πράγματα! Εννοείται πως είναι κατεβασμένα στο gov wallet, αλλά χωρίς ίντερνετ δε λειτουργεί. Υπάρχει τρόπος, έστω και μ εφαρμογή (δωρεάν) τρίτου? Έκανα παράθεση μονο το κομμάτι που μας ενδιαφέρει. Τέλος πάντων. Στο google wallet κατω δεξια εχει ενα μεγαλο +. Οταν το πατήσεις κατω κατω λεει με μεγάλα γράμματα: Για οτιδήποτε αλλο, και απο κατω με πιο μικρά γράμματα: βγαλε φωτογραφία την καρτα/πάσο/εισητηριο κτλ. Δοκιμασε αυτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου 22 minutes ago, stamatis3133 said: Έκανα παράθεση μονο το κομμάτι που μας ενδιαφέρει. Τέλος πάντων. Στο google wallet κατω δεξια εχει ενα μεγαλο +. Οταν το πατήσεις κατω κατω λεει με μεγάλα γράμματα: Για οτιδήποτε αλλο, και απο κατω με πιο μικρά γράμματα: βγαλε φωτογραφία την καρτα/πάσο/εισητηριο κτλ. Δοκιμασε αυτο. Αυτό ήταν!!! Ευχαριστώ πολύ! 🙂 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts