Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

22 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Με oxygen updater για καποιο λογο φαινεται να περναει ολη τη rom, παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το incremental.. Και σε μενα 6gb φαινεται αλλα θα περιμενω την ota. 

Οσοι την εγκαταστησατε την 850 ολα ΟΚ? 

Διορθωθηκε στο oxygen και πλεον ειναι καπου στα 500mb. Εμενα δεν μου ηρθε, ουτε με vpn επισης. Θα την περιμενω κι εγω με οτα παντως, γιατι ισως και να την σταματησαν γιατι δεν βλεπω να την ελαβαν πολλοι eu

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

On 21/10/2024 at 2:18 ΠΜ, Mikepan_1 said:

Μια χαρά φαίνεται, έχω και μια αίσθηση για καλύτερη μπαταρία...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Σημερα το πρωι ηρθε...

Screenshot_2024-10-22-12-10-24-76_9492aa3750dca76abb7c25b39a5f1e8e.jpg

3 ώρες πριν, asot said:

Μια χαρά φαίνεται, έχω και μια αίσθηση για καλύτερη μπαταρία...!

Εγω εχω μια απορια...εφοσον χανουμε υγεια και ποσοστο απο την μπαταρια, πως μπορει να φανει η βελτιωση της μπαταριας σε μια ενημερωση αν εχει γινει;

Πιστεύω ποιο πολύ ότι είναι ψυχολογικό το θέμα,  εκτός κ εκεί που πάντα είχες 5 ώρες sot τώρα βγάζεις 5.20 ή εκεί που τελειωνες την μέρα σου με 25% τώρα βγάζεις πάνω από 30% με την ίδια χρήση. 

Πολύ δυνατή η νέα Ρομ. Έχει μια βδομάδα που την έβαλα. 

Σταθερή

Γρήγορη OnePlus κλασική 

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

4 ώρες πριν, STATYSS said:

Πολύ δυνατή η νέα Ρομ. Έχει μια βδομάδα που την έβαλα. 

Σταθερή

Γρήγορη OnePlus κλασική 

Οντως, πολυ γρηγορη...

Σε 10 μερες μπαινει ο Νοεμβριος κι εμεις πηραμε ενημερωση Σεπτεμβριου και αλλες συσκευες oneplus μη ναυαρχιδες ηδη πηραν του Οκτωβρίου...

Edited by FoT1s

1 hour ago, FoT1s said:

Οντως, πολυ γρηγορη...

Σε 10 μερες μπαινει ο Νοεμβριος κι εμεις πηραμε ενημερωση Σεπτεμβριου και αλλες συσκευες μη ναυαρχιδες ηδη πηραν του Οκτωβρίου...

Δεν έχει υποσχεθεί μηνιαία updates η εταιρία, ούτε οτι θα είναι απο τις πρώτες για τις ενημερώσεις.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

3 minutes ago, mivechris said:

Δεν έχει υποσχεθεί μηνιαία updates η εταιρία, ούτε οτι θα είναι απο τις πρώτες για τις ενημερώσεις.

Ξανα διαβασε αυτο που εγραψα και ισως καταλαβεις τι ακριβως εννοω, γιατι αυτο που απαντησες, καμια σχεση με αυτο που εγραψα.

1 hour ago, FoT1s said:

Ξανα διαβασε αυτο που εγραψα και ισως καταλαβεις τι ακριβως εννοω, γιατι αυτο που απαντησες, καμια σχεση με αυτο που εγραψα.

δεν αντιλέγω και δεν σου απαντησα κάτι λάθος. Οι μη ναυαρχίδες θα είχαν να πάρουν ενημέρωση χοντρικά κανένα τρίμηνο να ξέρεις, αν κρίνω απο το πρώτο nord που ειχα.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256

On 18/10/2024 at 11:34 ΜΜ, gregpec2 said:

Γιατί βρε παιδιά το κάνουμε τόσο δύσκολο; Το κινέζικο, έχει κουτί που γράφει κινέζικα και η σελίδα της εγγύησης βγάζει επίσης κινέζικα..

Και 1 χρόνο εγγύηση.

s_n.png

Το κινεζικο global εχει σιγουρα κινεζικα στο κουτι του; Δεν ειμαι τοσο σιγουρος.

14 ώρες πριν, Lux said:

Το κινεζικο global εχει σιγουρα κινεζικα στο κουτι του; Δεν ειμαι τοσο σιγουρος.

Τι Κινέζικο global;

Αναφέρομαι στα Κινέζικα τηλέφωνα με το original firmware, που αν το ζητήσεις, σου φλασάρουν την oxygen τα ίδια τα Κινέζικα μαγαζιά. Η συσκευασία αυτών των συσκευών γράφουν κινέζικα από πίσω και οτι είναι για πώληση μόνο στην Κίνα.

Καλησπέρα! Μια ερώτηση... τη ram μπορώ να τη βάλω να δουλεύει και τέρμα? Τωρα την έχω στα 4MB και εχει μέχρι 12MB.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by niknikolas11

3 ώρες πριν, niknikolas11 said:

Καλησπέρα! Μια ερώτηση... τη ram μπορώ να τη βάλω να δουλεύει και τέρμα? Τωρα την έχω στα 4MB και εχει μέχρι 12MB.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ποια εκδοση εχεις πάρει;

δεν χρειάζεται επεκταση αν εχεις 12/16GB (οχι ΜΒ) είναι αρκετά. Επίσης, η επέκταση αυτή γίνεται δεσμεύοντας απο τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου είναι τρομακτικά πιο αργή σε ταχύτητα σε σχέση με την κανονική ram.

26 minutes ago, mivechris said:

ποια εκδοση εχεις πάρει;

δεν χρειάζεται επεκταση αν εχεις 12/16GB (οχι ΜΒ) είναι αρκετά. Επίσης, η επέκταση αυτή γίνεται δεσμεύοντας απο τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου είναι τρομακτικά πιο αργή σε ταχύτητα σε σχέση με την κανονική ram.

Την 16GB 512.

Ευχαριστώ!

On 21/10/2024 at 2:18 ΠΜ, Mikepan_1 said:

Με oxygen updater για καποιο λογο φαινεται να περναει ολη τη rom, παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το incremental.. Και σε μενα 6gb φαινεται αλλα θα περιμενω την ota. 

Εμένα μου λέει 495mb.

Πώς γίνεται σε άλλους να λέει 6.5gb;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

8 ώρες πριν, junglist said:

Εμένα μου λέει 495mb.

Πώς γίνεται σε άλλους να λέει 6.5gb;

λογικά δεν είχε βγει σαν σταδιακή αναβάθμιση και εδινε ολη τη ρομ. Συμβαίνει συχνά πυκνά

Ποιος από εδώ έχει ροοτ και πήγε να περάσει πάνω από την 840 την 850;

Ενώ στο προηγούμενο OTA μια χαρά έκανα τη διαδικασία χωρίς θέμα πηγαίνοντας πρώτα στο Magisk και πάτησα Uninstall και Restore images, τώρα μου βγάζει μήνυμα ότι "Stock backup does not exist."

Καμία ιδέα;

Amazon Fire stick 4k max

Λοιπόν πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θέμα με Oneplus.

Έβγαλα το ροοτ για να περάσω την 850 και το Software Updater σκάει στο 30% extract.

Κατέβασα ξανά το OTA από το Oxygen Updater στα 495mb, τσέκαρα το MD5 και είναι σωστό.

Δοκίμασα και άλλη έκδοση του Software Update και τα ίδια.

Πώς αλλιώς να περάσω το ΟΤΑ;

Amazon Fire stick 4k max

7 ώρες πριν, junglist said:

Λοιπόν πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θέμα με Oneplus.

Έβγαλα το ροοτ για να περάσω την 850 και το Software Updater σκάει στο 30% extract.

Κατέβασα ξανά το OTA από το Oxygen Updater στα 495mb, τσέκαρα το MD5 και είναι σωστό.

Δοκίμασα και άλλη έκδοση του Software Update και τα ίδια.

Πώς αλλιώς να περάσω το ΟΤΑ;

Αν ρυθμίσεις το Oygen Updater, αντι να κατεβάσει incremental, να κατεβασει φουλ έκδοση? Μηοως δλδ προσπεράσει το 30%...?

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

2 ώρες πριν, asot said:

Αν ρυθμίσεις το Oygen Updater, αντι να κατεβάσει incremental, να κατεβασει φουλ έκδοση? Μηοως δλδ προσπεράσει το 30%...?

Τελικά μόνο του το κινητό κάποια στιγμή έβγαλε την επίσημη έκδοση, κατέβασε όλη την Ρομ και την πέρασε.

Τι χαζοκολλημα ήταν αυτό.

Amazon Fire stick 4k max

Εχω 2 φυσικες sim στο κινητο. 

Στην 1η εχω κανονικα RCS απο Cosmote.

Στην 2η δεν μου δινει την δυνατοτητα για RCS απο NOVA.

Ειναι φυσιλογικο; Αν οχι, τι πρεπει να κανω;

iphone 14 pro

Κάτοχος εδώ και ένα μήνα της συσκευής, προερχόμενος από το OnePlus 6 το οποίο ακόμα είναι ακμαίο εκτός της αισθητής πτώσης απόδοσης της μπαταρίας. Αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς, όχι όμως κάτι τρελό, μια χαρά ήταν και το 6αρι

Το μόνο που συνεχίζει να με εκνευρίζει, το στιγμιαίο πάγωμα στην γρήγορη εναλλαγή των πρόσφατων εφαρμογών, που απ' ότι βλέπω δεν διορθώθηκε ούτε στην 850

Smile...