Da_rudakos Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Δείτε τη Beta 2, λένε οτι φτιάχνει προβλήματα με κλήσεις.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Όποιος έχει cosmote ως κάνει κάνα τεστ με τα forthnet. Εμένα αυτό με καίει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Δοκιμάστηκε. Δεχεται κανονικά κλήσεις αριθμός Cosmote από πρώην Forthnet με VoLTE. Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk 1 1 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Just now, baiosss said: Δοκιμάστηκε. Δεχεται κανονικά κλήσεις αριθμός Cosmote από πρώην Forthnet με VoLTE. Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk Αλήθεια; wow! Με βλέπω αύριο πρωί πρωί να περιμένω μπροστά σε κατάστημα cosmote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2023 Θυμιστε μου λίγο. Όσοι είστε με 8 Pro τι carrier settings version έχετε στην stable 14;Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Παιδια με το ρολογακι τι γίνεται ? έχει κανείς αγοράσει απο amazon γερμανίας? εβαλα διευθυνση ελλαδα για να στειλουν και εγκρίθηκε αλλα στους όρους γράφει πως πρέπει να βάλουμε γερμανική δηέυθυνση Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 (edited) 14 ώρες πριν, baiosss said: Θυμιστε μου λίγο. Όσοι είστε με 8 Pro τι carrier settings version έχετε στην stable 14 telekom_gr-51000000005.7 2023-07-25 (Cosmote) Edited November 3, 2023 by Nikos_s3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Σήμερα δοκίμασα με καλώδιο το display port για αντικατοπτρισμό οθόνης. Δουλεύει άψογα. Φυσικά με root και συγκεκριμένο module που δίνει αυτή την δυνατότητα.Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Όσοι έχετε cosmote και beta έκδοση έχετε 5g κλήσεις από forth net και WiFi calling?χωρις shizuku το τελευταίο? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Από forthnet ναι. Wificalling όχι (mono shizuku) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Άρα το wificalling θέλει βρέξει χιονίσει shizuku? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 19 minutes ago, nikolasn80 said: Άρα το wificalling θέλει βρέξει χιονίσει shizuku? Ναι μέχρι τώρα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. November 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2023 Ρε παιδιά εχετε βγάλει φωτογραφίες με flash. Είναι πολύ αργό η εμένα μου φαίνεται ? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 Με τιμολόγιο το ρολόι εγκρίθηκε. Τώρα περιμένω να το στείλουν σε γερμανική διεύθυνση Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diggaside Δημ. November 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2023 περι wifi/5g/volte/vo5g εχω απαντησει στο θεμα του pixel 8 , για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 Σήμερα το αποχωρίζομαι... 😪😪😪 το 7άρι! 💙 8 Pro Blue Bay 💙 ...rooted and ready! 2 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2023 rooted γιατι; 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 εχω την εντυπωση πως στην κληση, με volte, δεν εχει HD+ ποιοτητα, (EVS codec) Αλλα HD (amr). Δυστηχως, δεν παει παραπανω; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 1 hour ago, doganos said: εχω την εντυπωση πως στην κληση, με volte, δεν εχει HD+ ποιοτητα, (EVS codec) Αλλα HD (amr). Δυστηχως, δεν παει παραπανω; Και πώς το κατάλαβες? Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 1 hour ago, alelo said: Και πώς το κατάλαβες? Οταν παιρνω απο samsung s23 ultra, ακουω τον αλλον ακομα καλυτερα (και απο το μενου γραφει EVS) ενω στο καπακι απο το pixel παιρνω αλλα η ποιοτητα δεν ειναι ιδια... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 (edited) Ελπίζω αυτο που είναι εκτός εστίασης όταν ανοίγει η κάμερα και θέλει λόγο χρόνο να εστιάσει να είναι software πρόβλημα και να το διορθώσουν. Πάντος δεν το έκανε στην αρχή. Έκανα διαγραφή δεδομένων εφαρμογής και τώρα έφτιαξε. Οπότε είναι software το φαινόμενο. Edited November 6, 2023 by alelo 1 Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Όσοι βάλατε την βέτα λέει σε όλους σας 5g? Γιατί εμένα λέει στην αρχή και μετά από 10 Δευτέρα γυρίζει σεLTE και έχω ενεργοποιημένο το 5g στην κάρτα και στην γραμμή Άκυρο είχα ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 Ναι λεει 5G. Μαλλον δεν εχεις καλο σήμα, ή σε γυρνάει σε άλλη κεραία... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2023 5 minutes ago, doganos said: Ναι λεει 5G. Μαλλον δεν εχεις καλο σήμα, ή σε γυρνάει σε άλλη κεραία... είχα ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2023 update, να φανταστώ, δεν ήρθε σε κανέναν ακόμα, έε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts