FoT1s Δημ. 21 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Οκτωβρίου 22 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Με oxygen updater για καποιο λογο φαινεται να περναει ολη τη rom, παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το incremental.. Και σε μενα 6gb φαινεται αλλα θα περιμενω την ota. Οσοι την εγκαταστησατε την 850 ολα ΟΚ? Διορθωθηκε στο oxygen και πλεον ειναι καπου στα 500mb. Εμενα δεν μου ηρθε, ουτε με vpn επισης. Θα την περιμενω κι εγω με οτα παντως, γιατι ισως και να την σταματησαν γιατι δεν βλεπω να την ελαβαν πολλοι eu 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου On 21/10/2024 at 2:18 ΠΜ, Mikepan_1 said: Οσοι την εγκαταστησατε την 850 ολα ΟΚ? Μια χαρά φαίνεται, έχω και μια αίσθηση για καλύτερη μπαταρία...! 2 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigalkos Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) λάθος, παρακαλώ να σβηστεί Edited 22 Οκτωβρίου by tsigalkos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Σημερα το πρωι ηρθε... 3 ώρες πριν, asot said: Μια χαρά φαίνεται, έχω και μια αίσθηση για καλύτερη μπαταρία...! Εγω εχω μια απορια...εφοσον χανουμε υγεια και ποσοστο απο την μπαταρια, πως μπορει να φανει η βελτιωση της μπαταριας σε μια ενημερωση αν εχει γινει; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Πιστεύω ποιο πολύ ότι είναι ψυχολογικό το θέμα, εκτός κ εκεί που πάντα είχες 5 ώρες sot τώρα βγάζεις 5.20 ή εκεί που τελειωνες την μέρα σου με 25% τώρα βγάζεις πάνω από 30% με την ίδια χρήση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 22 Οκτωβρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου Πολύ δυνατή η νέα Ρομ. Έχει μια βδομάδα που την έβαλα. Σταθερή Γρήγορη OnePlus κλασική 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου (edited) 4 ώρες πριν, STATYSS said: Πολύ δυνατή η νέα Ρομ. Έχει μια βδομάδα που την έβαλα. Σταθερή Γρήγορη OnePlus κλασική Οντως, πολυ γρηγορη... Σε 10 μερες μπαινει ο Νοεμβριος κι εμεις πηραμε ενημερωση Σεπτεμβριου και αλλες συσκευες oneplus μη ναυαρχιδες ηδη πηραν του Οκτωβρίου... Edited 22 Οκτωβρίου by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, FoT1s said: Οντως, πολυ γρηγορη... Σε 10 μερες μπαινει ο Νοεμβριος κι εμεις πηραμε ενημερωση Σεπτεμβριου και αλλες συσκευες μη ναυαρχιδες ηδη πηραν του Οκτωβρίου... Δεν έχει υποσχεθεί μηνιαία updates η εταιρία, ούτε οτι θα είναι απο τις πρώτες για τις ενημερώσεις. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 3 minutes ago, mivechris said: Δεν έχει υποσχεθεί μηνιαία updates η εταιρία, ούτε οτι θα είναι απο τις πρώτες για τις ενημερώσεις. Ξανα διαβασε αυτο που εγραψα και ισως καταλαβεις τι ακριβως εννοω, γιατι αυτο που απαντησες, καμια σχεση με αυτο που εγραψα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, FoT1s said: Ξανα διαβασε αυτο που εγραψα και ισως καταλαβεις τι ακριβως εννοω, γιατι αυτο που απαντησες, καμια σχεση με αυτο που εγραψα. δεν αντιλέγω και δεν σου απαντησα κάτι λάθος. Οι μη ναυαρχίδες θα είχαν να πάρουν ενημέρωση χοντρικά κανένα τρίμηνο να ξέρεις, αν κρίνω απο το πρώτο nord που ειχα. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. 22 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Οκτωβρίου On 18/10/2024 at 11:34 ΜΜ, gregpec2 said: Γιατί βρε παιδιά το κάνουμε τόσο δύσκολο; Το κινέζικο, έχει κουτί που γράφει κινέζικα και η σελίδα της εγγύησης βγάζει επίσης κινέζικα.. Και 1 χρόνο εγγύηση. Το κινεζικο global εχει σιγουρα κινεζικα στο κουτι του; Δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, Lux said: Το κινεζικο global εχει σιγουρα κινεζικα στο κουτι του; Δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Τι Κινέζικο global; Αναφέρομαι στα Κινέζικα τηλέφωνα με το original firmware, που αν το ζητήσεις, σου φλασάρουν την oxygen τα ίδια τα Κινέζικα μαγαζιά. Η συσκευασία αυτών των συσκευών γράφουν κινέζικα από πίσω και οτι είναι για πώληση μόνο στην Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas11 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου (edited) Καλησπέρα! Μια ερώτηση... τη ram μπορώ να τη βάλω να δουλεύει και τέρμα? Τωρα την έχω στα 4MB και εχει μέχρι 12MB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited 24 Οκτωβρίου by niknikolas11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, niknikolas11 said: Καλησπέρα! Μια ερώτηση... τη ram μπορώ να τη βάλω να δουλεύει και τέρμα? Τωρα την έχω στα 4MB και εχει μέχρι 12MB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ποια εκδοση εχεις πάρει; δεν χρειάζεται επεκταση αν εχεις 12/16GB (οχι ΜΒ) είναι αρκετά. Επίσης, η επέκταση αυτή γίνεται δεσμεύοντας απο τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου είναι τρομακτικά πιο αργή σε ταχύτητα σε σχέση με την κανονική ram. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknikolas11 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 26 minutes ago, mivechris said: ποια εκδοση εχεις πάρει; δεν χρειάζεται επεκταση αν εχεις 12/16GB (οχι ΜΒ) είναι αρκετά. Επίσης, η επέκταση αυτή γίνεται δεσμεύοντας απο τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου είναι τρομακτικά πιο αργή σε ταχύτητα σε σχέση με την κανονική ram. Την 16GB 512. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου On 21/10/2024 at 2:18 ΠΜ, Mikepan_1 said: Με oxygen updater για καποιο λογο φαινεται να περναει ολη τη rom, παρολο που ειναι ενεργοποιημενο το incremental.. Και σε μενα 6gb φαινεται αλλα θα περιμενω την ota. Οσοι την εγκαταστησατε την 850 ολα ΟΚ? Εμένα μου λέει 495mb. Πώς γίνεται σε άλλους να λέει 6.5gb; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. 24 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Οκτωβρίου 34 minutes ago, junglist said: Εμένα μου λέει 495mb. Πώς γίνεται σε άλλους να λέει 6.5gb; Εχει αλλαξει και σε μενα πλεον λεει 495mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 25 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, junglist said: Εμένα μου λέει 495mb. Πώς γίνεται σε άλλους να λέει 6.5gb; λογικά δεν είχε βγει σαν σταδιακή αναβάθμιση και εδινε ολη τη ρομ. Συμβαίνει συχνά πυκνά Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 26 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Οκτωβρίου Ποιος από εδώ έχει ροοτ και πήγε να περάσει πάνω από την 840 την 850; Ενώ στο προηγούμενο OTA μια χαρά έκανα τη διαδικασία χωρίς θέμα πηγαίνοντας πρώτα στο Magisk και πάτησα Uninstall και Restore images, τώρα μου βγάζει μήνυμα ότι "Stock backup does not exist." Καμία ιδέα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Λοιπόν πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θέμα με Oneplus. Έβγαλα το ροοτ για να περάσω την 850 και το Software Updater σκάει στο 30% extract. Κατέβασα ξανά το OTA από το Oxygen Updater στα 495mb, τσέκαρα το MD5 και είναι σωστό. Δοκίμασα και άλλη έκδοση του Software Update και τα ίδια. Πώς αλλιώς να περάσω το ΟΤΑ; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, junglist said: Λοιπόν πρώτη φορά βλέπω τέτοιο θέμα με Oneplus. Έβγαλα το ροοτ για να περάσω την 850 και το Software Updater σκάει στο 30% extract. Κατέβασα ξανά το OTA από το Oxygen Updater στα 495mb, τσέκαρα το MD5 και είναι σωστό. Δοκίμασα και άλλη έκδοση του Software Update και τα ίδια. Πώς αλλιώς να περάσω το ΟΤΑ; Αν ρυθμίσεις το Oygen Updater, αντι να κατεβάσει incremental, να κατεβασει φουλ έκδοση? Μηοως δλδ προσπεράσει το 30%...? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, asot said: Αν ρυθμίσεις το Oygen Updater, αντι να κατεβάσει incremental, να κατεβασει φουλ έκδοση? Μηοως δλδ προσπεράσει το 30%...? Τελικά μόνο του το κινητό κάποια στιγμή έβγαλε την επίσημη έκδοση, κατέβασε όλη την Ρομ και την πέρασε. Τι χαζοκολλημα ήταν αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Πραγματικα παντως η .850 μεχρι τωρα η καλυτερη ενημερωση στο συνολο και με αισθητη βελτιωση μπαταριας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Εχω 2 φυσικες sim στο κινητο. Στην 1η εχω κανονικα RCS απο Cosmote. Στην 2η δεν μου δινει την δυνατοτητα για RCS απο NOVA. Ειναι φυσιλογικο; Αν οχι, τι πρεπει να κανω; Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gringo Δημ. 1 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 1 Νοέμβριος Κάτοχος εδώ και ένα μήνα της συσκευής, προερχόμενος από το OnePlus 6 το οποίο ακόμα είναι ακμαίο εκτός της αισθητής πτώσης απόδοσης της μπαταρίας. Αισθητή βελτίωση σε όλους τους τομείς, όχι όμως κάτι τρελό, μια χαρά ήταν και το 6αρι Το μόνο που συνεχίζει να με εκνευρίζει, το στιγμιαίο πάγωμα στην γρήγορη εναλλαγή των πρόσφατων εφαρμογών, που απ' ότι βλέπω δεν διορθώθηκε ούτε στην 850 Παράθεση Smile... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts