vwbestakos Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) δεν ξέρω εσείς τι λέτε παιδία εγώ έχω άλλη άποψη, αυτό είναι σφάλμα, είχα πάνω από 10 Samsung τηλέφωνα, αυτό το πράμα με το σπάσιμο της εικόνας στο ζοομ δεν το είχα σε καμία συσκευή μου. Ούτε το Note 20 Ultra που είχα πριν αλλάξω συσκευή το είχε. Edited 5 Φεβρουαρίου by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Εγώ δεν έχω κανένα σπάσιμο στην εικόνα όταν δοκιμάζω τους φακούς μία χαρά λειτουργούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 50 minutes ago, vwbestakos said: Καλημέρα! Ποτέ δεν είχα συσκευή της Samsung να κάνει αυτό το σπάσιμο στην εικόνα στο ζοομ για εμένα είναι πρόβλημα και είναι εμφανές όταν τραβάς Video και κάνεις ζοομ δεν δικαιολογείται στην τιμή αυτή της συσκευής και μιλάμε για ναυαρχίδα της Samsung να βγαίνει στην παραγωγή με αυτό το ελάττωμα απαράδεκτη. Στην Samsung UK άρχησαν ήδη οι πρώτες εγκρίσεις αντικατάστασης συσκευών με αυτό το πρόβλημα η Samsung παραδέχτηκε οτι είναι πρόβλημα Hardware των καμερών και δεν διορθώνεται με αναβάθμιση λογισμικού. https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s24-series/uk-s24-ultra-replacement/td-p/9081506 Αυτό το θέμα που παρέθεσες δεν λέει κατι για προβληματικές κάμερες μόνο για 1 καμένο pixel διάβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Επιβεβαιώνω σε 21υ κ 23υ την ημέρα δεν διακρίνεται κάτι " έντονο "στο βίντεο με το ζουμ δεν ξέρω αν το βράδυ είναι ποιο έντονο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Just now, challenge143 said: Επιβεβαιώνω σε 21υ κ 23υ την ημέρα δεν διακρίνεται κάτι " έντονο "στο βίντεο με το ζουμ δεν ξέρω αν το βράδυ είναι ποιο έντονο. Νομίζω το βράδυ φαίνεται πιο έντονα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου το s21 δεν έχει x5 εγώ που το συγκρίνω η μεγάλη διαφορά γίνεται από το x3 στο x5 οπότε αν πάρει κανείς στα κεντρικά ας πει τι του είπαν και αν ισχύουν οι αλλαγές που κάποιος έγραψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck7 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Υπάρχει άτομο που δεν του το κάνει; σε όλες τις αλλαγές φακού βλέπω το κάνει σε κάποια σημεία ίσως εντονότερα. Στο μονο που δεν το κάνει είναι στα 8k που προφανώς δεν υπάρχει αλλαγή φακού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax_dent Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Όντως παιδία αν κάποιος βγάλει άκρη με την Samsung για αλλαγή ας ενημερώσει να ξέρουμε και οι υπόλοιποι γιατί εμείς που είμαστε επαρχία δεν είναι εύκολο να τρέχουμε σε άλλες πόλεις. https://www.phonearena.com/news/Some-Galaxy-S24-Ultra-units-have-faulty-cameras-and-thats-not-even-the-worst-part_id154973 Edited 5 Φεβρουαρίου by kax_dent 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Μίλησα με τα κεντρικά σε λίγο θα το πάω στο επίσημo Service Θεσσαλονίκης Microteck για να δουν την συσκευή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και νομίζω επιδεινώνεται η κατάσταση: https://www.veed.io/edit/3e1089f3-90be-47cf-a811-910c4f8dd6db/video https://www.veed.io/edit/f5ef3a99-a03f-48e2-a60e-7f9b6039138e/video https://www.veed.io/edit/712323f4-ee67-4496-bdb0-03d79889dfeb/video Edited 5 Φεβρουαρίου by vwbestakos 2 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 13 minutes ago, vwbestakos said: υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Τραγικο προβλημα.... 1 1 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Φέτος η Samsung για να προλάβει να βγάλει γρήγορα το τελευταίο της μοντέλο, έβγαλε την συσκευή με αρκετά προβληματα που σε καμιά περίπτωση δεν την τιμούν ! Edited 5 Φεβρουαρίου by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Απαράδεκτη η Samsung φέτος όσο και να προσπαθείτε να την δικαιολογήσετε δεν γίνεται δυστυχώς. Ελπίζω να πάρω αντικατάσταση συσκευής με νέα παρτίδα που δεν έχει πρόβλημα, όταν έχω νέα θα ενημερώσω. Edited 5 Φεβρουαρίου by vwbestakos 2 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gorge Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, vwbestakos said: Μίλησα με τα κεντρικά σε λίγο θα το πάω στο επίσημo Service Θεσσαλονίκης Microteck για να δουν την συσκευή υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και νομίζω επιδεινώνεται η κατάσταση: https://www.veed.io/edit/3e1089f3-90be-47cf-a811-910c4f8dd6db/video https://www.veed.io/edit/f5ef3a99-a03f-48e2-a60e-7f9b6039138e/video https://www.veed.io/edit/712323f4-ee67-4496-bdb0-03d79889dfeb/video Σε καμία περίπτωση δεν μου κάνει εμένα αυτό που δείχνεις. Εσένα αλλάζει η σκηνή, το χρώμα, ακόμα και η κλήση αλλάζει. Πήγαινε το και πες μας τι σου είπαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Ερωτήσεις κρίσεως, ας πούμε ότι πάμε για αντικατάσταση συσκευής κι αν το κάνει και η επόμενη; Κι αν το κάνουν όλες; Εκεί τι γίνεται; Ή μήπως θα ζητάμε αντικατάσταση συσκευής μέχρι να πετύχουμε, αν πετύχουμε, συσκευή που να μη εμφανίζει το πρόβλημα; Ή μήπως ζητάμε τα χρήματά μας πίσω και πάμε γι' άλλες πολιτείες; 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) Θα δώσουν κάποιο update, θα σουλουπώσουν κάπως την κατάσταση και πάμε παρακάτω. Edited 5 Φεβρουαρίου by hasiotis_john Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) 5 minutes ago, jimmis11 said: Ερωτήσεις κρίσεως, ας πούμε ότι πάμε για αντικατάσταση συσκευής κι αν το κάνει και η επόμενη; Κι αν το κάνουν όλες; Εκεί τι γίνεται; Ή μήπως θα ζητάμε αντικατάσταση συσκευής μέχρι να πετύχουμε, αν πετύχουμε, συσκευή που να μη εμφανίζει το πρόβλημα; Ή μήπως ζητάμε τα χρήματά μας πίσω και πάμε γι' άλλες πολιτείες; Αναφέρθηκε οτι ηταν μια μικρή μάζα συσκευών απο την πρώτη παρτίδα όχι όλες. Αν τύχει και παραλάβεις νέα συσκευή με το ίδιο πρόβλημα την παντρεύεσαι δυστυχώς. Εχω απογοητευθεί αφάνταστα πάντως δεν το περίμενα αυτό από την Samsung να βγάλει ελαττωματικό προϊόν σε ναυαρχίδα. Εκεί που θα γελάσω είναι αν με πουν στο Service οτι είναι φυσιολογικό. Μάλλον θα κλάψω εκεί............ Edited 5 Φεβρουαρίου by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Εδώ το δικό μου https://www.veed.io/view/f84d0d44-e15d-45fd-944d-d30b60c9b2cf?panel=share Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου καλημέρα και καλή εβδομάδα μια ερώτηση στο ιphone έχω όλους τους κωδικούς στο wallet στο samsung πιο χρησιμοποιειται γιατι παραδειγμα εβαλα το pαss και στην εφαρμογη της alpha δεν μου αποθηκευει τους κωδικους επίσης στο wallet της google δεν αποθηκεύει την ταυτότητα? Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet1 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Και σε μένα το κάνει αυτό που λέτε αλλά το κάνει και το zfold2 οπότε μάλλον είναι ένα κoινο θέμα στις αλλαγές φακού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, godjet1 said: Και σε μένα το κάνει αυτό που λέτε αλλά το κάνει και το zfold2 οπότε μάλλον είναι ένα κoινο θέμα στις αλλαγές φακού Εμένα μου το έκανε, όχι τόσο έντονα και στο S23 Ultra που είχα πάρει πέρυσι πάλι προ παραγγελία, αλλά δεν το είχα εντοπίσει νωρίς, όταν τράβηξα το πρώτο μου βίντεο ήταν πολύ αργά, άσε που δεν έγινε καν θέμα πέρυσι από κάποιον, αλλά τώρα που τον ήπιαμε με το S24 Ultra αρχίσαμε να ψάχνουμε και τα προηγούμενα μοντέλα... Μεγάλη πίκρα... 1 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 3 minutes ago, jonk said: Εδώ το δικό μου https://www.veed.io/view/f84d0d44-e15d-45fd-944d-d30b60c9b2cf?panel=share Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα..Νομίζω ότι δεν είναι τόσο έντονο όσο του φίλου πιο πάνω,δεν ξέρω αν είναι έτσι οι κάμερες παρολαυτα δεν έχει ομαλή μετάβαση σε καμία περίπτωση.Το Α14 που πήρα 130€ και το δοκίμασα από δίπλα,μπορεί να μην έχει καλό focus και σταθεροποιηση αλλά αλλάζει ομαλά στο ζουμ.Και αντε να βγάλεις άκρη μαζί τους,ειδικά όταν είσαι απο επαρχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, George6633 said: Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα..Νομίζω ότι δεν είναι τόσο έντονο όσο του φίλου πιο πάνω,δεν ξέρω αν είναι έτσι οι κάμερες παρολαυτα δεν έχει ομαλή μετάβαση σε καμία περίπτωση.Το Α14 που πήρα 130€ και το δοκίμασα από δίπλα,μπορεί να μην έχει καλό focus και σταθεροποιηση αλλά αλλάζει ομαλά στο ζουμ.Και αντε να βγάλεις άκρη μαζί τους,ειδικά όταν είσαι απο επαρχία. Οχι έντονο δεν είναι, σε σημείο που αν δεν το διάβαζα εδώ μέσα δεν θα έδινα σημασία καν 2 Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duck7 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Εμένα κ ένα Asus rog στην αλλαγή κάμερας κ αυτό το κάνει εντάξει δεν φημίζονται για την κάμερα τους τα rog αλλά βλέπω πως κ άλλοι έχουν γράψει κ σε άλλα μοντέλα πως γίνεται θα δοκιμάσω αργότερα κ στο iPhone του αδελφού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, jonk said: Εδώ το δικό μου https://www.veed.io/view/f84d0d44-e15d-45fd-944d-d30b60c9b2cf?panel=share Καμία σχέση με τα δικά μου τα Video εμένα είναι άθλια σε όλα τους μέχρι και το χρώμα αλλάζει όπως είπε ο φίλος απο τον καφέ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου (edited) 17 minutes ago, vwbestakos said: Αναφέρθηκε οτι ηταν μια μικρή μάζα συσκευών απο την πρώτη παρτίδα όχι όλες. Αν τύχει και παραλάβεις νέα συσκευή με το ίδιο πρόβλημα την παντρεύεσαι δυστυχώς. Εχω απογοητευθεί αφάνταστα πάντως δεν το περίμενα αυτό από την Samsung να βγάλει ελαττωματικό προϊόν σε ναυαρχίδα. Εκεί που θα γελάσω είναι αν με πουν στο Service οτι είναι φυσιολογικό. Μάλλον θα κλάψω εκεί............ Όντος αναφέρθηκε στην πρώτη παρτίδα Δεκεμβρίου.Εσένα ποτέ έχει ημερομηνία κατασκευής;Εμένα λένε οι εφαρμογές device info και η devcheck οτι είναι 2 Ιανουαρίου 2024. Edited 5 Φεβρουαρίου by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts