mivechris Δημ. July 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2025 1 ώρα πριν, gregpec2 said: Τι είναι το SA ρε παιδιά; Κανένα συνθηματικό; https://www.cosmote.gr/static/otegroup/el/article/ti_einai_to_5g_stand_alone 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Δε βλέπω σχόλια για το τελευταίο update 832. Εμένα μου βελτίωσε πάρα πολύ την μπαταρία. Έχω ροοτ και μετά το update είχα θέμα με το Magisk και πέρασα όλα τα modules ξανά και βλέπω ότι κρατάει το κινητό πολύ παραπάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. July 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2025 Μπόμπα πάει το κινητο κ με .832, εφυγαν κ κάτι χαζοκολληματάκια που είχα στο messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. July 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2025 Εμένα το τελευταίο διάστημα, αραιά και πού θολώνει η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και μετά οκ, το έχει παρατηρήσει άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2025 On 27/7/2025 at 2:57 ΠΜ, anetost said: Εμένα το τελευταίο διάστημα, αραιά και πού θολώνει η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και μετά οκ, το έχει παρατηρήσει άλλος ; Ξεκίνησε μετά από κάποιο update; Όχι δεν κάνει κάτι τέτοιο σε μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 On 27/7/2025 at 2:57 ΠΜ, anetost said: Εμένα το τελευταίο διάστημα, αραιά και πού θολώνει η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και μετά οκ, το έχει παρατηρήσει άλλος ; Δεν εχω δει κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetost Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 εστρωσε με το τελευταιο update, ολα καλα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 (edited) Βγήκε νέο update 840. Βλέπω κάνουν πολύ καλή δουλειά και προσθέτουν πολλά χαρακτηριστικά ακόμα. Edited August 11, 2025 by junglist 1 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 (edited) Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή και την ψαχουλεψα λίγο και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις γενικότερα. Θα πήγαινα και σε Oneplus για κανέναν χρόνο (κάπου τόσο τις κρατάω τις συσκευές και γενικά μου αρέσει να έχω άποψη από όλες τις εταιρείες). Όμως, κάτι που μου έκανε κακή εντύπωση ηταν στον ήχο του βίντεο. Ο φίλος είχε πάει σε συναυλία και στα βίντεο που έβγαλε ο ήχος έσπαγε (σα να είχε παράσιτα, δεν ακουγόταν καθαρά). Αλλά το έκανε μόνο σε δυνατή ένταση όπως τώρα σε συναυλία...Μου έδειξε άλλο βίντεο τραβηγμένο από iphone13 και ακουγόταν άψογα. Edited August 15, 2025 by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2025 On 15/8/2025 at 4:37 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή και την ψαχουλεψα λίγο και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις γενικότερα. Θα πήγαινα και σε Oneplus για κανέναν χρόνο (κάπου τόσο τις κρατάω τις συσκευές και γενικά μου αρέσει να έχω άποψη από όλες τις εταιρείες). Όμως, κάτι που μου έκανε κακή εντύπωση ηταν στον ήχο του βίντεο. Ο φίλος είχε πάει σε συναυλία και στα βίντεο που έβγαλε ο ήχος έσπαγε (σα να είχε παράσιτα, δεν ακουγόταν καθαρά). Αλλά το έκανε μόνο σε δυνατή ένταση όπως τώρα σε συναυλία...Μου έδειξε άλλο βίντεο τραβηγμένο από iphone13 και ακουγόταν άψογα. Τυχαίνουν αυτά. Έχω πάει σε συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής και ο ήχος ακούγεται μια χαρά στο βίντεο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. August 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2025 Χαιρετώ την παρέα. Μετά από πολύ σκέψη βλέποντας πολλά συγκριτικά βίντεο, παρουσιάσεις κλπ ανάμεσα σε OnePlus 12 Vs 13...την Παρασκευή παρέλαβα επιτέλους το 12αρι μου!!!!!! Με φορτιστή στην συσκευασία !!!!!!!Καταρχάς ήμουν εντυπωσιασμένος από 12R που το έχω ακόμη και σήμερα, ειδικά μετά την αναβάθμιση σε android 15. Απλά ήθελα καλύτερη κάμερα ειδικά στο zoom και στο wide φακό... έτσι άρχισα να συγκρίνω το 12 με το 13. Επέλεξα το 12 γιατί είχε καλύτερη τιμή 220 euro λιγότερα, οθόνη σαν του 12 δεν πιστεύω ότι θα ξαναβγεί, σε όλα τα συγκριτικά βίντεο που είδα η οθόνη του 13 ήταν πιο σκοτεινή... όπως και στο Κωτσόβολο που τα συγκρινα το 12 ήταν στα μάτια μου τουλάχιστον ανώτερο !!!!! Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις..η .840 ήταν 6.3GB...τεράστια αναβάθμιση είδα... έκανα φορμάτ...κ εστησα το τηλέφωνο ... περιμένω να έρθουν οι θήκες από Κίνα τώρα για να το έχω σαν κύριο τηλέφωνο...στο 12r έχω ακόμη την εργοστασιακή ζελατίνα... έχει βάλει κανείς τζαμακι στο 12 ??? η τελευταία έκδοση έχει βγάλει κανα στραβό???? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2025 H .850 με αρκετες βελτιώσεις (ήρθε στο ΟΡ13 πριν λίγες ημέρες) απο χτες 29/8 διαθέσιμη και στο ΟΡ12...! 1 Παράθεση iPhone 16ProMax / in the past: OnePlus 12, [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 https://myphone.gr/forum/classifieds/item/1673-oneplus-12-5g-dual-sim-16512gb-mauro-san-kainourghio/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Εχει εγκαταστησει κανεις την 16 να μας πει πρωτες εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 Εγώ θα περιμένω καμία βδομάδα...να δω πως θα πάει με τους πιο τολμηρούς...κ μετά θα την περάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. November 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2025 1 ώρα πριν, MAGAKOS-E said: Εγώ θα περιμένω καμία βδομάδα...να δω πως θα πάει με τους πιο τολμηρούς...κ μετά θα την περάσω... Τα παιδιά της κοινότητας στο facebook (Oneplus Greek Community) , δεν εχω δει να γράψουν για κάποιο πρόβλημα στα 12αρια τους με την 16αρα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 Πάει σφαίρα η 16 δεν έχω κανένα πρόβλημα και μεγάλη βελτίωση στην Μπαταρία, εκεί που το απόγευμα εμένα με 15% πλέον έχω 40 με 50% μπαταρία. Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 1 minute ago, Xzibit said: Πάει σφαίρα η 16 δεν έχω κανένα πρόβλημα και μεγάλη βελτίωση στην Μπαταρία, εκεί που το απόγευμα εμένα με 15% πλέον έχω 40 με 50% μπαταρία. Μετά την εγκατάσταση έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;; και εστησες το τηλέφωνο από την αρχή; Η απλά αναβαθμισες;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSF Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) Καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό θέμα με το κινητό. Ενώ δείχνει κανονικά τα εικονίδια για δεδομένα και για κλήσεις, δεν μπορούν να μου κάνουν κλήσεις ή σταματάνε να δουλεύουν τα δεδομένα. Και όταν έκανα εγώ κλήσεις έκλεινε μόνο του. Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες αφού έκανα καινούριο συμβόλαιο (με την ίδια SIM), τα προβλήματα τα παρατήρησα 17 Νοεμβρίου. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το WiFi calling, το έκλεισα, αλλά σήμερα πάλι με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να μου κάνουν κλήσεις. Το Oxygen OS 16 το έχω περάσει αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ποια μέρα, όταν βγήκε λογικά. Αν βάλω λειτουργία πτήσης και την βγάλω, δεν φτιάχνει, πρέπει να βγάλω την SIM για να ξεκινήσει πάλι να δέχεται κλήσεις. Λέτε να φταίει το κινητό ή να είναι θέμα της Cosmote? edit: Κατέβασα το Radio Tool από OnePlus και άλλαξα την ρύθμιση του δικτύου, θα το παρακολουθώ μήπως ξαναγίνει Edited November 28, 2025 by GSF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 1 hour ago, MAGAKOS-E said: Μετά την εγκατάσταση έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;; και εστησες το τηλέφωνο από την αρχή; Η απλά αναβαθμισες;;;; Όχι τίποτα απλά πέρασα την καινούργια. Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 Μπερδεμένη κατάσταση στα στατιστικά μπαταρίας. Όταν ξεπερνάς τις 24 ώρες χωρίς φόρτιση πως βλέπεις την διάρκεια αναμμένης οθόνης; Επίσης το απενεργοποίηση οθόνης σε τι αναφέρεται; 1 Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. November 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2025 8 ώρες πριν, Gringo said: Μπερδεμένη κατάσταση στα στατιστικά μπαταρίας. Όταν ξεπερνάς τις 24 ώρες χωρίς φόρτιση πως βλέπεις την διάρκεια αναμμένης οθόνης; Επίσης το απενεργοποίηση οθόνης σε τι αναφέρεται; Για το 1ο δεν ξέρω και με ενδιαφέρει και εμένα αν ξέρει κάποιος.... Το 2ο από ότι έψαξα "Screen off (active)" in battery stats means your phone is actively using battery power with the screen turned off, typically for background tasks like music playing, location tracking, or syncing apps. It's a measure of the time the device was "on" and performing operations but not displaying anything to the user. Active use with the screen off: The phone isn't idle; it's performing background processes that consume battery. Examples of active screen-off use: Listening to music, getting navigation directions, downloading a file, or having apps running in the background to monitor conditions, as explained in this Reddit thread. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 On 25/11/2025 at 5:33 ΜΜ, MAGAKOS-E said: Εγώ θα περιμένω καμία βδομάδα...να δω πως θα πάει με τους πιο τολμηρούς...κ μετά θα την περάσω... Εγώ επειδή έχω ροοτ περιμένω να δω αντιδράσεις για το πώς δουλεύει Magisk, modules κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 Σε τι ποσοστο υγειας ειναι πλεον η μπαταρια σας; Εμενα πλεον πηγε στο 97% αγορασμενη Μαρτιο του 2024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikatapi Δημ. November 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2025 26 minutes ago, FoT1s said: Σε τι ποσοστο υγειας ειναι πλεον η μπαταρια σας; Εμενα πλεον πηγε στο 97% αγορασμενη Μαρτιο του 2024 96% εγω, αντίστοιχα αγορασμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts