Jump to content

Google Pixel 8 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, doganos said:

Ωχ, ελπιζω να μην στο εκλεψε κανεις μονο....

Δεν μπορώ να καταλάβω. Σε εμένα δεν κάνει κιχ. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα. Περίεργο

Έχεις την εφαρμογή skoutz ? Αν ναι όταν την ανοίγεις και κανείς σκρολ στην αρχική πάει καλά.?

Google Pixel 8 pro

@klimi_4ever
Και γω είχα θέμα. Το 8 μου ήρθε κανονικά, το 8 pro άργησε 5 μέρες να κάνει dispatch, το οποίο έγινε απ' ευθείας από Ιταλία (ενώ είχα παραγγείλει από de), και όταν το άνοιξα είχε μέσα κάτι μοτερακια αντί για κινητό. Οπότε κάτι παίζει γενικά.. Εννοείται προχώρησα σε claim για μου στείλουν άλλο!!

@everyone
Στο απλό (pixel 8) έχω θέμα στις κλήσεις. Μια ακούγομαι, μια δεν ακούγομαι στην ίδια κλήση και το ίδιο κι απ' την άλλη πλευρά. Με κάρτα nova (αν παίζει κάποιο ρόλο). Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Sent from my IN2023 using Tapatalk

8 minutes ago, Locopicos said:

και όταν το άνοιξα είχε μέσα κάτι μοτερακια αντί για κινητό. Οπότε κάτι παίζει γενικά.. Εννοείται προχώρησα σε claim για μου στείλουν άλλο!!

Α είναι γενικό το πρόβλημα! Τουλάχιστον δέχονται το claim έτσι απλά? Ή δεν το πιστεύουν πάντα? Γιατί σε μένα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το σύστημα ότι παραδόθηκε για να κάνω claim, λογικά εντός της μέρας... Παίζει οι ιταλοί υπάλληλοι του amazon να τα παίρνουν οι ίδιοι τα κινητά!!

27 minutes ago, alelo said:

Έχεις την εφαρμογή skoutz ? Αν ναι όταν την ανοίγεις και κανείς σκρολ στην αρχική πάει καλά.?

Αν κανω σχετικα αργο σκρολ παει καλα, οταν κανω πολυ γρηγορο 2-3 φορες κομπιαζει. ΑΛλα αυτο ειναι θεμα εφαρμογης...

Samsung S21 Ultra

Α είναι γενικό το πρόβλημα! Τουλάχιστον δέχονται το claim έτσι απλά? Ή δεν το πιστεύουν πάντα? Γιατί σε μένα δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το σύστημα ότι παραδόθηκε για να κάνω claim, λογικά εντός της μέρας... Παίζει οι ιταλοί υπάλληλοι του amazon να τα παίρνουν οι ίδιοι τα κινητά!!
Κοίτα δεν τσουβαλιαζω αν είναι γενικό θέμα.. γτ δεν το ξέρω. Βέβαια δεν το απορρίπτω απ την στιγμή που οι μπακαλιάροι γράφουν πάνω στο κουτί «CellPhone»..

Φαντάζομαι από περίπτωση σε περίπτωση θα αλλάζει γενικά πως γίνεται το claim. Κανονικά κάνουν ένα investigation που κρατάει 3 μέρες. Αλλά γενικά πρέπει να τους πρήξεις λίγο στο σαπορτ τσατ εκεί.. Στο δικό μου case συμπλήρωσα μια αίτηση που ζητούσα να μου σταλεί κτλ (αλλά ήμουν business account - δεν ξέρω τι γίνεται σε απλούς user)

3 ώρες πριν, Locopicos said:

Κοίτα δεν τσουβαλιαζω αν είναι γενικό θέμα.. γτ δεν το ξέρω. Βέβαια δεν το απορρίπτω απ την στιγμή που οι μπακαλιάροι γράφουν πάνω στο κουτί «CellPhone»..

Φαντάζομαι από περίπτωση σε περίπτωση θα αλλάζει γενικά πως γίνεται το claim. Κανονικά κάνουν ένα investigation που κρατάει 3 μέρες. Αλλά γενικά πρέπει να τους πρήξεις λίγο στο σαπορτ τσατ εκεί.. Στο δικό μου case συμπλήρωσα μια αίτηση που ζητούσα να μου σταλεί κτλ (αλλά ήμουν business account - δεν ξέρω τι γίνεται σε απλούς user)

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Κι εγώ business account είμαι... Ας ελπίσουμε να το στείλουν!

6 ώρες πριν, Locopicos said:

@klimi_4ever
Και γω είχα θέμα. Το 8 μου ήρθε κανονικά, το 8 pro άργησε 5 μέρες να κάνει dispatch, το οποίο έγινε απ' ευθείας από Ιταλία (ενώ είχα παραγγείλει από de), και όταν το άνοιξα είχε μέσα κάτι μοτερακια αντί για κινητό. Οπότε κάτι παίζει γενικά.. Εννοείται προχώρησα σε claim για μου στείλουν άλλο!!

@everyone
Στο απλό (pixel 😎 έχω θέμα στις κλήσεις. Μια ακούγομαι, μια δεν ακούγομαι στην ίδια κλήση και το ίδιο κι απ' την άλλη πλευρά. Με κάρτα nova (αν παίζει κάποιο ρόλο). Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Και εμενα βλεπω απο Ιταλια εφυγε ενω ειχα παραγγειλει απο de. Λες να έχουμε κανενα θεμα με το pixel watch από την google? το τιμολογιο λεει πανω δεξια amazon italia.

Δεν έχει σχέση, το ότι το Σκρουτζ λαγκαρει είναι θέμα του Σκρουτζ. Στο απλό 8, άσε το Σκρουτζ στην άκρη, εμένα με έχει αφήσει άφωνο το ποσό smooth είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

Google Pixel 5

Πριν λιγο τελείωσα το στησιμο,στην ουσια τα περασα απο s23 ultra.

Δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο θεμα ουτε το παραμικρο λαγκ.

Το μονο που με προβλημάτισε λιγο ειναι πως ζοριστικα πολυ να κουμπώσει η sim μεσα στο συρταρακι....δε μου εχει ξανα τυχει κατι τετοιο...με τα πολλα το κατάφερα αλλα δεν εφάρμοζε 

Απο οσο λετε παιδια σε επομενη αναβαθμιση θα εχει 5g για οσους εχουμε cosmote άραγε υπαρχει εστω υποψία να λυθούν και οι υπόλοιπες ασυμβατότητας?

Πριν λιγο τελείωσα το στησιμο,στην ουσια τα περασα απο s23 ultra.

Δεν εχω παρατηρησει το παραμικρο θεμα ουτε το παραμικρο λαγκ.
Το μονο που με προβλημάτισε λιγο ειναι πως ζοριστικα πολυ να κουμπώσει η sim μεσα στο συρταρακι....δε μου εχει ξανα τυχει κατι τετοιο...με τα πολλα το κατάφερα αλλα δεν εφάρμοζε 

Απο οσο λετε παιδια σε επομενη αναβαθμιση θα εχει 5g για οσους εχουμε cosmote άραγε υπαρχει εστω υποψία να λυθούν και οι υπόλοιπες ασυμβατότητας?
Μην το δέσεις όμως το 5G, γιατί μπορεί και να μην....

Στάλθηκε από το Pixel 7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

2 ώρες πριν, Shuffle said:

Δεν έχει σχέση, το ότι το Σκρουτζ λαγκαρει είναι θέμα του Σκρουτζ. Στο απλό 8, άσε το Σκρουτζ στην άκρη, εμένα με έχει αφήσει άφωνο το ποσό smooth είναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

Sent from my Pixel 8 using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=w-QUBTR29_8&ab_channel=DMS

Δεν ειναι μονο η δικιά μου αίσθηση πως δεν σκρολαρει ομαλα . Σαν να μην τρέχει στα 120hz η οθονη.

κοιτάξτε  στο 3¨40

Google Pixel 8 pro

20 minutes ago, alelo said:

https://www.youtube.com/watch?v=w-QUBTR29_8&ab_channel=DMS

Δεν ειναι μονο η δικιά μου αίσθηση πως δεν σκρολαρει ομαλα . Σαν να μην τρέχει στα 120hz η οθονη.

κοιτάξτε  στο 3¨40

Νομιζω μετα απο λιγο καιρο δε θα χεις αυτη την αισθηση, θα βγουν updates εφαρμογων. Υγ κ εγω στο 8 προ δε βλεπω τπτ περιεργο ειναι πιο smooth απο το 7 προ

Και εγώ στο 7 pro αυτό ένιωθα αλλά βελτιώθηκε.

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Στο Twitter να δεις πως πάει. Ζαλίζεσαι. Και όχι στο pixel 4 με snapdragon και 90 hz σκρολαρει μια χαρά. 

Google Pixel 8 pro

18 ώρες πριν, Locopicos said:

A ωραία. Είμαστε πολλοί.

Έφτασε και σε μένα χθες το πακέτο, πάω να το ανοίξω με χαρά και βλέπω μέσα ένα κουτί με... βίδες (!!!).

Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό. Και το πρόβλημα δεν είναι από την UPS. Το κουτί ήταν σε τέλεια κατάσταση και κλειστό. Επικοινώνησα μαζί τους και έστειλα φωτογραφίες. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στις αποθήκες τους στην Ιταλία.
Τις φωτογραφίες τις έστειλες στο mail investigation κατι; 

Τα ακουστικά έρχονται ξεχωριστά στη δική μου περίπτωση, έχει διαφορετικό tracking number. Ελπίζω να μην έχει παξιμάδια μέσα.

Αισθάνεται τυχερός στη τοποθεσία Αθήνα που μου ήρθε τηλέφωνο απο Ιταλία εχθές! Τι ειναι αυτοί ρε???

Τι απαράδεκτα πράγματα είναι αυτά?
Τις φωτό που τίς στέλνετε?

29 minutes ago, Sotnem said:

A ωραία. Είμαστε πολλοί.

Έφτασε και σε μένα χθες το πακέτο, πάω να το ανοίξω με χαρά και βλέπω μέσα ένα κουτί με... βίδες (!!!).

Πρώτη φορά μου έτυχε αυτό. Και το πρόβλημα δεν είναι από την UPS. Το κουτί ήταν σε τέλεια κατάσταση και κλειστό. Επικοινώνησα μαζί τους και έστειλα φωτογραφίες. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά στις αποθήκες τους στην Ιταλία.

Τα ακουστικά έρχονται ξεχωριστά στη δική μου περίπτωση, έχει διαφορετικό tracking number. Ελπίζω να μην έχει παξιμάδια μέσα.

Αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά, τι γίνεται? Από Ιταλία όλοι εν τω μεταξύ? Εγώ τους μίλησα στο chat, μου λέει θα σου στείλω email. Και στο email λέει να πάω στην αστυνομία για δήλωση κλοπής γιατί απ'οτι καταλαβαν εκλάπη! Από την στιγμή που ήταν σε ένα πακέτο και τα δύο και παρέλαβα το πακέτο κλειστό, είναι δυνατόν να έγινε κλοπή στην μεταφορά? Προφανώς δεν μπήκε καν στο κουτί! Έχουν μπλέξει με την ιταλική μαφία μου φαίνεται στην amazon και μας λένε εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα?

Αν είχε κανένας παρόμοια εμπειρία ας μας πει πώς τους έπεισε... Είναι δυνατόν να τρέχω στην αστυνομία?

1 minute ago, kimi_4ever said:

Αν ειναι δυνατόν ρε παιδιά, τι γίνεται? Από Ιταλία όλοι εν τω μεταξύ? Εγώ τους μίλησα στο chat, μου λέει θα σου στείλω email. Και στο email λέει να πάω στην αστυνομία για δήλωση κλοπής γιατί απ'οτι καταλαβαν εκλάπη! Από την στιγμή που ήταν σε ένα πακέτο και τα δύο και παρέλαβα το πακέτο κλειστό, είναι δυνατόν να έγινε κλοπή στην μεταφορά? Προφανώς δεν μπήκε καν στο κουτί! Έχουν μπλέξει με την ιταλική μαφία μου φαίνεται στην amazon και μας λένε εμάς να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα?

Αν είχε κανένας παρόμοια εμπειρία ας μας πει πώς τους έπεισε... Είναι δυνατόν να τρέχω στην αστυνομία?

Πίεσέ τους στο chat. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα tracking number θα έπρεπε να ήταν μαζί. Μην τους αφήνεις να μετακυλήσουν το πρόβλημα εδώ. Ποια αστυνομία τώρα, σιγά μην ασχοληθεί και η Interpol. Δεν φταίει η UPS. Κάτι γίνεται στις αποθήκες τους. Μιλάμε τώρα ότι σε 10 άτομα σε ένα φόρουμ, οι 3 είχαν θέμα.
Πες τους ότι ήταν κλειστό το πακέτο και δεν υπάρχει κανένα θέμα κλοπής. Εμένα το "λανθασμένο" κουτί με τις βίδες έχει ιταλικό αυτοκόλλητο πάνω. Το "λάθος" έγινε στην Ιταλία και όχι από την UPS.

Εμένα εξ αρχής φαινόταν ότι θα είναι διαφορετικές αποστολές. Είχαν στο site διαφορετικές ημερομηνίες παραλαβής και διαφορετικά tracking numbers.

Άρα οι επόμενοι καλό είναι να βιντεοσκοπείτε το unboxing

10 minutes ago, Sotnem said:

Πίεσέ τους στο chat. Από τη στιγμή που υπάρχει ένα tracking number θα έπρεπε να ήταν μαζί. Μην τους αφήνεις να μετακυλήσουν το πρόβλημα εδώ. Ποια αστυνομία τώρα, σιγά μην ασχοληθεί και η Interpol. Δεν φταίει η UPS. Κάτι γίνεται στις αποθήκες τους. Μιλάμε τώρα ότι σε 10 άτομα σε ένα φόρουμ, οι 3 είχαν θέμα.
Πες τους ότι ήταν κλειστό το πακέτο και δεν υπάρχει κανένα θέμα κλοπής. Εμένα το "λανθασμένο" κουτί με τις βίδες έχει ιταλικό αυτοκόλλητο πάνω. Το "λάθος" έγινε στην Ιταλία και όχι από την UPS.

Εμένα εξ αρχής φαινόταν ότι θα είναι διαφορετικές αποστολές. Είχαν στο site διαφορετικές ημερομηνίες παραλαβής και διαφορετικά tracking numbers.

Κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! Ξαναμίλησα στο chat, τους ξαναείπα ότι δεν παίζει να είναι κλοπή και λέει προωθώ την συζήτησή μας στην ομάδα των email! Περιμένω απάντησή τους στο email... Άντε να δούμε...

12 minutes ago, guy_fawkes said:

Άρα οι επόμενοι καλό είναι να βιντεοσκοπείτε το unboxing

Χωρίς πλάκα, από δω και πέρα αυτό θα κάνω! Είναι ο μόνος τρόπος να αποδείξεις ότι δεν ήταν μέσα... Γιατί τώρα μπορούν να ισχυριστούν ότι το παρέλαβα και λέω ψέματα...

A ωραία. Είμαστε πολλοί.

Εγώ επικοινώνησα με το amazon.de γιατί εκεί είχε γίνει η παραγγελία (άσχετα αν το «λάθος» απ' ότι φαίνεται έγινε στη Ιταλία. Μετά το τσατ, έστειλα στο impressum του de.

7 minutes ago, Locopicos said:

Εγώ επικοινώνησα με το amazon.de γιατί εκεί είχε γίνει η παραγγελία (άσχετα αν το «λάθος» απ' ότι φαίνεται έγινε στη Ιταλία. Μετά το τσατ, έστειλα στο impressum του de.

Α, ναι σωστά. Το πρόβλημα πάντως είναι οι ιταλικές αποθήκες. Βγαλμένες από σκετσάκι του SNL να τρώνε μακαρονάδες σε καρό τραπεζομάντιλο και να καπνίζουν. To support στο .de είναι πολύ καλύτερο πάντα και μιλάνε αγγλικά. Πόσο έκαναν να σου απαντήσουν στο μέιλ;

Α, ναι σωστά. Το πρόβλημα πάντως είναι οι ιταλικές αποθήκες. Βγαλμένες από σκετσάκι του SNL να τρώνε μακαρονάδες σε καρό τραπεζομάντιλο και να καπνίζουν. To support στο .de είναι πολύ καλύτερο πάντα και μιλάνε αγγλικά. Πόσο έκαναν να σου απαντήσουν στο μέιλ;
Δεν μου είχαν απαντήσει μέσα σε 24 ώρες και τους ξαναεστειλα στο τσατ όπου τσακωνονουν με έναν Ινδό γιατί μου έλεγε ότι το investigation κρατάει 3 μέρες.. άρα λέω εγώ αύριο θα ξέρω και μου λέει ακόμα δεν έχει προωθηθεί για να ξεκινήσει.. εεεε και εκεί τσακώθηκα μίλησα με άλλον στο τσατ και τους πίεσα.

Λίγο που ψάχνω στο ίντερνετ για παρόμοιες περιπτώσεις, πολλοί χάνουν τα λεφτά τους γιατί δεν πιστεύει η amazon. Τι να πω, εσείς θα πάτε δηλαδή στην αστυνομία ρε παιδιά? Η οποία βέβαια δεν μπορεί να κάνει και τίποτα. Αφού το πακέτο παραδόθηκε κλειστό σε μένα, απλά έλειπε από μεσα το κινητό. Άρα η δήλωση κλοπής είναι άτοπη. Απορώ με την amazon που υποτίθεται ότι είναι και εξυπηρετική. Με βάζει σε δεύτερες σκέψεις... 

Είναι δυνατόν να μην μπορούν να εντοπίσουν το κινητό στην αποθήκη τους? Με το serial number ή κάτι τέτοιο? Θα μου πεις αν το έκλεψε ο υπάλληλος της amazon πριν το στείλει, δεν θα μπορούν να το εντοπίσουν... Σωστό και αυτό.

Κρίμα, βλέπω να τα χάνουμε τα λεφτά.