Jump to content

GSF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GSF

  1. GSF

    Cosmote neo

    Έχω παρατηρήσει ότι αν το χρησιμοποιώ το 1GB δεν φτάνει. Οπότε θα έλεγα τουλάχιστον 2-3. Απλά δεν έχω καταλάβει την διαφορά με το Neo, μπορεί ξαφνικά να σταματήσει να δίνει τα GB / ομιλία που δίνει τώρα? Γιατί και 19 ευρώ δεν τα λες και λίγα, είναι οριακά. Στην Wind αν κατάλαβα καλά με λίγο που διάβασα το φορουμ πιο πολύ συμφέρει το απεριόριστο που πάει γύρω στα 30-35 ευρώ. Επίσης να γράψω ότι σπίτι έχω Cosmote αλλά και ότι με Wind είμαι μια χαρά με το σήμα, και σπίτι, και στο εξοχικό, αλλά και στο νησί που πηγαίνω συνήθως τον Αύγουστο. Οπότε με καλύπτει και η Wind σαν εταιρεία.
  2. GSF

    Cosmote neo

    Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος αν το Neo συμφέρει γενικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά βλέπω ότι είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.. Γενικά θέλω μόνο data + κλήσεις, κάνω ελάχιστη χρήση κινητού οπότε απλά δεν θέλω να πληρώνω μεγάλα ποσά χωρίς λόγο, max 20 ευρώ. Αυτήν την στιγμή είμαι σε Wind και δεν έχω βγάλει άκρη με τα προγράμματα τους, κάθε μήνα μένω χωρις κάρτα. Βέβαια νομίζω έχει και η Wind αντίστοιχο του Neo? Δεν είμαι σίγουρος
  3. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει τον φορτιστή από το Mi 10 pro και δεν φορτίζει γρήγορα. Είχα βρει ένα ποστ για το γιατί αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Νομίζω έχει να κάνει με τα volt / ampere που χρησιμοποιεί ο φορτιστής του OnePlus που είναι διαφορετικά.
  4. Ξέρει κανείς πως να απενεργοποιήσω το emergency call απο το power button? Χτες πήρε μια φορά μόνο του το κινητό το 112 και μετά απο λίγες ώρες παραλίγο να ξαναπάρει αλλά το πρόλαβα.. το έψαξα το βράδυ αλλά δεν με αφήνει να το απενεργοποιήσω νομίζω είναι κλειδωμένο. Μέσα σε τσάντα το είχα όπως εδώ και πολύ καιρό αλλά έτυχε και πατήθηκε. Προφανώς δεν θέλω να ξαναγίνει.
  5. Νομίζω μαθαίνει απο το πότε σταματάς να το χρησιμοποιείς το βράδυ και αν το βάλεις π.χ 11 το βράδυ να φορτίσει στο φορτίζει μέχρι το πρώι και κρατάει περισσότερο η μπαταρία.. αλλά επειδή εγώ το χρησιμοποιώ ότι ώρες να ναι το κινητό μάλλον το μπλόκαρα 😛 Στα Oppo βλέπω μπορούσες να κάνεις reset το cache της μπαταρίας αλλά δεν βρίσκω στο OnePlus κάτι παρόμοιο. edit: Τελικά ξύπνησε μόνο του το Optimized Charging στην 2η φόρτιση με το καινούριο update... ελπίζω να μην ήταν τυχαίο 🙂
  6. LE2121 - 11 - C46 είναι το update από ότι βλέπω. Είναι το κινέζικο από banggood. To optimized charging δεν μου δουλεύει πάντως ούτε με το update.. καμιά βδομάδα δούλεψε και είδα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας μετά αλλά πλέον με αγνοεί. Όποιος το κατάφερε να δουλέψει ας μας πει πως 😛
  7. Πήρα και το νέο update χτες και έφτιαξε και το 5G και απο ότι λέει το changelog και το stability γενικότερα. Ένα πρόβλημα που είχα πριν το update είναι ότι έχει σταματήσει να κάνει optimized φόρτιση... και δεν βρίσκω και τρόπο να το ενεργοποιήσω manually. Με το καινούριο update δεν έχω δοκιμάσει φόρτιση για να δω αν άλλαξε κάτι, θα το δω το βράδυ.
  8. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί να το φτιάξω το 5G, και υποθέτω λόγω δουλειά - σπίτι κυρίως δεν χρησιμοποιεί πολλά data αυτές τις μέρες. Μπορεί απλά να περιμένω για το next update έτσι και αλλιώς το 5G δεν το έχω και πολύ ανάγκη. Χτές έκλεισε η μέρα με 80% μπαταρία οπότε και δεν το φόρτισα... μετά απο 2 μέρες περίπου δηλαδή αφόρτιστο είναι στό 51% μπαταρία και έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλέφωνα, πολύ viber messaging, και λίγο browsing. Είναι δηλαδή όπως περίμενα να είναι απτην αρχή... ελπίζω τουλάχιστον να μην χάσει πολύ ζωή η μπαταρία απο αυτό που τράβαγε τόσους μήνες με το 11άρι 😛
  9. Μπαταρία καμία σχέση μετά το update, έκλεισε μια ολόκληρη μέρα και έπεσε μόνο στο 74% ... ίσως βοηθάει και η optimized αργή φόρτιση την νύχτα, αλλά πρώτη φορά βλέπω να κρατάει τόσο όταν δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό.
  10. Πρέπει να είναι bug του ευρωπαικού firmware, εδώ το δείχνει σωστά
  11. Το έβαλα και εγώ το update και όλα καλά.. δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, βέβαια το έβαλα αργά το βράδυ και δεν δοκίμασα να κάνω κλήση. Επίσης φωτογραφία δεν μπορώ να συγκρίνω τώρα μέσα στην νύχτα.. κατα τα άλλα πάει σφαίρα (έβαλα και οθόνη στα 120hz για δοκιμή), δεν έχασε το παραμικρό απο apps / data, έψαξα και δοκίμασα όλα τα menu για customization κτλπ, έκανα update όλα τα apps μου.. Σίγουρα δεν είμαι ο χρήστης που θα κάνει παράπονα γιατί δεν έχω τόσο ανάγκη το κινητό μου, αλλά προσωπικά δεν παρατήρησα και κάτι αρνητικό, ίσα ίσα φτιάξανε και bugs όπως τα ακουστικά που είχα και έπρεπε να ενεργοποιώ το OTG μόνος, το Wifi που συνδέεται αυτόματα πλέον μετά απο Airplane mode.
  12. Σου έσβησε apps / data απτο προηγούμενο? Θα κάνω backup έτσι και αλλιώς αλλά έλεγα μήπως την γλυτώσουμε κάπως.. περισσότερο το Google Pay και τα 2FA Authenticators με νοιάζει να μην χάσω.
  13. Πέτυχα ένα ποστ που λέει ότι το LE2120 είναι το κινέζικο αλλά καταστήματα όπως banggood κάνουν install το firmware για Ινδία. Και εγώ που το έχω δεν ξέρω ακριβώς, αλλά υποθέτω ότι όταν πάρει το update για Android 12 θα συνεχίσει να παίρνει της Ινδίας, όπως έκανε και για τα προηγούμενα udpates.
  14. Για μένα ίσως το πιο σημαντικό πρόβλήμα που είχε το τηλέφωνο μέχρι τώρα.. προτιμώ να γίνω για λίγο beta tester για το Android 12 και να έχω καλή κατανάλωση παρά αυτο το Android 11 που δεν έχει πάρει το παραμικρό update εδώ και 6 μήνες και έχει τα ίδια bugs με όταν το αγόρασα... αλλά φυσικά ο καθένας έχει τα δικά του priorities
  15. Όχι ακόμα αν και μπορείς να το βάλεις απο τον updater νομίζω αλλά προσωπικά δεν βιάζομαι ιδιαίτερα να το βάλω 😛
  16. Κομπλέ το update το πήρα και δοκίμασα και το XPAN mode, καλό φαίνεται και δημιουργεί φωτογραφίες μεγάλης ανάλυσης, αλλά πρέπει να βρω κάτι κατάλληλο για να βγάλω να δω πόσο καλύτερο είναι ή όχι.
  17. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά δεν έχω bluetooth στο αμάξι, με το ρολόι το έχω συνδέσει και δουλεύει ΟΚ αλλά το χρησιμοποιώ μια φορά την μέρα. Εν το μεταξύ έχει βγει update και δεν το έχει δώσει ακόμα... να το κάνω απο Oxygen Updater, αξίζει? Εσείς που το έχετε απο Ελλάδα / Ευρώπη το πήρατε το update?
  18. Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά δεν προλάβαινα αυτές τις μέρες να πάω στο κατάστημα.. και ξαφνικά από σήμερα το απόγευμα και μετά λέει ότι πιάνει 5G το κινητό με Wind... 1 μήνα αφου το έχω αγοράσει, χωρις να κάνω τίποτα. Βέβαια οι ταχύτητες δεν ξέρω αν ειναι ΟΚ. Edit: Ίσως να έχει φτιάξει απο την Τετάρτη και να μην μπορούσα να το παρατηρήσω γιατί συνήθως έχω ανοιχτο το WiFi όπου πάω... σήμερα που γύρισα την μισή Αθήνα μάλλον το πήρα χαμπάρι 😛
  19. Τελικά έβαλα την Wind SIM μου σε άλλο κινητό με 5G και έβαλα μια Cosmote SIM στο δικό μου, 5G έπαιζε κανονικά απο Cosmote. Μόλις έβαλα την Wind SIM μου πίσω στο κινητό βλέπω έχει ενεργοποιηθεί το VOLTE ενώ πριν δεν έπαιζε... 5G βέβαια δεν βλέπω ακόμα. Δεν ξέρω αν ειναι και θέμα κάλυψης εδώ που βρίσκομαι... θα το κάνω μόνιτορ σήμερα που θα πάω και σε άλλες περιοχές μήπως έχει ενεργοποιηθεί αλλιώς θα κάνω μια επίσκεψη σε κατάστημα Wind (που βαριέμαι να πάω τόσο καιρό) μήπως θέλει άλλη SIM. Πάντως το 5G φαίνεται να παίζει κανονικά σε συσκευή απο banggood.
  20. Έφτασε και εμένα το OP9 pro στα χέρια μου απτην Παρασκευή... γενικά όλα καλά όπως το περίμενα το κινητό, θερμοκρασίες δεν έχω δει να ανεβάζει χωρις λόγο... φόρτιση αστραπιαία, κάμερα ακόμα δεν την έχω δουλέψει πολύ... 2 απορίες έχω, επειδή είχα συνηθίσει το βράδυ να το βάζω σε Airplane mode βλέπω ότι μόλις βγω απο αυτό το mode δεν βρίσκει το WiFi.. υποθέτω είναι γνωστό bug αυτό έτσι? Και η άλλη απορία είναι με το 5G τι παίζει..? Έχω Wind αλλά βλέπω μόνο 4G να συνδέεται. Κάποιος μου είπε ότι πρέπει να ενεργοποιηθεί η SIM μέσα απο άλλο κινητό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό, θα το δοκιμάσω βέβαια καποια στιγμή.
  21. GSF

    OnePlus 9

    Καλημέρα σου έφτασε τελικά το κινητό?? Εμένα μου στείλανε απο το banggood ότι θα αργήσει 7-10 μέρες λόγω αλλαγής διαδικασίας στο τελωνείο. Παρόλα αυτά το βλέπω στο tracking και τώρα είναι Γερμανία... ελπίζω να το έχω την άλλη βδομάδα(?).
  22. GSF

    OnePlus 9

    Thanks! Για να τραβάς και εσύ τα ίδια σημαίνει ότι δεν έτυχε κάτι περίεργο σε εμένα. Απλά μας βάζουν σε queue μέχρι και αν βρεθεί stock... Είναι η πρώτη φορά που κάνω παραγγελία απο εκεί γιαυτό και δεν ξέρω. 2-3 άτομα που ξέρω ψωνίζουν απο εκεί πολύ καιρό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αν βγάλεις άκρη γράψε εδώ να ξέρουμε και οι υπόλοιποι :)
  23. GSF

    OnePlus 9

    Τελικά τι παίζει με το Banggood δεν έχω καταλάβει.. έκανα παραγγελία το OnePlus 9 Pro αρχές Ιουνίου, ήταν να ξεκινήσει να έρχεται αυτές τις μέρες, μου αλλάξανε την ημερομηνία αποστολής για 24 Ιουλίου δηλαδή σχεδόν 1 μήνα μετά.. στο support μου είπανε ότι θα έρθουν οι συσκευές σε 2 βδομάδες (υποθέτω εννοούν 1 μήνα) ζήτησα refund και περιμένω τα χρήματα εδώ και 3 μέρες... Εν το μεταξύ σήμερα το βάζει πάλι προσφορά και το δείχνει in stock... θέλω το OP9 Pro αλλά δεν μπορώ να περιμένω μετά το καλοκαίρι.. προτιμώ να περιμένω για την επόμενη γεννιά κινητών μετά. Πιστεύω δεν αξίζει να δοκιμάσω πάλι γιατί μάλλον λένε ψέματα για διαθεσιμότητα, αλλά δεν βλέπω και άλλη επιλογή. Καμιά ιδέα? :confused:
  24. Καλησπέρα μήπως έχουμε πληροφορίες για το πως θα γίνει αυτό? Έκανα παραγγελία το OP9 Pro (8/128) και από ότι φαίνεται θα φτάσει μετά την 1η Ιουλίου.. Δεν έχω καμία όρεξη να δώσω ούτε ευρώ παραπάνω, ήδη είμαι αρκετά πάνω απτο budget μου.
  25. GSF

    Moto G

    εγω ερχόμενος απο LG Optimus 2x θα διαφωνήσω λίγο για την αίσθηση στο κράτημα αλλα και για την οθόνη.... δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο το πλαστικό και η απόκριση της οθόνης αργεί λίγο σε σχέση με το τριών χρόνων LG. γενικα το κινητο τα σπάει όπως είπες, αρκεί να ξέρει ο άλλος τι παίρνει... value for money. thats all. απο αυτο που φαίνεται στο φορουμ ειναι οτι ο κόσμος το παίρνει επειδή είναι της μόδας. βλέπω ακόμα και άτομα με ακριβότερα κινητά να το αγοράζουν... εγώ που σκοπεύω να το κρατήσω 2-3 χρόνια τουλάχιστον ειμαι υπερ ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η απόδειξη γραφει το ονομα του αγοραστή πάνω αλλα δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα ... πρόσεξε όμως αυτο που έγραψα πριν κάτι σελίδες. η εγγύηση μπορει να εχει ακυρωθεί αν ο πωλητής που θα στο δώσει εχει ζητήσει τον κωδικό για να ξεκλειδώσει τον bootloader, κάτι που εσυ λογικά δεν θα έχεις κανένα τρόπο να επιβεβαιώσεις αν συμβαίνει..
×
×
  • Create New...