Jump to content

GSF

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by GSF

  1. GSF

    OnePlus 12

    Εδώ όχι μια χαρά πάει. Έκανα το κλασσικό optimization μολις έβαλα την αναβάθμιση. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι πάλι μου γύρισε το δίκτυο σε NR / LTE / WCDMA και μπήκα και το άλλαξα για να μην κολλήσει πάλι
  2. GSF

    OnePlus 12

    Εγώ είχα ένα πρόγραμμα που λέγεται devcheck το είδα από εκεί.
  3. GSF

    OnePlus 12

    Διάβασα ότι κάποιες φορές σε αναβαθμίσεις γίνεται. Και γιαυτό έχουν βγάλει ένα προγραμματάκι στην OnePlus με το οποίο αλλάζεις το δίκτυο. Εμένα έγραφε: NR/LTE/WCDMA. Το άλλαξα σε NR/LTE και θα περιμένω καμια βδομάδα να δω τι γίνεται, προς το παρόν όλα οκ
  4. GSF

    OnePlus 12

    353 κύκλους εδώ (και 95% health). Εγώ δεν είχα ασχοληθεί μέχρι πριν 2-3 βδομάδες που παρατήρησα ότι είχε πέσει το health και είπα να αλλάξω την smart φόρτιση (που δεν δούλεψε και ποτέ). Πόσα volt είναι ο μικρός φορτιστής?
  5. GSF

    OnePlus 12

    Και εγώ δεν το έχω φορτίσει ποτέ με τον φορτιστή του, γιατί είναι κινέζικος και τον adaptora τον είχα δώσει αλλού. Κάποια στιγμή (πριν πάρω το OnePlus 12) είχα πάρει από προσφορά έναν 160w από OnePlus και το φορτίζω με αυτόν, οπότε νομίζω φορτίζει πιο αργά από ότι με τον δικό του. 95% εμένα η μπαταρία, και άλλαξα πλέον την φόρτιση να φτάνει μέχρι 90%. Αγορά και εγώ Μάρτιο του 24 edit: το έβαλα μόλις πάνω σε πρίζα που μετράει και δείχνει περίπου 50watt, μόλις έφτασε 80% το έριξε σε 37watt
  6. GSF

    OnePlus 12

    Καλησπέρα, έχω ένα σοβαρό θέμα με το κινητό. Ενώ δείχνει κανονικά τα εικονίδια για δεδομένα και για κλήσεις, δεν μπορούν να μου κάνουν κλήσεις ή σταματάνε να δουλεύουν τα δεδομένα. Και όταν έκανα εγώ κλήσεις έκλεινε μόνο του. Αυτό ξεκίνησε λίγες μέρες αφού έκανα καινούριο συμβόλαιο (με την ίδια SIM), τα προβλήματα τα παρατήρησα 17 Νοεμβρίου. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε το WiFi calling, το έκλεισα, αλλά σήμερα πάλι με ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσαν να μου κάνουν κλήσεις. Το Oxygen OS 16 το έχω περάσει αλλά δεν θυμάμαι καθόλου ποια μέρα, όταν βγήκε λογικά. Αν βάλω λειτουργία πτήσης και την βγάλω, δεν φτιάχνει, πρέπει να βγάλω την SIM για να ξεκινήσει πάλι να δέχεται κλήσεις. Λέτε να φταίει το κινητό ή να είναι θέμα της Cosmote? edit: Κατέβασα το Radio Tool από OnePlus και άλλαξα την ρύθμιση του δικτύου, θα το παρακολουθώ μήπως ξαναγίνει
  7. GSF

    Cosmote neo

    Έχω παρατηρήσει ότι αν το χρησιμοποιώ το 1GB δεν φτάνει. Οπότε θα έλεγα τουλάχιστον 2-3. Απλά δεν έχω καταλάβει την διαφορά με το Neo, μπορεί ξαφνικά να σταματήσει να δίνει τα GB / ομιλία που δίνει τώρα? Γιατί και 19 ευρώ δεν τα λες και λίγα, είναι οριακά. Στην Wind αν κατάλαβα καλά με λίγο που διάβασα το φορουμ πιο πολύ συμφέρει το απεριόριστο που πάει γύρω στα 30-35 ευρώ. Επίσης να γράψω ότι σπίτι έχω Cosmote αλλά και ότι με Wind είμαι μια χαρά με το σήμα, και σπίτι, και στο εξοχικό, αλλά και στο νησί που πηγαίνω συνήθως τον Αύγουστο. Οπότε με καλύπτει και η Wind σαν εταιρεία.
  8. GSF

    Cosmote neo

    Καλησπέρα μπορεί να μου πει κάποιος αν το Neo συμφέρει γενικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό? Προσπαθώ να βγάλω άκρη αλλά βλέπω ότι είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα.. Γενικά θέλω μόνο data + κλήσεις, κάνω ελάχιστη χρήση κινητού οπότε απλά δεν θέλω να πληρώνω μεγάλα ποσά χωρίς λόγο, max 20 ευρώ. Αυτήν την στιγμή είμαι σε Wind και δεν έχω βγάλει άκρη με τα προγράμματα τους, κάθε μήνα μένω χωρις κάρτα. Βέβαια νομίζω έχει και η Wind αντίστοιχο του Neo? Δεν είμαι σίγουρος
  9. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει τον φορτιστή από το Mi 10 pro και δεν φορτίζει γρήγορα. Είχα βρει ένα ποστ για το γιατί αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Νομίζω έχει να κάνει με τα volt / ampere που χρησιμοποιεί ο φορτιστής του OnePlus που είναι διαφορετικά.
  10. Ξέρει κανείς πως να απενεργοποιήσω το emergency call απο το power button? Χτες πήρε μια φορά μόνο του το κινητό το 112 και μετά απο λίγες ώρες παραλίγο να ξαναπάρει αλλά το πρόλαβα.. το έψαξα το βράδυ αλλά δεν με αφήνει να το απενεργοποιήσω νομίζω είναι κλειδωμένο. Μέσα σε τσάντα το είχα όπως εδώ και πολύ καιρό αλλά έτυχε και πατήθηκε. Προφανώς δεν θέλω να ξαναγίνει.
  11. Νομίζω μαθαίνει απο το πότε σταματάς να το χρησιμοποιείς το βράδυ και αν το βάλεις π.χ 11 το βράδυ να φορτίσει στο φορτίζει μέχρι το πρώι και κρατάει περισσότερο η μπαταρία.. αλλά επειδή εγώ το χρησιμοποιώ ότι ώρες να ναι το κινητό μάλλον το μπλόκαρα 😛 Στα Oppo βλέπω μπορούσες να κάνεις reset το cache της μπαταρίας αλλά δεν βρίσκω στο OnePlus κάτι παρόμοιο. edit: Τελικά ξύπνησε μόνο του το Optimized Charging στην 2η φόρτιση με το καινούριο update... ελπίζω να μην ήταν τυχαίο 🙂
  12. LE2121 - 11 - C46 είναι το update από ότι βλέπω. Είναι το κινέζικο από banggood. To optimized charging δεν μου δουλεύει πάντως ούτε με το update.. καμιά βδομάδα δούλεψε και είδα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας μετά αλλά πλέον με αγνοεί. Όποιος το κατάφερε να δουλέψει ας μας πει πως 😛
  13. Πήρα και το νέο update χτες και έφτιαξε και το 5G και απο ότι λέει το changelog και το stability γενικότερα. Ένα πρόβλημα που είχα πριν το update είναι ότι έχει σταματήσει να κάνει optimized φόρτιση... και δεν βρίσκω και τρόπο να το ενεργοποιήσω manually. Με το καινούριο update δεν έχω δοκιμάσει φόρτιση για να δω αν άλλαξε κάτι, θα το δω το βράδυ.
  14. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί να το φτιάξω το 5G, και υποθέτω λόγω δουλειά - σπίτι κυρίως δεν χρησιμοποιεί πολλά data αυτές τις μέρες. Μπορεί απλά να περιμένω για το next update έτσι και αλλιώς το 5G δεν το έχω και πολύ ανάγκη. Χτές έκλεισε η μέρα με 80% μπαταρία οπότε και δεν το φόρτισα... μετά απο 2 μέρες περίπου δηλαδή αφόρτιστο είναι στό 51% μπαταρία και έχω κάνει τουλάχιστον 5 τηλέφωνα, πολύ viber messaging, και λίγο browsing. Είναι δηλαδή όπως περίμενα να είναι απτην αρχή... ελπίζω τουλάχιστον να μην χάσει πολύ ζωή η μπαταρία απο αυτό που τράβαγε τόσους μήνες με το 11άρι 😛
  15. Μπαταρία καμία σχέση μετά το update, έκλεισε μια ολόκληρη μέρα και έπεσε μόνο στο 74% ... ίσως βοηθάει και η optimized αργή φόρτιση την νύχτα, αλλά πρώτη φορά βλέπω να κρατάει τόσο όταν δεν χρησιμοποιώ πολύ το κινητό.
  16. Πρέπει να είναι bug του ευρωπαικού firmware, εδώ το δείχνει σωστά
  17. Το έβαλα και εγώ το update και όλα καλά.. δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, βέβαια το έβαλα αργά το βράδυ και δεν δοκίμασα να κάνω κλήση. Επίσης φωτογραφία δεν μπορώ να συγκρίνω τώρα μέσα στην νύχτα.. κατα τα άλλα πάει σφαίρα (έβαλα και οθόνη στα 120hz για δοκιμή), δεν έχασε το παραμικρό απο apps / data, έψαξα και δοκίμασα όλα τα menu για customization κτλπ, έκανα update όλα τα apps μου.. Σίγουρα δεν είμαι ο χρήστης που θα κάνει παράπονα γιατί δεν έχω τόσο ανάγκη το κινητό μου, αλλά προσωπικά δεν παρατήρησα και κάτι αρνητικό, ίσα ίσα φτιάξανε και bugs όπως τα ακουστικά που είχα και έπρεπε να ενεργοποιώ το OTG μόνος, το Wifi που συνδέεται αυτόματα πλέον μετά απο Airplane mode.
  18. Σου έσβησε apps / data απτο προηγούμενο? Θα κάνω backup έτσι και αλλιώς αλλά έλεγα μήπως την γλυτώσουμε κάπως.. περισσότερο το Google Pay και τα 2FA Authenticators με νοιάζει να μην χάσω.
  19. Πέτυχα ένα ποστ που λέει ότι το LE2120 είναι το κινέζικο αλλά καταστήματα όπως banggood κάνουν install το firmware για Ινδία. Και εγώ που το έχω δεν ξέρω ακριβώς, αλλά υποθέτω ότι όταν πάρει το update για Android 12 θα συνεχίσει να παίρνει της Ινδίας, όπως έκανε και για τα προηγούμενα udpates.
  20. Για μένα ίσως το πιο σημαντικό πρόβλήμα που είχε το τηλέφωνο μέχρι τώρα.. προτιμώ να γίνω για λίγο beta tester για το Android 12 και να έχω καλή κατανάλωση παρά αυτο το Android 11 που δεν έχει πάρει το παραμικρό update εδώ και 6 μήνες και έχει τα ίδια bugs με όταν το αγόρασα... αλλά φυσικά ο καθένας έχει τα δικά του priorities
  21. Όχι ακόμα αν και μπορείς να το βάλεις απο τον updater νομίζω αλλά προσωπικά δεν βιάζομαι ιδιαίτερα να το βάλω 😛
  22. Κομπλέ το update το πήρα και δοκίμασα και το XPAN mode, καλό φαίνεται και δημιουργεί φωτογραφίες μεγάλης ανάλυσης, αλλά πρέπει να βρω κάτι κατάλληλο για να βγάλω να δω πόσο καλύτερο είναι ή όχι.
  23. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά δεν έχω bluetooth στο αμάξι, με το ρολόι το έχω συνδέσει και δουλεύει ΟΚ αλλά το χρησιμοποιώ μια φορά την μέρα. Εν το μεταξύ έχει βγει update και δεν το έχει δώσει ακόμα... να το κάνω απο Oxygen Updater, αξίζει? Εσείς που το έχετε απο Ελλάδα / Ευρώπη το πήρατε το update?
  24. Δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς αλλά δεν προλάβαινα αυτές τις μέρες να πάω στο κατάστημα.. και ξαφνικά από σήμερα το απόγευμα και μετά λέει ότι πιάνει 5G το κινητό με Wind... 1 μήνα αφου το έχω αγοράσει, χωρις να κάνω τίποτα. Βέβαια οι ταχύτητες δεν ξέρω αν ειναι ΟΚ. Edit: Ίσως να έχει φτιάξει απο την Τετάρτη και να μην μπορούσα να το παρατηρήσω γιατί συνήθως έχω ανοιχτο το WiFi όπου πάω... σήμερα που γύρισα την μισή Αθήνα μάλλον το πήρα χαμπάρι 😛
  25. Τελικά έβαλα την Wind SIM μου σε άλλο κινητό με 5G και έβαλα μια Cosmote SIM στο δικό μου, 5G έπαιζε κανονικά απο Cosmote. Μόλις έβαλα την Wind SIM μου πίσω στο κινητό βλέπω έχει ενεργοποιηθεί το VOLTE ενώ πριν δεν έπαιζε... 5G βέβαια δεν βλέπω ακόμα. Δεν ξέρω αν ειναι και θέμα κάλυψης εδώ που βρίσκομαι... θα το κάνω μόνιτορ σήμερα που θα πάω και σε άλλες περιοχές μήπως έχει ενεργοποιηθεί αλλιώς θα κάνω μια επίσκεψη σε κατάστημα Wind (που βαριέμαι να πάω τόσο καιρό) μήπως θέλει άλλη SIM. Πάντως το 5G φαίνεται να παίζει κανονικά σε συσκευή απο banggood.
×
×
  • Create New...