mylw_4 Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου τζαμακι απο το 12, λέτε να ταιριάζει στο 12r? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου (edited) 25 minutes ago, mylw_4 said: τζαμακι απο το 12, λέτε να ταιριάζει στο 12r? οχι γιατι το r έχει φλατ οθονη. ακυρο μπερδεύτηκα με το 13r Edited 2 Μαρτίου by mivechris Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. Πέμπτη στις 06:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:31 πμ Η ενημερωση SOTA V40P01 σας ηρθε εσας; Εμενα σημερα ηρθε και η .510 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. Πέμπτη στις 09:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:32 μμ 14 ώρες πριν, FoT1s said: Εμενα σημερα ηρθε και η .510 Και εγώ αυτήν έκανα σήμερα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. Παρασκευή στις 10:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:35 πμ Καλημερα, πηγα απο cosmote σε nova (εχω oneplus nord 3), στην cosmote ειχα wifi calling χωρις καποιο προβλημα, τωρα στη nova πηρα στην εξυπηρετηση πελατων το ενεργοποιησαν εκανα και restart τη συσκευη αλλα δεν παιζει (βαζω flight mode οπως διαβασα καπου αλλα κληση δε μπορει να γινει). Το κινητο δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η nova wifi calling οποτε δεν υπαρχει και το κουμπι ενεργοποιησης. Αντιθετα η γυναικα μου που εχει το redmi note 9 pro (στη nova επισης) το ενεργοποιησε μονη της (υπαρχει το κουμπι ενεργοποιησης) χωρις καποιο προβλημα. Στην εξυπηρετηση της nova δε με ρωτησαν ποια συσκευη εχω. Καποια ιδεα πως να λυσω το θεμα? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ 19 ώρες πριν, ostvarivanje said: Και εγώ αυτήν έκανα σήμερα. Η V40P01 δεν σου ηρθε; Εμενα μου την εβγαλε οταν εβαλα vpn Ολλανδιας και δεν ξερω αν εκανα πατατα που την περασα αν δεν ηταν για Ελλαδα. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι και η ολλανδια σε eur μοντελα πηγε η ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:12 μμ 6 ώρες πριν, ixgkami said: Καλημερα, πηγα απο cosmote σε nova (εχω oneplus nord 3), στην cosmote ειχα wifi calling χωρις καποιο προβλημα, τωρα στη nova πηρα στην εξυπηρετηση πελατων το ενεργοποιησαν εκανα και restart τη συσκευη αλλα δεν παιζει (βαζω flight mode οπως διαβασα καπου αλλα κληση δε μπορει να γινει). Το κινητο δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η nova wifi calling οποτε δεν υπαρχει και το κουμπι ενεργοποιησης. Αντιθετα η γυναικα μου που εχει το redmi note 9 pro (στη nova επισης) το ενεργοποιησε μονη της (υπαρχει το κουμπι ενεργοποιησης) χωρις καποιο προβλημα. Στην εξυπηρετηση της nova δε με ρωτησαν ποια συσκευη εχω. Καποια ιδεα πως να λυσω το θεμα? Ευχαριστω πολυ! θα βάλεις την σιμ σου σε συμβατή συσκευή και θα κάνεις ενεργοποιήση του wifi calling. Οταν δεις οτι στην συσκευή αυτή εχει ενεργοποιηθεί βαλε τη σιμ στο nord και δες τι παίζει. Γενικότερα με τη νοβα είναι λίγο μπελάς. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. Παρασκευή στις 08:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:57 μμ 3 ώρες πριν, mivechris said: θα βάλεις την σιμ σου σε συμβατή συσκευή και θα κάνεις ενεργοποιήση του wifi calling. Οταν δεις οτι στην συσκευή αυτή εχει ενεργοποιηθεί βαλε τη σιμ στο nord και δες τι παίζει. Γενικότερα με τη νοβα είναι λίγο μπελάς. Καποια στιγμη που ειχα βαλει καρτα νοβα με ενεργοποιημενα αυτα, μονο το volte επαιζε. Calling δεν υποστηριζαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:10 μμ 6 ώρες πριν, FoT1s said: Η V40P01 δεν σου ηρθε; Εμενα μου την εβγαλε οταν εβαλα vpn Ολλανδιας και δεν ξερω αν εκανα πατατα που την περασα αν δεν ηταν για Ελλαδα. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι και η ολλανδια σε eur μοντελα πηγε η ενημερωση Εγώ την .510 πέρασα που μου ήρθε και καμία άλλη δεν μου ήρθε. Με vpn δεν έχω δοκιμάσει και γενικά για λίγες μέρες δε δοκιμάζω με vpn. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. Σάββατο στις 06:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:20 μμ On 7/3/2025 at 12:35 ΜΜ, ixgkami said: Καλημερα, πηγα απο cosmote σε nova (εχω oneplus nord 3), στην cosmote ειχα wifi calling χωρις καποιο προβλημα, τωρα στη nova πηρα στην εξυπηρετηση πελατων το ενεργοποιησαν εκανα και restart τη συσκευη αλλα δεν παιζει (βαζω flight mode οπως διαβασα καπου αλλα κληση δε μπορει να γινει). Το κινητο δεν ειναι στις συσκευες που υποστηριζει η nova wifi calling οποτε δεν υπαρχει και το κουμπι ενεργοποιησης. Αντιθετα η γυναικα μου που εχει το redmi note 9 pro (στη nova επισης) το ενεργοποιησε μονη της (υπαρχει το κουμπι ενεργοποιησης) χωρις καποιο προβλημα. Στην εξυπηρετηση της nova δε με ρωτησαν ποια συσκευη εχω. Καποια ιδεα πως να λυσω το θεμα? Ευχαριστω πολυ! Έχω στείλει πόσες φορές στην nova, να προσθέσουν τα oneplus στις συμβατές συσκευές. Έτσι ακριβώς συμβαίνει, δεν υπάρχει καν και ο διακόπτης. Ισως χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη πιεση Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. Σάββατο στις 10:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:19 μμ On 7/3/2025 at 7:03 ΜΜ, FoT1s said: Η V40P01 δεν σου ηρθε; Εμενα μου την εβγαλε οταν εβαλα vpn Ολλανδιας και δεν ξερω αν εκανα πατατα που την περασα αν δεν ηταν για Ελλαδα. Αλλα μετα σκεφτηκα οτι και η ολλανδια σε eur μοντελα πηγε η ενημερωση Καλησπέρα Και εγώ πέρασα μια μικρη ενημέρωση με vpn ολλανδιας (δεν ξερω τι ακριβώς ήταν) και προχθες μου ηρθε κανονικα με ΟΤΑ και η .510 (ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixgkami Δημ. Κυριακή στις 08:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:38 πμ On 7/3/2025 at 7:12 ΜΜ, mivechris said: θα βάλεις την σιμ σου σε συμβατή συσκευή και θα κάνεις ενεργοποιήση του wifi calling. Οταν δεις οτι στην συσκευή αυτή εχει ενεργοποιηθεί βαλε τη σιμ στο nord και δες τι παίζει. Γενικότερα με τη νοβα είναι λίγο μπελάς. Το δοκίμασα αλλά τίποτα... Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. Χθες στς 07:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:01 πμ On 6/3/2025 at 11:32 ΜΜ, ostvarivanje said: Και εγώ αυτήν έκανα σήμερα. Και εγώ αυτήν έκανα χτες , την άλλη δεν την έχει εμφανίσει ακόμα την V40PO1 , το έχω πέντε μέρες το τηλέφωνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος είχα πριν το honor magic 5 pro , για το lag που λέγατε στην αρχική το παρατήρησα μόνο με τον nova launcher από την στιγμή που γύρισα στον μαμά launcher δεν έχει κανένα lag . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. Χθες στς 12:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:47 μμ 5 ώρες πριν, ratanplan said: Και εγώ αυτήν έκανα χτες , την άλλη δεν την έχει εμφανίσει ακόμα την V40PO1 , το έχω πέντε μέρες το τηλέφωνο και είμαι πολύ ικανοποιημένος είχα πριν το honor magic 5 pro , για το lag που λέγατε στην αρχική το παρατήρησα μόνο με τον nova launcher από την στιγμή που γύρισα στον μαμά launcher δεν έχει κανένα lag . Εγώ το έχω από τις 27 Νοεμβρίου. Για πες, αν θες, διαφορές στην κάμερα με το honor. Από εκεί και πέρα, επειδή χρησιμοποιώ διάφορους launchers, η μοναδική διαφορά είναι όταν πηγαίνεις στην αρχική οθόνη. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί να περιμένω το πολύ πολύ ένα δευτερόλεπτο. Το ότι αλλάζω πράγματα μέσω των διαφόρων launchers μου είναι πιο σημαντικά από αυτήν την καθυστέρηση. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. Χθες στς 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:23 μμ 33 minutes ago, ostvarivanje said: Εγώ το έχω από τις 27 Νοεμβρίου. Για πες, αν θες, διαφορές στην κάμερα με το honor. Από εκεί και πέρα, επειδή χρησιμοποιώ διάφορους launchers, η μοναδική διαφορά είναι όταν πηγαίνεις στην αρχική οθόνη. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί να περιμένω το πολύ πολύ ένα δευτερόλεπτο. Το ότι αλλάζω πράγματα μέσω των διαφόρων launchers μου είναι πιο σημαντικά από αυτήν την καθυστέρηση. Εμένα με ενοχλεί πολύ το lag αρρωσταίνω άμα κολλάει και προτιμώ να μην έχω τα καλουδια του nova , φωτογραφίες πολύ καλύτερο το honor , σε όλα τα άλλα το OnePlus πολύ καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν On 9/3/2025 at 12:19 ΠΜ, pilotos_18 said: Καλησπέρα Και εγώ πέρασα μια μικρη ενημέρωση με vpn ολλανδιας (δεν ξερω τι ακριβώς ήταν) και προχθες μου ηρθε κανονικα με ΟΤΑ και η .510 (ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου) Καινουργια με vpn παλι ολλανδιας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 7 ώρες πριν, ratanplan said: Εμένα με ενοχλεί πολύ το lag αρρωσταίνω άμα κολλάει και προτιμώ να μην έχω τα καλουδια του nova , φωτογραφίες πολύ καλύτερο το honor , σε όλα τα άλλα το OnePlus πολύ καλύτερο. Τόσο πολύ μεγάλη διαφορά έχει η κάμερα; Γιατί εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την κάμερα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 12 ώρες πριν, ostvarivanje said: Τόσο πολύ μεγάλη διαφορά έχει η κάμερα; Γιατί εγώ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την κάμερα. Το ότι έχει καλύτερη κάμερα το honor δεν σημαίνει ότι του OnePlus δεν είναι πολύ καλή , αν δεις dxomark βαθμολογία το OnePlus 13 που έχει την ίδια κάμερα με το 12 και το honor στην 14 θέση το OnePlus 44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts