lepe_21 Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου On 19/8/2024 at 10:10 ΠΜ, megatr0n said: Χαχαχα ειναι αστειοι. Ποιος χρηστης S24U θα το αφησει για να παρει το... flip;; Aντε για το Fold ναι, αλλα και παλι η χρηματικη διαφορα που πρεπει να δωσει ειναι μεγαλη. Ο αποφασισμενος αγοραστης θα το παρει το Fold, ασχετως πότε θα δωσει την 6.1.1 η Sammy στο S24U. Πόσο δίκιο έχεις..... ακόμη η κάμερα υστερεί σε νύχτα και άλλα πολλά..... σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες... μέχρι να την φτιάξουν βγήκε το 25U 😤😤😤 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 1 hour ago, lepe_21 said: Πόσο δίκιο έχεις..... ακόμη η κάμερα υστερεί σε νύχτα και άλλα πολλά..... σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες... μέχρι να την φτιάξουν βγήκε το 25U 😤😤😤 7 χρόνια ενημερώσεων ... Τι όχι? Τι σε νοιάζει αν βγει το 25, με αυτή τη λογική ας έλεγαν 1 χρόνο ενημέρωσεων . - 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepe_21 Δημ. 20 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 20 Αυγούστου 3 ώρες πριν, EricssonyFan said: 7 χρόνια ενημερώσεων ... Τι όχι? Τι σε νοιάζει αν βγει το 25, με αυτή τη λογική ας έλεγαν 1 χρόνο ενημέρωσεων . - Μας δουλεύουν... αυτό ξέρω...😂😂😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου (edited) Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread (είδα ένα γενικό για θηκες 24 series, αλλα σαν να το εχουν σταματησει?). Ενδιαφέρομαι για θήκη magsafe compatible, εννοείτε για το s24 ultra. Είδα spigen tough armor και slim armor. MagFit και τα δύο. Απόψεις? Εμπειρίες? Προτάσεις (και για άλλες μαρκες)? Ευχαριστώ Edited 21 Αυγούστου by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 21 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 21 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, ng76 said: Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread (είδα ένα γενικό για θηκες 24 series, αλλα σαν να το εχουν σταματησει?). Ενδιαφέρομαι για θήκη magsafe compatible, εννοείτε για το s24 ultra. Είδα spigen tough armor και slim armor. MagFit και τα δύο. Απόψεις? Εμπειρίες? Προτάσεις (και για άλλες μαρκες)? Ευχαριστώ Σου απαντώ εδώ αν και δεν είναι το ανάλογο θέμα.. 🙂 Έχω δοκιμάσει ένα σκασμό αξεσουάρ, θήκες τζάμια βάσης φορτιστές τα τελευταία χρόνια και με το s24 ultra τελευταία.. Κατέληξα σε αυτή την πανέμορφη και ποιοτική θήκη, https://www.benks.com/products/montage-armorpro-case-built-with-kevlar®-for-samsung-galaxy-s24-ultra Magsafe κανονικά. Σ αυτή την βάση για το αυτοκίνητο, https://www.benks.com/products/magnetic-wireless-car-charger?_pos=17&_sid=1e8319570&_ss=r Δεν κάνει κιχ τόσους μήνες που την έχω, κολλάει δυνατά, και είναι και φορτιστής αν θελήσεις ποτέ να φορτίσεις στο αυτοκίνητο. Και από tempered έχω καταλήξει σε spigen, https://www.skroutz.gr/s/49383464/Spigen-Glas-tr-ez-Fit-2-pack-Screen-Protector-2tmch-Galaxy-S24-Ultra-AGL07495.html Τόσα χρόνια περίμενα φλατ οθόνη μόνο και μόνο με ένα απλό tempered χωρίς UV κτλ,να χαρώ την συσκευή. Επίσης να ρωτήσω και εγώ, ψάχνω έναν magsafe wireless charger για κομοδίνο γραφείο, αλλά να μπορεί να φορτίσει κινητό (με την θήκη magsafe που έχω) και galaxy watch (το 5 προ που έχω) ταυτόχρονα. Έχετε να προτείνετε κάτι? Edited 21 Αυγούστου by kountoura 3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Παίδες ερώτηση. Έχω αγοράσει ένα powerbank της Baseus και συγκεκριμένα αυτόν https://eu.baseus.com/products/adaman-power-bank-65w-20000mah?srsltid=AfmBOoqnrc4haLDqpWP8xYno8p0D7Vu30R9uYC3mlB8NNSzocurne94_ αλλά το τηλέφωνο δε φορτίζει με τίποτα. Με το που συνδέω το καλώδιο, μου λέει η συσκευή USB δεν υποστηρίζεται. Έχετε καμιά ιδέα; Γενικά έχω παρατηρήσει ότι η φόρτιση στο S24 Ultra είναι πολύ προβληματική με οτιδήποτε δεν είναι Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 46 minutes ago, LOUKASGR said: Παίδες ερώτηση. Έχω αγοράσει ένα powerbank της Baseus και συγκεκριμένα αυτόν https://eu.baseus.com/products/adaman-power-bank-65w-20000mah?srsltid=AfmBOoqnrc4haLDqpWP8xYno8p0D7Vu30R9uYC3mlB8NNSzocurne94_ αλλά το τηλέφωνο δε φορτίζει με τίποτα. Με το που συνδέω το καλώδιο, μου λέει η συσκευή USB δεν υποστηρίζεται. Έχετε καμιά ιδέα; Γενικά έχω παρατηρήσει ότι η φόρτιση στο S24 Ultra είναι πολύ προβληματική με οτιδήποτε δεν είναι Samsung. Περίεργο... Υποστηρίζει και PD απ' ότι βλέπω. Τον δοκίμασες με άλλες συσκευές αν δουλεύει; Δοκίμασες όλες τις θύρες; εγώ φορτίζω με έναν Anker πάντως χωρίς πρόβλημα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Στην παραλία Η οθόνη δεν είναι καθόλου φωτεινή. Τι πρόβλημα έχω βρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 14 ώρες πριν, kountoura said: Επίσης να ρωτήσω και εγώ, ψάχνω έναν magsafe wireless charger για κομοδίνο γραφείο, αλλά να μπορεί να φορτίσει κινητό (με την θήκη magsafe που έχω) και galaxy watch (το 5 προ που έχω) ταυτόχρονα. Έχετε να προτείνετε κάτι? Δε βγαζει τιποτα καλο η Pitaka; 10 minutes ago, am13704 said: Στην παραλία Η οθόνη δεν είναι καθόλου φωτεινή. Τι πρόβλημα έχω βρε παιδιά; Απλα ζεσταινεται η συσκευη και ριχνει φωτεινοτητα. Ολα τα κινητα το κανουν (με διαφορετικη αντοχη το καθενα). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Φίλε μου το κάνει με το παραμικρό, χειρότερο από samsung των 300 ευρώ που έχει ο γιος μου φαίνεται η οθόνη. Λες να φταίει η θήκη; έχω spigen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου Για άστο χωρίς θήκη να δεις πόσο γρήγορα η αργά ζεσταίνεται. Πάντως να ξέρεις στην παραλία κ μένα στο 10 λεπτο το πολύ την ρίχνει την φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 18 ώρες πριν, kountoura said: Σου απαντώ εδώ αν και δεν είναι το ανάλογο θέμα.. 🙂 Έχω δοκιμάσει ένα σκασμό αξεσουάρ, θήκες τζάμια βάσης φορτιστές τα τελευταία χρόνια και με το s24 ultra τελευταία.. Κατέληξα σε αυτή την πανέμορφη και ποιοτική θήκη, https://www.benks.com/products/montage-armorpro-case-built-with-kevlar®-for-samsung-galaxy-s24-ultra Magsafe κανονικά. Σ αυτή την βάση για το αυτοκίνητο, https://www.benks.com/products/magnetic-wireless-car-charger?_pos=17&_sid=1e8319570&_ss=r Δεν κάνει κιχ τόσους μήνες που την έχω, κολλάει δυνατά, και είναι και φορτιστής αν θελήσεις ποτέ να φορτίσεις στο αυτοκίνητο. Και από tempered έχω καταλήξει σε spigen, https://www.skroutz.gr/s/49383464/Spigen-Glas-tr-ez-Fit-2-pack-Screen-Protector-2tmch-Galaxy-S24-Ultra-AGL07495.html Τόσα χρόνια περίμενα φλατ οθόνη μόνο και μόνο με ένα απλό tempered χωρίς UV κτλ,να χαρώ την συσκευή. Επίσης να ρωτήσω και εγώ, ψάχνω έναν magsafe wireless charger για κομοδίνο γραφείο, αλλά να μπορεί να φορτίσει κινητό (με την θήκη magsafe που έχω) και galaxy watch (το 5 προ που έχω) ταυτόχρονα. Έχετε να προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όσο για magsafe duo chargers δεν έχω, άρα δεν μπορώ να απαντήσω (βάσει προσωπικής εμπειρίας). Έχω ακούσει όμως καλά για Anker, Belkin, ESR... Ας μας πουν και αυτοί που το έχουν την εμπειρία τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 16 minutes ago, ng76 said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όσο για magsafe duo chargers δεν έχω, άρα δεν μπορώ να απαντήσω (βάσει προσωπικής εμπειρίας). Έχω ακούσει όμως καλά για Anker, Belkin, ESR... Ας μας πουν και αυτοί που το έχουν την εμπειρία τους! Σχεδόν Όλες οι μάρκες στα χαρακτηριστικά τους γράφουν κινητό συμβατό με magsafe, αλλά στο ρολόι ξεκάθαρα ότι μόνο για Apple watch. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 1 ώρα πριν, kountoura said: Σχεδόν Όλες οι μάρκες στα χαρακτηριστικά τους γράφουν κινητό συμβατό με magsafe, αλλά στο ρολόι ξεκάθαρα ότι μόνο για Apple watch. Για δες εδω: https://jasper.gr/5949419000094-techsuit-wireless-charging-station-4in1-b-18-for-phone-buds-galaxy-watch-folding-design-black.html 1 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepe_21 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου On 20/8/2024 at 8:52 ΜΜ, EricssonyFan said: Μάθαμε μήπως καταλάθος πότε βγαίνει η αναβάθμιση..6.1.1.... γιατί μας δουλεύουν κανονικά ,😤😤🤮🤮🤮 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 20 minutes ago, lepe_21 said: Μάθαμε μήπως καταλάθος πότε βγαίνει η αναβάθμιση..6.1.1.... γιατί μας δουλεύουν κανονικά ,😤😤🤮🤮🤮 Μάλλον ποτέ χαχαχα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
am13704 Δημ. 22 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 22 Αυγούστου 8 ώρες πριν, challenge143 said: Για άστο χωρίς θήκη να δεις πόσο γρήγορα η αργά ζεσταίνεται. Πάντως να ξέρεις στην παραλία κ μένα στο 10 λεπτο το πολύ την ρίχνει την φωτεινότητα. Δυστυχώς το I Phone του φίλου μου είναι τέρμα φωτεινό παρόλο που ασχολείται συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Παιδιά ερώτηση. Το πήρα χθες και μου έβαλε ένα τζαμακι αλλά το δαχτυλικο αποτύπωμα δεν πιάνει με τίποτα και το έχω και 100 φορές! Λέτε να είναι τζάμι.; μου έβαλε ένα τζάμι που είναι με σαν τρύπα στην θέση που είναι το δαχτυλικο και καλά για να πιάνει.. αλλά τίποτα! Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Τελικά κάνεις δεν το έχει δοκιμάσει μαζί με 15 pro max να πει 2 λόγια για την απόδοση της κάμερας τη νυχτα...? Καλημέρα Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 3 ώρες πριν, nikosz75013 said: Παιδιά ερώτηση. Το πήρα χθες και μου έβαλε ένα τζαμακι αλλά το δαχτυλικο αποτύπωμα δεν πιάνει με τίποτα και το έχω και 100 φορές! Λέτε να είναι τζάμι.; μου έβαλε ένα τζάμι που είναι με σαν τρύπα στην θέση που είναι το δαχτυλικο και καλά για να πιάνει.. αλλά τίποτα! Με κάποιο της προκοπής τζαμακι το δακτυλικο πιάνει μια χαρά. Με κανένα τζαμακι η αμεσότητα δεν είναι η ίδια όπως με γυμνή οθόνη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες πρόβλημα. Αντί για ακαριαία, χρειάζεται 1 δευτερόλεπτο. Αυτή είναι η "ζημιά". 1 δευτερόλεπτο και λίγο μεγαλύτερη πίεση. Το συνηθίζεις. Πιστεύω το τζαμακι σου φταίει. 1 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 1 hour ago, margaritagr said: Τελικά κάνεις δεν το έχει δοκιμάσει μαζί με 15 pro max να πει 2 λόγια για την απόδοση της κάμερας τη νυχτα...? Καλημέρα 200 φωτο τη νυχτα να τραβηξεις, δεν υπαρχει συσκευη που να ειναι και στις 200 η καλυτερη. Σε καποια σεναρια θα ειναι καλυτερο το ενα, σε καποια το αλλο. Γενικα τη νυχτα, μεταξυ 15 Pro Max και S24U ισως στην πλειοψηφια των περιπτωσεων να ειναι καλυτερο ο iPhone. 1 Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου (edited) Συμφωνώ με τον συμφορουμιτη. Είχα κάποια στιγμή και τα 2 κι έβγαζα αρκετές φωτό (ημέρα και νύχτα) 7 ώρες πριν, nikosz75013 said: Παιδιά ερώτηση. Το πήρα χθες και μου έβαλε ένα τζαμακι αλλά το δαχτυλικο αποτύπωμα δεν πιάνει με τίποτα και το έχω και 100 φορές! Λέτε να είναι τζάμι.; μου έβαλε ένα τζάμι που είναι με σαν τρύπα στην θέση που είναι το δαχτυλικο και καλά για να πιάνει.. αλλά τίποτα! Τσεκαρε αν είναι ενεργοποιημένη η ευαισθησία αφής και ξαναπερνα τα δαχτυλικα από την αρχή. Edited 23 Αυγούστου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepe_21 Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 5 ώρες πριν, megatr0n said: 200 φωτο τη νυχτα να τραβηξεις, δεν υπαρχει συσκευη που να ειναι και στις 200 η καλυτερη. Σε καποια σεναρια θα ειναι καλυτερο το ενα, σε καποια το αλλο. Γενικα τη νυχτα, μεταξυ 15 Pro Max και S24U ισως στην πλειοψηφια των περιπτωσεων να ειναι καλυτερο ο iPhone. Όντως έτσι είναι...και εγώ έχω το iPhone 15 pro και κάνω συνέχεια σύγκριση και φωτογραφίες και βίντεο... μικρές οι διαφορές και στα δύο...και όλα σε φουλ αναλύσεις.., καλύτερο σε νυχτερινό το iPhone τις περισσότερες φορές... Γνώμη μου πάντα...😊 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου 38 minutes ago, lepe_21 said: καλύτερο σε νυχτερινό το iPhone τις περισσότερες φορές Τώρα που θα μπει ο Αύγουστος και θα πάρουμε το Update όμως;; Θα δείτε πια συσκευή θα είναι καλύτερη! Oh wait..... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. 23 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 23 Αυγούστου Πήρα το τζαμι της spigen που εχει τα περισοτερα θετικα σχολια στο skroutz. Περιμενω να δω γιατι πηρα ενα απο το facebook σαν αφη και στο spen καλα τα παει αλλα αφηνει πολλα περιθώρια και φαίνεται χαλια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts