pavlidisc Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Εντωμεταξύ ρε παιδιά... Εδώ COSMOTE 5G+ | Το Πρώτο 5G+ Δίκτυο λέει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις SIM 😏 "Δεν απαιτείται αντικατάσταση της κάρτας SIM για πρόσβαση στο νέο δίκτυο, καθώς οι υπάρχουσες το υποστηρίζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτεις 5G+ συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE και να βρίσκεσαι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου COSMOTE 5G+." ? Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 1 hour ago, pavlidisc said: Εντωμεταξύ ρε παιδιά... Εδώ COSMOTE 5G+ | Το Πρώτο 5G+ Δίκτυο λέει ότι δεν χρειάζεται να αλλάξεις SIM 😏 "Δεν απαιτείται αντικατάσταση της κάρτας SIM για πρόσβαση στο νέο δίκτυο, καθώς οι υπάρχουσες το υποστηρίζουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτεις 5G+ συσκευή, πιστοποιημένη στο δίκτυο COSMOTE και να βρίσκεσαι σε περιοχή με κάλυψη δικτύου COSMOTE 5G+." ? Δεν ισχύει για iPhone αυτό, μόνο για Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 (edited) Πήρα στην Cosmote. Είπα ότι έχω iPhone. Ποιος σας είπε λέει ότι χρειάζεται αλλαγή η κάρτα SIM; Στείλετε 5G στο 1333 και θα δουλέψουν όλα μέσα σε λίγα λεπτά. Στέλνω 5G. Έρχεται απαντητικό μήνυμα ότι "το αίτημα για 5G θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα λεπτά" (εντωμεταξύ το έχω ενεργό εδώ και πάρα πολύ καιρό...τέλος πάντως...λέω ας μην είμαι αρνητικός) Περιμένω καμιά ώρα...τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση....τίποτα. Παίρνω τον Γερμανό της γειτονιάς. Λέω το και το...θέλω κάρτα 5Gsa για να ενεργοποιήσω το 5G Standalone. Έβηξε 6-7φορές. Ρωτάω (για να χαλαρώσω το κλίμα γιατί φάνηκε πήγε να κάψει φλάντζα ο τύπος): Υπάρχει η νέα SIM στο κατάστημα; Κοιτάξτε (λέει) εμείς εδώ έχουμε την τελευταία κάρτα που κυκλοφορεί. Και πώς μπορούμε να ελέγξουμε εάν αυτό το τελευταίο μοντελάκι είναι όντως η 5Gsa;;;; ρωτάω... Δεν μπορούμε...λέει...θα την βάλουμε και θα δούμε. Αυτά είναι! Όχι παίζουμε... 🤠 Edited June 13, 2025 by pavlidisc Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 33 minutes ago, pavlidisc said: Πήρα στην Cosmote. Είπα ότι έχω iPhone. Ποιος σας είπε λέει ότι χρειάζεται αλλαγή η κάρτα SIM; Στείλετε 5G στο 1333 και θα δουλέψουν όλα μέσα σε λίγα λεπτά. Στέλνω 5G. Έρχεται απαντητικό μήνυμα ότι "το αίτημα για 5G θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα λεπτά" (εντωμεταξύ το έχω ενεργό εδώ και πάρα πολύ καιρό...τέλος πάντως...λέω ας μην είμαι αρνητικός) Περιμένω καμιά ώρα...τίποτα. Κάνω επανεκκίνηση....τίποτα. Παίρνω τον Γερμανό της γειτονιάς. Λέω το και το...θέλω κάρτα 5Gsa για να ενεργοποιήσω το 5G Standalone. Έβηξε 6-7φορές. Ρωτάω (για να χαλαρώσω το κλίμα γιατί φάνηκε πήγε να κάψει φλάντζα ο τύπος): Υπάρχει η νέα SIM στο κατάστημα; Κοιτάξτε (λέει) εμείς εδώ έχουμε την τελευταία κάρτα που κυκλοφορεί. Και πώς μπορούμε να ελέγξουμε εάν αυτό το τελευταίο μοντελάκι είναι όντως η 5Gsa;;;; ρωτάω... Δεν μπορούμε...λέει...θα την βάλουμε και θα δούμε. Αυτά είναι! Όχι παίζουμε... 🤠 Η "σωστή" κάρτα γράφει 5g sa Αυτή που.λενε ότι είναι η τελευταία αφορά όλες τις υπόλοιπες συσκευές πλην iPhone Το δοκίμασα και ξέρω, για αυτό και περιμένω την κάρτα για να κάνω αλλαγή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Απόλυτα λογικό να μην ξέρουν Υπαλληλοι σε ένα τοπικό κατάστημα που να τα γνωρίζουν αυτά; Δεν είναι τόσο ψαγμένοι όσο πολλοί εδώ μέσα Με καθοδήγηση και αυτοί βρίσκουν άκρη Νέα sim χρειάζεται αφού το αναφέρει η COSMOTE στην σελίδα τους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Μέσα στο site τους αναφέρουν ότι δεν απαιτείται νέα sim πάντως. Όπως το έγραψε και ο φίλος πιο πάνω. Εγώ έχω κι άλλη απορία πάντως: Καλοδεχουμενο όταν καταφέρουμε να το αποκτήσουμε (με παλαιά είτε νέα sim), αλλά κατα πόσο θα ισχύει αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos.dr Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Εάν χρειάζεται καινούργια SIM στο γράφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 (edited) Στην πρώτη φώτο η "σωστή" κάρτα και φαίνεται και ο κωδικός στο σύστημα τους για να την ζητήσετε συγκεκριμένα εάν αρχίσουν τα μα και μου. Στη δεύτερη φωη η ενεργοποίηση μετά την αλλαγή της κάρτα η οποία έγινε χωρίς χρέωση. Edited June 13, 2025 by chocbhed_6630 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 15 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: Φορέας cosmote 64.1 Και Ναι.πορεις να πας στην cosmote για αλλαγή κάρτας sim με την προϋπόθεση ότι η κάρτα θα είναι 5g sa. Εγώ πήγα σε Γερμανό της περιοχής μου και κου την παρειγγειλε γιατί δεν την είχε και σήμερα-αύριο θα πάω για την αλλαγή. Πήρα σήμερα την σιμ 5G SA , αλλά ο φορέας είναι 63.1 , έχω iPhone 15 pro max αλλά έκδοση iOS 18.4.1 υποψιάζομαι ότι πρέπει να φτάσει η έκδοση iOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 Σωστά, για την 64.1 χρειάζεται ios 18.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 Εμένα πάντως μου το ξαναεκανε αυτό με τα δεδομένα ενώ μιλούσα κι έχω αρχίσει και φορτωνω σιγά σιγά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 17 ώρες πριν, chocbhed_6630 said: Στην πρώτη φώτο η "σωστή" κάρτα και φαίνεται και ο κωδικός στο σύστημα τους για να την ζητήσετε συγκεκριμένα εάν αρχίσουν τα μα και μου. Στη δεύτερη φωη η ενεργοποίηση μετά την αλλαγή της κάρτα η οποία έγινε χωρίς χρέωση. Την άλλαξα και εγώ. Όπως το είπες. Όλα καλά. Να δούμε τί θα αλλάξει και κατά πόσο. 57 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Εμένα πάντως μου το ξαναεκανε αυτό με τα δεδομένα ενώ μιλούσα κι έχω αρχίσει και φορτωνω σιγά σιγά... Μίλησε με τον πάροχο. Να δεις μήπως χρειάζεται να κάνεις κάτι ή εσύ ή αυτοί. Είναι ένα από τα πράγματα που θα τσεκάρω τώρα που άλλαξα την SIM και έβαλα 5G standalone. 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 3 ώρες πριν, pavlidisc said: Την άλλαξα και εγώ. Όπως το είπες. Όλα καλά. Να δούμε τί θα αλλάξει και κατά πόσο. Μίλησε με τον πάροχο. Να δεις μήπως χρειάζεται να κάνεις κάτι ή εσύ ή αυτοί. Είναι ένα από τα πράγματα που θα τσεκάρω τώρα που άλλαξα την SIM και έβαλα 5G standalone. Να σου πω την αλήθεια αυτό θέλω να τσεκάρω κι εγώ όταν αντικαταστησω την κάρτα με τη νέα. Από βδομάδα θα το κάνω και θα το παρατηρώ! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2025 Επιλογή στα δεδομένα τι το έχετε; 5G αυτόματα ή ενεργό;Μπερδεύτηκα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 13 ώρες πριν, dimtz said: Επιλογή στα δεδομένα τι το έχετε; 5G αυτόματα ή ενεργό;Μπερδεύτηκα:) Αυτόματο 3 1 Παράθεση iPhone 17 Pro Max - Apple Watch 10 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 Για πείτε ρε τσακάλια έχω σκάσει έχω την έκδοση 18.4.1 και με τρώει να βάλω την 18.5 άκουσα διάβασα προβλήματα με υπερθέρμανση και drain ειδικά στο 15αρι , τι λέτε ; Να την κάνω ; από ότι διαβάζω θα βγει και η 18.6 όπου θα είναι και η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 26 minutes ago, fotisbasm_ said: Για πείτε ρε τσακάλια έχω σκάσει έχω την έκδοση 18.4.1 και με τρώει να βάλω την 18.5 άκουσα διάβασα προβλήματα με υπερθέρμανση και drain ειδικά στο 15αρι , τι λέτε ; Να την κάνω ; από ότι διαβάζω θα βγει και η 18.6 όπου θα είναι και η τελευταία ισχυει οτι εχει μεγαλυτερη καταναλωση... Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 On 13/6/2025 at 10:57 ΜΜ, fotisbasm_ said: Πήρα σήμερα την σιμ 5G SA , αλλά ο φορέας είναι 63.1 , έχω iPhone 15 pro max αλλά έκδοση iOS 18.4.1 υποψιάζομαι ότι πρέπει να φτάσει η έκδοση iOS Με τη παλιά e-sim με iOS 18.5 και έκδοση carrier 64.1 καμία αλλαγή με 5G S.A. και κλήσεις μέσω 5G… φταίει ότι είμαι what’s up? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro , 2025: iPhone 16 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Vodafone Red Unlimited Σταθερή: Cosmote FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. June 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2025 23 minutes ago, Nikolas14 said: Με τη παλιά e-sim με iOS 18.5 και έκδοση carrier 64.1 καμία αλλαγή με 5G S.A. και κλήσεις μέσω 5G… φταίει ότι είμαι what’s up? Δεν παιζει ρολο το WHATS UP. Αν δεν βλεπεις τους διακοπτες κατω απο τα Δεδομενα σου ωστε να τους ενεργοποιησεις πας για αλλαγη ESIM. Προσοχη μεγαλη διοτι θα πρεπει στο καταστημα να τους πεις να σου την στειλουν με EMAIL και να μην σου δωσουν απο αυτες που εχουν σε αποθεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 (edited) 2 μέρες συνεχόμενα από το σπίτι έχω WiFi calling και ως δια μαγείας δεν έχω θέμα με αυτονομία. Το αναφέρω αυτό γιατί συνήθως είμαι μέσω WiFi αλλά όχι με λειτουργία πτησης και έχω καλό battery drain. Δεν κάνω καν κουβέντα για όταν είμαι με δεδομένα... Το σήμα σε σπίτι και δουλειά είναι καλό (3 μπάρες) Κάνω το σχόλιο και ως απάντηση στην ερώτηση του @fotisbasm_. Νομίζω ότι η 18.5 έχει μεγάλο θέμα! Edited June 19, 2025 by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2025 Κάνα νέο για το πότε θα έρθει η 18.6 έχουμε; Και εάν γνωρίζουμε εάν διορθωθεί η υπερθέρμανση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 14 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Κάνα νέο για το πότε θα έρθει η 18.6 έχουμε; Και εάν γνωρίζουμε εάν διορθωθεί η υπερθέρμανση σκεφτομαι να βαλω την beta σημερα να δω αν εχει διορθωθει στο iphone Παράθεση iPhone 17 Pro Ma iPad Pro M4 Apple Watch Ultra 3 Apple Airpods Pro 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 3 ώρες πριν, arxontas2323 said: σκεφτομαι να βαλω την beta σημερα να δω αν εχει διορθωθει στο iphone Πάντως εγώ που την έχω βάλει την beta μια χαρά είναι . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 21 minutes ago, stefanidisg said: Πάντως εγώ που την έχω βάλει την beta μια χαρά είναι . Από υπερθέρμανση/μπαταρία καλύτερη απο 18.5 ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidisg Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 15 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Από υπερθέρμανση/μπαταρία καλύτερη απο 18.5 ;;;;; Από υπερθέρμανση δεν είχα δει κάτι ούτε με την 18.5 ούτε και τώρα, όσο για την κατανάλωση στα ίδια επίπεδα , και λογικό το βλέπω πιο πολλά πράγματα και απαιτήσεις από εφαρμογές και λογισμικό με αυξημένη την κατανάλωση της μπαταρίας. Πάντα θα αυξάνει η κατανάλωση όσο πιο καινούριο λογισμικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts