Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, gregpec2 said:

Τι είναι το SA ρε παιδιά; Κανένα συνθηματικό;

https://www.cosmote.gr/static/otegroup/el/article/ti_einai_to_5g_stand_alone

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δε βλέπω σχόλια για το τελευταίο update 832.

Εμένα μου βελτίωσε πάρα πολύ την μπαταρία.

Έχω ροοτ και μετά το update είχα θέμα με το Magisk και πέρασα όλα τα modules ξανά και βλέπω ότι κρατάει το κινητό πολύ παραπάνω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μπόμπα πάει το κινητο κ με .832, εφυγαν κ κάτι χαζοκολληματάκια που είχα στο messenger.

Εμένα το τελευταίο διάστημα, αραιά και πού θολώνει η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και μετά οκ, το έχει παρατηρήσει άλλος ;

• 2 weeks later...
On 27/7/2025 at 2:57 ΠΜ, anetost said:

Εμένα το τελευταίο διάστημα, αραιά και πού θολώνει η οθόνη για 2 δευτερόλεπτα και μετά οκ, το έχει παρατηρήσει άλλος ;

Ξεκίνησε μετά από κάποιο update;

Όχι δεν κάνει κάτι τέτοιο σε μένα.

Amazon Fire stick 4k max

On 27/7/2025 at 2:57 ΠΜ, anetost said:

Δεν εχω δει κάτι αντίστοιχο.

Βγήκε νέο update 840.

Βλέπω κάνουν πολύ καλή δουλειά και προσθέτουν πολλά χαρακτηριστικά ακόμα.

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή και την ψαχουλεψα λίγο και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις γενικότερα. Θα πήγαινα και σε Oneplus για κανέναν χρόνο (κάπου τόσο τις κρατάω τις συσκευές και γενικά μου αρέσει να έχω άποψη από όλες τις εταιρείες). Όμως, κάτι που μου έκανε κακή εντύπωση ηταν στον ήχο του βίντεο. Ο φίλος είχε πάει σε συναυλία και στα βίντεο που έβγαλε ο ήχος έσπαγε (σα να είχε παράσιτα, δεν ακουγόταν καθαρά). Αλλά το έκανε μόνο σε δυνατή ένταση όπως τώρα σε συναυλία...Μου έδειξε άλλο βίντεο τραβηγμένο από iphone13 και ακουγόταν άψογα.

Edited by Kostas_Ts_86

• 2 weeks later...
On 15/8/2025 at 4:37 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said:

Έπεσε στα χέρια μου η συσκευή και την ψαχουλεψα λίγο και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις γενικότερα. Θα πήγαινα και σε Oneplus για κανέναν χρόνο (κάπου τόσο τις κρατάω τις συσκευές και γενικά μου αρέσει να έχω άποψη από όλες τις εταιρείες). Όμως, κάτι που μου έκανε κακή εντύπωση ηταν στον ήχο του βίντεο. Ο φίλος είχε πάει σε συναυλία και στα βίντεο που έβγαλε ο ήχος έσπαγε (σα να είχε παράσιτα, δεν ακουγόταν καθαρά). Αλλά το έκανε μόνο σε δυνατή ένταση όπως τώρα σε συναυλία...Μου έδειξε άλλο βίντεο τραβηγμένο από iphone13 και ακουγόταν άψογα.

Τυχαίνουν αυτά.

Έχω πάει σε συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής και ο ήχος ακούγεται μια χαρά στο βίντεο.

Amazon Fire stick 4k max

Χαιρετώ την παρέα. Μετά από πολύ σκέψη βλέποντας πολλά συγκριτικά βίντεο, παρουσιάσεις κλπ ανάμεσα σε OnePlus 12 Vs 13...την Παρασκευή παρέλαβα επιτέλους το 12αρι μου!!!!!! Με φορτιστή στην συσκευασία !!!!!!!Καταρχάς ήμουν εντυπωσιασμένος από 12R που το έχω ακόμη και σήμερα, ειδικά μετά την αναβάθμιση σε android 15. Απλά ήθελα καλύτερη κάμερα ειδικά στο zoom και στο wide φακό... έτσι άρχισα να συγκρίνω το 12 με το 13. Επέλεξα το 12 γιατί είχε καλύτερη τιμή 220 euro λιγότερα, οθόνη σαν του 12 δεν πιστεύω ότι θα ξαναβγεί, σε όλα τα συγκριτικά βίντεο που είδα η οθόνη του 13 ήταν πιο σκοτεινή... όπως και στο Κωτσόβολο που τα συγκρινα το 12 ήταν στα μάτια μου τουλάχιστον ανώτερο !!!!! Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις..η .840 ήταν 6.3GB...τεράστια αναβάθμιση είδα... έκανα φορμάτ...κ εστησα το τηλέφωνο ... περιμένω να έρθουν οι θήκες από Κίνα τώρα για να το έχω σαν κύριο τηλέφωνο...στο 12r έχω ακόμη την εργοστασιακή ζελατίνα... έχει βάλει κανείς τζαμακι στο 12 ??? η τελευταία έκδοση έχει βγάλει κανα στραβό????

H .850 με αρκετες βελτιώσεις (ήρθε στο ΟΡ13 πριν λίγες ημέρες) απο χτες 29/8 διαθέσιμη και στο ΟΡ12...!

iPhone 16ProMax / in the past: OnePlus 12, [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

• 2 months later...

Εγώ θα περιμένω καμία βδομάδα...να δω πως θα πάει με τους πιο τολμηρούς...κ μετά θα την περάσω...

1 ώρα πριν, MAGAKOS-E said:

Εγώ θα περιμένω καμία βδομάδα...να δω πως θα πάει με τους πιο τολμηρούς...κ μετά θα την περάσω...

Τα παιδιά της κοινότητας στο facebook (Oneplus Greek Community) , δεν εχω δει να γράψουν για κάποιο πρόβλημα στα 12αρια τους με την 16αρα.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Πάει σφαίρα η 16 δεν έχω κανένα πρόβλημα και μεγάλη βελτίωση στην Μπαταρία, εκεί που το απόγευμα εμένα με 15% πλέον έχω 40 με 50% μπαταρία.

Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

1 minute ago, Xzibit said:

Πάει σφαίρα η 16 δεν έχω κανένα πρόβλημα και μεγάλη βελτίωση στην Μπαταρία, εκεί που το απόγευμα εμένα με 15% πλέον έχω 40 με 50% μπαταρία.

Μετά την εγκατάσταση έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;; και εστησες το τηλέφωνο από την αρχή; Η απλά αναβαθμισες;;;;

Καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό θέμα με το κινητό. Ενώ δείχνει κανονικά τα εικονίδια για δεδομένα και για κλήσεις, δεν μπορούν να μου κάνουν κλήσεις ή σταματάνε να δουλεύουν τα δεδομένα. Και όταν έκανα εγώ κλήσεις έκλεινε μόνο του.

Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες αφού έκανα καινούριο συμβόλαιο (με την ίδια SIM), τα προβλήματα τα παρατήρησα 17 Νοεμβρίου. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το WiFi calling, το έκλεισα, αλλά σήμερα πάλι με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να μου κάνουν κλήσεις.

Το Oxygen OS 16 το έχω περάσει αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ποια μέρα, όταν βγήκε λογικά. Αν βάλω λειτουργία πτήσης και την βγάλω, δεν φτιάχνει, πρέπει να βγάλω την SIM για να ξεκινήσει πάλι να δέχεται κλήσεις. Λέτε να φταίει το κινητό ή να είναι θέμα της Cosmote?

edit: Κατέβασα το Radio Tool από OnePlus και άλλαξα την ρύθμιση του δικτύου, θα το παρακολουθώ μήπως ξαναγίνει

Edited by GSF

1 hour ago, MAGAKOS-E said:

Μετά την εγκατάσταση έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;; και εστησες το τηλέφωνο από την αρχή; Η απλά αναβαθμισες;;;;

Όχι τίποτα απλά πέρασα την καινούργια.

Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Μπερδεμένη κατάσταση στα στατιστικά μπαταρίας. Όταν ξεπερνάς τις 24 ώρες χωρίς φόρτιση πως βλέπεις την διάρκεια αναμμένης οθόνης; Επίσης το απενεργοποίηση οθόνης σε τι αναφέρεται;

Screenshot_2025-11-29-11-52-17-88_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Smile...

8 ώρες πριν, Gringo said:

Μπερδεμένη κατάσταση στα στατιστικά μπαταρίας. Όταν ξεπερνάς τις 24 ώρες χωρίς φόρτιση πως βλέπεις την διάρκεια αναμμένης οθόνης; Επίσης το απενεργοποίηση οθόνης σε τι αναφέρεται;

Screenshot_2025-11-29-11-52-17-88_0ba066473b79d6e213a1f6f52505e2ee.jpg

Για το 1ο δεν ξέρω και με ενδιαφέρει και εμένα αν ξέρει κάποιος....

Το 2ο από ότι έψαξα 

"Screen off (active)" in battery stats means your phone is actively using battery power with the screen turned off, typically for background tasks like music playing, location tracking, or syncing apps. It's a measure of the time the device was "on" and performing operations but not displaying anything to the user. 
  • Active use with the screen off: The phone isn't idle; it's performing background processes that consume battery.
  • Examples of active screen-off use: Listening to music, getting navigation directions, downloading a file, or having apps running in the background to monitor conditions, as explained in this Reddit thread.

On 25/11/2025 at 5:33 ΜΜ, MAGAKOS-E said:

Εγώ επειδή έχω ροοτ περιμένω να δω αντιδράσεις για το πώς δουλεύει Magisk, modules κλπ.

Amazon Fire stick 4k max

26 minutes ago, FoT1s said:

Σε τι ποσοστο υγειας ειναι πλεον η μπαταρια σας; Εμενα πλεον πηγε στο 97% αγορασμενη Μαρτιο του 2024

96% εγω, αντίστοιχα αγορασμένο