Jump to content

Samsung Galaxy S24 Ultra

Fulgore1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, vnb said:

Καλημέρα σε ολους. Μου δωσανε απο την δουλεια μια sim vodafone με απεριοριστα δεδομενα μονο (χωρις ομιλια η sms) την οποια και ενεργοποιησα αλλα δυστηχως η συσκευη δεν την χρησιμοποιει παρολο που για δεδομενα ενεργοποιω την sim2 . Αντ αυτου ενεργοποιει δεδομενα απο την sim1  καρτα την cosmote. Υπαρχει καποια λυση ωστε να μην παει χαμενη ή ειναι μονο για ρουτερ ή tablet lte?

Θα πρεπει να επιλεξεις να χρησιμοποιει στα δεδομενα την SIM 2 και οχι την  SIM 1 απο τον πινακα ελεγχου. Κατεβαζεις την μπαρα δυοφοτες και σου δινει την δυνατοτητα να το αλλαξεις.

4 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said:

Πήρα όμως και τον wireless charger όπως έγραψα όπου εκεί η φόρτιση είναι στα 15W και περισσότερο έτσι θα φορτίζω την συσκευή... Πιστεύω αξίζει τα λεφτά του. 

Η ασύρματη φόρτιση προκαλεί θερμότητα και η θερμότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της μπαταρίας. 

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις σύγχρονες συσκευές, καθώς η τελευταία φορά που φόρτισα ασύρματα ήταν πολλά πολλά χρόνια πριν. Ωστόσο, αν παρατηρήσεις ότι η συσκευή ζεσταίνεται, είναι καλό να την αποφεύγεις. 

Edited by oregon

Εδώ κ τρία χρόνια χρησιμοποιώ τους φορτιστές της Belkin , φορτίζοντας το iPhone πλέον ,.. μόνο ασύρματα .

Στο τέλος της χρονιάς η υγεία παραμένει στο 100% , μετά αλλάζω συσκευή. Έχω γνώμη για χρήση μέχρι ένα χρόνο ..

Πήρα  την απόφαση όταν παλιά  μου είχε χαλάσει η υποδοχή lighting… με την χρήση του καλωδίου.

ένα χαρακτηριστικό που μου άρεσε , είναι η λειτουργία ρολόι / κομοδίνο, όταν μπει

( landscape ‘StandBy’ mode )    σε οριζόντια θέση..

9 ώρες πριν, kountoura said:

Έχω και τον 45 και τον 25. 

Σε 0-100 δεν έχουν ούτε 10 λεπτά διαφορά αν θυμάμαι καλά. 

Εκεί που κερδίζει ο 45 είναι αν είσαι με χαμηλό ποσοστό και θέλεις να το βάλεις για 10 λεπτά και να φύγεις. 

Αν φροντίζεις να είσαι 100% κάθε πρωί, πολύ δύσκολα μέσα στη μέρα να χρειαστείς ρεύμα. 

Εγώ πχ που το έχω από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας, ποτέ δεν έχω χρειαστεί ρεύμα μέσα στην μέρα αν ξεκινήσω με 100%.

7 ώρες πριν, UNEXPECTEDGR said:

Ήμουν σε αυτό το δίλημμα και εγώ φίλε αλλά είπα να επιλέξω τον 45W με λίγα χρήματα παραπάνω. Πριν με POCO X4 GT φόρτιζα με 65W σε πολύ καλούς χρόνους. Θεωρητικά όσο παραπάνω Watt τόσο ταχύτερη φόρτιση...Οπότε ήταν το "ψυχολογικό" κομμάτι για μένα από τα 65W στα 45W λέω OK... Αλλά να πέσω στα 25W το θεωρούσα κάπως υποβάθμιση... Πήρα όμως και τον wireless charger όπως έγραψα όπου εκεί η φόρτιση είναι στα 15W και περισσότερο έτσι θα φορτίζω την συσκευή... Πιστεύω αξίζει τα λεφτά του. 

Τhanks παιδες 😄

Να ρωτησω και κατι αλλο, εχει κανεις παρει την θηκη της Pitaka? Με ενδιαφερει κυριως αν ο μαγνητης επηρρεαζει καθολου το Spen. Το σκεφτομαι να την παραγγειλω, αλλα επειδη ειναι πανακριβη, θελω να ειμαι σιγουρος λολ

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

14 minutes ago, Prattein_Aloga said:

Τhanks παιδες 😄

Να ρωτησω και κατι αλλο, εχει κανεις παρει την θηκη της Pitaka? Με ενδιαφερει κυριως αν ο μαγνητης επηρρεαζει καθολου το Spen. Το σκεφτομαι να την παραγγειλω, αλλα επειδη ειναι πανακριβη, θελω να ειμαι σιγουρος λολ

παρε μια φτηνη απο aliexpress με μαγνήτη με δυο-τρια ευρω και δοκιμασε. Μετα παρε την πιτακα. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

5 ώρες πριν, xabos said:

Εδώ κ τρία χρόνια χρησιμοποιώ τους φορτιστές της Belkin , φορτίζοντας το iPhone πλέον ,.. μόνο ασύρματα .

Στο τέλος της χρονιάς η υγεία παραμένει στο 100% , μετά αλλάζω συσκευή. Έχω γνώμη για χρήση μέχρι ένα χρόνο ..

Πήρα  την απόφαση όταν παλιά  μου είχε χαλάσει η υποδοχή lighting… με την χρήση του καλωδίου.

ένα χαρακτηριστικό που μου άρεσε , είναι η λειτουργία ρολόι / κομοδίνο, όταν μπει

( landscape ‘StandBy’ mode )    σε οριζόντια θέση..

παντως εγω στο αμαξι που εχει ασυρματη φορτιση και το εβαλα μια φορα το κινητο πηρε φωτια, αν ειναι ετσι και στο σπιτι να μου λειπει. Δεν ξερω αν μετριεται καπως η υγεια μπαταριας, γιατι στην apple πεφτει για πλακα, αλλα θεωρω οτι η ασυρματη απο τη στιγμη που αναπτυσει θερμοκρασιες, επηρεαζει αρνητικα. Τωρα για τις θερμοκρασιες ισως να παιζουν πολλα ρολο, αλλα μονο σε θηκη να το εχεις νομιζω ειναι ενας λογος να δημιουργειται παραπανω καθως μεγαλωνει την αποσταση μπαταριας με φορτιστη.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Γειά χαρά στην παρέα. Μόλις το πήρα προερχόμενος απο το S22.Ακόμη προσπαθώ να το στήσω και αντιμετοπίζω το εξής:

Προσπαθώ να βάλω δικούς μου ήχους ειδοποιήσεων στα viber email και μηνύματα αλλα δεν είναι εφικτό ενω πριν στα S22 και S20 γινόταν πανεύκολα. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος ή κάποιο κόλπο ???

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας.

Nobody's perfect

5 ώρες πριν, petpap said:

Γειά χαρά στην παρέα. Μόλις το πήρα προερχόμενος απο το S22.Ακόμη προσπαθώ να το στήσω και αντιμετοπίζω το εξής:

Προσπαθώ να βάλω δικούς μου ήχους ειδοποιήσεων στα viber email και μηνύματα αλλα δεν είναι εφικτό ενω πριν στα S22 και S20 γινόταν πανεύκολα. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος τρόπος ή κάποιο κόλπο ???

Ρυθμίσεις, εφαρμογές, viber, ειδοποιήσεις, κατηγορίες ειδοποιήσεων (στο κάτω μέρος της σελίδας), μηνύματα (πατάς πάνω στη λέξη, όχι τον διακόπτη), ήχος. 

Εννοείται ότι σε περίπτωση που θες να επιλέξεις custom ήχο και όχι κάποιον από τους διαθέσιμους της συσκευής, αντιγραφεις το αρχείο που θέλεις στον φάκελο Notifications 

18 ώρες πριν, oregon said:

Η ασύρματη φόρτιση προκαλεί θερμότητα και η θερμότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της μπαταρίας. 

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις σύγχρονες συσκευές, καθώς η τελευταία φορά που φόρτισα ασύρματα ήταν πολλά πολλά χρόνια πριν. Ωστόσο, αν παρατηρήσεις ότι η συσκευή ζεσταίνεται, είναι καλό να την αποφεύγεις. 

Ίσα ίσα η ασύρματη φόρτιση είναι περίπου στα 15w οπότε σε σχέση με την ενσύρματη που είναι 25 με 45w, η θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό είναι μικρότερη. Γενικά πάντως η samsung εν προκειμένω έχει υπολογίσει με τα watts της φόρτισης η μπαταρία να έχει μια σωστή διαγωγή περίπου στα 2 χρόνια με οποιονδήποτε τρόπο. Ανάλογα τώρα πως το προσεχει ο καθένας κρατάει περισσότερο η λιγότερο. Η αλλαγή μπαταρίας πάντως είναι απλή διαδικασία οπότε απολαύστε το κινητό και φορτίστε όπως βολεύει τον κάθε ένα.

7 ώρες πριν, petpap said:

Ρυθμίσεις > ειδοποιήσεις > συνθέτες ρυθμίσεις > επέλεξε διαχείριση κατηγοριών ειδοποιήσεων για κάθε εφαρμογή

32 minutes ago, tsigdi said:

Ίσα ίσα η ασύρματη φόρτιση είναι περίπου στα 15w οπότε σε σχέση με την ενσύρματη που είναι 25 με 45w, η θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό είναι μικρότερη.

Δε λειτουργει έτσι απλά, 15w αρα μικρότερη θερμοκρασία.

Η ασύρματη φόρτιση χρησιμοποιεί μαγνητικά πεδία για να μεταφέρει ενέργεια από τον φορτιστή στη μπαταρία της συσκευής. 

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης ενέργειας, υπαρχουν απώλειες λόγω της αντίστασης και της διαρροής ρεύματος. Αυτές οι απώλειες μετατρέπονται σε θερμότητα.

Υπάρχει πάντα κύκλωμα που ελέγχει την θερμοκρασία κ το ρεύμα … δεν είναι fix 15 ή 25 συνέχεια …

Αν αγοράσουμε με γνώμονα το πιο οικονομικό ή ότι είναι πιο ωραίο στο γραφείο μας .. κ δεν επιλέξουμε από τις επώνυμες εταιρείες.. θα πάρει φωτιά .. το κινητό / το σπίτι κ ο γείτονας 

Επειδη γινεται κουβεντα για τους ασυρματους φορτιστες και ο καθενας λεει τις εμπειριες του...

Προσωπικα εδω και 6-7 χρονια φορτιζω ασυρματα παλαιοτερα με ενα Samsung φορτιστη (ισως το κλασσικοτερο μοντελο) το οποιο ειχε ανεμιστηρα για να μειωνει την οποια θερμοκρασια αναπτυσεται και οντως εκανε δουλεια.

Στην συνεχεια  πηρα  εναν απο το Amazon για ταυτοχρονη φορτιση κινητου και smartwatch . Με αυτον που δεν εχει ανεμιστηρακι νιωθω ελαφρα ζεστο το κινητο (οχι σε αξιοσημειωτο σημειο).

Αρα σιγουρα το ανεμιστηρακι κανει δουλεια....

Τωρα οσο αφορα τον ενσυρματο φορτιστη επειδη στους Samsung φορτιστες πχ στο Skroutz ειναι πολυ πιθανο να παιζουν  αρκετες μαιμουδες , διαλεξα εναν Ugreen 45W με ενα καλο καλωδιο 2Α +.(που δειχνει τα Watt φορτισης)

Με ανοικτο το S23U βλεπω οτι πιανει κανονικα τα 45W συνηθως στα μεσα της φορτισης....

s-l1200.webp

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

18 ώρες πριν, oregon said:

Ρυθμίσεις, εφαρμογές, viber, ειδοποιήσεις, κατηγορίες ειδοποιήσεων (στο κάτω μέρος της σελίδας), μηνύματα (πατάς πάνω στη λέξη, όχι τον διακόπτη), ήχος. 

Εννοείται ότι σε περίπτωση που θες να επιλέξεις custom ήχο και όχι κάποιον από τους διαθέσιμους της συσκευής, αντιγραφεις το αρχείο που θέλεις στον φάκελο Notifications 

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Στο Viber και στα μηνύματα κατάφερα να βάλω τον ήχο επιλογής μου. Στο Email πάλι με τίποτα.

Nobody's perfect

Έχω Samsung wireless charger (MAX 15W), που έχει ανεμιστηρακι και σε συνδυασμό με τον γνήσιο 15αρη φορτιστή της samsung + το καλώδιο του, η συσκευή είναι ελαφρώς ζεστή όπως είναι και με τη φόρτιση σε πρίζα με τον ίδιο 15αρη φορτιστή. Επομένως, θα ήταν πιο ζεστό αν δεν υπήρχε το ανεμιστηρακι.

Ακόμη και τώρα που είναι χειμώνας και θέλουμε τη ζεστασιά, δεν τον θέλω με τίποτα! Ο λόγος είναι ο προφανής...

Στην τελική, έχω αεροθερμο για να ζεσταθώ 😝

Καλησπέρα στην ομάδα. Νέος κάτοχος και εγώ του τηλ. Μετά από Xiaomi πολλών χρόνων ήρθα εδώ και τα βρήκα όλα αλλιώς. Με λίγο ψάξιμο όμως βρήκα τα πάντα . Θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής. Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία του; Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχω καλύτερη μπαταρία. Δεν έχω περάσει πολλές εφαρμογές ακόμα στο κινητό και το έβγαλα από την πρίζα στο 100% 13:00 και τώρα 22:30 το βράδυ έχω 26% μπαταρία. Παιχνίδια ούτε παίζω ούτε έχω κατεβάσει. Ναι το έχω στα χέρια μου και το σκαλίζω ακόμα αλλά νομίζω ότι μπορούσε και καλύτερα. Είναι οι Τρίτη μέρα που το έχω και έχω κάνει 3 πλήρες φορτίσεις.

Edited by pazu

9 ώρες πριν, pazu said:

Καλησπέρα στην ομάδα. Νέος κάτοχος και εγώ του τηλ. Μετά από Xiaomi πολλών χρόνων ήρθα εδώ και τα βρήκα όλα αλλιώς. Με λίγο ψάξιμο όμως βρήκα τα πάντα . Θέλω μόνο να ρωτήσω το εξής. Είστε ικανοποιημένοι με την μπαταρία του; Θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχω καλύτερη μπαταρία. Δεν έχω περάσει πολλές εφαρμογές ακόμα στο κινητό και το έβγαλα από την πρίζα στο 100% 13:00 και τώρα 22:30 το βράδυ έχω 26% μπαταρία. Παιχνίδια ούτε παίζω ούτε έχω κατεβάσει. Ναι το έχω στα χέρια μου και το σκαλίζω ακόμα αλλά νομίζω ότι μπορούσε και καλύτερα. Είναι οι Τρίτη μέρα που το έχω και έχω κάνει 3 πλήρες φορτίσεις.

Δώστου το χρόνο του, θα στρώσει

Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro

9 ώρες πριν, pazu said:

Tι SOT σου δίνει ? 

Ευχαριστώ παιδιά και καλημέρα. Θα σας πω το βράδυ για sot γιατί το έβαλα για λίγο στην πρίζα και το έβγαλα πάλι οπότε δεν είχα πλήρη φόρτιση. Το φορτίζω τώρα κανονικά και θα σας πω πόσο θα βγάλει.

On 23/11/2024 at 11:17 ΜΜ, Nikos_Mpl said:

παντως εγω στο αμαξι που εχει ασυρματη φορτιση και το εβαλα μια φορα το κινητο πηρε φωτια, αν ειναι ετσι και στο σπιτι να μου λειπει. Δεν ξερω αν μετριεται καπως η υγεια μπαταριας, γιατι στην apple πεφτει για πλακα, αλλα θεωρω οτι η ασυρματη απο τη στιγμη που αναπτυσει θερμοκρασιες, επηρεαζει αρνητικα. Τωρα για τις θερμοκρασιες ισως να παιζουν πολλα ρολο, αλλα μονο σε θηκη να το εχεις νομιζω ειναι ενας λογος να δημιουργειται παραπανω καθως μεγαλωνει την αποσταση μπαταριας με φορτιστη.

Καλημέρα.Πηγαίνεις Members Μετα δεξιά κάτω Υποστήριξή και πατάς Διαγνωστικοί Έλεγχοι.Εκει εχει πρώτο την κατάσταση μπαταριας.

Screenshot_20241128_113454_Samsung Members.jpg

Edited by Rospy7

2 ώρες πριν, Rospy7 said:

Καλημέρα.Πηγαίνεις Members Μετα δεξιά κάτω Υποστήριξή και πατάς Διαγνωστικοί Έλεγχοι.Εκει εχει πρώτο την κατάσταση μπαταριας.

Screenshot_20241128_113454_Samsung Members.jpg

Καλα αυτο το ειχε παντα. ειναι στις πληροφοριες τηλεφωνου στις ρυθμισεις αλλα δε θα σου γραψει ποτε οτι εχεις λιγοτερο... μην μπερδευσαι με την apple που δειχνει ποσοστο που πεφτει διαρκως. Εδω θα εισαι ετσι και σε 2 χρονια και ας ειναι στο 85% η μπαταρια. Εξαλλου μεχρι 80% θεωρειται καλη η υγεια μπαταριας.

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω σε recovery mod χωρίς να το συνδέσω σε υπολογιστή; 

Είχα να κάνω επανεκκίνηση το κινητό κάνα δίμηνο σίγουρα. Πάτα πίσω να βγω από μια εφαρμογή και είχε 1.5 δευτερόλεπτο ίσως και παραπάνω καθυστέρηση σίγουρα. Έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε, κλείνουν ακαριαία. Έχει τύχει σε άλλον το ίδιο πράγμα; 

14 ώρες πριν, DjTony said:

Είχα να κάνω επανεκκίνηση το κινητό κάνα δίμηνο σίγουρα. Πάτα πίσω να βγω από μια εφαρμογή και είχε 1.5 δευτερόλεπτο ίσως και παραπάνω καθυστέρηση σίγουρα. Έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε, κλείνουν ακαριαία. Έχει τύχει σε άλλον το ίδιο πράγμα; 

Ναι έχει τύχει κ σε μένα κ παίζει μεγάλο ρόλο κ οι εφαρμογές και όσο να είναι θέλουν κ αυτά την επανεκκίνηση τούς. Θυμάμαι ότι κ εγώ είχα πάνω από 2 μήνες να κάνω επανεκκίνηση.  Δεν είναι τίποτα αυτό μην αγχώνεσαι. Υπολογιστές είναι...

On 29/11/2024 at 6:22 ΜΜ, marlborakis said:

Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπω σε recovery mod χωρίς να το συνδέσω σε υπολογιστή; 

Όχι δεν γίνεται στο S24 Ultra.