Jump to content

OnePlus 12

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 4/4/2024 at 7:09 ΜΜ, ostvarivanje said:

Μιας και έχεις και το ρολόι να σου κάνω μια ερώτηση. Έχεις κάποια εφαρμογή διπλή; Για παράδειγμα δύο Facebook Messengers ή Viber η τίποτα άλλο; Ο λόγος που σου το ρωτάω είναι να δω αν έρχονται στο ρολόι ειδοποιήσεις και από τις δύο clone apps. Έχω smartwatch παλιό της Samsung (S2 Gear Frontier) που έρχεται ειδοποίηση μόνο από τον ένα λογαριασμό. Επίσης έχω smartband της Huawei το 6Pro που έχω καταβολευτεί και έρχονται ειδοποιήσεις και από τις δύο κλωνοποιημένες εφαρμογές. Και έλεγα μήπως και στο ρολόι της OnePlus γίνεται αυτό. Γιατί αν γίνεται, τότε γίνεται σε όλα τα ρολόγια που έχουν Wear OS. 

Ερχονται ειδοποιησεις και απο το clone app. Και απο τα 2 viber δηλαδη. Αλλα φαινεται πως το συγκεκριμενο ρολοι/software εχει τα θεματα του και γενικα οι ειδοποιησεις οποτε θελουν ερχονται... Τοσο απο apps οσο ακομα και για κλησεις. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει αλλα ποτε παιρνω σε ολα κ ποτε σε τιποτα. 

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

8 minutes ago, Mikepan_1 said:

Ερχονται ειδοποιησεις και απο το clone app. Και απο τα 2 viber δηλαδη. Αλλα φαινεται πως το συγκεκριμενο ρολοι/software εχει τα θεματα του και γενικα οι ειδοποιησεις οποτε θελουν ερχονται... Τοσο απο apps οσο ακομα και για κλησεις. Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει αλλα ποτε παιρνω σε ολα κ ποτε σε τιποτα. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Πιστεύω ότι είναι ζήτημα χρόνου να το λύσουν με κάποιο update. Όσο για μένα, θα παραμείνω με αυτά που έχουν σου μέχρι στιγμής με βολεύουν και βλέπουμε στο μέλλον. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, μάλλον σε ρολόι Huawei θα πάω, γιατί το smartband που έχω το έχω καταβολευτεί. 

Εδώ να αναφέρω και κάτι που είχα αναφέρει παλιότερα για τις μεμβράνες. Για όσους θυμούνται, είχα πεθάνει την ακριβή μεμβράνη από το irepair στο OnePlus 8Pro και τη φθηνή των 10€ στο OnePlus 7Pro. Εχτές επέστρεψα από τη Σαντορίνη και όσες φωτογραφίες έβγαζα μέρα με το 7προ φαινόταν σκοτεινά στην οθόνη και γενικά κάτω από ήλιο δεν έβλεπα καλά την οθόνη ακόμα και όταν έβγαζα τα γυαλιά ηλίου. Έτσι πήρα απόφαση να τη βγάλω την μεμβράνη και πραγματικά είδα το φως το αληθινό που λένε. Πολύ πιο φωτεινή η οθόνη και καμιά σχέση το sliding πάνω στην οθόνη και η αίσθηση που σου δείχνει στο δάχτυλο. Έτσι αποφάσισα να βγάλω και την μεμβράνη στο 8προ και είχα την ίδια αίσθηση. 

Βέβαια έτσι θέλει μεγαλύτερη προσοχή αλλά εγώ πάντα χωρίς μεμβράνη είχα τα κινητά και η αλήθεια είναι ότι τα προσέχω πολύ. Και στο 12 όταν το πάρω, θα αφήσω την εργοστασιακή μεμβράνη για όσο καιρό αντέξει και μετά θα το έχω χωρίς μεμβράνη. Εξάλλου ο καθένας παίρνει το ρίσκο του σε τέτοια θέματα...

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

17 minutes ago, ostvarivanje said:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Πιστεύω ότι είναι ζήτημα χρόνου να το λύσουν με κάποιο update. Όσο για μένα, θα παραμείνω με αυτά που έχουν σου μέχρι στιγμής με βολεύουν και βλέπουμε στο μέλλον. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, μάλλον σε ρολόι Huawei θα πάω, γιατί το smartband που έχω το έχω καταβολευτεί. 

Εδώ να αναφέρω και κάτι που είχα αναφέρει παλιότερα για τις μεμβράνες. Για όσους θυμούνται, είχα πεθάνει την ακριβή μεμβράνη από το irepair στο OnePlus 8Pro και τη φθηνή των 10€ στο OnePlus 7Pro. Εχτές επέστρεψα από τη Σαντορίνη και όσες φωτογραφίες έβγαζα μέρα με το 7προ φαινόταν σκοτεινά στην οθόνη και γενικά κάτω από ήλιο δεν έβλεπα καλά την οθόνη ακόμα και όταν έβγαζα τα γυαλιά ηλίου. Έτσι πήρα απόφαση να τη βγάλω την μεμβράνη και πραγματικά είδα το φως το αληθινό που λένε. Πολύ πιο φωτεινή η οθόνη και καμιά σχέση το sliding πάνω στην οθόνη και η αίσθηση που σου δείχνει στο δάχτυλο. Έτσι αποφάσισα να βγάλω και την μεμβράνη στο 8προ και είχα την ίδια αίσθηση. 

Βέβαια έτσι θέλει μεγαλύτερη προσοχή αλλά εγώ πάντα χωρίς μεμβράνη είχα τα κινητά και η αλήθεια είναι ότι τα προσέχω πολύ. Και στο 12 όταν το πάρω, θα αφήσω την εργοστασιακή μεμβράνη για όσο καιρό αντέξει και μετά θα το έχω χωρίς μεμβράνη. Εξάλλου ο καθένας παίρνει το ρίσκο του σε τέτοια θέματα...

Ναι η μεμβρανη του irepair δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Και των 10 ευρω κακη αισθηση (λες και κανω touch πανω σε γομολαστιχα) και πολλες δαχτυλιες. 

3 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Εμενα ερχονται κανονικα ολες οι ειδοποιησεις. Απλα, πολλες φορες ερχοταν και δεν ενιωθα την δονηση στο χερι, οποτε την ανεβασα σε εντονη αισθηση κι ολα οκ.

52 minutes ago, FoT1s said:

Εμενα ερχονται κανονικα ολες οι ειδοποιησεις. Απλα, πολλες φορες ερχοταν και δεν ενιωθα την δονηση στο χερι, οποτε την ανεβασα σε εντονη αισθηση κι ολα οκ.

Εμενα τρωει κολληματα για καποιο λογο. Κανω επανεκκινηση το ρολόι και στρωνει κ μετα απο αρκετες ειδοποιησεις καπου το χανει παλι. Νωριτερα ας πουμε ουτε καν σε κληση δεν χτυπησε στο ρολοι. Ισως κανω και κατι λαθος - θα το ψαξω πιο αναλυτικα οταν βρω χρονο. Thank you! 

6 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Ναι η μεμβρανη του irepair δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Και των 10 ευρω κακη αισθηση (λες και κανω touch πανω σε γομολαστιχα) και πολλες δαχτυλιες. 

Με ενόχλησε υπερβολικά το ότι έχανε ένα μέρος από τη φωτεινότητά της η οθόνη. Μπορεί στο OnePlus 12 που έχεις λόγω της υψηλότερης φωτεινότητας σε σχέση με το OnePlus 7pro που είχα αυτήν με τα 10 ευρώ να μην έχει μεγάλη διαφορά, αλλά ρε συ έβγαζα φωτογραφία και την έβλεπα πιο μουντή από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Να μη σχολιάσω το touch γιατί ήταν χάλι μαύρο. Άσε που από όταν μου την έβαλε, έκανε κάτι "νερά" που τα αισθανόσουν και στην αφή.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

14 ώρες πριν, Mikepan_1 said:

Εμενα τρωει κολληματα για καποιο λογο. Κανω επανεκκινηση το ρολόι και στρωνει κ μετα απο αρκετες ειδοποιησεις καπου το χανει παλι. Νωριτερα ας πουμε ουτε καν σε κληση δεν χτυπησε στο ρολοι. Ισως κανω και κατι λαθος - θα το ψαξω πιο αναλυτικα οταν βρω χρονο. Thank you! 

Εχω το εχω μονο με δονηση στις ειδοποιησεις, τον ηχο τον εχω κλεισει. Να φανταστω εκανες τις 2 ενημερωσεις που βγηκαν. Επισης δες και οτι ολες οι αδειες που χρειαζεται ειναι οκ.

11 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Με ενόχλησε υπερβολικά το ότι έχανε ένα μέρος από τη φωτεινότητά της η οθόνη. Μπορεί στο OnePlus 12 που έχεις λόγω της υψηλότερης φωτεινότητας σε σχέση με το OnePlus 7pro που είχα αυτήν με τα 10 ευρώ να μην έχει μεγάλη διαφορά, αλλά ρε συ έβγαζα φωτογραφία και την έβλεπα πιο μουντή από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα. Να μη σχολιάσω το touch γιατί ήταν χάλι μαύρο. Άσε που από όταν μου την έβαλε, έκανε κάτι "νερά" που τα αισθανόσουν και στην αφή.

Αυτο με τα "νερα" το ειχα με την μεμβρανη του κωτσοβολου. Με της irepair αφαιρεθηκε σε 5 λεπτα, δεν ειχε κολλησει καλα. Αν θελεις καλη μεμβρανη για το 12, προτεινω την ringke.

Παιδιά καλημέρα 

Υπάρχει κάτι να με αποτρέψει από το να το πάρω από απο εδώ στα 603 ευρώ; 

https://tradingshenzhen.com/en/oneplus-12/oneplus-12-12gb256gb?affp=196291

Καλημέρα, αυτά που χάνεις είναι, 1 χρόνος εγγύηση, ο φορτιστής θα θέλει και τον αντάπτορα τον οποίο νομίζω τον παρέχουν και η έλλειψη esim. Δεν νομίζω πως σε αποτρέπει κάτι, η τιμή έχει μεγάλη διαφορά.

2 ώρες πριν, Arinos said:

Καλημέρα, αυτά που χάνεις είναι, 1 χρόνος εγγύηση, ο φορτιστής θα θέλει και τον αντάπτορα τον οποίο νομίζω τον παρέχουν και η έλλειψη esim. Δεν νομίζω πως σε αποτρέπει κάτι, η τιμή έχει μεγάλη διαφορά.

Έρχεται και με άλλο firmware. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι για τα updates, ποια θα έρχονται, με ποια συχνότητα και αν θα έχει πλήρη συμβατότητα αφού αν δεν κάνω λάθος όσες έρχονται στην Ευρώπη είναι πλέον με το color os και όχι με cyanogen. 

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Εαν ξέρει κάποιος ας απαντήσει

Αν το αγοράσω από gshopper ή tradingshenzhen και κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, Οταν ξεκινήσει το τηλέφωνο θα έχει play store; η πρέπει να το εγκαταστήσεις πάλι; 

Ειμαι ένα κλικ πριν ρίξω παραγγελία από tradingshenzhen 

Edited by patrik

8 ώρες πριν, patrik said:

Εαν ξέρει κάποιος ας απαντήσει

Αν το αγοράσω από gshopper ή tradingshenzhen και κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, Οταν ξεκινήσει το τηλέφωνο θα έχει play store; η πρέπει να το εγκαταστήσεις πάλι; 

Ειμαι ένα κλικ πριν ρίξω παραγγελία από tradingshenzhen 

Χαχαααα.. εννοείται θα έχει ρε . Γιατί να μην έχει .. ριξτην. Βαρα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Nεα ενημέρωση 14.0.0.610.. 

System• Integrates the April 2024 Android security patch to enhance system security.

2 ώρες πριν, patrik said:

Μόλις έριξα παραγγελία στα 603 ευρώ με revolut 

256?? Καλορίζικο .   

3 ώρες πριν, patrik said:

Μόλις έριξα παραγγελία στα 603 ευρώ με revolut 

Με το καλό να παραλάβεις! τελικά από trandingshezen ή gshopper? ενημέρωσε μας όταν με το καλό σου έρθει!

7 ώρες πριν, STATYSS said:

System• Integrates the April 2024 Android security patch to enhance system security.

Μονο αυτο περιλαμβανει δηλαδη το "update"...; 😂

Υπνο βαθυ η Oneplus..

Από tradingshenzhen.com τα κινητά έχουν όλες τις μπάντες για Ελλάδα ή έχουν ελλείψεις σχετικά μ' αυτά που έρχονται εξ αρχής για Ευρώπη;

1 hour ago, STATYSS said:

256?? Καλορίζικο .   

Ναι το 256 

15 minutes ago, paraskevas013 said:

Με το καλό να παραλάβεις! τελικά από trandingshezen ή gshopper? ενημέρωσε μας όταν με το καλό σου έρθει!

Απο tradingshenzhen γιατί διάβασα ότι έχει  πιο καλό αφτερ σειλ σέρβις 

2 minutes ago, Titarasaudi said:

Από tradingshenzhen.com τα κινητά έχουν όλες τις μπάντες για Ελλάδα ή έχουν ελλείψεις σχετικά μ' αυτά που έρχονται εξ αρχής για Ευρώπη;

Από kimovil:

Screenshot_2024-05-07-00-00-35-61_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

1 minute ago, patrik said:

Αυτό σημαίνει ότι λείπει μια συχνότητα στο 5g; η n28 b; 

Ναι. Βέβαια να αναφέρω ότι έχω το OP8 4 χρόνια περίπου αγορασμενο από Κίνα και σε αυτό λείπουν 2 συχνότητες 5G (n28a και n28b), παρόλαυτα δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα. Πιάνω 5G απροβληματιστα.

Να σου πω και τώρα που έχω το s23ultra δε το βάζω πότε στο 5g για λόγους αυτονομίας. 

Nα ρωτήσω κάτι άλλο από θήκη και ζελατίνα τι βάζουμε; 

Επισης ξέρει κάνεις αν θα έχει το τηλέφωνο από τη μάνα του ζελατίνα επάνω; 

Εγώ είμαι κολλημένος με spigen αλλά είδα ότι η θήκη δεν καλύπτει καλά τις κάμερες 

Για πείτε καμία ιδέα 

Edited by patrik

18 ώρες πριν, STATYSS said:

Εμένα πάντως δεν μου έχει έρθει μάλλον θα δίνεται σταδιακά η ενημέρωση.